Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ωχχχχ πως την πατησες κοριτσακι μου??εξω ηταν????κριμα ξινο σου βγηκε:cry:

περαστικουλια σου να πινεις ζεστα και αν εχεις μπουκωμα παρε βικς!!!φιλακια!!

Μέσα ήταν ο γάμος απλά φούντωσα μέσα και μετά μέχρι το κέντρο πήγαμε με τα πόδια ε χωριό εκεί αρκετές ψηλά υγρασία και Δροσούλα πολύ θέλει ¿¿¿ Δεν εχω κοιμηθεί όλη νύχτα η μύτη μπουκωμενη εντελώς :-( χάλια μαύρα σας λέω....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέσα ήταν ο γάμος απλά φούντωσα μέσα και μετά μέχρι το κέντρο πήγαμε με τα πόδια ε χωριό εκεί αρκετές ψηλά υγρασία και Δροσούλα πολύ θέλει ¿¿¿ Δεν εχω κοιμηθεί όλη νύχτα η μύτη μπουκωμενη εντελώς :-( χάλια μαύρα σας λέω....

ωχ έτσι ήμουν εγώ το καλοκαίρι στη γιορτή του άντρα μου βράσε ευκάλυπτο και κάνε εισπνοές εμένα μόνο αυτό με βοήθησε μια και δεν μπορούσα να πάρω χάπια ένιωθα όλα μου τα πνευμόνια να ανοίγουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!! ακομα δεν γεννησα:mad: χαχα ειδα κ εγω 2 σταγονιτσες αιμα και χαρηκα:tongue:αλλα η χαρα μου εμεινε μονο!!!;)

λιλιτακι μου μακαρι να σου περασει συντομα!το μπουκωμα ειναι πολυ ασχημο.

σημερα αλλαζουμε εβδομαδα!!! ειμαι 36 εβδομαδων :Pαντε 2 εβδομαδες εμειναν ακομα....................................................

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!

Μαριούλα, αποκλείεται να γεννήσεις σε 2 εβδομάδες από τώρα. Κάτι μού λέει πως την άλλη εβδομάΔα τέτοια μέρα και ώρα θα κρατάς τον Αντωνάκη σου αγκαλίτσα!

Πέπσι μου, να ζήσει η αδελφούλα σου και να είναι πάντα ένα τυχερό ζευγάρι!

Είμαι σίγουρη πως πηγαίνοντας στον Ζηκ.....θα αναθαρρήσεις και θα τα δεις όλα πολύ θετικά!

Ρε συ Καντυ, μας δουλεύεις τώρα; Πώς κάνεις τόσες δουλειές, απόρώ.....Και δεν είναι ότι ξεκίνησες τώρα που μπήκες στο δεύτερο τρίμηνο, εσύ ξεσάλωνες από την 6η εβδομάδα! Μπράβο. Να προσέχεις όμως και να μην πολυκαουράζεσαι. Δεν μένω στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά σε ένα χωρίό έξω από Γιάννενα.

Λιλιτάκι μου, κι εγώ αισθάνομαι λίγο μπουκωμένη,. και να πεις πήγα πουθενά; Ολη μέρα σπίτι είμαι.....Μάλλον όμως πρόκειται για αλλεργία, γιατί με φαγουρίζει η μύτη μου. Αντε, περασρικά μας!

Μαρμίν, το ερωτηματολογιο είναι η αρχή του κακού για μας. Ναι, θα είναι ανώνυμο και θα απαντάμε ( αν το συμπληρώσουμε) σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το πώς θα πρέπει να είναι η αξιολόγησή μας. Θα προχωρήσουν σε αξιολόγηση αργότερα βάσει των απαντήσεων και καλά! Αυτή τη στιγμη η αξιολόγηση όσο και να το κρύβουν, συνδέεται με την οικονομική κρίση και φυσικά αποσκοπεί στο να μας εξουθενώσει ψυχικά και οικονομικά. Λένε πως όσοι δεν θα περνάνε την αξιολόγηση δεν θα απολύονται, αλλά το πιστεύεις; Και γιατί να αξιολογηθούμε μόνο εμείς από όλους τους δυ; Μόνο εμείς είμαστε άχρηστοι και θέλουν να μας ελέγξουν; Είμαστε ίσως οι μόνοι δυ που διαθέτουμε όλοι πτύχίο, δεν έχουμε μπει με βύσμα και έχουμε περάσει από χίλιους ασέπ ( κυριως οι νέοι κακοπληρωμένοι) για να διοριστούμε. Και τώρα θα μας ξαναβάλουν να δώσουμε εξετάσεις;;;;;Ε, είναθ ξεφτίλες οι άνθρωποι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα μελλουσες γκαστρουλες και γκαστρουλες!!!!!!!!!!!σε λιγες μερες θα γραφω και φρεσκομανουλα!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ που εισαι κοριτσακι μου εγινε κατι???ολα καλα???

ΛΙΛΙΤΑΚΙ εγω τρελαινομουν πριν οταν αρρωσταινα......ειχα το σπρει για την μυτη αγκαλια και καταπινα οτι υπηρχε για μπουκωμα λαιμο κλπ κλπ κλπ αν παθω κατι τετοιο τωρα δεν ξερω καν πως θα το διαχειριστω ειναι ο μεγαλυτερος μου εφιαλτης απο πριν μεινω εγκυος αυτο φοβομουν μην αρρωστησω και τι θα κανω!!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ το μπουκωμα η φαγουρα ακομα και η ρινοραγια της μυτης ειναι ενα απο τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης λογω των ορμονων εκτος βεβαια αν εχεις κρυωσει:cry:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τι ωραια θα ανανεωθεις!!!!κι εγω εχω κλεισει την Πεμπτη για κουρεμα!!!να μπεις να μας πεις για το μαθημα μετα οκ??φιλακια καλα να περασεις!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ υπομονη κοριτσακι μου!!!!!θα ερθει πιο συντομα απ οτι υπολογιζεις ο πριγκιπακος σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΠΕΠΣΙ μην σε επηρεαζει πλεον η περιοδος θεμα χρονου ειναι να σταματησει κι αυτη!!!!για να δουμε τι θα σου πει σημερα και ο Ζηκοπουλος ποτε θα ξεκινησετε......αληθεια αυτο που παθαινεις τις Κυριακες το επαθες και τωρα που δεν ησουν Τριπολη????

καλε αντε πλησιαζει ο καιρος που φευγεις επιτελους απο Τριπολη.....αυτο θα ειναι μονιμο ετσι???οχι για 6 μηνες που ελεγες??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ωχ έτσι ήμουν εγώ το καλοκαίρι στη γιορτή του άντρα μου βράσε ευκάλυπτο και κάνε εισπνοές εμένα μόνο αυτό με βοήθησε μια και δεν μπορούσα να πάρω χάπια ένιωθα όλα μου τα πνευμόνια να ανοίγουν

Άστα σουλεω μόνο καραμέλες χολς με αφήνει......:cry:

καλημερα!!! ακομα δεν γεννησα:mad: χαχα ειδα κ εγω 2 σταγονιτσες αιμα και χαρηκα:tongue:αλλα η χαρα μου εμεινε μονο!!!;)

λιλιτακι μου μακαρι να σου περασει συντομα!το μπουκωμα ειναι πολυ ασχημο.

σημερα αλλαζουμε εβδομαδα!!! ειμαι 36 εβδομαδων :Pαντε 2 εβδομαδες εμειναν ακομα....................................................

Χάλια είναι Μαριούλα μου ελπίζω και εγώ να περάσει σύντομα!!!

Καλημέρα!

Μαριούλα, αποκλείεται να γεννήσεις σε 2 εβδομάδες από τώρα. Κάτι μού λέει πως την άλλη εβδομάΔα τέτοια μέρα και ώρα θα κρατάς τον Αντωνάκη σου αγκαλίτσα!

Είμαι σίγουρη πως πηγαίνοντας στον Ζηκ.....θα αναθαρρήσεις και θα τα δεις όλα πολύ θετικά!

Ρε συ Καντυ, μας δουλεύεις τώρα; Πώς κάνεις τόσες δουλειές, απόρώ.....Και δεν είναι ότι ξεκίνησες τώρα που μπήκες στο δεύτερο τρίμηνο, εσύ ξεσάλωνες από την 6η εβδομάδα! Μπράβο. Να προσέχεις όμως και να μην πολυκαουράζεσαι. Δεν μένω στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά σε ένα χωρίό έξω από Γιάννενα.

Λιλιτάκι μου, κι εγώ αισθάνομαι λίγο μπουκωμένη,. και να πεις πήγα πουθενά; Ολη μέρα σπίτι είμαι.....Μάλλον όμως πρόκειται για αλλεργία, γιατί με φαγουρίζει η μύτη μου. Αντε, περασρικά μας!

Μαρμίν, το ερωτηματολογιο είναι η αρχή του κακού για μας. Ναι, θα είναι ανώνυμο και θα απαντάμε ( αν το συμπληρώσουμε) σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το πώς θα πρέπει να είναι η αξιολόγησή μας. Θα προχωρήσουν σε αξιολόγηση αργότερα βάσει των απαντήσεων και καλά! Αυτή τη στιγμη η αξιολόγηση όσο και να το κρύβουν, συνδέεται με την οικονομική κρίση και φυσικά αποσκοπεί στο να μας εξουθενώσει ψυχικά και οικονομικά. Λένε πως όσοι δεν θα περνάνε την αξιολόγηση δεν θα απολύονται, αλλά το πιστεύεις; Και γιατί να αξιολογηθούμε μόνο εμείς από όλους τους δυ; Μόνο εμείς είμαστε άχρηστοι και θέλουν να μας ελέγξουν; Είμαστε ίσως οι μόνοι δυ που διαθέτουμε όλοι πτύχίο, δεν έχουμε μπει με βύσμα και έχουμε περάσει από χίλιους ασέπ ( κυριως οι νέοι κακοπληρωμένοι) για να διοριστούμε. Και τώρα θα μας ξαναβάλουν να δώσουμε εξετάσεις;;;;;Ε, είναθ ξεφτίλες οι άνθρωποι.

Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορεί και ίωση.....

καλημερα μελλουσες γκαστρουλες και γκαστρουλες!!!!!!!!!!!σε λιγες μερες θα γραφω και φρεσκομανουλα!!!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ εγω τρελαινομουν πριν οταν αρρωσταινα......ειχα το σπρει για την μυτη αγκαλια και καταπινα οτι υπηρχε για μπουκωμα λαιμο κλπ κλπ κλπ αν παθω κατι τετοιο τωρα δεν ξερω καν πως θα το διαχειριστω ειναι ο μεγαλυτερος μου εφιαλτης απο πριν μεινω εγκυος αυτο φοβομουν μην αρρωστησω και τι θα κανω!!!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ το μπουκωμα η φαγουρα ακομα και η ρινοραγια της μυτης ειναι ενα απο τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης λογω των ορμονων εκτος βεβαια αν εχεις κρυωσει:cry:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τι ωραια θα ανανεωθεις!!!!κι εγω εχω κλεισει την Πεμπτη για κουρεμα!!!να μπεις να μας πεις για το μαθημα μετα οκ??φιλακια καλα να περασεις!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ υπομονη κοριτσακι μου!!!!!θα ερθει πιο συντομα απ οτι υπολογιζεις ο πριγκιπακος σου!!!

Και εγώ έτσι ήμουν κάντυ και τώρα δέν αντέχω καθόλου μου τη φύλαγε μία στην αρχή με την ιογενή φαρυγγίτιδα και τώρα αυτό gggggrrrrrrrrr!!TΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αααα δεν σας ειπα.......εχθες εκανα αναλυση για το πως μετραμε την εγκυμοσυνη!!!!!!

ειναι 10 σεληνιακοι μηνες και καθε 4 εβδομαδες αλλαζει και ο μηνας οι παλιοι που δεν ειχαν υπολογιστες εγκυμοσυνης και αλλα τετοια το υπολογιζαν με τα φεγγαρια καθε νεο φεγγαρι ηταν και ενας μηνας εγκυμοσυνης..επειδη ομως οι ημερολογιακοι μηνες δεν ειναι ακριβως 4 εβδομαδες καποιοι ειναι 4εβδ και 3 ημ καποιοι 4 εβδ και 4 μερ και παει λεγοντας γι αυτο βγαινουν 9 ημερολογιακοι μηνες και ο καθε γιατρος μετραει διαφορετικα τους μηνες και τις εβδομαδες!!!

ααα και το αλλο πως βγαζουμε την πητ

(πρωτη μερα τελευταιας περιοδου+10)-3

παραδειγμα εγω ειχα 2+10=12-3=9 και ιουλιος- 3 μηνες =απριλιος αρα η πητ μου με βαση την περιοδο ειναι 9 απριλιου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα!

αχ μαργκι μου λες??? μακαρι την επομενη δευτερα λοιπον να μπω να σας πω γεννησα:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μακαρι καντυ μου! αντε ανυπομωνω να με πεις φρεσκομανουλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

δειτε πως μεγαλωσε το μωρακι μου στο 2ο τικερακι μου!:P:p:p

Έτοιμος να τον πάρεις αγκαλίτσα!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...