Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις τελειωσαμε το μεσημερι και πεσαμε ξεροι για υπνο.....τωρα ξυπνησα!!!ο αντρας μου κοιμαται ακομα!!!!αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη καναμε το σπιτι να λαμπει!!!!!!!!!!!!!

σαν πολλες μερες δεν λειπει η ΤΣΕΡΡΥ μηπως να της στειλω ενα μηνυμα:confused::confused:ουτε fb δεν εχει μπει καθολου:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμεις τελειωσαμε το μεσημερι και πεσαμε ξεροι για υπνο.....τωρα ξυπνησα!!!ο αντρας μου κοιμαται ακομα!!!!αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη καναμε το σπιτι να λαμπει!!!!!!!!!!!!!

σαν πολλες μερες δεν λειπει η ΤΣΕΡΡΥ μηπως να της στειλω ενα μηνυμα:confused::confused:ουτε fb δεν εχει μπει καθολου:cry:

Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ ανησυχώ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΕΡΡΥ; Εγώ κορίτσια πριν λίγο γύρισα από το μάθημα τελειώσαμε λίγο νωρίτερα. Δεν έχω να σας πω τίποτα γιατί τα ξέρετε ήταν τι γίνεται σε κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης, τις εξετάσεις, για την επισκληρίδιο, ποιές εβδομάδες είναι το κάθε τρίμηνο κτλ. Τώρα ειδικά που λύθηκε και από την Κάντυ το θεματάκι με τις εβδομάδες και του μήνες είμαστε οκ;) Το επόμενο μάθημα στις 24/10 είναι ο τοκετός οπότε θα έχω περισσότερα να πω. Θα δούμε φωτο και βιντεάκι μας είπαν.

Επίσης χάθηκε και το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ ανησυχώ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΕΡΡΥ; Εγώ κορίτσια πριν λίγο γύρισα από το μάθημα τελειώσαμε λίγο νωρίτερα. Δεν έχω να σας πω τίποτα γιατί τα ξέρετε ήταν τι γίνεται σε κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης, τις εξετάσεις, για την επισκληρίδιο, ποιές εβδομάδες είναι το κάθε τρίμηνο κτλ. Τώρα ειδικά που λύθηκε και από την Κάντυ το θεματάκι με τις εβδομάδες και του μήνες είμαστε οκ;) Το επόμενο μάθημα στις 24/10 είναι ο τοκετός οπότε θα έχω περισσότερα να πω. Θα δούμε φωτο και βιντεάκι μας είπαν.

Επίσης χάθηκε και το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ

εστειλα αν απαντησει θα σας πω!!!!ας ελπισουμε οτι ολα ειναι καλα!!!!

ναι ναι ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τους ξεμπερδεψα και τους μηνες και τις εβδομαδες τωρα το μονο που μενει ειναι να μετραω τα φεγγαρια!!!χαχαχα

το εφτιαξες το μαλακι??τι εκανες???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εστειλα αν απαντησει θα σας πω!!!!ας ελπισουμε οτι ολα ειναι καλα!!!!

ναι ναι ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τους ξεμπερδεψα και τους μηνες και τις εβδομαδες τωρα το μονο που μενει ειναι να μετραω τα φεγγαρια!!!χαχαχα

το εφτιαξες το μαλακι??τι εκανες???

Καλά έκανες και έστειλες μνμ εννοείται ότι θα μας πεις μόλις απαντήσει. Το μαλλί το έκοψα έτσι όπως ήταν δηλαδή φιλαριστό απλά μετά από τόσους μήνες ήθελε φρεσκάρισμα.

Τώρα που τελείωσες με τις δουλειές έχεις άφθονο χρόνο να μετράς φεγγάρια:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ 1300 θα μπουν 1 Νοέμβρη από το ικα και τα υπόλοιπα μετά που θα γεννήσω αλλά ουσιαστικά είναι σα να μην παίρνουμε τίποτα αφού ο εργοδότης δε θα μας πληρώνει για αυτές τις μέρες. Για την ακρίβεια εγώ θα πληρώνομαι κανονικά και θα βάλω τα χρήματα στο λογαριασμό του ιδρύματος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια μου !!!!εδω ειμαι!!!!

προχθες στα ξαφνικά αποφασισε ο αντρας μου να κανουμε φορματ στους υπολογιστες και πηρε κ τηλ το παιδ να εθει να τους παρει με αποτελεσμτα να τρεχω να περισσωσω τα αρχεια μου για να μην τα χασω εντελως. γι αυτο και δεν προλαβα και να ενημερωσω...\

μαριουλα δεν ηθελα να σε στεναχωρεσω...απλα αν θα λειπεις θα ειναι για καλο σκοπο και αφου θα εισαι καλα δεν με πειραζει οχι οτι δεν θα μου λειψεις!!!΄

καντυ παλι ξεχνιεσαι και κανεις πολλά...άσε τον άντρα σου να τα κανει μια φορα...δεν θα παθει και κατι.

παρεπιπτοντως και μεις χθες μαλωσαμε για τον ιδιο λογο...ηθελε να μετακινησει την βιβλιοθηκη κ το γραφειο μου απο τωρα στην κρεββατοκαμαρα και δεν καταλαβαινε για ποιον λογο δεν θελω...

λιλιτακι περαστικουλια...κανε τα κλασικα γιατροσοφια και υπομονη σε 2 μερουλες θα εισαι πολυ καλυτερα!!!

πεπσι να σας ζησουν η αδερφη κ ο γαμπρος!!!

ολα τα κοριτσακια τα βλεπω μια χαρα...το αγγελικακι οντως δεν μας γραφει κ πολλά τελεταυια...

καντυ δεν πηρα κανενα μνμ ουτε στο φβ ουτε στο κιν.

επήσις να σας πω οτι αυριο που θα παρω τον δικο μου θα τον παω στον κωτσοβολο για σερβις και θα σταλει αθηνα να μου τον φτιαξουν....θα μπαινω δηλαδη απο του αντρα μου ή απο ενα ταμπλετ που εχω αλλα δεν το ξερω καλα και με εκνευριζει...

ουφ!!!μου λειψατε 2 μερες...με το που φευγει το παιδι που εφερε τους υπολογιστες σηκωνεται ο αντρας μου μαζι του και εκατσα στον υπολογιστη του!!!του λεω φυγε και ελα σε μια ωρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσακια μου !!!!εδω ειμαι!!!!

προχθες στα ξαφνικά αποφασισε ο αντρας μου να κανουμε φορματ στους υπολογιστες και πηρε κ τηλ το παιδ να εθει να τους παρει με αποτελεσμτα να τρεχω να περισσωσω τα αρχεια μου για να μην τα χασω εντελως. γι αυτο και δεν προλαβα και να ενημερωσω...\

μαριουλα δεν ηθελα να σε στεναχωρεσω...απλα αν θα λειπεις θα ειναι για καλο σκοπο και αφου θα εισαι καλα δεν με πειραζει οχι οτι δεν θα μου λειψεις!!!΄

καντυ παλι ξεχνιεσαι και κανεις πολλά...άσε τον άντρα σου να τα κανει μια φορα...δεν θα παθει και κατι.

παρεπιπτοντως και μεις χθες μαλωσαμε για τον ιδιο λογο...ηθελε να μετακινησει την βιβλιοθηκη κ το γραφειο μου απο τωρα στην κρεββατοκαμαρα και δεν καταλαβαινε για ποιον λογο δεν θελω...

λιλιτακι περαστικουλια...κανε τα κλασικα γιατροσοφια και υπομονη σε 2 μερουλες θα εισαι πολυ καλυτερα!!!

πεπσι να σας ζησουν η αδερφη κ ο γαμπρος!!!

ολα τα κοριτσακια τα βλεπω μια χαρα...το αγγελικακι οντως δεν μας γραφει κ πολλά τελεταυια...

καντυ δεν πηρα κανενα μνμ ουτε στο φβ ουτε στο κιν.

επήσις να σας πω οτι αυριο που θα παρω τον δικο μου θα τον παω στον κωτσοβολο για σερβις και θα σταλει αθηνα να μου τον φτιαξουν....θα μπαινω δηλαδη απο του αντρα μου ή απο ενα ταμπλετ που εχω αλλα δεν το ξερω καλα και με εκνευριζει...

ουφ!!!μου λειψατε 2 μερες...με το που φευγει το παιδι που εφερε τους υπολογιστες σηκωνεται ο αντρας μου μαζι του και εκατσα στον υπολογιστη του!!!του λεω φυγε και ελα σε μια ωρα...

άντε βρε τσερρυ μας έλειψες αλλά αφού είσαι καλά:-P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι μαρμιν τουλαχιστον στην αρχη σιγουρα.

Παρεπιπτοντως το τραγουδι που σου τραγουδουσε μηπως ηταν του ζαζοπουλου το στην υγγεια τηςαχαριστης;;;;;

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ναι μαρμιν τουλαχιστον στην αρχη σιγουρα.

Παρεπιπτοντως το τραγουδι που σου τραγουδουσε μηπως ηταν του ζαζοπουλου το στην υγγεια τηςαχαριστης;;;;;

xaxaxa ναι αυτό ήταν. Τουλάχιστον σήμερα μετά από ένα 24ωρο παραδέχτηκε ότι είχε άδικο.

Συγγνώμη βρε τσέρρυ αλλά πόσο μεγάλη είναι η κρεβατοκάμαρα σου και τα χωράει όλα αυτά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...