Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

margi νομιζω οτι πλεον αυτο που γραφεις κατω κατω πριν τι τικερακι δεν ειναι σχετικο πλεον...κοριτσια τι λετε????

σιδερωσα και παω για ενα πλυντηριακι και μουσακα!!!!καλη μου επιτυχια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα νεύρα μου σήμερα έχουμε να παμε σε Γαμοβαφτηση και ο καλός μου ( κατά τα αλλα )αντρούλης θέλει να βάλει τζιν με σκισιματα θα μας ακούσετε στις ειδήσεις !!!!! :@

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ειχα βγει για καφε και μολις γυρησα!!!!και μολις σας διαβασα

ΤΣΕΡΡΥ που την βρηκες???γιατι προσπαθω να βρω αλλα ειναι μικρες σε ποια σελιδα???οταν λες:καντυ και γω πολλες φορες τα διαβαζω 2 φορες τα μνμ σου...βαλε ρε κοριτσι κανα κομμα καμια τελεια...και στο γραψιμο χείμαρρος!!!

τι εννοεις???γιατι ποια αλλη δεν μπορει να με διαβασει????τον μουσακα ετσι τον κανω κι εγω αλλα στο φουρνο μαζευουν πολυ και η μελιτζανες και τα κολοκυθια οποτε χρειαζεται πολλες ωρες!!

ΜΑΡΓΚΥ δεν εχω σκοπο να το πω εγω στους δικους του και καλα να τα ειχα μαζι τους και παλι δεν θα το ελεγα εγω!!!!!αλλα τωρα αν τον παρει καποιος φιλος του απο το χωριο πως ετυχε να βρισκεται εδω για να συναντηθουμε βρισκει μια φτηνη δικαιολογια οτι δεν γινεται να ερθει σπιτι και οτι δεν γινεται να παω εγω για να μην καταλαβουν πως ειμαι εγκυος και μαθευτει στο χωριο του και την περασμενη εβδομαδα που συναιβει αυτο με ενα παιδι που ειχαμε πολυ καλες σχεσεις και ερχοταν και στο σπιτι συχνα ο αντρας μου βρηκε μια χαζη δικαιολογια συναντηθηκαν μονοι τους εξω και προφανως το παιδι δεν πειστηκε και μου εστειλε μηνυμα στο fb αν ειμαι καλα κι αν εχει συμβει κατι και τους αποφευγω!!!!!!αισθανθηκα πολυ ασχημα!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ δεν πειραζει που χανεσαι αρκει να εισαι καλα κι εσυ και ο πριγκιπας σου απλα εμεις ανησυχουμε και σε αναζηταμε:tongue:

ΜΑΡΜΙΝ αυτο το θεμα με τον μουσακα της μαμας κι εγω δεν μπορω να το εξηγησω :?αφου ακριβως τα ιδια κανουμε πως της μαμας μου βγαινει τελειος!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγραψα στο γκουγκλ baby boy και πατησα εικονες που εχει στο πλαι...εβγαλε διαφορα και γω κρατησα αυτην !!! αν εννοεις αυτην που εχω μετ ο μωρο, την μεγαλη....την βρηκα σε εναν φιλο μου στις δικες του και την εκανα προφιλ...

τα μνμ τα καταλαβαινω απλα καμια φορα δεν βαζεις κομμα και τελεια και δεν βγαινει νοημα...αλλα αν διαβασεις 2 φορες οκ!

μαρτζι τελειο!!!!!τελειως τελειο!!!!

εμενα μια χαρα μου βγαινει...ειπαμε οχι οπως τηγανιτητα...

28xYp3.png

εγραψα στο γκουγκλ baby boy και πατησα εικονες που εχει στο πλαι...εβγαλε διαφορα και γω κρατησα αυτην !!! αν εννοεις αυτην που εχω μετ ο μωρο, την μεγαλη....την βρηκα σε εναν φιλο μου στις δικες του και την εκανα προφιλ...

τα μνμ τα καταλαβαινω απλα καμια φορα δεν βαζεις κομμα και τελεια και δεν βγαινει νοημα...αλλα αν διαβασεις 2 φορες οκ!

μαρτζι τελειο!!!!!τελειως τελειο!!!!

εμενα μια χαρα μου βγαινει...ειπαμε οχι οπως τηγανιτητα...

ναι την μεγαλη με το μωρακι με την γλωσσα εξω:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kandy, δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνει ο άντρας σου. Θα το μάθουν μετά οι φίλοι σας και θα παρεξηγηθούν. Κι ελεος πια! Ας το πει στους γονείς του να τελειώνει αυτό το κρυφτούλι.....οσο το καθυστερεί τόσο πιο δύσκολο θα είναι μετά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αθάνατη Ελληνίδα ΜΑΝΑ!!!!!!!Αφούτη ξέκανα εχθές με τις δουλειές σήμερα έκανε και ένα ταψί σπανακόπιτα με δικό της φύλλο!!!Απλά προσκυνώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

πω πω λιλιτακι!!!!φερτε λιγο κ δω καλε!!!

κ γω δεν συμφωνω με το σκισμένο τζιν στον γαμο αλλά μην σκας κιολας...ας τον να κανει οτι θελει!!!

κ γω ειχα γαμο σημερα αλλα σιγα να μην με πηγαινε ο δικος μου 1,5 ωρα δρομο...κοριτσια που να αρχισω να εχω καμια κοιλαρα...τελειωσα!!!μες το σπιτι θα με κλειδωνει...αν κ η αληθεια ειναι οτι οσο καθομαι δεν εχω προβλημα αλλα ορθια...δεν την παλευω για πολυ ωρα!!!!εναν μουσακα εφτιαξα κ τα κ@ωλοπαιξα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καντυ συνφωνω με τα κοριτσια...οσο κανετε πραγματα επίτηδες ασχολειστε κ μαζι τους....μην τους δινετε τοση σημασια...

βεβαια κ αν μετα ευχετε ασχημα πραγματα...δεν θελω ουτε να τα σκεφτω, ουτε να τα πω...εχεις κ τα δικια σου....

28xYp3.png

Kandy, δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνει ο άντρας σου. Θα το μάθουν μετά οι φίλοι σας και θα παρεξηγηθούν. Κι ελεος πια! Ας το πει στους γονείς του να τελειώνει αυτό το κρυφτούλι.....οσο το καθυστερεί τόσο πιο δύσκολο θα είναι μετά.

τωρα πια το εχουν μαθει!!!οι φιλοι οχι οι δικοι του!!!!!!

αααα δεν σας ειπα τι εγινε σημερα να γελασετε......χτυπαει το κινητο μου ενω ημουν εξω.....ηταν η συνυφαδα μου η οποια ειχε να με παρει κι εγω δεν ξερω απο ποτε.......!!!!!!!!λοιπον μου λεει ''που χαθηκες τι κανεις ειχα χασει το τηλεφωνο σου και πηρα τον αντρα σου στη δουλεια και μου το εδωσε κλπ κλπ κλπ''μια χαρα της λεω εγω αλλα δεν της λεγα και τιποτα παραπανω και αρχιζει παλι ''και τι νεα??και τι αλλα νεα??και εισαστε ολοι καλα και τι αλλα νεα''αφου λοιπον δεν ελεγα τιποτα μου λεει δεν ερχεστε καμια βολτα για σκ???(δεν εχουμε παει ποτε αλλα λεμε τωρα)της λεω λοιπον δεν γινεται γιατι ειμαι εγκυος.............πωπω εκει να δειτε γελιο ''και δεν ειπες μια κουβεντα....και ποσο εισαι ...κι εσυ κοντευεις να γεννησεις και δεν ειπατε τιποτα......''εγω κοριτσια να θελω να γελασω γιατι αυτη το ειδε στο fb αλλα δεν μου ελεγε τιποτα περιμενε να της πω εγω εε μετα με ρωτησε αν το ξερουν τα πεθερικα, της ειπα οχι αααα λεει γι αυτο δεν μας ειπαν τιποτα....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πω πω λιλιτακι!!!!φερτε λιγο κ δω καλε!!!

κ γω δεν συμφωνω με το σκισμένο τζιν στον γαμο αλλά μην σκας κιολας...ας τον να κανει οτι θελει!!!

κ γω ειχα γαμο σημερα αλλα σιγα να μην με πηγαινε ο δικος μου 1,5 ωρα δρομο...κοριτσια που να αρχισω να εχω καμια κοιλαρα...τελειωσα!!!μες το σπιτι θα με κλειδωνει...αν κ η αληθεια ειναι οτι οσο καθομαι δεν εχω προβλημα αλλα ορθια...δεν την παλευω για πολυ ωρα!!!!εναν μουσακα εφτιαξα κ τα κ@ωλοπαιξα...

Μπορεί να με ξέκανε και να φρεσκαρα 5 πουκάμισα και 3 παντελόνια αλλά το δικό μου πέρασε ΤΖΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ:P:p:p:tongue::tongue::tongue:!!!Άσε που με πάει με το ζόρι γιατι και εμάς μακριά είναι και μου έχει ζαλίζει το κεφάλι ότι άν σηκωθώ από το τραπέζι με πήρε και φύγαμε φοβάτε μή χορέψω λές και μπορώ με τη κοιλούμπα:confused:!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τωρα πια το εχουν μαθει!!!οι φιλοι οχι οι δικοι του!!!!!!

αααα δεν σας ειπα τι εγινε σημερα να γελασετε......χτυπαει το κινητο μου ενω ημουν εξω.....ηταν η συνυφαδα μου η οποια ειχε να με παρει κι εγω δεν ξερω απο ποτε.......!!!!!!!!λοιπον μου λεει ''που χαθηκες τι κανεις ειχα χασει το τηλεφωνο σου και πηρα τον αντρα σου στη δουλεια και μου το εδωσε κλπ κλπ κλπ''μια χαρα της λεω εγω αλλα δεν της λεγα και τιποτα παραπανω και αρχιζει παλι ''και τι νεα??και τι αλλα νεα??και εισαστε ολοι καλα και τι αλλα νεα''αφου λοιπον δεν ελεγα τιποτα μου λεει δεν ερχεστε καμια βολτα για σκ???(δεν εχουμε παει ποτε αλλα λεμε τωρα)της λεω λοιπον δεν γινεται γιατι ειμαι εγκυος.............πωπω εκει να δειτε γελιο ''και δεν ειπες μια κουβεντα....και ποσο εισαι ...κι εσυ κοντευεις να γεννησεις και δεν ειπατε τιποτα......''εγω κοριτσια να θελω να γελασω γιατι αυτη το ειδε στο fb αλλα δεν μου ελεγε τιποτα περιμενε να της πω εγω εε μετα με ρωτησε αν το ξερουν τα πεθερικα, της ειπα οχι αααα λεει γι αυτο δεν μας ειπαν τιποτα....

Αυτά τα κουλά τύπου ξέρω αλλά θα μου το πείς εσύ πολύ με διασκεδάζουν....εγώ δέν έλεγα τους έσκαγα ;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...