Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μόλις τώρα ήρθε και μου αφιέρωσε ένα τραγούδι δεν ξέρω πιο ήταν αλλά είπε στην αχάριστη κατάλαβες είμαι και αχάριστη από πάνω που δεν έφαγα τα μπισκότα που με τόσο κόπο έφερε από το ντουλάπι και άλλο τόσο κόπο τα καταβρόχθησε:confused::confused::confused:

όλα αυτά που έκανες εσύ με την κρυσταλλιέρα τα έκανε η μαμά μου όταν θα βάφαμε και πάλι είχα γίνει πτώμα που την βοηθούσα! Εσύ με δίδυμα πώς αντέχεις; Μ' αρέσει που λες πως είσαι τελείως άχρηστη τότε εγώ τι να πω:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις τώρα ήρθε και μου αφιέρωσε ένα τραγούδι δεν ξέρω πιο ήταν αλλά είπε στην αχάριστη κατάλαβες είμαι και αχάριστη από πάνω που δεν έφαγα τα μπισκότα που με τόσο κόπο έφερε από το ντουλάπι και άλλο τόσο κόπο τα καταβρόχθησε:confused::confused::confused:

όλα αυτά που έκανες εσύ με την κρυσταλλιέρα τα έκανε η μαμά μου όταν θα βάφαμε και πάλι είχα γίνει πτώμα που την βοηθούσα! Εσύ με δίδυμα πώς αντέχεις; Μ' αρέσει που λες πως είσαι τελείως άχρηστη τότε εγώ τι να πω:(

συγνωμη...δεν σου τα εδωσε γιατι ηθελε να τα φαει ο ιδιος????θα τρελαθω!!!στειλτον τωρα εξω να ψαξει να βρει το πιο απιθανο πραγμα γιατι πες του αυτο θελει τωρα ο μπεμπης!!!ετσι για να στρωσει χαρακτηρα!!!!!

ναι ρε κοριτσι αχρηστη!!!!εγω ημουν στις δουλειες non stop και τωρα με το που εκανα κατι με πονουσε η μεση τα ποδια τωρα βρηκε να με πονεσει και το δεξι μου ποδι κατω στην αρθρωση:evil::evil:

παλια ειχα παθει διαστρεμα 2-3-4 φορες ουτε κι εγω θυμαμαι ολο το γυριζα αυτο το ποδι:eek:και πριν 2 χρονια στο γαμο της κουνιαδας μου μια ολοκληρη εβδομαδα μας ειχε βγει ο κ@λος κι εμενα και του αντρα μου και 2 μερες πριν το γαμο με ξαναεπιασε μιλαμε για φρικτο πονο για 2 μηνες δεν μπορουσα να πατησω το ποδι μου η ακτινογραφια δεν εδειχνε τιποτα και με εστειλαν για μαγνητικητελικα μου ειπαν υπερκοπωση με θεραπεια μετα απο 2 μηνες τελικα περασε....εεεεε τωρα με ξαναθυμηθηκε:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

συγνωμη...δεν σου τα εδωσε γιατι ηθελε να τα φαει ο ιδιος????θα τρελαθω!!!στειλτον τωρα εξω να ψαξει να βρει το πιο απιθανο πραγμα γιατι πες του αυτο θελει τωρα ο μπεμπης!!!ετσι για να στρωσει χαρακτηρα!!!!!

ναι ρε κοριτσι αχρηστη!!!!εγω ημουν στις δουλειες non stop και τωρα με το που εκανα κατι με πονουσε η μεση τα ποδια τωρα βρηκε να με πονεσει και το δεξι μου ποδι κατω στην αρθρωση:evil::evil:

παλια ειχα παθει διαστρεμα 2-3-4 φορες ουτε κι εγω θυμαμαι ολο το γυριζα αυτο το ποδι:eek:και πριν 2 χρονια στο γαμο της κουνιαδας μου μια ολοκληρη εβδομαδα μας ειχε βγει ο κ@λος κι εμενα και του αντρα μου και 2 μερες πριν το γαμο με ξαναεπιασε μιλαμε για φρικτο πονο για 2 μηνες δεν μπορουσα να πατησω το ποδι μου η ακτινογραφια δεν εδειχνε τιποτα και με εστειλαν για μαγνητικητελικα μου ειπαν υπερκοπωση με θεραπεια μετα απο 2 μηνες τελικα περασε....εεεεε τωρα με ξαναθυμηθηκε:shock:

Γι' αυτό βάλε λίγο φρένο έτσι κι αλλιώς έχετε καιρό δε χρειάζεται όλα μαζί.

Τα έφαγε επειδή δεν τα ήθελα εγώ αλλά δε σηκώθηκε να μου φέρει αυτά που ήθελα ενώ είχαμε στο ντουλάπι και συγχύστηκα περισσότερο που επέμενε να φάω αυτά λες και ήταν μακριά το ντουλάπι να μου φέρει τα δικά μου και ακόμη και μέχρι τώρα δε μου έφερε και ούτε πρόκειται και όχι τίποτα άλλο αλλά νιώθει και αδικημένο το πουλάκι μου και είμαι και αχάριστη. Κανονικά θα έπρεπε να τον τρέξω αλλά έχε χάρη που είμαι καλός άνθρωπος:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γι' αυτό βάλε λίγο φρένο έτσι κι αλλιώς έχετε καιρό δε χρειάζεται όλα μαζί.

Τα έφαγε επειδή δεν τα ήθελα εγώ αλλά δε σηκώθηκε να μου φέρει αυτά που ήθελα ενώ είχαμε στο ντουλάπι και συγχύστηκα περισσότερο που επέμενε να φάω αυτά λες και ήταν μακριά το ντουλάπι να μου φέρει τα δικά μου και ακόμη και μέχρι τώρα δε μου έφερε και ούτε πρόκειται και όχι τίποτα άλλο αλλά νιώθει και αδικημένο το πουλάκι μου και είμαι και αχάριστη. Κανονικά θα έπρεπε να τον τρέξω αλλά έχε χάρη που είμαι καλός άνθρωπος:rolleyes:

βασικα τα δυσκολα περασαν!!!τουλαχιστον για μενα;)

αυριο εχει να κανει τους καναπεδες του ειπα να τους γυρισει πλαι για να τους κανει και απο κατω γιατι ολο και καποιο ιστο αραχνης θα εχουν το ιδιο θα κανει και με το τραπεζακι του σαλονιου επισσης θα τραβηξει λιγο τη συνθεση να σκουπισει και να σφουγγαρισει απο πισω και να την ξεσκονισει μεσα θα την κανω εγω αφου την εχω αδειασει απο αποψε θα κανει και τα φωτιστικα δαπεδου που ηταν και λαμπαδες στον γαμο μας θα κατεβασει κουρτινες και μολις πλυθουν θα τις ξανακρεμασει και θα κανει και μπροστα βεραντα μπατζουρια και τζαμια απο 2 τεραστιες μπαλκονοπορτες σκουπισμα σφουγγαρισμα και τελος!!!!!σε σχεση με αυτα που εκανε σημερα αυριο δεν ειναι τιποτα:rolleyes:!!!σημερα με το που ξεκιναει να αδειασει το κρεβατι λεει''το τηλεφωνο της γυναικας το εχεις??''

χαχαχα τωρα του λεω ξεκινα και ασε την γυναικα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ καλε λετε να γεννησω???:Pπηγα στην τουαλετα πριν 15 λεπτα περιπου κ ειδα 2 σταγονες αιμα απο την βιασυνη μου ισως ο Θεος να με λυπηθηκε:P:p αλλα πηγα αλλες 4-5 φορες και σκουπιζομαι ξανα σκουπιζομαι αλλα μπα τιποτα αυτο ηταν 2 σταγονες μονο:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αχ καλε λετε να γεννησω???:Pπηγα στην τουαλετα πριν 15 λεπτα περιπου κ ειδα 2 σταγονες αιμα απο την βιασυνη μου ισως ο Θεος να με λυπηθηκε:P:p αλλα πηγα αλλες 4-5 φορες και σκουπιζομαι ξανα σκουπιζομαι αλλα μπα τιποτα αυτο ηταν 2 σταγονες μονο:rolleyes:

δεν σε πιστευω....γελαω μονη μου και ο αντρας μου με κοιταζει!!!!!ποτε ειναι να πας στο γιατρο???καθε εβδομαδα δεν πηγαινεις τωρα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δεν σε πιστευω....γελαω μονη μου και ο αντρας μου με κοιταζει!!!!!ποτε ειναι να πας στο γιατρο???καθε εβδομαδα δεν πηγαινεις τωρα???

ναι χαρα μου την πεμπτη ειναι να παω ξανα στον γιατρο μου...τον πηρα και τηλ και του το ειπα μου λεει αν ηταν τοσο λιγο κ σταματησε δεν μας ανησυχει...να το παρακολουθω ομως μου ειπε ολη την νυχτα κ αν δω κι'αλλο να τον ξυπνησω ο,τι ωρα κ να ειναι και να παω στο νοσοκομειο να με δει! χαχα γιατι γελας?:tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι χαρα μου την πεμπτη ειναι να παω ξανα στον γιατρο μου...τον πηρα και τηλ και του το ειπα μου λεει αν ηταν τοσο λιγο κ σταματησε δεν μας ανησυχει...να το παρακολουθω ομως μου ειπε ολη την νυχτα κ αν δω κι'αλλο να τον ξυπνησω ο,τι ωρα κ να ειναι και να παω στο νοσοκομειο να με δει! χαχα γιατι γελας?:tongue::tongue:

γελαω γιατι σε εχω ικανη να προκαλεσεις τοκετο μονη σου για να ερθει οσο νωριτερα γινεται ο πριγκιπας σου!!!!!!!!!:tongue::tongue:κοιτα......δεν σε αδικω κι εγω το ιδιο θα εκανα;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γελαω γιατι σε εχω ικανη να προκαλεσεις τοκετο μονη σου για να ερθει οσο νωριτερα γινεται ο πριγκιπας σου!!!!!!!!!:tongue::tongue:κοιτα......δεν σε αδικω κι εγω το ιδιο θα εκανα;)

χαχα και εγω με εχω ικανη:tongue::tongue::tongue: αλλα αληθεια δεν εκανα τιποτα.δεν εχω αλλο αιμα αυτο ηταν ειδα το αιμα χαρηκα λεω ωπα γενναμε κ τελικα τιποτα:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα και εγω με εχω ικανη:tongue::tongue::tongue: αλλα αληθεια δεν εκανα τιποτα.δεν εχω αλλο αιμα αυτο ηταν ειδα το αιμα χαρηκα λεω ωπα γενναμε κ τελικα τιποτα:cool:

επισσης γελαω που εθουσιαστηκες τοσο μα τοοοοοσοοο πολυ που ειδες αιμα:tongue:

και φανταζομαι ποση απογοητευση πηρες οταν σταματησε:tongue:θα γεννησεις γλυκουλα μου η τωρα η σε 5 η σε 10 μερες θα γεννησεις αυτο ειναι δεδομενο;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

επισσης γελαω που εθουσιαστηκες τοσο μα τοοοοοσοοο πολυ που ειδες αιμα:tongue:

και φανταζομαι ποση απογοητευση πηρες οταν σταματησε:tongue:θα γεννησεις γλυκουλα μου η τωρα η σε 5 η σε 10 μερες θα γεννησεις αυτο ειναι δεδομενο;)

ναι καλε χαρηκα γτ ξερω πολλεςς κοπελες που ειδαν αιμα και μετα γεννησαν αλλα δεν τους σταματαγε...εμενα σταματησε:? τι να πω θα δειξει...αγαπες παω να ξαπλωσω τα λεμε αυριο καλο νσας βραδυ!!! ααα και αν γεννησω θα σας στειλω μηνυμα ο,τι ωρα και να 'ναι:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι καλε χαρηκα γτ ξερω πολλεςς κοπελες που ειδαν αιμα και μετα γεννησαν αλλα δεν τους σταματαγε...εμενα σταματησε:? τι να πω θα δειξει...αγαπες παω να ξαπλωσω τα λεμε αυριο καλο νσας βραδυ!!! ααα και αν γεννησω θα σας στειλω μηνυμα ο,τι ωρα και να 'ναι:cool:

καλη ξεκουραση και εννοειται πως θα στειλεις μηνυμα οτι ωρα και να ειναι;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας με έχετε συγκινήσει!!Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!!!!

Επειδή είχα πάρα πολύ καιρό να μπω προσπαθώ να κατατοπιστώ λίγο γι'αυτό συγχωρέστε....έχω χάσει πολλά επεισόδια απ'ότι κατάλαβα...

από συμπτώματα δεν έχω ακόμη τίποτα εκτός από λίγες υπνηλίες και αυτό κυρίως το πρωί και το στήθος που είναι απαγορευμένη περιοχή!!!!!Βέβαια από ότι κατάλαβα είναι νωρίς... από δω και πέρα θα δείξει......ασ είναι καλά το μωράκι μου και ας με πιάσουν όλα τα συμπτώματα...δεν θα παραπονεθώ!!!το λαχταρούσα πολύ καιρό...;)

Σας ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες. Καντυ εχεις δικαιο μπερδευτηκα. Εχτες που ηταν ο γαμος αδιαθετησα κιολας.χαρες εγω.τους προηγουμενους μηνες ερχοταν με καθυστερηση αυτη τη φορα κυρια στην ωρα της.

Αντε να δουμε τι θα πει ο γιατρος

Μαρμιν το σπιτι στην τριπολη ηταν επιπλωμενο.οποτε εχω μονο τα ρουχα κ πολυ λιγα αντικειμενα.θα ξεκινησω να πακεταρω μετα τις 15 του μηνα. πρεπει να ρθω κ σαλονικα να ψαξω για σπιτι.

Μαριουλα λιγο υπομονη κοριτσακι μου.

Καλημέρα κοριτσάκια :P

πρωϊνή όπως πάντα:tongue: και σήμερα βαρύ το πρόγραμμα. Κατά τις 9 θα φύγω για το ικα να κάνω αίτηση για επίδομα μητρότητας, μετά θα πάω στη μαμά όπου έχει κομμωτήριο (θα έρθει μια φίλη της να σουλουπώσει το κεφάλι μου) μετά φαί και κατευθείαν στο ιπποκράτειο για το 4ο μάθημα. Σπίτι στην καλύτερη κατά τις 7:30 με 8:00:rolleyes: Σήμερα θα μας πουν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Μαριούλα όντως η αιμορραγία είναι ένας από τους τρεις τρόπους που ξεκινάει η αιμορραγία (οι άλλοι δύο είναι το σπάσιμο του πλακούντα και οι ωδίνες) και εννοείται πώς όποτε δεις πολύ αίμα ότι μα ότι ώρα και να είναι θα τηλεφωνήσεις στο γιατρό σου και θα τρέξεις στο νοσοκομείο

dstelitsa πόσο ακριβώς είσαι τώρα; Να βάλεις τικεράκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...