Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα στις ομορφες φιλεναδες μου!!!

τι κανετε ειστε καλα???

συγνωμη που δεν μπηκα χθες αλλα το πραγραμμα μου ηταν πολυ φορτωμενο ηρθαν εδω στην ροδο κατο θειες και ξαδερφες που ειχαν κατι δουλειες μια ξαδερφη μου ηρθε με την μαμα της, την ανηψια της κ την κουνιαδα της για να παει στην παναγια την Τσαμπικα που βοηθαει στο να μεινεις εγκυος...προσπαθει 3 χρονια σχεδων! μια αλλη θεια μου ηρθε για να παει στον γυναικολογο μου να της κανει ενα υπερηχο γτ εχει μια κυστη και μια αλλη ξαδερφη μου ηρθε για να κανει κ εκεινη υπερηχο στον γιατρο μ γτ ειναι 3 μηνων εγκυος... χωριστηκαμε λοιπον πηγε η καθε μια στην δουλεια της εγω πηγα μαζι με την θεια και την ξαδερφη μου στο γιατρο μου και μετα βρεθηκαμε ολες μαζι παλι στα τζαμπο:Pψωνισα ενα σωρο ρουχαλακια του μωρου μου αλλα για 3 μηνων γτ για 0 μηνων εχω αμετρητα:P:p:pαχ τα καταευχαριστηθηκα τα ψωνια!!! μετα ηρθαμε σπιτι παραγγειλαμε σουβλακια και φαγαμε γτ δεν προλαβαινα να μαγειρεψω...οταν φαγαμε κ εφυγαν επαιζα τεζα και κοιμηθηκα το απογευμα ηρθαν ενα ζευγαρι που γνωρισαμε (εμεις ειμαστε στο δωματιο ενα κ εκεινοι στο δωματιο 3) και κανουμε παρεα κ περναει λιγο η ωρα και το διαλυσαμε στις 2 η ωρα το βραδυ μετα νυσταζα πολυ και δεν μπηκα καθολου στο καφε χθες γιατι ημουν πολυ κουρασμενη!σημερα ομως μπηκα σας διαβασα σας γραφω πως ειμαι καλα και θα μπω πιο βραδακι παλι γτ το ιντερνετ μου ειναι ετοιμο να τελειωσει ελαχιστο εχει μεινει απο το πακετο που αγορασα υπομονη ως τις 9 του μηνα που θα ανανεωθει το δικο μου! α χθες πηρα μαζι μου στο γιατρο και τις αιματολογικες μου εξετασεις γτ προχθες απο την βιασυνη μ ξεχασα να τις παρω κ μου ειπε πως ειναι μια χαρα και πως δεν πειραζει που ο αιματοκριτης μ ειναι 33:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα στις ομορφες φιλεναδες μου!!!

τι κανετε ειστε καλα???

συγνωμη που δεν μπηκα χθες αλλα το πραγραμμα μου ηταν πολυ φορτωμενο ηρθαν εδω στην ροδο κατο θειες και ξαδερφες που ειχαν κατι δουλειες μια ξαδερφη μου ηρθε με την μαμα της, την ανηψια της κ την κουνιαδα της για να παει στην παναγια την Τσαμπικα που βοηθαει στο να μεινεις εγκυος...προσπαθει 3 χρονια σχεδων! μια αλλη θεια μου ηρθε για να παει στον γυναικολογο μου να της κανει ενα υπερηχο γτ εχει μια κυστη και μια αλλη ξαδερφη μου ηρθε για να κανει κ εκεινη υπερηχο στον γιατρο μ γτ ειναι 3 μηνων εγκυος... χωριστηκαμε λοιπον πηγε η καθε μια στην δουλεια της εγω πηγα μαζι με την θεια και την ξαδερφη μου στο γιατρο μου και μετα βρεθηκαμε ολες μαζι παλι στα τζαμπο:Pψωνισα ενα σωρο ρουχαλακια του μωρου μου αλλα για 3 μηνων γτ για 0 μηνων εχω αμετρητα:P:p:pαχ τα καταευχαριστηθηκα τα ψωνια!!! μετα ηρθαμε σπιτι παραγγειλαμε σουβλακια και φαγαμε γτ δεν προλαβαινα να μαγειρεψω...οταν φαγαμε κ εφυγαν επαιζα τεζα και κοιμηθηκα το απογευμα ηρθαν ενα ζευγαρι που γνωρισαμε (εμεις ειμαστε στο δωματιο ενα κ εκεινοι στο δωματιο 3) και κανουμε παρεα κ περναει λιγο η ωρα και το διαλυσαμε στις 2 η ωρα το βραδυ μετα νυσταζα πολυ και δεν μπηκα καθολου στο καφε χθες γιατι ημουν πολυ κουρασμενη!σημερα ομως μπηκα σας διαβασα σας γραφω πως ειμαι καλα και θα μπω πιο βραδακι παλι γτ το ιντερνετ μου ειναι ετοιμο να τελειωσει ελαχιστο εχει μεινει απο το πακετο που αγορασα υπομονη ως τις 9 του μηνα που θα ανανεωθει το δικο μου! α χθες πηρα μαζι μου στο γιατρο και τις αιματολογικες μου εξετασεις γτ προχθες απο την βιασυνη μ ξεχασα να τις παρω κ μου ειπε πως ειναι μια χαρα και πως δεν πειραζει που ο αιματοκριτης μ ειναι 33:p

Μπράβο μικρούλα να περνάς καλά και ας χάνεσαι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μπράβο Μαριούλα! Αφού τα πέρασες τόσο ωραία κι είχες τόσα άτομα γύρω σου καλά έκανες και δεν μπήκες καθόλου. Τα 0 μηνών ρουχαλάκια δεν κρατάνε για πολύ. Μια φίλη μου που μόλις σαράντισε η μικρή της μου είπε πως της περίσσεψαν ρούα 0-3 μηνών μέσα στις σακούλες, ολοκαίνουργια, δεν πρόλαβε να της τα βάλει, γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, τα ατιμούλικα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ρηνακι να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

τσερρυ δεν το πιστευω πριγκηπα κ εσυ?:Pτελεια!!!!!!!!:D:D:Dκαλα αποτελεσματα να εχεις απο το παπ-α

καντυ μου η αγγελικουλα εχει κοριτσακι κ ετσι δεν μπορουμε να αλλαξουμε τον τιτλο μας:rolleyes: χαρα μ εγω επαιρνα 15 φαρμακα πας κοντρα??? ενα του θυρωειδη,2 σιδηρα,ενα φιλισιν,ενα σαλοσπιρ,2 ασβεστια,2 μαγνησια,ενα ισοπτιν,4 γιουτοπαρ και μια ενεσουλα καθε μεσημερι.... ειπε καμια κατι???:tongue::tongue::tongue: πω πω ξεχνας πολλα απο αυτα να παρεις... να σου πω εδω κ μια εβδομαδα δεν πολυ παιρνω το ασβεστιο...λετε να ειναι πολυ κακο που δεν το πινω???? μπουχτησα βρε κοριτσια πααααααααααρα πολλα φαρμακα πινω και εχω κουραστει!

μαρμιν μου πολυ αποτομα πριστηκαν τα ποδια σου?αν τα πιεσεις εκει που ειναι πρισμενα αφηνουν για λιγο λακουβα?

μαργκι μου τωρα μας το λες οτι δεν μυριζεις..γιατι τι προβλημα υπαρχει χαρα μου? καλη φωτογραφιση σου ευχομαι την τεταρτη:Pκαι ολα καλα θα πανε στις εξετασεις!μαργκι μ καλα 6 μηνων δεν φαινοταν η κοιλιτσα της αδερφης σου?πως μπορεσε να το κρυψει τοσο πολυ?

λιλιτακι μου τι τελειος αιματοκριτης ειναι αυτος χαρα μου? μπραβο σου:P:p:p

τσερρυ μου βαλε φωτο στο φβ που να φαινεται η κοιλιτσα σου να την δουμε:Pτρελαινομαι να βλεπω κοιλιτσες!!!

dste και εγω σε θυμαμαι και πολυ μαλιστα:P μπραβο χαρα μ να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μπράβο μικρούλα να περνάς καλά και ας χάνεσαι:tongue:

ναι καλα περιμενε ως τις 9 του μηνα να μπει το ιντερνετ μ κ μετα θα δειτε τι θα παθετε!!!ολη μερα μεσα θα ειμαι:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαριούλα! Αφού τα πέρασες τόσο ωραία κι είχες τόσα άτομα γύρω σου καλά έκανες και δεν μπήκες καθόλου. Τα 0 μηνών ρουχαλάκια δεν κρατάνε για πολύ. Μια φίλη μου που μόλις σαράντισε η μικρή της μου είπε πως της περίσσεψαν ρούα 0-3 μηνών μέσα στις σακούλες, ολοκαίνουργια, δεν πρόλαβε να της τα βάλει, γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, τα ατιμούλικα!!!!

ναι χαρα μ το ξερω δεν κρατανε πολυ τα 0 μηνων γι'αυτο κ εγω χθες πηρα για 3 μηνων:P κοριτσια με γεια τα νεα τικερακια σας ειναι υπεροχα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου σήμερα που ξεπρήστηκαν σχετικά με τις άλλες μέρες όχι τελείως και τα πατάω δεν κάνουν λακούβες αν πρηστούν ξανά τοσο πολύ όπως προχτές θα σου πω εμένα και τον άντρα μου ξαφνικό μας φάνηκε ήταν μεν κάπως πρησμένα από το καλοκάιρι αλλά όχι τόσο πολύ τι σημαίνουν αυτά που ρώτησες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

θα αρχισω με την μαρτζι!!!!κοριτσαρα μπραβο...θαυμαζω το θαρρος σου!!!!μ'αρεσουν πολυ οι θετικές σκέψεις επομένως μ'αρεσει που δεν φοβάσαι και άρχισες ήδη να χαιρεσαι την εγκυμοσύνη σου...

μαριουλα δεν πειραζει που δεν μπαινεις...καλυτερα ετσι να συνηθιζουμε γιατι μετα με το μωρο δεν θα μπαινεις καθολου και θα μας κακοφανει!!!χαιρομαι που ειναι καλες οι εξετασεις σας!!! αληθεια οι θειες δεν ντραπηκα να ερθουν επισκεψη και να μην ερθουν να σε βοηθησουν να καθαρισεις???εγω τα σογια σου στην ροδο δεν τα συμπαθω...μα ειναι δυνατον να μην σου πουν να πας εκει για 2 βδομάδες μεχρι να γεννήσεις????

καντυ για την φωτο δεν εκανα κατι το ιδαιτερο...την βρηκα και την εβαλα....αυτο που λες μου το εκανε σε αλλη φωτο και απλα την ειχα αλλάξει...

μαρμιν καλα λες!!!οντως σαν το τηγανιτό δεν έχει. και γω ετσι το κανω σε νορμαλ φαση αλλα τωρα δεν ξερω αν θα το φαω και δεν το διακινδυνευω!!!

καντυ κοβω τις φετες και τις αλατιζω, τις βαζω στην λαδοκολλα και τις αλοιφω μια μια με λαδι....τις ψηνω για κανα 10-15 αν θυμαμαι καλα αλλα παντα τις ελεγχω παραλληλα...αυτο. το ιδιο κανω και με τις πατατες τις οποιες ουτως ή άλλως παντα τις κανω στον φουρνο και γινονται σαν τηγανιτες. Στο μουσακα βεβαια τις κοβω ροδελες...

καντυ και γω πολλες φορες τα διαβαζω 2 φορες τα μνμ σου...βαλε ρε κοριτσι κανα κομμα καμια τελεια...και στο γραψιμο χείμαρρος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ έτσι το κάνω κι εγώ βέβαια εγώ δεν είμαι φαν του μουσακά λόγω μελιτζάνας αλλά το κάνω για τον αντρούλη μου που και που και λόγω βάρους και χοληστερίνης (του συζύγου και τα δύο) δεν τα τηγανίζω αλλά μας έκανε η μαμά μου τώρα τελευταία και τηγάνησε μόνο τις μελιτζάνες ενώ τις πατάτες τις έβαλε στον φούρνο άψητες δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά κανονικά μέσα στο μουσακά και ψήθηκαν σαν φούρνου χωρίς όμως να βάλει μπεσαμέλ και όταν ήταν έτοιμο έριξε μπεσαμέλ και κεφαλοτύρι το άφησε ώσπου να ροδίσει και έγινε μούρλια εννοείται πως το μισό περίπου ταψί το είχε κάνει χωρίς μελιτζάνες αλλά φαινόταν ότι έγινε πιο νόστιμο από το δικό μου και το παραδεχτηκε και ο αντρούλης μου όπως και να το κάνουμε το τηγανιτό είναι αλλιώς βέβαια εγώ τον είχα προειδοποιήσει όταν του το έκανα ότι θα γίνει ελαφρύ και δεν θα του αρέσει αλλά μου είπε ότι δεν τον πειράζει μουσακάς ναναι κι ότι ναναι αλλά αν βρει την αυθεντική βαριά εκδοχή όχι δεν θα πει αν και της μαμάς μου δεν ήταν τόσο βαρύ ήταν ενδιάμεσο του δικού μου και του παραδοσιακού που τα τηγανίζουν όλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα, η αδελφή μου μένει μακριά από μας.....Εγώ να φανταστείς δεν την έχω δει έγκυο και μάλλον θα την δω μια και καλή όταν γεννήσει. Μην φανταστείς πολύ μακριά ( 2 ώρες απόσταση είμαστε ) αλλά δεν έχουμε συναντηθεί. Ετσι ήταν εύκολο να το κρύψει για όσο καιρό ήθελε......Την είχα δει όταν ήταν 2 μηνών, μου φάνηκε πως είχε κοιλίτσα, αλλά και πάλι δεν μου πήγε στο μυαλό.....Τότε που έπαθε την ατυχία και ήταν χάλια, της είχα πει να μείνει με το καλό έγκυος και να μου το πει όταν γεννήσει!!!! Γελούσαμε τότε.......Μετά με είχε πάρει τηλ όταν ήταν 3 μηνών. Μου λέει΄"εχω ένα ευχάριστο να σου πω!". Κατάλαβα αμέσως. Της είπα να μην μου το πει τηλεφωνικώς αλλά από κοντά ( σκόπευε να έρθει στα Γιάννενα τότε) . Τελικά δεν ήρθε και μου το είπε απο το τηλ!!! Καθόλου δεν πειράχτηκα. Ας είναι καλά η αδελφούλα μου και η μπεμπούλα μας! Είναι 29 εβδομάδων τώρα!!!!

Δεν σας είχα πει ότι δεν μυρίζω, ε; Ασε, από 27 χρονών έβγαλα πολύποδες στη μύτη. Επαιρνα αντιβιώσεις, αντιαλλεργίκά κτλ αλλά πολύ σύντομα χάθηκε η όσφρηση εξαιτίας τους. Τους αφαίρεσα, μύριζα κανονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλα΄μου είχε πει και ο ωρλ πως από την στιγμή που πειράχτηκε η όσφρηση είναι δύσκολο να επανέλθει πλήρως......Είμαι πολύ ευαίσθητη στα κρυώματα. Πέρισυ έπαθα μεγάλη ζημιά. Εκλεισε η φωνή μου για πόσες μέρες, παρολίγο να πάθω απόστημα.....Δεν άνοιγα το στόμα. Αν δεν μου έκανε ο γιατρός ένεση κορτιζόνης ο γιατρός, θα έμπαινα στο νοσοκομείο.......

Κάντυ, νομίζω πως ο άντρας σου πρέπει να χειριστεί το θέμα με τους δικούς του. Αν δεν θέλει να τους το πει, ας μην το πει. Εγω πχ δεν είπα τίποτα στα πεθερικά μου. Ο άντρας μου τους πήρε και τους ανακοίνωσε τα νέα. Αν δεν έπαιρνε αυτός, εγώ μόνη μου δεν έπαιρνα......Οσο για το όνομα, αν τόσο θέλει να δώσει του πατέρα του, ας το δώσει. Πώς τον λένε αλήθεια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Από προβλήματα , μαρμίν μου, να φαν κι οι κότες! Αν σας γράψω τι εχω περάσει κατά καιρους θα τραβάτε τα μαλλιά σας και θα λέτε "μας δουλεύει;". Ενα θα σου πω για να καταλάβεις : στα καλά καθούμενα εκεί που περπατούσα, γλιστράω ( αυτά έγιναν πριν 2 χρόνια), πέφτω, σηκώνομαι και βλέπω το μεσαίο δάκτυλο του χεριού να είναι στραβό. Τρέχω στο νοσοκομείο, βγαζω ακτινογραφία, μου λένε δεν είναι σπάσιμο, αλλά υπάρχει μία σκιά, κάνε μαγνητική μην υπάρχει τίποτα κακο..... Αποτέλεσμα; αυτή τη στιγμή το δάχτυλό μου είναι ακόμη θεόστραβο, μη λειτουργικό, δαχτυλίδι δεν μπαίνει.......Ολα αυτά από λάθη γιατρών που αντί να μου βάλουν γύψο σε σπασμένο δάχτυλο, έλεγαν ότι όλα είναι καλά και θα επανέλθει το πολύ σε 2 μήνες. Αν δεν έκανα φυσιοθεραπεία, να ουρλιάζω από πόνους τότε, το δάχτυλο δεν θα έκλεινε καθόλου. Τώρα κλεινει κατά 30% μόνο! Ευτυχώς κατάφερα να γράψω, γιατί για πολύ καιρό δεν έπιανα ούτε οδοντόβουρτσα

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικά είναι τα δάχτυλά μας. Ολα......Εγώ τότε δεν μπορούσα να κλείσω φερμουάρ παντελονιού, δεν μπορούσα να βγάλω φρύδι, ( είναι το δεξί μου χέρι), να καθαρίσω πατάτες, να πλύνω πιάτα. Τίποτα κορίτσια. Και τότε είχε έρθει ο διορισμός και έπρεπε στην υπηρεσία να συμπληρώσω χίλια έγγραφα. Αχ, να με βλέπατε ντυμένη στην τρίχα, με το μαλλί φτιαγμένο από το κομμωτήριο φυσικά και το δάχτυλο να! από το πρήξιμο.........Τι ηλίθιοι γιατροί βρέθηκαν στο δρόμο μου! Και υποτίθεται ότι πήγα στους καλύτερους στα γιαννενα και το Πανεπιστημιακό. Ολοι σήκωναν τα χέρια ψηλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...