Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρακι να ζησετε κ απο μενα ευτυχισμενοι!

οσο για το θεμα σου συμφωνω με την μαρμιν.εφοσον δεν βλεπεις ανταπωκριση απο την μερια της κλομοφαινης πανε ενα βημα μπροστα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα και την βολτουλα μου και μολις γυρησα!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μεγεια το κουρεματακι σου σημασια εχει πως ανανεωθηκες!!!τελεια και με το κολπικο ολα καλα λοιπον;)

ΤΣΕΡΡΥ σου εστειλα στο κινητο που μου ειχες στειλει:cry:λες να το εχω αποθηκευσει λαθος και το μηνυμα να πηγε αλλου???:oops::oops:μου ηρθε και αναφορα παραδοσης:rolleyes:

αφου εισαι καλα κι εσυ και το μωρακι σου δεν πειραζει χρειαζοντε και οι υπολογιστες το σερβις τους που και που!!!

ΜΑΡΑΚΙ να ζησετε ευτυχισμενοι!!!για να πεις οτι κανεις σωστα την θεραπεια με την κλομιφαινη πρεπει να κανεις συνεχομενους μηνες και οχι με διακοπες...τωρα και να την ξαναπαρεις δεν θα αλλαξει τιποτα:?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πηγα και την βολτουλα μου και μολις γυρησα!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μεγεια το κουρεματακι σου σημασια εχει πως ανανεωθηκες!!!τελεια και με το κολπικο ολα καλα λοιπον;)

ΤΣΕΡΡΥ σου εστειλα στο κινητο που μου ειχες στειλει:cry:λες να το εχω αποθηκευσει λαθος και το μηνυμα να πηγε αλλου???:oops::oops:μου ηρθε και αναφορα παραδοσης:rolleyes:

αφου εισαι καλα κι εσυ και το μωρακι σου δεν πειραζει χρειαζοντε και οι υπολογιστες το σερβις τους που και που!!!

ΜΑΡΑΚΙ να ζησετε ευτυχισμενοι!!!για να πεις οτι κανεις σωστα την θεραπεια με την κλομιφαινη πρεπει να κανεις συνεχομενους μηνες και οχι με διακοπες...τωρα και να την ξαναπαρεις δεν θα αλλαξει τιποτα:?

Ευχαριστώ! Πήγες και βολτούλα βρε θηρίο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσακια μου !!!!εδω ειμαι!!!!

προχθες στα ξαφνικά αποφασισε ο αντρας μου να κανουμε φορματ στους υπολογιστες και πηρε κ τηλ το παιδ να εθει να τους παρει με αποτελεσμτα να τρεχω να περισσωσω τα αρχεια μου για να μην τα χασω εντελως. γι αυτο και δεν προλαβα και να ενημερωσω...\

μαριουλα δεν ηθελα να σε στεναχωρεσω...απλα αν θα λειπεις θα ειναι για καλο σκοπο και αφου θα εισαι καλα δεν με πειραζει οχι οτι δεν θα μου λειψεις!!!΄

καντυ παλι ξεχνιεσαι και κανεις πολλά...άσε τον άντρα σου να τα κανει μια φορα...δεν θα παθει και κατι.

παρεπιπτοντως και μεις χθες μαλωσαμε για τον ιδιο λογο...ηθελε να μετακινησει την βιβλιοθηκη κ το γραφειο μου απο τωρα στην κρεββατοκαμαρα και δεν καταλαβαινε για ποιον λογο δεν θελω...

λιλιτακι περαστικουλια...κανε τα κλασικα γιατροσοφια και υπομονη σε 2 μερουλες θα εισαι πολυ καλυτερα!!!

πεπσι να σας ζησουν η αδερφη κ ο γαμπρος!!!

ολα τα κοριτσακια τα βλεπω μια χαρα...το αγγελικακι οντως δεν μας γραφει κ πολλά τελεταυια...

καντυ δεν πηρα κανενα μνμ ουτε στο φβ ουτε στο κιν.

επήσις να σας πω οτι αυριο που θα παρω τον δικο μου θα τον παω στον κωτσοβολο για σερβις και θα σταλει αθηνα να μου τον φτιαξουν....θα μπαινω δηλαδη απο του αντρα μου ή απο ενα ταμπλετ που εχω αλλα δεν το ξερω καλα και με εκνευριζει...

ουφ!!!μου λειψατε 2 μερες...με το που φευγει το παιδι που εφερε τους υπολογιστες σηκωνεται ο αντρας μου μαζι του και εκατσα στον υπολογιστη του!!!του λεω φυγε και ελα σε μια ωρα...

τσερρυ μου τι καλα που επεστρεψες:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλά έκανες και έστειλες μνμ εννοείται ότι θα μας πεις μόλις απαντήσει. Το μαλλί το έκοψα έτσι όπως ήταν δηλαδή φιλαριστό απλά μετά από τόσους μήνες ήθελε φρεσκάρισμα.

Τώρα που τελείωσες με τις δουλειές έχεις άφθονο χρόνο να μετράς φεγγάρια:tongue:

μαρμιν μ με γεια το κουρεμα!!!ειπατε για την επισκληρηδιο σημερα? για πες μου μηπως ειπαν αν μπορουμε να κανουμε επισκληρηδιο οταν εχουμε σκολιωση?

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μ με γεια το κουρεμα!!!ειπατε για την επισκληρηδιο σημερα? για πες μου μηπως ειπαν αν μπορουμε να κανουμε επισκληρηδιο οταν εχουμε σκολιωση?

Ευχαριστώ Μαριούλα μου! Ναι είπαμε και σε θυμήθηκα αλλά νόμιζα ότι το είχαμε λύσει αυτό:rolleyes: Τέλος πάντων μία από τις αντενδείξεις είναι έαν έχεις κάποιο ιατρικό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, η δεύτερη εάν έχεις πηκτικό πρόβλημα και η τρίτη εάν κάνεις αντιπηκτική αγωγή. Θέλεις κι άλλα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ & τσέρι, σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές σας και σεις με το καλό να γεννήσετε υγιή μωράκια !!!!! :P:p:p

Αύριο θα κάνω καταρχήν χοριακή για να σιγουρευτούμε (είπε η ντόκτορ) και μετα βουρ για χαπάκωμα.... :rolleyes::rolleyes:

καντυ & τσέρι, σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές σας και σεις με το καλό να γεννήσετε υγιή μωράκια !!!!! :P:p:p

Αύριο θα κάνω καταρχήν χοριακή για να σιγουρευτούμε (είπε η ντόκτορ) και μετα βουρ για χαπάκωμα.... :rolleyes::rolleyes:

θα περιμένουμε τα αποτελέσματα αύριο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας κοριτσάκια, σας διαβάζω και βλέπω είστε όλες καλά οι υποψίες μανούλες!

Κορίτσια βοήθεια! Είμαι μπερδεμένη, λοιπόν με το θέμα της ωορρηξίας έχω να ασχοληθώ από τον Αύγουστο γιατί κάναμε θρησκευτικό γάμο τέλη Σεπτεμβρίου και καταλαβαίνετε, τρέξιμο και άγχος!!! (είχαμε κάνει πολιτικό αλλά θέλαμε και θρησκευτικό).

Στο θέμα τώρα λέτε να συνεχίσω με κλομιφένη ή να πάρω πιο δραστικά μέτρα και να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο κέντρο για ενεσούλες, αφου η κλομιφένη δεν με πιάνει????? Τι λέτε?????? Μήπως να κάνω ακόμα έναν μήνα και μετά??? θα είναι ο 3ος με κλομιφένη. τι να κάνω??????:confused::confused::confused:

Επίσης, έμαθα από δω μέσα από μια κοπέλα για ένα συμπλήρωμα διατροφής που λέγεται inofert και βοηθά στο ΣΠΩ, ρώτησα τη γιατρό μου και δεν το ξέρει,, το παρήγγειλα και θα το πίνω και αυτό είναι σκόνη που την διαλύεις στο νερό.

Αυτά τα λίγα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να ζησετε!!!:P:p:p μαρακι μ απ'οτι θυμαμαι καθολου δεν σε βπηθουσε η κλομιφαινη εγω λεω να προχωρησεις με ενεσουλες!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Μαριούλα μου! Ναι είπαμε και σε θυμήθηκα αλλά νόμιζα ότι το είχαμε λύσει αυτό:rolleyes: Τέλος πάντων μία από τις αντενδείξεις είναι έαν έχεις κάποιο ιατρικό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, η δεύτερη εάν έχεις πηκτικό πρόβλημα και η τρίτη εάν κάνεις αντιπηκτική αγωγή. Θέλεις κι άλλα;

πω πω ολα εναντιον μου δηλαδη?

83tdp2.pngcWE4p3.png

ευχομαι ολα να πανε καλα!!! γιατι θα κανεις χοριακη εχεις καθυστερηση?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...