Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αντε καλέ, πού είστε; Μόλις φάγαμε ένα τέλειο φαγητό που έφτιαξε ο σύζυξ! Αρνακι με πατάτες στο φούρνο. Θεικό. Κορίτσια, μαγειρεύει τέλεια. Εχει φαντασία και πειραματίζεται. Εβαλε ένα κλωναράκι βασιλικό και έδωσε μία γεύση στο φαί!

Μαρμιν, όταν θα αρχίσω να μαγειρεύω κι εγώ, θα κάνω παστίτσιο μόνη μου. Μια φορά έκανα πριν πολλά χρόνια κι είχε καλό. Από τότε που γύρισα Γιάννενα το φτιάχνει η μάνα μου, που το πετυχαίνει πολύ.

Τινλερμπελ, εσύ πού είσαι; Γιατί χάνεσαι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου ξέρεις τι πρόσεξα μόλις τώρα; όταν εσύ θα μπαίνεις στο δεύτερο τρίμηνο εγώ θα έχω μπει στο μήνα μου:tongue:
AΑλήθεια; Αχ, ωραία! Ρε κορίτσια, σας τυχαίνει να είστε καλά ως το μεσημέρι, να πέφτετε για ύπνο και μετά να είστε μέχρι το βράδυ με χάλια το στομάχι;;; Κάθε μέρα το παθαίνω.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Νένα και Μαρμίν να σας ρωτήσω κάτι : αμνιοπαρακέντηση κάνατε, θα κάνετε; Για σένα μαρμίν δεν θυμάμαι την ηλικία σου. Ομως για την Νένα θυμάμαι πως είσαι κοντά στα 39,σωστά; Τι σου είπε ο γιατρός; Εμένα μάλλον θα με βάλει να την κανω αφού είμαι 37....Ηθελα να ακούσω εμπειρίες....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα τιγκερμπελ! πού χάνεσαι εσύ;

Κορίτσια τέλειο το παστίτσιο όχι να το παινευτώ αλλά έγινε θεϊκό το άτιμο καλά όχι ότι είναι και κανένα δύσκολο φαί:tongue: άρεσε και στο μπουμπουκάκι μου μαλλον γιατί κλωτσάει:P να σκεφτείται ότι μου φάνηκε πολύ και το μισό ταψί το φάγαμε φυσικά εννοείται ότι είναι για δύο μέρες.

Έχετε χαιρετίσματα ή μάλλον κλωτσήματα από το μπουμπουκάκι μου μέσα από την κοιλιά μου:P:tongue::P:tongue:

εδώ είμαι μάρμιν μου!!!:P:p:p

είμαι λίγο στρεσσαρισμένη αυτές τις μέρες...προσπαθώ να βάλω ένα μικρό πρόγραμμα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Τινκερ, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα δεις.......Σε φιλώ!

μακάρι μάρτζι μου...μακάρι..αυτή τη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο..θα πάω και στον γυναικολόγο και στον εξωσωματικό να βάλουμε το πρόγραμμα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

AΑλήθεια; Αχ, ωραία! Ρε κορίτσια, σας τυχαίνει να είστε καλά ως το μεσημέρι, να πέφτετε για ύπνο και μετά να είστε μέχρι το βράδυ με χάλια το στομάχι;;; Κάθε μέρα το παθαίνω.......

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

σχεδον καθε μερα!!!!εκτος αν φαω κατι πολυ πολυ ελαφρυ και δεν ξαπλωσω καθολου τοτε μπορει να την γλιτωσω!!!!γι αυτο το βραδακυ πηγαινω για περπατημα με βοηθαει παραααααα πολυ!!!!!

εγω παστιτσιο κανω αρκετα συχνα απλα μου την δινει που πρεπει για 2-3 μερες να τρωμε παστιτσιο...εμενα μου αρεσει εκεινη την ωρα ζεστο μολις μπει στο ψυγειο δεν μου αρεσει....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Για πόση ώρα περπατάς; Εγώ δεν έχω πού να περπτήσω, αφού το χωριό μου είναι μόνο ανηφόρες και παλιοκατηφόρες.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγω στον τριτο μήνα ειχα ναυτιες και ανακατεμα μονο το απογευμα απο τις 5:30- 6 και μετά.

Νένα και Μαρμίν να σας ρωτήσω κάτι : αμνιοπαρακέντηση κάνατε, θα κάνετε; Για σένα μαρμίν δεν θυμάμαι την ηλικία σου. Ομως για την Νένα θυμάμαι πως είσαι κοντά στα 39,σωστά; Τι σου είπε ο γιατρός; Εμένα μάλλον θα με βάλει να την κανω αφού είμαι 37....Ηθελα να ακούσω εμπειρίες....

Αυριο θα τον ρωτήσω που εχω ραντεβου. Νομιζω ότι αν βγουν πολυ καλα τα αποτελεσματα της αυχενικής του papp- a και του β' επιπέδου μπορει να σου προτεινει να μην την κανεις.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Margi κι εγώ δεν έκανα είμαι 33χρονών αλλα πιστεύω πως ισχύει αυτό που είπε η Νενα εξαρτάται από τα αποτελέσματα εγώ βέβαια δεν έκανα ούτε την παπ-α και την αυχενική μόνο επειδή επέμενε η γυναικολόγος αν και της ξεκαθάρισα πως ότι και να δείξει δεν θα κάνουμε έκτρωση και επειδή είχα και το αιμάτωμα στη μήτρα μου είπε να κάνω μόνο την αυχενική κ όχι την παπ-α.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

σχεδον καθε μερα!!!!εκτος αν φαω κατι πολυ πολυ ελαφρυ και δεν ξαπλωσω καθολου τοτε μπορει να την γλιτωσω!!!!γι αυτο το βραδακυ πηγαινω για περπατημα με βοηθαει παραααααα πολυ!!!!!

εγω παστιτσιο κανω αρκετα συχνα απλα μου την δινει που πρεπει για 2-3 μερες να τρωμε παστιτσιο...εμενα μου αρεσει εκεινη την ωρα ζεστο μολις μπει στο ψυγειο δεν μου αρεσει....

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι ότι αφού μπει στο ψυγείο δεν θα είναι το ίδιο ωραίο αλλά ο άντρας μου λέει ότι θα είναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

παω ολο παραλιακα....περπαταω μιση με μια ωρα πολυ αργα ομως δηλαδη ζητημα να κανω 2 χιλιομετρα και μπορει αν κουραστω να καθησω σε κανενα παγκακι επισσσης με βοηθαει παρα μα παρα πολυ το ανθρακουχο με στημενο λεμονι σου μιλαω για σωτηριο!!!

δεν μενεις μεσα στα Γιαννενα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

η ΤΣΕΡΡΥ που ειναι σημερα????ειχε πει οτι θα παει καπου???ουτε εχθες το βραδυ μπηκε καθολου:?

ΠΕΠΣΙ να σου ζησει η αδερφουλα παντα ευτυχισμενοι να ειναι!!!!

κοριτσια εχω κουραστει παρα πολυ και εχθες και σημερα...εχθες εκανα το μπανιο μετα εφτιαξα την πιτσα που λεγαμε....την εβαλα καταψυξη και συγχρονως προετοιμαζα τα κολοκυθακια για σημερα...σημερα μαγειρεψα και απο τις 2 το μεσημερι παιδευομαστε με το δωματιο και ακομα δεν εχουμε τελειωσει τωρα με επιασε μια ζαλαδα και ενα μουδιασμα γυρω απο τον αφαλο!!πωπω αχρηστη εχω καταντησει τιποτα δεν μπορω να κανω:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...