Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ κάντυ αυτό είναι σπαζοκεφαλιά σήμερα κι όλας το σκεφτόμουν και δεν ξέρω τι να κάνω το μόνο σίγουρο είναι πως θα κοιμάμαι όπου κοιμάται το μωράκι μου. Το κρεβάτι θα μπει κατευθείαν στο δωμάτιο του που έχει κι άλλο κανονικό μονό κρεβάτι για μένα. Είχα σκεφτεί να πάρω καλαθούνα για δίπλα μου αλλά είναι μόνο για ένα τρίμηνο βέβαια θα μπορώ να την παίρνω και στο σαλόνι αλλά και πάλι μονο για τρεις μήνες. Έπειτα σκέφτηκα να πάρω παρκοκρέβατο για να το έχω και για αργότερα και να παίζει αλλά και πάλι δεν μπορώ να το έχω δίπλα μου οπότε δεν ξέρω τι να κάνω:(

Νένα πριν μπω θα τους πω να το φέρουν σίγουρα μάλιστα ίσως δεν αντέξω και το φέρω νωρίτερα. Εσύ κορίτσι γιατί δεν είσαι καλά; έγινε κάτι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ ξεκινα..... σου εστειλα και πμ.

αχ αυτά τα είδα κι εγώ αλλά πολύ σπαζοκεφαλιά μου φάνηκε καλά εγώ βέβαι δεν προλαβαίνω αλλά επειδή το ανέφερες το έψαξα μπράβο στην φίλη σου που έμαθε έτσι έμενα αν δε μου το δείξει κάποιος από κοντά δε νομίζω πως μπορώ να μάθω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαλωσα με τον καλο μου παλι απο χθες και δεν ειμαι πολυ καλα.....ωρες ωρες με προσεχει και ωρες -ωρες ξεχναει το οτι ειμαι εγκυος και νομιζει ότι ειμαι οπως πριν και οτι μπορω να τα κανω όλα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αχ αυτά τα είδα κι εγώ αλλά πολύ σπαζοκεφαλιά μου φάνηκε καλά εγώ βέβαι δεν προλαβαίνω αλλά επειδή το ανέφερες το έψαξα μπράβο στην φίλη σου που έμαθε έτσι έμενα αν δε μου το δείξει κάποιος από κοντά δε νομίζω πως μπορώ να μάθω

εμενα μου εχει δειξει η μαμα μου επισσης την εχω βιντεοσκοπισει και στο κινητο μου αλλα και παλι......................ειμαι ανεπειδεκτη μαθησεως:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

για το χαλι εχεις απολυτο δικιο!!!!!το εχω διαβασει κι εγω δεν ξερω γενικα για ολο το σπιτι αλλα στους χωρους που κοιμαται το μωρο απαγορευεται τουλαχιστον για τα 2 πρωτα του χρονια!!!!εγω δεν εχω σκεφτηκαμε περυσι να παρουμε μαζι με τα επιπλα αλλα επειδη το ειχα διαβασει και επειδη ειχαμε ξεκινησει αμεσως προσπαθειες το αφησαμε!!!οσο για την γενικη θα το συζητησω μαζι του αποψε κιολας αυριο και μεθαυριο δεν δουλευει οποτε θα του πω θα βοηθησεις να τα κανουμε μαζι η να πω στην γυναικα......

θα το βαλεις κατευθειαν σε δικο του δωματιο??μονο του η θα μετακομισεις κι εσυ???

Έτσι μπράβο αφού κάθεται δύο μέρες ας βοηθήσει και μάλιστα να τα κάνει μόνος του εσύ θα δίνεις οδηγίες μόνο:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαλωσα με τον καλο μου παλι απο χθες και δεν ειμαι πολυ καλα.....ωρες ωρες με προσεχει και ωρες -ωρες ξεχναει το οτι ειμαι εγκυος και νομιζει ότι ειμαι οπως πριν και οτι μπορω να τα κανω όλα.

μμμμμμμ κι εγω ενιωθα μια μοναξια σ αυτο το θεμα!!!!!!!!!!!!εμενα ουτε ωρες ωρες ουτε καμια ωρα....μπορει 9 η ωρα το βραδυ να θυμηθει να μου πει

''αγαπουλα μου δεν φτιαχνεις μια πιτσα που την κανεις τοσο ωραια''

ποτε να ζυμωσω ποτε να φουσκωσει ποτε να την φτιαξω ποτε να την ψησω ποτε να τηνν φαμε την ριμαδα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ νένα μη στενοχωριέσαι για τέτοια και μην πολυδίνεις σημασία έτσι είναι και ο δικός μου όσο είχα την αιμορραγία και τα προβλήματα όλα μόνος του τα έκανε όσο με βλέπει να είμαι "καλά" ξεχνιέται γι' αυτό κι εγώ φροντίζω που και που να "γκρινιάζω" λίγο και ωχ δεν μπορώ να σκύψω η κοιλιά μου μεγάλωσε πολύ, κουράστηκα σήμερα, ζαλίζομαι που δεν είναι και ψέμματα απλά παλιά μπορεί να μην το έλεγα ενώ τώρα και λίγο να είναι θα το κάνω μεγαλύτερ γιατί οι άντρες έτσι είναι έμαθαν να τα κάνουν όλα οι γυναίκες τους ειδικά εμείς που είμαστε τόσα χρόνια παντρεμένοι χωρίς παιδιά και είχε την αποκλειστικότητα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχ νένα μη στενοχωριέσαι για τέτοια και μην πολυδίνεις σημασία έτσι είναι και ο δικός μου όσο είχα την αιμορραγία και τα προβλήματα όλα μόνος του τα έκανε όσο με βλέπει να είμαι "καλά" ξεχνιέται γι' αυτό κι εγώ φροντίζω που και που να "γκρινιάζω" λίγο και ωχ δεν μπορώ να σκύψω η κοιλιά μου μεγάλωσε πολύ, κουράστηκα σήμερα, ζαλίζομαι που δεν είναι και ψέμματα απλά παλιά μπορεί να μην το έλεγα ενώ τώρα και λίγο να είναι θα το κάνω μεγαλύτερ γιατί οι άντρες έτσι είναι έμαθαν να τα κάνουν όλα οι γυναίκες τους ειδικά εμείς που είμαστε τόσα χρόνια παντρεμένοι χωρίς παιδιά και είχε την αποκλειστικότητα

αν φτασω στο σημειο να εχω αιμορραγια η γενικα να μου τυχει κατι και να μεινω στο κρεβατι η να κυνδυνεψουν τα μωρα μου να την βρασω την βοηθεια τουτοτε να παει να πνιγει καλυτερα!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μμμμμμμ κι εγω ενιωθα μια μοναξια σ αυτο το θεμα!!!!!!!!!!!!εμενα ουτε ωρες ωρες ουτε καμια ωρα....μπορει 9 η ωρα το βραδυ να θυμηθει να μου πει

''αγαπουλα μου δεν φτιαχνεις μια πιτσα που την κανεις τοσο ωραια''

ποτε να ζυμωσω ποτε να φουσκωσει ποτε να την φτιαξω ποτε να την ψησω ποτε να τηνν φαμε την ριμαδα????

Σ' αυτή την περίπτωση έτοιμη πιτούλα από αυτή που βάζουν στο γύρο τα γυράδικα βάζεις σαλτσούλα ή κέτσαπ και ότι έχεις στο ψυγείο στο φούρνο ώσπου να λιώσει το κασέρι και έτοιμη η πιτσούλα και ούτε θα τον ρωτήσεις θα την ετοιμάσεις σε 20 λεπτά το πολύ και θα του πεις είδες αγάπη μου τι ωραία που την κάνω:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αν φτασω στο σημειο να εχω αιμορραγια η γενικα να μου τυχει κατι και να μεινω στο κρεβατι η να κυνδυνεψουν τα μωρα μου να την βρασω την βοηθεια τουτοτε να παει να πνιγει καλυτερα!!!!!!!!!!

Εμένα ξεκίνησε η αιμορραγία σχεδόν μαζί με την εγκυμοσύνη οπότε δεν ξέρω τι θα έκανε σε αντίθετη περίπτωση αλλά πιστεύω πως και πάλι θα με βοηθούσε ειδικά για τις βαριές δουλειές γιατί και τώρα που δεν έχω αιμορραγία για να μην είμαι και αχάριστη όπως έχω ξαναπει εκτός από φαί και κάτι ψιλά τα άλλα ο αντρούλης μου και η μαμά μου τα κάνουν και σκεφτείτε ότι επειδή ξέρει πως δεν μπορώ να σκύψω μόλις μου πέσει κάτι τρέχει να το σηκώσει ή μου λέει άστο έρχομαι απλά καμιά φορά δεν το κάνει και συγχύζομαι:confused: και αρχίζω τη μουρμούρα ως πάλι έπεσε άντε τώρα πώς θα σκύψω κτλ οπότε δεν τον αφήνω να ξεχαστεί ναι μεν το παίρνω αλλά παίρνει κι εκείνος το μήνυμα;) Επίσης προχτές που είδε τα πόδια μου πρησμένα ούτε για νερό με άφηνε να σηκωθώ όλα στο χέρι τα είχα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Σ' αυτή την περίπτωση έτοιμη πιτούλα από αυτή που βάζουν στο γύρο τα γυράδικα βάζεις σαλτσούλα ή κέτσαπ και ότι έχεις στο ψυγείο στο φούρνο ώσπου να λιώσει το κασέρι και έτοιμη η πιτσούλα και ούτε θα τον ρωτήσεις θα την ετοιμάσεις σε 20 λεπτά το πολύ και θα του πεις είδες αγάπη μου τι ωραία που την κάνω:tongue:

τωρα σκεφτηκα να φτιαξω κανα 2-3 να τις βαλω καταψυξη δεν ξερω αν θα ειναι καλες αλλα θα δοκιμασω δεν χανω τιποτα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τωρα σκεφτηκα να φτιαξω κανα 2-3 να τις βαλω καταψυξη δεν ξερω αν θα ειναι καλες αλλα θα δοκιμασω δεν χανω τιποτα!!!

Γιατί όχι μια χαρά θα είναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χθες δουλευα και πρωι και απογευμα, το βραδυ γυρισα 10 παρα με το ενα ποδι μου καπως πρησμενο και στις 11 θυμηθηκε να κανουμε τορτελινια. Είπε βεβαια ότι θα τα κανει αυτος, όμως εγω αντεδρασα και για την ωρα αλλα και γιατι σκεφτηκα το κατσαρολικό στις 12 το βραδυ αλλα και γιατι καθε 5 λεπτα θα ρωτουσε αν το κανει σωστα!!!!!

Ε μετα ειχε τα νευρα του αντεδρασε πολυ ασχημα το ιδιο και εγω βεβαια......

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

χθες δουλευα και πρωι και απογευμα, το βραδυ γυρισα 10 παρα με το ενα ποδι μου καπως πρησμενο και στις 11 θυμηθηκε να κανουμε τορτελινια. Είπε βεβαια ότι θα τα κανει αυτος, όμως εγω αντεδρασα και για την ωρα αλλα και γιατι σκεφτηκα το κατσαρολικό στις 12 το βραδυ αλλα και γιατι καθε 5 λεπτα θα ρωτουσε αν το κανει σωστα!!!!!

Ε μετα ειχε τα νευρα του αντεδρασε πολυ ασχημα το ιδιο και εγω βεβαια......

και μένα πεινάει κάτι περίεργες βραδυνές ώρες αλλά του λέω ότι εγώ τέτοια ώρα δεν τρώω εσύ ότι θες συνήθως δεν τρώει κι εκείνος αν πεινάει πολύ του κάνω ένα τοστ και μέχρι εκεί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ, αυτοί οι άντρες! πάντως κορίτσια εγώ δεν μπορώ να πω....δεν με αφήνει να κάνω τίποτα απολύτως. Ακόμη και τα ριχτάρια στο σαλόνι, μην με δει να τα τακτοποιώ, α, δεν θα με αφήσει. Τα συμμαζεύει όσο μπορεί και το διατηρεί καθαρούλικο το σπίτι. Δεν μαγειρεύω τίποτα, όλα αυτός......Το πρωί μού φτιάχνει γάλα και πάει και για τυροπιτα που μου αρέσει. Μου φέρνει φρούτα, έρχεται να με σκεπάσει, μέ βάζει στην μπανιέρα, με βγάζει........Ολα τα κάνει......Αν δεν είχε και έκεινα τα στραβά που σας έχω πει κατά καιρούς, θα ήμουν η πιο τυχερή γυναίκα......Αλλά όλοι μας έχουμε πολλά ελαττώματα......Εγώ παράπονο έχω μόνο όταν εκνευρίζεται και δεν ξέρει τι λέει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...