Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντεπα μου ποσες μερες εμειναν???????????????:P

δεν ξερω αν εχει κανενα νοημα να μετραω πια τις μερες...εχθες και σημερα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ με θεμα που προεκυψε σε αλλο φορουμ επεσαν ολες πανω να με φανε επειδη εβαλα 5 και η καθεμια λεει το μακρυ της και το κοντο της με βριζουν και με αμφισβητουν κλαιω απο χθες ασταματητα και εχω φρικτους πονους χαμηλα στην κοιλια!!!εχω μετανιωσει πικρα που καθησα να πω τοσο προσωπικα μου πραγματα σε ενα φορουμ ποσο ηλιθια ειμαι τελικα????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δεν ξερω αν εχει κανενα νοημα να μετραω πια τις μερες...εχθες και σημερα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ με θεμα που προεκυψε σε αλλο φορουμ επεσαν ολες πανω να με φανε επειδη εβαλα 5 και η καθεμια λεει το μακρυ της και το κοντο της με βριζουν και με αμφισβητουν κλαιω απο χθες ασταματητα και εχω φρικτους πονους χαμηλα στην κοιλια!!!εχω μετανιωσει πικρα που καθησα να πω τοσο προσωπικα μου πραγματα σε ενα φορουμ ποσο ηλιθια ειμαι τελικα????????

ρε συ πλακα κανεις? Ας πιασουν και όλα, και τι έγινε?Αλλες παρακαλάνε για μωρα κι εσυ φοβασαι? Μην ακους καθε ηλιθια!!!! Ο γιατρός σου λες να ειναι ασχετος? Αυτές ξερουν καλύτερα? Στη χειρότερη αν τοσο πολυ το θες μπορεις να κανεις και αφαιρεση εμβρυων!!!!!! Κατσε να δεις τι θα πιαστει και μετά αγχώσου!!!!!

Παρεπιπτόντως οι πόνοι παιζει να ειναι εγκυμοσύνη!!!!:):):)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλά εκανες στο κατω κατω και εβαλες 5, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ EINAI!!!!! Σταμάτα να στεναχωριέσαι αδικα. Η Vasoula στο αλλο τοπικ σου ειπε ότι εβαλε 6 και δεν επιασαν και ο γιατρός της βλάκας ήταν? ενώ οι επιστήμονες του καφέ τα ξέρουν όλα? Ηρέμησε σε παρακαλώ και σκεψου και το ενδεχόμενο να πιασει 1 ή 2 και τζαμπα να κλαις σα χαζό.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

πλακα κανεις? οταν λες σε βριζουν?με ποιο δικαιωμα να σε βριζουν? ε δεν ειμαστε με τα καλα μας οπως λεει και η νενα νας δικαιωμα σου ειναι ακομα και δεκα να βαλεις αν θες δεν θα σου πουν αυτες! χεσε τες χαρα μου μην κλαις και μην στεναχωριεσαι γιατι θα στεναχωριεται το σπορακι-κια σου;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

ανυπομονω να δω το μωρακι μου απο τις 3 του μηνα μεχρι τις 16 του μηνα ειχα παρει 200 γραμμαρια τωρα απο τις 16 μεχρι τις 26 που εχουμε αυριο ειμαι περιεργη θα πηρε αλλα 100 γραμμαρια τουλαχιστον?θα δειξει κατι θα πηρε δεν μπορει;)

κοριτσακι μου τωρα θα εισαι ροδο και θα εχεις δει το μωρακι σου!!!φανταζομαι ποσο χαρουμενη θα εισαι!!!!!!!!!!ευχομαι να εχουν παει ολα καλα και να γυρησεις και να μας πεις μονο ευχαριστα νεα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μαργκυ λογικα εχθες εκανες την ωολληψια και τωρα θα περιμενεις να ερθει η μερα για την εμβρυομεταφορα τι κριμα που δεν μπορεις να μας πεις τα νεα σου αλλα ελπιζω και ευχομαι οτι ολα θα εχουν παει καλα!!!και απο δω και περα ερχοντε τα καλυτερα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπέρα σε όλες,χθες πήγα και γω και εκανα την αυχενική διαφάνεια,ολα καλα μας ειπε ο γιατρος. ταρα περιμένουμε και τις εξετάσεις αιματος. το μωρουλινι μας ήταν ολη την ωρα ξαπλωμένο και δεν ήθελε και πολλά πολλά,ειναι λίγο ακαματουσικο. οαφου ο γιατροσ τυ εδινε ελαφρες μπουνίτσες με τον με το μηχανημα μπας και γυρισει κανει καμια τουμπα, αλλα αυτο τίποτα. εμας μάλλον κοριτσάκι θα είναι αλλά την επόμενη φορα θα μας πει με σιγουρια γιατι είχε μεσα στα ποδαράκια του τον ομφάκιο λώρο. έχει καμια άλλη κοριτσάκι ή ολες αγοράκια;

Διαφημίσεις

ντεπα μου ειχα διαβάσει πριν 2 μέρες αυτα που ειχες γράψει στο άλλο θέμα,τα νέα δεν τα εχω διαβάσει ακο΄μα αλλά ενα θα σου πω. χεσε τους όλους γεροι και άξιοι να ειστε εσυ και ο αντρας σου να τα μεγαλώσετε και να τα καμαρωωνετε και ο καθεένας να κοιτάει την δουλεια του. δεν ξερω αν κάποια απο αυτες αν σε είχε μπροστα της ή αν ήξερε την ιστορια σου θα σου έλεγε τα ίδια. την αγωνία σου για παιδάκι μόνο εσυ και ο αντρουλης σου την ξέρεις. έδω όλα ειναι ανώνυμα, ο κάθενας λέει το μακρυ του και τον κοντο του,μην ακους κανέναν,ο γιατρός σου ξέρει κοριτσάκι και όλα θα πάνε καλα.

ντεπα μου ειχα διαβάσει πριν 2 μέρες αυτα που ειχες γράψει στο άλλο θέμα,τα νέα δεν τα εχω διαβάσει ακο΄μα αλλά ενα θα σου πω. χεσε τους όλους γεροι και άξιοι να ειστε εσυ και ο αντρας σου να τα μεγαλώσετε και να τα καμαρωωνετε και ο καθεένας να κοιτάει την δουλεια του. δεν ξερω αν κάποια απο αυτες αν σε είχε μπροστα της ή αν ήξερε την ιστορια σου θα σου έλεγε τα ίδια. την αγωνία σου για παιδάκι μόνο εσυ και ο αντρουλης σου την ξέρεις. έδω όλα ειναι ανώνυμα, ο κάθενας λέει το μακρυ του και τον κοντο του,μην ακους κανέναν,ο γιατρός σου ξέρει κοριτσάκι και όλα θα πάνε καλα.

τις διεγραψα ολες απο την ζωη μου και ηδη νιωθω πολυ καλυτερα ας με παρακολουθουν κι ας λενε οτι θελουν δεν εχω να φοβηθω κανεναν αυτες δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και ασχολουντε μαζι μου εγω εχω παρα πολλα και ευχαριστα πραγματα να ασχοληθω;)

λοιπον και το lillitaki μας εχει κοριτσακι!!!!!!!αντε γιατι πολυ γαλαζιο ειχε πεσει σ αυτο το ποστακι να αρχισει να ροζιζει και λιγο!!!!φανταζομαι θα ειναι τελειο το συναισθημα να βλεπεις ενα τοσο δα μικρουλι να κολυμπαει μεσα σου.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσάκι μου να ηρεμήσεις...τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι.....να προσεύχεσαι να πάνε όλα καλά..και η Παναγίτσα θα είναι κοντά σου...να μην σκέφτεσαι τίποτα απολύτως...να είσαι χαλαρή..Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!!

Αγγελικάκι μου τι κάνεις??τι κάνει το μπεμπε?????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα σε όλες...έτσι μπράβο ντέπα μου,αντε κοντεύουν οι μέρες,φαντάζομαι την αγωνία σου...

tinkerbell καλά ειμαι εσύ; καιρο έχεις να μπεις να μας πεις τα νέα σου....

καλημέρα σε όλες...έτσι μπράβο ντέπα μου,αντε κοντεύουν οι μέρες,φαντάζομαι την αγωνία σου...

tinkerbell καλά ειμαι εσύ; καιρο έχεις να μπεις να μας πεις τα νέα σου....

εγώ καλά!!έκανα τη 2 και τελευταία προσπάθεια σπερματέγχυσης το Σάββατο..και τώρα είμαι στην αναμονή..μακάρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλιώς το Σεπτέμβρη ξεκινούμε τις διαδικασίες για το επόμενο βήμα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...