Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ρε κορίτσια, αγχώθηκα κι εγώ τώρα με τη θρομβοφιλία που λέτε! Εγώ είχα κάνει τις εξετάσεις και δεν έχω. Εγώ έκανα εξετάσεις γιατί μου συνέβη κάτι περίεργο με το αίμα. Οταν ήταν να κάνω την υστεροσκόπηση πριν από δύο χρόνια ο αιματολόγος του νοσοκομείου δεν έδινε άδεια να μπω στο χειρουργείο γιατί στο αίμα μου διαπιστώθηκε μία έμμεση θετική coombs ενώ κανονικά έπρεπε να είναι αρνητική! Το αίμα μου είναι ομάδας β θετικό και δεν έπρεπε να έχω θετική coombs.....Με λίγα λόγια δεν μπορούσα να μπω χειρουργείο γιατί το αίμα μου δεν είναι συμβατό με άλλο αίμα. Δεν μπορώ να πάρω, δεν μπορώ να δώσω.......Τότε μου είχαν πει πως σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά και πάλι, ξέρω εγώ; Ο γιατρός δεν φάνηκε να προβληματίζεται όταν του το είπα......Αχ, θα τον ξαναρωτήσω την Τετάρτη......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε καντυ χθες φωναξα και λίγο αλλα πιο πολυ εκλαιγα.... μιλαμε για κλαμα... οχι ότι συγκινηθηκε...

καποια στιγμη που εκλαιγα και του μιλουσα πολυ ταραγμένη το καημενο το μωρο κουνιοταν τοσο πολυ σαν να παραπονιοταν κι αυτο, σημερα το νιωθω ελαχιστα το καημενο... το ταραξα κι αυτό!!! πιο πολυ μετανιωνω για αυτο!!!!

Νένα κι εγώ το έχω πάθει αυτό. Να κλαίω κι αυτός να μην συγκινείται. Είναι πολύ αναίσθητοι τελικά. Αλλά τελικά προέχουν τα καμάρια μας. Απλά, άνθρωποι είμαστε και καποιες φορές τα νεύρα μας δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Νένα κι εγώ το έχω πάθει αυτό. Να κλαίω κι αυτός να μην συγκινείται. Είναι πολύ αναίσθητοι τελικά. Αλλά τελικά προέχουν τα καμάρια μας. Απλά, άνθρωποι είμαστε και καποιες φορές τα νεύρα μας δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε!

άνθρωποι και εγκυμονούσες! Και γω καμιά φορά που ξεφεύγω και φωνάζω είναι γιατί σκέφτομαι αυτό με βλέπει που νευριάζω και συνεχίζει αντί να σκεφτεί ότι είμαι ΈΓΚΥΟΣ βέβαια συνήθως το κάνει για πλάκα και γελάει αλλά όταν βλέπει ότι εμένα δε μου αρέσει και νευριάζω γιατί δεν την κόβει; πρέπει να φτάσω στο σημείο να φωνάξω και να τον βρίσω για να καταλάβει; και μετά μ' αγκαλιάζει και μου λέει πλάκα έκανα γιατί φωνάζεις και με βρίζεις και με κάνει να νιώθω και άσχημα που ενώ εγώ τον έβριζα εκείνος με κάνεις αγκαλίτσες και φιλάκια:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω ξυπνησει απο της 10 αλλα μιλουσα στο τηλεφωνο μεχρι τωρα:oops::oops:

με εχει βαλει να κανω εξετασεις πηξης χρονους προθρομβινης και αλλα τετοια και βγηκαν φυσιολογικες ειπα λοιπον στην μικροβιολογο οτι θελω να κανω για θρομβοφιλια με ρωτησε αν υπαρχει ιστορικο θρομβοσεων και διαφορα τετοια στην οικογενεια και δεν υπαρχει απο κανεναν και με βαση αυτες τις εξετασεις που εκανα και βγηκαν φυσιολογικες μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να τις κανω το ιδιο ακριβως μου ειπε και ο γυναικολογος εμενα βεβαια μου εχει καθησει τωρα αυτη η ιδεα......:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

το ''καποιες φορες''μου αρεσε!!!!εγω νομιζω πως ειμαι σε φαση που δεν μπορω να τα ελεγξω καμια στιγμη!!!!!!!!!!

σημερα τι μου εκανε????μου εφερε που λετε πρωινο!!!!!κρουασανακια και μπουγατσα με κρεμα και ζαχαρη αχνη απο το φουρνο!!!!!

εν τω μεταξυ ηταν μπροστα οταν μου ειπε ο γιατρος οτι δεν κανει να τρωω γλυκα και τετοιες βλακειες:evil:και καθε φορα που βγαινει απο την δουλεια πρωι μου λεει απο το βραδυ να περασω απο τον φουρνο να σου παρω??οχι λεω γιατι και δεν κανει αλλα και με πειραζουν στο στομαχι!!!και σημερα μου λεει με μια χαρα σου εφερα πρωινο:-P

για πειτε τωρα που θα ξυπνησει εγω τι να κανω????να του πω γλυκα και ομορφα ''αγαπη μου αφου δεν κανει να τα φαω κριμα δεν ειναι να τα παρεις και να τα πεταξω''να του πω ''καλε βλαμενος εισαι η εσυ δεν καταλαβαινεις τι πρεπει και τι δεν πρεπει αφου μπροστα ησουν στο γιατρο''η απλα να του τα φερω καπελο και να το καταλαβει μονος του???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μαρτζι την Τετάρτη απόγευμα έχεις ραντεβού;
Στις 2 το μεσημέρι θα πάω. Ρε κορίτσια, να περιμένω να ρωτήσω ο γιατρό για το αίμα που σας έλεγα πιο πάνω ή να πάω μόνη μου αύριο σε έναν αιματολόγο;:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

το ''καποιες φορες''μου αρεσε!!!!εγω νομιζω πως ειμαι σε φαση που δεν μπορω να τα ελεγξω καμια στιγμη!!!!!!!!!!

σημερα τι μου εκανε????μου εφερε που λετε πρωινο!!!!!κρουασανακια και μπουγατσα με κρεμα και ζαχαρη αχνη απο το φουρνο!!!!!

εν τω μεταξυ ηταν μπροστα οταν μου ειπε ο γιατρος οτι δεν κανει να τρωω γλυκα και τετοιες βλακειες:evil:και καθε φορα που βγαινει απο την δουλεια πρωι μου λεει απο το βραδυ να περασω απο τον φουρνο να σου παρω??οχι λεω γιατι και δεν κανει αλλα και με πειραζουν στο στομαχι!!!και σημερα μου λεει με μια χαρα σου εφερα πρωινο:-P

για πειτε τωρα που θα ξυπνησει εγω τι να κανω????να του πω γλυκα και ομορφα ''αγαπη μου αφου δεν κανει να τα φαω κριμα δεν ειναι να τα παρεις και να τα πεταξω''να του πω ''καλε βλαμενος εισαι η εσυ δεν καταλαβαινεις τι πρεπει και τι δεν πρεπει αφου μπροστα ησουν στο γιατρο''η απλα να του τα φερω καπελο και να το καταλαβει μονος του???

Να τα αφήσεις να τα φάει αυτός και να παριστάνεις την πεινασμένη! Ρε παιδιά, άχυρο έχουν αντι για μυαλό; Και λες "το εκανε για καλό!" κι όντως το έκανε για καλό, δεν μπορείς να πεις! Αλλά το μυαλό που το είχε να πάρει κάτι που να μην είναι γλυκό;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Στις 2 το μεσημέρι θα πάω. Ρε κορίτσια, να περιμένω να ρωτήσω ο γιατρό για το αίμα που σας έλεγα πιο πάνω ή να πάω μόνη μου αύριο σε έναν αιματολόγο;:(

ο γιατρος σου νομιζω πως ειναι μεσα στους καλυτερους γιατρους στο πανεπιστημιακο και θεωρω πως πρεπει να του πεις το ιστορικο σου και να ζητησεις την γνωμη του!!πιστευω πως ειδικα οι πανεπιστημιακοι δεν αφηνουν στην τυχη καποια πραγματα τουλαχιστον τοσο σοβαρα εαν κρινει οτι πρεπει να γινει θα στο πει!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Να τα αφήσεις να τα φάει αυτός και να παριστάνεις την πεινασμένη! Ρε παιδιά, άχυρο έχουν αντι για μυαλό; Και λες "το εκανε για καλό!" κι όντως το έκανε για καλό, δεν μπορείς να πεις! Αλλά το μυαλό που το είχε να πάρει κάτι που να μην είναι γλυκό;;;

δεν ξερω τι να πω το σκεφτομαι πολλες φορες και λεω ειναι πονηρος και τα κανει επειτηδες???ειναι χαζος και του κοβει??????ειναι αδιαφορος και δεν μου δινει σημασια?????η απλα ο Θεος τους εχει στερησει το μυαλο και δεν μπορουν να σκεφτουν τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Το ιστορικό μου το ξέρει, απλά το θέμα αυτό με το αίμα δεν το πολυσυζητήσαμε γιατί εγώ εμείνα στα λόγια του αιματολόγου που είχα πάει τότε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα όμως εγώ αγχώθηκα και φοβάμαι, οπότε θα τον κεραυνοβόλήσω με ερωτήσεις. Αν είναι να κάνω κι εγώ ενέσεις..........Σκιάζομαι, λέμε, η κότα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

δεν ξερω τι να πω το σκεφτομαι πολλες φορες και λεω ειναι πονηρος και τα κανει επειτηδες???ειναι χαζος και του κοβει??????ειναι αδιαφορος και δεν μου δινει σημασια?????η απλα ο Θεος τους εχει στερησει το μυαλο και δεν μπορουν να σκεφτουν τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα:shock:
Χα!χα!χα! Εγραψες:P Η όλα μαζί;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα κορίτσια..

εγώ αν και δεν μου είπε ο γιατρός έκανα την εξέταση για τη θρομβοφιλία πριν λίγες μέρες σε 10 μερούλες θα έχω τα αποτελέσματα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα τιγκερμπελ! πού χάνεσαι εσύ;

Κορίτσια τέλειο το παστίτσιο όχι να το παινευτώ αλλά έγινε θεϊκό το άτιμο καλά όχι ότι είναι και κανένα δύσκολο φαί:tongue: άρεσε και στο μπουμπουκάκι μου μαλλον γιατί κλωτσάει:P να σκεφτείται ότι μου φάνηκε πολύ και το μισό ταψί το φάγαμε φυσικά εννοείται ότι είναι για δύο μέρες.

Έχετε χαιρετίσματα ή μάλλον κλωτσήματα από το μπουμπουκάκι μου μέσα από την κοιλιά μου:P:tongue::P:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...