Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχαχαχα!!!!ουτε μ'αυτην εχετε καλες σχεσεις???

οχι μ αυτην εχω πολυ καλες σχεσεις τυπικες μεν αλλα καλες απλα δεν περιμενε οτι θα εφτανα 4 μηνων για να το μαθουν και επειδη ειναι και λιγο διπλωματισσα δεν ηθελε να πει οτι το εμαθε απο το fb αλλα και καλα οτι με εκανε και της το ειπα.......χαχαχα εγω απ την αλλη εριξα επειτηδες το δολωμα και επιασε παρ τη μια και χτυπα την αλλη ειμαστε!!!!

κι εμεις εχουμε γαμο σημερα στο Μεσολογγι αλλα απ οτι καταλαβατε δεν παμε:cry:

πηρα ενα φορεματακι σημερα 25? πολυ ομορφο φοριεται με καλσον αλλα και με κολαν αν το βρω σε καμια σελιδα θα σας το βαλω να το δειτε....

πηγα και στην κομωτρια μου και εκλεισα την Πεμπτη για κουρεμα την ρωτησα και για βαψιμο και μου ειπε με χρωμογαλακτωμα αλλα οταν κλεισω και τον 5ο οποτε θα περιμενω 2 μηνες:( δεν ξερω αν σας το εχω πει το φυσικο μου ειναι γκριζο πλεον:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όντως κι εγώ απορώ πολλές φορές η μαμά μου είναι 66 χρονών έχει δηλαδή τα διπλά μου χρόνια κι όμως είναι ασταμάτητη κι ας έχει πρόβλημα με τα πόδια της με βάζει κάτω πολλές φορές εγώ κάνω τις δουλειές λίγες λίγες εκείνη αν αρχίσει θέλει να τα τελειώσει όλα και τα καταφέρνει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια αξιοπρεπεστατος ο μουσακας μου!!!!!

και εγω απορώ με αυτες τις γενιές μαρμιν...δεν σταματαν με τιποτα!!!!δεν θα μιλησω για τον πεθερο μου γιατι δεν συγκρινεται με κανεναν...ντουρασελ ολη μερα και συμπεριφορα λες και ειναι 30 ενω ειναι 67!!!παιδια ωρες ωρες νομιζεις οτι εχει παρει κ0κα....δεν σταματαει με τιποτα!!!!

αλλα και γενικα...που να συγκριθουμε εμεις μαζι τους...φτασαμε 30 και ακομα δεν μας εχει τρεξει κανεις!!!ολα στο χερι...αυτοι βρεξει χιονισει χωραφια, παιδια, νοικοκυριο και οχι χαζα που εχουμε τα παντα...πλησυμο στο χερι, ζυμωμα...ακουω καμια φορα την γιαγια μου να περιγρταφει και απορω ποτε κοιμοντουσαν!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλά ο μπαμπάς μου άστα είναι εκτός συναγωνισμού έτσι κι αλλιώς αλλά δε θέλω να τον ματιάξω γιατί αν θυμάστε πέρασε ένα διάστημα που ήταν πολύ χάλια ο καημενούλης τον είχε πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικό ήταν τελικά το πρόβλημα και από εκεί δεν μπορούσε ούτε τα πόδια του να πάρει ευτυχώς τώρα είναι και πάλι όπως τον ξέραμε και ελπίζω άλλο κακό να μην τον βρει καμιά φορά μας λέει με τι συνθήκες δούλευε και τι ωράρια και πραγματικά ντρέπομαι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

πωπω κοριτσια κοιμηθηκα και εβλεπα στον υπνο μου πως ειχα παει σε εναν μπουφε με γκουρμε γευσεις που και τι δεν ειχε πανω και εβαζα και εβαζα και εβαζα και πανω που πηγα να φαω ξυπνησα................με ποια πεινα φοβερη ετσι..........και δεν εχω και φαγητο:cry::cry:εφτιαξα 2 τοστ και τωρα που το σκεφτομαι τιποτα δεν αξιζε απο τον μπουφε ολα ξενερωτα ηταν:D:D

αχχχ βαριεμαι τι να κανω?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

πωπω κοριτσια κοιμηθηκα και εβλεπα στον υπνο μου πως ειχα παει σε εναν μπουφε με γκουρμε γευσεις που και τι δεν ειχε πανω και εβαζα και εβαζα και εβαζα και πανω που πηγα να φαω ξυπνησα................με ποια πεινα φοβερη ετσι..........και δεν εχω και φαγητο:cry::cry:εφτιαξα 2 τοστ και τωρα που το σκεφτομαι τιποτα δεν αξιζε απο τον μπουφε ολα ξενερωτα ηταν:D:D

αχχχ βαριεμαι τι να κανω?????

να παρεις νημα και βελόνες και να αρχήσεις να πλεκεις σκουφακια και καλτσακια για τα μωρα σου, και αν δεν ξερειε πλεξιμο μάθε απο το ιντερνετ εχω μια φιλη που εμαθε ετσι και κανει φανταστικά πράγματα

60485_1564188675604_2299601_n.jpg60485_1564188755606_1706546_n.jpg να καποια απο αυτα που εκανε

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Πού είσαι βρε νένα;

Κάντυ αυτό είναι που λένε ο νηστικός στον ύπνο του... τώρα που έφαγες τα τοστάκια σου και χόρτασες όλα χάλια σου φαινονται:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

να παρεις νημα και βελόνες και να αρχήσεις να πλεκεις σκουφακια και καλτσακια για τα μωρα σου, και αν δεν ξερειε πλεξιμο μάθε απο το ιντερνετ εχω μια φιλη που εμαθε ετσι και κανει φανταστικά πράγματα

60485_1564188675604_2299601_n.jpg60485_1564188755606_1706546_n.jpg να καποια απο αυτα που εκανε

πολυ ομορφα!!!!οχι δεν ξερω να πλεκω:oops:και προσπαθησα περυσι να μαθω αλλα δεν τα καταφερα:cry:

απο που εμαθε??????τα μωρα οταν γεννηθουν δεν θα ειναι εποχη για πλεκτα αλλα μπορω να φτιαξω κατι για μενα......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θελω να κανω γενικη στο σπιτι.....ειπα λοιπον να φερω μια γυναικα και μαζι με τον αντρα μου να το κανουν δεν εχουμε και τεραστιο σπιτι 90τμ ειναι και δεν θελει και πολλα πολλα το κρεβατι που σας ελεγα και την συνθεση να τραβηξουν να κατεβουν οι κουρτινες τις οποιες τις πλενω στο πλυντηριο και τις κρεμαω ετσι.........μολις το ακουσε ο αντρας μου χαμος εγινε....αυτα λεει μπορει να τα κανει κι αυτος ασε λεει που δεν χρειαζοντε:evil::evil:τι να του πεις τωρα?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

θελω να κανω γενικη στο σπιτι.....ειπα λοιπον να φερω μια γυναικα και μαζι με τον αντρα μου να το κανουν δεν εχουμε και τεραστιο σπιτι 90τμ ειναι και δεν θελει και πολλα πολλα το κρεβατι που σας ελεγα και την συνθεση να τραβηξουν να κατεβουν οι κουρτινες τις οποιες τις πλενω στο πλυντηριο και τις κρεμαω ετσι.........μολις το ακουσε ο αντρας μου χαμος εγινε....αυτα λεει μπορει να τα κανει κι αυτος ασε λεει που δεν χρειαζοντε:evil::evil:τι να του πεις τωρα?????

Να του πεις ότι αφού μπορεί τότε να τα κάνει και σύντομα και όσο για το αν χρειάζονται αυτό να αφήσει να το κρίνεις εσύ που είσαι και η νοικοκυράκ και θα είσαι όλη μέρα κι όλη νύχτα στο σπίτι όχι με ένα αλλά με δύο παρακαλώ μωρά και πως επίσης τα μωρά πρέπει να είναι σε πολύ καθαρό περιβάλλον. Εάν δεν καταλαβαίνει αλλιώς πες του πως διαβάζεις παντού και λέει πως πριν γεννηθεί το μωρό πρέπει να γίνει γενική στο σπίτι και καλό θα είναι πριν προχωρήσει πολύ η εγκυμοσύνη. Εγώ όταν δεν μπορώ να πείσω τον δικό μου έτσι κάνω για παράδειγμα είχαμε ένα χαλί στην τραπεζαρία (που κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται καν) και επειδή δεν του άρεζε ήθελε να πάρουμε άλλο εγώ βρήκα ευκαρία και το ξαπόστειλα και του είπα πως για φέτος δεν χρειαζόμαστε άλλο στο σαλόνι και πολύ είναι γιατί διάβασα ότι τα μωρά δεν κάνει να έχουν χαλιά γιατί μαζεύουν πολύ σκόνη και είναι αλεργικά που δεν είναι και ψέμα. Έτσι τον έπεισα και θα έχουμε μόνο στο σαλόνι που είναι αυτό με τις τρίχες και δεν πιάνει και πολλά πολλά και είναι και καινούριο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ κορίτσια καθάρισα το παιδικό το συμμάζεψα και είμαι σχεδόν έτοιμη να έρθει το κρεβατάκι και λέω σχεδόν γιατί θέλω κάτι τελευταία ψιλολόγια να κάνω, να ξεσκονίσω και να σκουπίσω ξανά και να ξανασφουγγαρίσω βέβαια εννοείται ότι αυτά θα τα κάνω και μετά που θα έρθει το κρεβατάκι του μωρού μας. Σκέφτομαι να τους πάρω τέλος Οκτώβρη ή αρχές Νοέμβρη για να μου το φέρουν δηλαδή το αργότερο ως τις 3 Νοέμβρη που μπαίνω και στο μήνα μου (συμπτωματικά είναι και τα γεννέθλια της μαμάς μου:tongue:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ κορίτσια καθάρισα το παιδικό το συμμάζεψα και είμαι σχεδόν έτοιμη να έρθει το κρεβατάκι και λέω σχεδόν γιατί θέλω κάτι τελευταία ψιλολόγια να κάνω, να ξεσκονίσω και να σκουπίσω ξανά και να ξανασφουγγαρίσω βέβαια εννοείται ότι αυτά θα τα κάνω και μετά που θα έρθει το κρεβατάκι του μωρού μας. Σκέφτομαι να τους πάρω τέλος Οκτώβρη ή αρχές Νοέμβρη για να μου το φέρουν δηλαδή το αργότερο ως τις 3 Νοέμβρη που μπαίνω και στο μήνα μου (συμπτωματικά είναι και τα γεννέθλια της μαμάς μου:tongue:)

για το χαλι εχεις απολυτο δικιο!!!!!το εχω διαβασει κι εγω δεν ξερω γενικα για ολο το σπιτι αλλα στους χωρους που κοιμαται το μωρο απαγορευεται τουλαχιστον για τα 2 πρωτα του χρονια!!!!εγω δεν εχω σκεφτηκαμε περυσι να παρουμε μαζι με τα επιπλα αλλα επειδη το ειχα διαβασει και επειδη ειχαμε ξεκινησει αμεσως προσπαθειες το αφησαμε!!!οσο για την γενικη θα το συζητησω μαζι του αποψε κιολας αυριο και μεθαυριο δεν δουλευει οποτε θα του πω θα βοηθησεις να τα κανουμε μαζι η να πω στην γυναικα......

θα το βαλεις κατευθειαν σε δικο του δωματιο??μονο του η θα μετακομισεις κι εσυ???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ η φιλη μου νομιζω εμαθε να πλεκει απο το you tube ?

marmin εδω ειμαι αλλα δεν ειμαι στα χαι μου γι αυτο σας διαβαζω αλλα δεν γραφω συχνα. Το κρεβατακι να πεις να σου το φερουν λιγο πριν μπεις στον μήνα σου γιατί πολλες γεννανε αμεσως μολις μπουν ξερω τουλαχιστον 2-3 περιπτώσεις που πηραν μια-δυο μέρες άπο τον μηνα τους και γεννησαν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...