Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ εγω την εκανα γιατι ειχα τη προηγουμενη αποβολη και επεμεα εγω να την κανω. ο γυναικολογος θεωρουσε οτι δε υπαρχει λογος. οτα βγηκα τα αποτελεσματα μου ειπε α της παω σε αιματολογο α τις δει και οτι μου πει εκειος. ε ειπε αυτες ενεσεις αρχισα τις ενεσεις,καλυτερα α σου πω για μενα γιατι θα ειχα συεχως το αγχος και την αμφιβολια αλλα ισως να μην χρειαζεται να τις κανω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι στα μεσα του 6 και εχω παρει 5 κιλα. λετε να τα παιρω με το τσουβαλι απο δω και περα; 2-2 και 3-3 μαζι; απο φαι δεν εχω ορεξη πολυ αλλα τα γλυκα τα τσακιζω,καθε μερα το απογευμα η μπισκοτακια σοκολατεια ή σοκολατα ή γκοφρετα....αφηστε...τη αλλη βδομαδα θα παω για καμπυλη και ο γυναικολογος μου ειπε α τα περιορισω κοψω αυτη τη βδομαδα...

καλημερα φιλεναδες μου τι κανετε?

εδω σημερα ποναω τοοοοοοοοοοσο πολυ την καισαρικη μου εσωτερικα τεντωνεται το μωρο και βρισκει πανω φαινεται κ με εχει πεθανει!!!αλλα δεν πειραζει χαιρομαι που το νιωθω να κουνιεται και ας ποναω ολη μερα:P

μαρμιν μ εχω ακουσει πως οταν ειναι πρισμενα και πιεσεις με το δαχτυλο σου πανω στο σημειο που ειναι πρισμενο κ μει ει λακουβα που αργει λιγο να επανελθει αυτο σημαινει πως εχεις λευκωμα..γι'αυτο σε ρωτησα αλλα αφου ξεπριστηκαν ολα καλα,μα και πρισμενα να ειναι φυσιολογικο ειναι στο μηνα σου το να μενει η λακουβα ειναι το κακο...με το καλο να ερθει το κρεβατακι του μωρου σου:P:p:p

τσερρυ μου πολυ με στεναχωρησες που μου ειπες καλυτερα που δεν μπαινω:cry::cry::cry:

μαργκι μου με το καλο να γεννησει η αδερφουλα σου αντε κοντευει και εκεινη:P πωπω βρε χαρα μου τι ηταν και αυτο που επαθες με το δαχτυλο σου?τωρα δεν γινεται να κανεις κατι για να φτιαχτει?

χαχα λιλιτακι μ αυτο το θεμα με τα ξεβαμενα και σκισμενα τζιν το εχω κ εγω:tongue::tongue::tongue:απλα θυμωνω και του λεω δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες φορας σκισμενα και ξεβαμενα ολη την ωρα στην εκκλησια σε γαμους και βαφτισια βαλε και τζιν αφου δεν θες καλο παντελονι αλλα τζιν της προκοπης και ευτυχως με ακουει:tongue:

καντυ μου υπομονη ως τις 9 του μηνα κ θα μπαινω συνεχεια να τα λεμε χαρα μου!εγω στην θεση σου δεν θα της ελεγα τιποτα της συνυφαδας θα την αφηνα εκει να σκασει απο το κακο της:tongue:α και μην στεναχωριεσαι για το μαλλι σιγα και τι εγινε? ομορφο ειναι το γκριζακι υπαρχουν και οι βαφες οποτε ολα διωρθονονται λιγους μηνες μονο υπομονη να κανεις χαρα μου!

κοριτσια και η αγγελικουλα εκανε εξεταση για θρομβοφιλια.νενα μου εγω πιστευω καλυτερα να γινεται παντα αυτη η εξεταση γιατι δηλαδη μονο μετα απο ιστορικο αποβολης?:cry:αμαρτια δεν ειναι να πρεπει πρωτα να χασεις μωρακι κ μετα να ενημερωθεις???:cry: αν το ξερανε πολλες κοπελες δεν θα εχαναν τα αγγελουδια τους.

νενα μου μην στεναχωριεσαι γιατι στεναχωρας και το μωρακι σου προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να μην κλαις σου στελνω μια μεγαλη μεγαλη αγκαλιτσα!

πολλους γαμους ειχατε χθες βρε κοριτσια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κορτσούδια :P τι κάνετε; Εγώ πριν λίγο γύρισα από την Εκκλησία μια και ξύπνησα είπα να πάω

Η πέπσι την πάντρεψε την αδελφούλα; χθες ήταν ή σήμερα; άντε κοντεύει κι ο καιρός που θα έρθει Θεσσαλονίκη :tongue:

Μαριούλα στην προηγούμενη γενική ούρων φάνηκε λίγο λεύκωμα και μου είπε η γυναικολόγος να προσέξω το αλάτι στην τελευταία που έκανα το προηγούμενο Σάββατο ήταν όλα οκ αλλά τα πόδια πρήστηκαν ακόμη περισσότερο ξέρω πως είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη και δεν ανησυχώ απλά έρχεται ο χειμώνας και με βλέπω με παντόφλες αλλά χαλάλι :tongue: τώρα η αλήθεια έχουν ξεπρηστεί αρκετά. Χθες το βράδυ κοιμήθηκα με μια τεράστια μαξιλάρα κάτω από τα πόδια. Στις τρεις που ξύπνησα; για τουαλέτα την έβγαλα γιατί δεν άντεχα άλλο και σήμερα είναι σχεδόν τέλεια:P

Κάντυ χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω συμφωνώ με τη Μαριούλα κι εμένα που δε με άφησαν να κάνω τώρα που είμαι έγκυος που και που το σκέφτομαι αλλά απορώ κι εγώ γιατί να μην περιλαμβάνονται οι εξετάσεις αυτές στον προγεννητικό έλεγχο ειδικά τώρα που πλέον ξέρουν πόσα μωράκια χάνονται άδικα. Ίσως επειδή είναι ακριβές άλλο λόγο δε βρίσκω. Πάντως αν σε ανησυχεί πολύ και οικονομικά μπορείς να ανταπεξέλθεις πάνε σε έναν αιματολόγο και πες του θέλω να μου δώσεις να κάνω τις εξετάσεις που θα έκανα εάν είχα ιστορικό αποβολών. Εφόσον θα τις πληρώσεις και θες να τις κάνεις κανένας δεν μπορεί να στο απαγορέψει κι ας το θεωρεί περιττό. Δεν ξέρω βέβαια και ο άντρας σου αν θα συμφωνήσει. Απλά πρέπει κι εσύ να σκεφτείς αν θα σε πειράξει το να δώσεις ένα σωρό λεφτά και μετά οι εξετάσεις να βγουν καλές

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα κορτσούδια :P τι κάνετε; Εγώ πριν λίγο γύρισα από την Εκκλησία μια και ξύπνησα είπα να πάω

Η πέπσι την πάντρεψε την αδελφούλα; χθες ήταν ή σήμερα; άντε κοντεύει κι ο καιρός που θα έρθει Θεσσαλονίκη :tongue:

Μαριούλα στην προηγούμενη γενική ούρων φάνηκε λίγο λεύκωμα και μου είπε η γυναικολόγος να προσέξω το αλάτι στην τελευταία που έκανα το προηγούμενο Σάββατο ήταν όλα οκ αλλά τα πόδια πρήστηκαν ακόμη περισσότερο ξέρω πως είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη και δεν ανησυχώ απλά έρχεται ο χειμώνας και με βλέπω με παντόφλες αλλά χαλάλι :tongue: τώρα η αλήθεια έχουν ξεπρηστεί αρκετά. Χθες το βράδυ κοιμήθηκα με μια τεράστια μαξιλάρα κάτω από τα πόδια. Στις τρεις που ξύπνησα; για τουαλέτα την έβγαλα γιατί δεν άντεχα άλλο και σήμερα είναι σχεδόν τέλεια:P

Κάντυ χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω συμφωνώ με τη Μαριούλα κι εμένα που δε με άφησαν να κάνω τώρα που είμαι έγκυος που και που το σκέφτομαι αλλά απορώ κι εγώ γιατί να μην περιλαμβάνονται οι εξετάσεις αυτές στον προγεννητικό έλεγχο ειδικά τώρα που πλέον ξέρουν πόσα μωράκια χάνονται άδικα. Ίσως επειδή είναι ακριβές άλλο λόγο δε βρίσκω. Πάντως αν σε ανησυχεί πολύ και οικονομικά μπορείς να ανταπεξέλθεις πάνε σε έναν αιματολόγο και πες του θέλω να μου δώσεις να κάνω τις εξετάσεις που θα έκανα εάν είχα ιστορικό αποβολών. Εφόσον θα τις πληρώσεις και θες να τις κάνεις κανένας δεν μπορεί να στο απαγορέψει κι ας το θεωρεί περιττό. Δεν ξέρω βέβαια και ο άντρας σου αν θα συμφωνήσει. Απλά πρέπει κι εσύ να σκεφτείς αν θα σε πειράξει το να δώσεις ένα σωρό λεφτά και μετά οι εξετάσεις να βγουν καλές

χαρα μου πολυ χαιρομαι που τα ποδια σου τωρα ειναι καλα:P ναι βρε κοριτσια γιατι δηλαδη πρεπει πρωτα να χασουμε παιδι και μετα να ψαχτουμε??? εγω και στην 1η μ εγκυμοσυνη ειχα κανει εξετασεις θρομβοφιλιας και ειχε βρεθει το προβλημα αλλα ο καλος μ ο γιατρουλης μ ειχε πει δεν χρειαζεται να κανω τιποτα και εγω σα βλημα τον ακουσα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαρα μου πολυ χαιρομαι που τα ποδια σου τωρα ειναι καλα:P ναι βρε κοριτσια γιατι δηλαδη πρεπει πρωτα να χασουμε παιδι και μετα να ψαχτουμε??? εγω και στην 1η μ εγκυμοσυνη ειχα κανει εξετασεις θρομβοφιλιας και ειχε βρεθει το προβλημα αλλα ο καλος μ ο γιατρουλης μ ειχε πει δεν χρειαζεται να κανω τιποτα και εγω σα βλημα τον ακουσα!

Σοβαρά βρε Μαριούλα; Τι γιατροί υπάρχουν ανεύθυνοι τελείως και άσχετοι :evil: ο γυναικολόγος σου φαντάζομαι στο είπε σωστά; Και τι τον πείραζε να σε στείλει σε έναν αιματολόγο; Εσύ στην πρώτη σου εγκυμοσύνη γιατί έκανες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σοβαρά βρε Μαριούλα; Τι γιατροί υπάρχουν ανεύθυνοι τελείως και άσχετοι :evil: ο γυναικολόγος σου φαντάζομαι στο είπε σωστά; Και τι τον πείραζε να σε στείλει σε έναν αιματολόγο; Εσύ στην πρώτη σου εγκυμοσύνη γιατί έκανες;

σοβαροτατα μαρμιν μου μα καλα δεν το θυμασαι οτι το 1ο μ μωρο πεθανε απο την θρομβοφιλια??? εδω τον ελεγχο θρομβοφιλιας τον βαζουν παντα στις πρωτες εξετασεις της εγκυμοσυνης αλλα τωρα που μου τις εβαλε αλλα δεν ηξερε να μου πει τι να κανω τι σημασια εχει?

83tdp2.pngcWE4p3.png

σοβαροτατα μαρμιν μου μα καλα δεν το θυμασαι οτι το 1ο μ μωρο πεθανε απο την θρομβοφιλια??? εδω τον ελεγχο θρομβοφιλιας τον βαζουν παντα στις πρωτες εξετασεις της εγκυμοσυνης αλλα τωρα που μου τις εβαλε αλλα δεν ηξερε να μου πει τι να κανω τι σημασια εχει?

Το θυμόμουν για το μωράκι σου αλλά δε θυμόμουν ότι είχες κάνει τον έλεγχο δεν ήξερα ότι σε εσάς τις βάζουν μπράβο πάντως αλλά έχεις δίκιο ήταν σα να μην τις έκανες αφού δε σε καθοδήγησε σωστά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

θα ρωτησω τον γιατρο μου αν πρεπει να κανω τις εξετασεις της θρομβοφιλιας γιατι η μαμα μου πασχει απο θρομβοεμβολικη νοσο και ο μπαπας απο στεφανιαια νοσο δηλ. απο κληρονομικότητα αστα.....

ρε κοριτσια γιατι το βραδυ που κοιμαμαι μουδιαζουν τα χερια μου και οχι μονο μια φορα μεσα στη νυχτα? Βεβαια αυτο το παθαινω αν κοιμηθω στο πλαϊ αν κοιμηθω ανασκελα δεν παθαινω τιποτα λλλα ανασκελα παρολο που βολευομαι το αποφευγω γιατι λενε οτι δεν κανει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Marioula κοντεύεις:tongue::tongue::tongue: δύο εβδομάδες μόνο έμειναν:P:p ο σύζυγος πότε θα έρθει για το μεγάλο γεγονός;

αχ μαρμιν μ ακριβως 15 μερες εμειναν!!! στις 22 γενναω και ο αντρας μου θα ερθει κατα τις 19 αλλα παιζει να ερθει και ενδιαμεσα κατα τις 13 για μια μερα μονο να με δει κ να φυγει παλι

83tdp2.pngcWE4p3.png

θα ρωτησω τον γιατρο μου αν πρεπει να κανω τις εξετασεις της θρομβοφιλιας γιατι η μαμα μου πασχει απο θρομβοεμβολικη νοσο και ο μπαπας απο στεφανιαια νοσο δηλ. απο κληρονομικότητα αστα.....

ρε κοριτσια γιατι το βραδυ που κοιμαμαι μουδιαζουν τα χερια μου και οχι μονο μια φορα μεσα στη νυχτα? Βεβαια αυτο το παθαινω αν κοιμηθω στο πλαϊ αν κοιμηθω ανασκελα δεν παθαινω τιποτα λλλα ανασκελα παρολο που βολευομαι το αποφευγω γιατι λενε οτι δεν κανει.

νενα μου μηπως τα πλακωνεις τα χερια σου μεσα στον υπνο σου και δεν το καταλαβαινεις?

83tdp2.pngcWE4p3.png

νενα μου μηπως τα πλακωνεις τα χερια σου μεσα στον υπνο σου και δεν το καταλαβαινεις?

πως να κοιμηθεις στο πλαϊ χωρις να πεσεις πανω στο ενα χερι τουλαχιστον? βεβαια μονο χθες το βραδυ επαθα αλλα ήταν πολυ ενοχλητικό και απορω γιατι? και τα δυο ομως μουδιαζανε....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

πως να κοιμηθεις στο πλαϊ χωρις να πεσεις πανω στο ενα χερι τουλαχιστον? βεβαια μονο χθες το βραδυ επαθα αλλα ήταν πολυ ενοχλητικό και απορω γιατι? και τα δυο ομως μουδιαζανε....

και γω το πάθαινα αυτό προφανώς κάτι γίνεται την ώρα που κοιμόμαστε και δεν το καταλαβαίνουμε

Μαριούλα ωραία αν έρθει ο άντρας σου στις 19 ακόμα 10 μερούλες θα είσαι μόνη σου μακάρι να έρθει και στις 13 να σε δει αλλά βρε κορίτσι μου δεν είναι πολλά τα έξοδα μόνο για μια μέρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σήμερα ετοιμάζω παστίτσιο και ο Θεός βοηθός! Δεν είναι από τα φαγητά που μαγειρεύω συχνά και μάλιστα ο αντρούλης μου ήθελε την παραδοσιακή συνταγή με τα χοντρά μακαρόνια. Ίδωμεν :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...