Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν μην ξεχνας οτι μενω σε χωριο...εινσι μεγαλυτερη απο ρνα απλο δωματιο λολυκατοικιας αλλα κ σιγουη δενειμαι οτι τα περνρι ολα αυτα!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν μην ξεχνας οτι μενω σε χωριο...εινσι μεγαλυτερη απο ρνα απλο δωματιο λολυκατοικιας αλλα κ σιγουη δενειμαι οτι τα περνρι ολα αυτα!!

Σίγουρα είναι μεγαλύτερη αλλά χωράει επιπλέον γραφείο, βιβλιοθήκη και κρεβατάκι του μωρού! Τι τυχερή που είσαι! Φέρνω στο μυαλό μου την κρεβατοκάμαρα του αδελφού μου που είναι επίσης σε χωριό και προσπαθώ και είναι μεγάλη και προσπαθώ να σκεφτώ ένα θα τα χωρούσε όλα αυτά. Βέβαια το μεγάλο σπίτι έχει και περισσότερο καθάρισμα άλλα και κούραση (αυτό για να παρηγοριέμαι:rolleyes:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια καλη υπομονη μαζι μου!!!μέ το ταμπλετ δεν μπορω να γραψω...

Xθες πηγα εκκλησια το πρωι. Η γιατρος μας ειπε να πηγαινουμε τελευταια στιγμη τωρα που ζαλιζομαι τοσο οποτε ο δικος μου αρχισε ναξυριζεται στις 10παρα με αποτελεσμα ναμην προλαβω να κοινωνησω το μικρακι μου.κ τελικα το βραδυ απο το πουθενα παω να πλυνω δοντια πριν κοιμηθω κ ανακατευτγκα τοσο που εκανα εμμετο!!!

28xYp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, σας διαβάζω και βλέπω είστε όλες καλά οι υποψίες μανούλες!

Κορίτσια βοήθεια! Είμαι μπερδεμένη, λοιπόν με το θέμα της ωορρηξίας έχω να ασχοληθώ από τον Αύγουστο γιατί κάναμε θρησκευτικό γάμο τέλη Σεπτεμβρίου και καταλαβαίνετε, τρέξιμο και άγχος!!! (είχαμε κάνει πολιτικό αλλά θέλαμε και θρησκευτικό).

Στο θέμα τώρα λέτε να συνεχίσω με κλομιφένη ή να πάρω πιο δραστικά μέτρα και να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο κέντρο για ενεσούλες, αφου η κλομιφένη δεν με πιάνει????? Τι λέτε?????? Μήπως να κάνω ακόμα έναν μήνα και μετά??? θα είναι ο 3ος με κλομιφένη. τι να κάνω??????:confused::confused::confused:

Επίσης, έμαθα από δω μέσα από μια κοπέλα για ένα συμπλήρωμα διατροφής που λέγεται inofert και βοηθά στο ΣΠΩ, ρώτησα τη γιατρό μου και δεν το ξέρει,, το παρήγγειλα και θα το πίνω και αυτό είναι σκόνη που την διαλύεις στο νερό.

Αυτά τα λίγα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

μαρμιν εχω μεινει σε μικρο σπιτι αλα κ σε μεγαλο.οταν ολα ειναι στην θεση τους...η καλυτερα οταν ολα εχουν την θεση τους σε αποθηκες κτλ ειναι το ιδιο πραγμα.εγω προτιμω το μεγαλο κ ας εχει περισσοτερο καθαρισμα.οταν για να καθαρισω πισω απο το κρεββατι μου επρεπε να τραβιξω αλλα 10πραγματα που ειχε μπροστα ηταν πολυ χειροτερα.θα σου πω οτι το δωματιο μου σε μικρο σπιτι το καθαριζα σε τρις ωρες κ σε μεγαλυτερο δωματιο τα ιδια πραγματα και μπανιο δικο μου σε μια!!!

28xYp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, σας διαβάζω και βλέπω είστε όλες καλά οι υποψίες μανούλες!

Κορίτσια βοήθεια! Είμαι μπερδεμένη, λοιπόν με το θέμα της ωορρηξίας έχω να ασχοληθώ από τον Αύγουστο γιατί κάναμε θρησκευτικό γάμο τέλη Σεπτεμβρίου και καταλαβαίνετε, τρέξιμο και άγχος!!! (είχαμε κάνει πολιτικό αλλά θέλαμε και θρησκευτικό).

Στο θέμα τώρα λέτε να συνεχίσω με κλομιφένη ή να πάρω πιο δραστικά μέτρα και να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο κέντρο για ενεσούλες, αφου η κλομιφένη δεν με πιάνει????? Τι λέτε?????? Μήπως να κάνω ακόμα έναν μήνα και μετά??? θα είναι ο 3ος με κλομιφένη. τι να κάνω??????:confused::confused::confused:

Επίσης, έμαθα από δω μέσα από μια κοπέλα για ένα συμπλήρωμα διατροφής που λέγεται inofert και βοηθά στο ΣΠΩ, ρώτησα τη γιατρό μου και δεν το ξέρει,, το παρήγγειλα και θα το πίνω και αυτό είναι σκόνη που την διαλύεις στο νερό.

Αυτά τα λίγα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να ζήσετε και να ευτυχίσετε πάντα αγαπημένοι ως τα βαθιά γεράματα!:P

Μαράκι τις δύο προηγούμενες φορές δε σε βοήθησε καθόλου η κλομιφαίνη σωστά; Ο γιατρός σου τι λέει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμίν μου, σευχαριστώ πολύ - πολύ!!!

Ναι τις προηγούμενες φορές δεν με βοήθησαν καθόλου, ούτε μία ωορρηξία δεν έκανα. Η γιατρός μου λέει να δοκιμάσω ακόμα έναν μήνα, αν και από ότι φαίνεται ο οργανισμός μου αντιστέκεται σθεναρά στην κλομιφένη... :cry:

αααααααααα ξέχασα να σας πω ότι βγήκαν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας κολπικού και είναι καθαρά

Όλα τζάμι τα έχεις και από ότι βλέπω στο τικεράκι σου κοντεύεις να γίνεις μανούλα. Καλλιέργεια κολπικού κάνεις συχνά όταν είσαι έγκυος?

Διαφημίσεις

μαρμίν μου, σευχαριστώ πολύ - πολύ!!!

Ναι τις προηγούμενες φορές δεν με βοήθησαν καθόλου, ούτε μία ωορρηξία δεν έκανα. Η γιατρός μου λέει να δοκιμάσω ακόμα έναν μήνα, αν και από ότι φαίνεται ο οργανισμός μου αντιστέκεται σθεναρά στην κλομιφένη... :cry:

ε αφού το λέει η γιατρός σου και αφού πήρες και αυτές τις βιταμίνες που σου είπαν ότι βοηθάν δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις άλλη μία φορά εκτός από 30 μέρες βέβαια που δεν είναι και τόσο τρομερό άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις μπορεί τώρα να πετύχει:tongue: αλήθεια αν το αποφασίσεις πότε ξεκινάς;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όλα τζάμι τα έχεις και από ότι βλέπω στο τικεράκι σου κοντεύεις να γίνεις μανούλα. Καλλιέργεια κολπικού κάνεις συχνά όταν είσαι έγκυος?

Ναι κοντεύω....:tongue::tongue::tongue::tongue:

έχω κάνει δύο φορές μέχρι τώρα μία περίπου 20-22 εβδομάδα δε θυμάμαι ακριβώς και μία τώρα. Απ' ότι μου είπαν και στο μικροβιολογικό σε αυτο το μήνα ψάχνουν για στρεπτόκοκκο. Δεν ξέρω αν θα κάνω κι άλλη φορά θα δείξει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ε αφού το λέει η γιατρός σου και αφού πήρες και αυτές τις βιταμίνες που σου είπαν ότι βοηθάν δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις άλλη μία φορά εκτός από 30 μέρες βέβαια που δεν είναι και τόσο τρομερό άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις μπορεί τώρα να πετύχει:tongue: αλήθεια αν το αποφασίσεις πότε ξεκινάς;

Επειδή από 13-08-12 που ήταν η τελευταία περίοδος, δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα (φαντάσου ο κύκλος μου είναι χαμένος στο διάστημα), θα κάνω πρώτα χοριακή και μετά θα ξεκινήσω ντουφαστόν για να αδιαθετήσω και όταν έρθει περίοδος (σε καμιά βδομάδα) ξεκινάω την κλομιφένη...

Επειδή από 13-08-12 που ήταν η τελευταία περίοδος, δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα (φαντάσου ο κύκλος μου είναι χαμένος στο διάστημα), θα κάνω πρώτα χοριακή και μετά θα ξεκινήσω ντουφαστόν για να αδιαθετήσω και όταν έρθει περίοδος (σε καμιά βδομάδα) ξεκινάω την κλομιφένη...

καλά αποτελέσματα! εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος όσο απιθανο κι αν είναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...