Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

η ΤΣΕΡΡΥ που ειναι σημερα????ειχε πει οτι θα παει καπου???ουτε εχθες το βραδυ μπηκε καθολου:?

ΠΕΠΣΙ να σου ζησει η αδερφουλα παντα ευτυχισμενοι να ειναι!!!!

κοριτσια εχω κουραστει παρα πολυ και εχθες και σημερα...εχθες εκανα το μπανιο μετα εφτιαξα την πιτσα που λεγαμε....την εβαλα καταψυξη και συγχρονως προετοιμαζα τα κολοκυθακια για σημερα...σημερα μαγειρεψα και απο τις 2 το μεσημερι παιδευομαστε με το δωματιο και ακομα δεν εχουμε τελειωσει τωρα με επιασε μια ζαλαδα και ενα μουδιασμα γυρω απο τον αφαλο!!πωπω αχρηστη εχω καταντησει τιποτα δεν μπορω να κανω:cry::cry:

Na ξαπλώσεις και να ξεκουραστείς και πολλά έκανες ας συνεχίσει ο σύζυγος μόνος του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na ξαπλώσεις και να ξεκουραστείς και πολλά έκανες ας συνεχίσει ο σύζυγος μόνος του

ενταξη να μην ειμαι αχαριστη απο τις 2 που ξυπνησε μεχρι τωρα δεν εχει καθησει καθολου:-P

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ενταξη να μην ειμαι αχαριστη απο τις 2 που ξυπνησε μεχρι τωρα δεν εχει καθησει καθολου:-P

επιλογή του ήταν και απ' ότι φαίνεται δεν ήταν μόνο λόγια εσύ να μην ξεγελιέσαι και να κάνεις διαλείμματα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι αληθεύει ότι εσείς οι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσετε ερωτηματολόγιο; Σε τι αποσκοπεί αυτό γιατί διάβασα κάπου ότι θα είναι ανώνυμο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπερα απο μενα.

Μαρτζι ευχαριστω για τις ευχες για την αδερφη μου. Κοριτσια πολυ κουραση αλλα και πολυ ωραια ταυτοχρονα. Περασαμε πολυ καλα.

Τωρα ξανα πισω στην πραγματικοτητα. Αυριο Καντυ παω στον γιατρό να δω τι θα μου πει και μετα φευγουμε κατευθειαν για Τριπολη. Αχ οι 20 μερες πιστευω να περασουν ευχαριστα μεχρι να φυγω απο κει.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,!!! Εγώ χάλια πηγα εχθές στο γάμο πέρασα πολύ ωραία αλλά τη πατησα αρρώστησα :-( λαιμός καταροή πονοκέφαλος και δέκατα...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

πέπσι να ζήσει η αδελφούλα και πάντα αγαπημένη με το σύζυγο:P

Σίγουρα θα περάσουν γρήγορα οι μέρες τόσο που ούτε θα τις καταλάβεις καλά δεν έχεις να μαζέψεις πράγματα;

Λιλιτάκι περαστικά ευτυχώς που πέρασες καλά εμένα σήμερα με πονάει η κοιλιά μου μάλλον από δυσκοιλιότητα και το μωράκι μου δεν είναι τόσο ζωηρό όπως άλλες μέρες και στενοχωριέμαι:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα αγαπες μου!!!

λιλιτακι μου περαστικα σου χαρα μου μα καλα πως τα καταφερες:( περαστικα σου σου ευχομαι μεχρι αυριο να εισαι τελειως καλα!!!

τινγκερμπελ μου τι κανεις καλα αποτελεσματα σου ευχομαι να εχεις με τις εξετασεις της θρομβοφιλιας:P

μαρμιν μ πολλα ειναι τα εξοδα για μια μερα αλλα τι να κανω???μου λειπει!:cry:χαιρετισματα και απο εμενα στον ομορφο πριγκιπα σου!:P

μαργκι μου εγω δεν θα την εκανα την αμνιοπαρακεντηση!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια μου τα ψυχολογικα μ δεν αργησαν να με πιασουν!!!ειμαι σκατα!!!!!!!!!!δεν μπορω αλλο εδω βρε κοριτσια! θελω τον αντρα μ το σπιτι μ το μωρο μου!!!!!!!!! αν γεννησω τωρα λετε να ειναι πολυ κακο για το μωρο??? θελω να γεννησω να παω σπιτι μου με τον αντρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια μου τα ψυχολογικα μ δεν αργησαν να με πιασουν!!!ειμαι σκατα!!!!!!!!!!δεν μπορω αλλο εδω βρε κοριτσια! θελω τον αντρα μ το σπιτι μ το μωρο μου!!!!!!!!! αν γεννησω τωρα λετε να ειναι πολυ κακο για το μωρο??? θελω να γεννησω να παω σπιτι μου με τον αντρα μου!

κάνε υπομονή μικρούλα τόσο καιρό περίμενες τώρα σε έπιασαν οι ανυπομονησίες σου; ο γιατρός σου τι λέει; μπορείς να πας και νωρίτερα; αφού μπήκες στο μήνα σου φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν δεις και δεν αντέχεις στην τελική ρώτα το γιατρό σου και ότι σου πει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα απο μενα.

Μαρτζι ευχαριστω για τις ευχες για την αδερφη μου. Κοριτσια πολυ κουραση αλλα και πολυ ωραια ταυτοχρονα. Περασαμε πολυ καλα.

Τωρα ξανα πισω στην πραγματικοτητα. Αυριο Καντυ παω στον γιατρό να δω τι θα μου πει και μετα φευγουμε κατευθειαν για Τριπολη. Αχ οι 20 μερες πιστευω να περασουν ευχαριστα μεχρι να φυγω απο κει.

καλε.......εγω σου ευχηθηκα για την αδερφουλα σου:cry::cry:αντε να δουμε τι θα σου πει μηπως και ξεαγχωθεις και γινει τιποτα γιατι και τωρα που ολα πανε καλα στην πριζα σε βλεπω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,!!! Εγώ χάλια πηγα εχθές στο γάμο πέρασα πολύ ωραία αλλά τη πατησα αρρώστησα :-( λαιμός καταροή πονοκέφαλος και δέκατα...

ωχχχχ πως την πατησες κοριτσακι μου??εξω ηταν????κριμα ξινο σου βγηκε:cry:

περαστικουλια σου να πινεις ζεστα και αν εχεις μπουκωμα παρε βικς!!!φιλακια!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ελα βρε μικρουλα σκεψου πως απο μεθαυριο θα εχεις ιντερνετ και θα ειμαστε ολη μερα εδω μαζι!!!!μην στεναχωριεσαι τωρα που εφτασες στο τελος!!!τοσο περιμενες!!!!αφησε το το μωρακι σου λιγο ακομα να γινει μπεμπαρος και με το που θα βγεις απο το νοσοκομειο φυγε κατευθειαν πηγαινε στο ζεστο σου το σπιτακι με τον αντρουλη σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλε.......εγω σου ευχηθηκα για την αδερφουλα σου:cry::cry:αντε να δουμε τι θα σου πει μηπως και ξεαγχωθεις και γινει τιποτα γιατι και τωρα που ολα πανε καλα στην πριζα σε βλεπω!!!

πώς πάει; τελειώσατε; σε θυμήθηκα πριν από λίγο ζήτησα από τον άνδρα μου να μου φέρει απο το ντουλάπι δύο oreo με σοκολάτα να φάω και εκείνος έφερε με κρέμα και επέμενε κι όλας γιατί δεν τα θέλω αφού στα Μουδανιά τα έτρωγα:confused: τα άκουσε και τώρα δεν του μιλάω γιατί έχει εδώ και πόσο καιρό που μου το λέει αυτό και προσπαθεί να με πείσει να φάω με κρέμα ενώ ξέρει ότι τρελαίνομαι για σοκολάτα τι του λες τώρα; και ούτε με έφερε μετά με σοκολάτα και απορεί ακόμα γιατί θύμωσα; που να τον έστελνα να μου τα αγοράσει κι όλας από το ντουλάπι τον έστειλα να μου τα φέρει και πάλι έφερε ότι ήθελε να φάει:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πώς πάει; τελειώσατε; σε θυμήθηκα πριν από λίγο ζήτησα από τον άνδρα μου να μου φέρει απο το ντουλάπι δύο oreo με σοκολάτα να φάω και εκείνος έφερε με κρέμα και επέμενε κι όλας γιατί δεν τα θέλω αφού στα Μουδανιά τα έτρωγα:confused: τα άκουσε και τώρα δεν του μιλάω γιατί έχει εδώ και πόσο καιρό που μου το λέει αυτό και προσπαθεί να με πείσει να φάω με κρέμα ενώ ξέρει ότι τρελαίνομαι για σοκολάτα τι του λες τώρα; και ούτε με έφερε μετά με σοκολάτα και απορεί ακόμα γιατί θύμωσα; που να τον έστελνα να μου τα αγοράσει κι όλας από το ντουλάπι τον έστειλα να μου τα φέρει και πάλι έφερε ότι ήθελε να φάει:evil:

χαχα δεν παιζοντε!!!!!!

μολις τωρα τελειωσα ΠΕΘΑΝΑ δεν αισθανομαι την μεση μου νομιζω οτι εχω μουδιασει ολοκληρη..επειδη αυριο θα κανουμε τραπεζαρια σαλονι αδειασα ολη την κρυσταλιερα επλυνα και σκουπισα ολα τα ποτηρια να ειναι ετοιμα και αυριο τελειωνοντας να τα τοποθετησω ο αντρουλης μου δεν μπορω να πω εκανε τα παντα η κρεβατοκαμαρα μας λαμπει!!!!οταν θα βαλουμε την κουνια μεσα στο δωματιο θα πρεπει το κρεβατι να μετακινηθει προς την ντουλαπα επειδη ομως με τα πραγματα μεσα αυτο δεν γινεται σκεφτηκε οτι το χειμωνα θα τον βαλω να ξανακανει το ιδιο να αδειασει δηλαδη ολο το κρεβατι παλι:evil:και μου προσπαθουσε να με πεισει να το μετακινησουμε απο τωρα τι λες καλε λεω θα εχω το κρεβατι ετσι για τους επομενους 5 μηνες:shock::shock:τελικα δεν τον αφησα να το κανει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...