Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγώ τις 56 μέρες πριν τον τοκετό τις δικαιούμαι από το νόμο και της πληρώνομαι στον ιδιωτικό δεν ξέρω τι γίνεται αλλά κι εκεί νομίζω αυτές πριν και τρεις νομίζω μετά τον τοκετό πληρώνονται κανονικά ένα πάρεις το παραπάνω που το δίνουν τώρα τελευταία και είναι ένα εξάμηνο νομίζω τότε πληρώνεσαι από τον οαεδ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσα!!!!!!!να μαι κι εγω!!!ειχαμε βγει για κρασακι εγω κλασικα το ανθρακουχο μου με στιμενο λεμονι!!!εχουμε ριξει χοντρο ματς σημερα!!!αλλα απο δω και περα αλλαζω σταση!!!!και θα καλοπερασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσερρυ η φωτο που ειδες κι αυτη μερος της νεας μου στασης ειναι!!το οτι δεν θελει να μαθουν καποιοι κατι δεν σημαινει οτι θα φορεσω και την αμπαγια για να μην φαινομαι εγκυος επισσης δεν ειναι δυνατον να με ρωτανε ποτε θα το αποφασησω εγω να ειμαι ηδη στον 4ο και να λεω εεεεε εχουμε ακομα!!!!εεε ειναι ξεφτιλα!!!επισσης θελω μια μεγαλη φωτο σαν αυτη που εχεις εσυ με το μωρακι που μπορω να βρω????

ποια ρωτησε για το μαγνησιο δεν θυμαμαι:?το δινουν για τις συσπασεις!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ που εισαι σημερα καλε??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια καλώς σας βρήκα,

Αν και είμαι χαμένη εδώ και πάρα πολύ καιρό!στο προηγούμενο ήμουν ως dste!

αν και δε νομίζω ότι θυμόσαστε την ιστορία μου θα σας πω στα γρήγορα ότι είχα 2 αποβολές λόγω διαφράγματος στη μήτρα το οποίο δεν υπάρχει πια μετά την υστεροσκόπηση!ήμουν στο στάδιο που περίμενα να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω τα serpafar!!!!

τα ξεκίνησα λοιπόν.....

και μετά από 3 μήνες τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ! είμαι έγκυος κορίτσια:D:D:D:D και δεν το πιστεύω!χθες έκανα τον 1ο μου υπέρηχο και είμαι 6 εβδομάδων!!!

dste εγω σε θυμάμαι!!!!καλως ήρθες στο παρεάκι μας!!!!μπραβο κοπελάρα μου...στην 6η θα αρχισουν τα συμπτωματα αν και σου ευχομαι να μην εχεις τιποτα και να εισαι περδικι γιαιτ δεν ειναι πολυ ευκολα!!!και γω ειμαι στην 12...δεν σε περναω παρα πολυ αλλα πιο κοντα σου ειναι η μαρτζι!!!να μπαινεις ναμας λες τα νεα σου....

καλημερα κοριτσαρες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες,τσερρυ πρωιη πρωιη σε βλεπω....και γτω εχω ξυπησει εδω και καμια ωριτσα.αχ παλι σκ,τι καλα,α χαλαρωσουμε λιγο....

dste και γω σε θυμαμαι,μια τελειομηη εγκυμοσυη να εχεις και ολα α παε καλα.

τι μαγειρυουνε σημερα; κατι γρηγορο και ευκολο πειτε γιατι εχω α βγω για εξωτερικες δουλειες καο οχι πολυ λιπαρο γιατι ο ατρουλης μου εκαε εξετασεις και εχει φιλο το νουλη το χοληστερινουλη. 261 παρακαλαω η χοληστερινη.

αγγελικακι τι καλυτερο απο μια μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα????

εγω παντως σημερα μουσακα!!!!φετος δεν εφαγα τιποτα απο τα καλοκαρινα φαγητα και λεω πριν μπει ο χειμωνας και δεν υπαρχει κανενα λαχανικο ας κανω...καποια στιγμη θα κανω και μελιτζανες παπουτσακι...ουφ τι καλα να τα φαω και να μην ανακαταυτώ...ουτως ή άλλως εγω δεν τα τηγαννιζω...ψητα τα κανω αλλα λεμε τωρα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα ομορφες!!!!!

dste κι εγω σε θυμαμαι με το καλονα ερθει το μωρακι σου!!!!!

Αγγελικακι εγω σημερα ειμαι μονη οποτε δεν το κοβω να μαγειρευω!!!

Τσερρυ θελω να μου πεις πως τα ψηνεις γιατι κι εγω το προσπαθησα αλλα 1ον εκαψα 3-4 ωρες τον φουρνο και 2ον μαυριζαν και γινονταν σκ@τ@

αααα και για την φωτο σου να μου πεις γιατι οσες προσπαθησα να βαλω μου γραφει οτι πρεπει να ειναι υψηλης αναλυσης:evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τσα!!!!!!!να μαι κι εγω!!!ειχαμε βγει για κρασακι εγω κλασικα το ανθρακουχο μου με στιμενο λεμονι!!!εχουμε ριξει χοντρο ματς σημερα!!!αλλα απο δω και περα αλλαζω σταση!!!!και θα καλοπερασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσερρυ η φωτο που ειδες κι αυτη μερος της νεας μου στασης ειναι!!το οτι δεν θελει να μαθουν καποιοι κατι δεν σημαινει οτι θα φορεσω και την αμπαγια για να μην φαινομαι εγκυος επισσης δεν ειναι δυνατον να με ρωτανε ποτε θα το αποφασησω εγω να ειμαι ηδη στον 4ο και να λεω εεεεε εχουμε ακομα!!!!εεε ειναι ξεφτιλα!!!επισσης θελω μια μεγαλη φωτο σαν αυτη που εχεις εσυ με το μωρακι που μπορω να βρω????

ΜΑΡΙΟΥΛΑ που εισαι σημερα καλε??????[/quote

Καντυ μου, τι γράφεις; Εγώ δεν κατάλαβα, να σου πω την αλήθεια! Εκτος κι αν έχω χάσει επεισόδια!!!! Να σου πω πάντως, αν κατάλαβα καλά, πως ο καθένας ανακοινώνει όποτε θέλει την εγκυμοσύνη! Εμένα η αδελφή ξέρεις πότε μου το είπε; Οταν έφτασε 5 μηνών. Επειδη στο πρώτο της είχε την ατυχία να το χάσει, είχε πει πως αν ξαναμείνει δεν θα πει τίποτα πουθενά. Τότε θέλησε να μου το πεί, τότε το είπε. Δεν με πείραξε......Οι υπόλοιποι το έμαθαν όταν έφτασε στον 6ο. Πολλοί παρεξηγήθηκαν και μας την είπαν......Τι να κάνουμε; Εγώ πάλι το είπα αμέσως μόλις έκανα τον υπέρηχο. Δεν θεωρώ ότι θα πάθω κάτι επειδή το ξέρουν οι άλλοι. Ολα από το Θεό είναι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αν και δε νομίζω ότι θυμόσαστε την ιστορία μου θα σας πω στα γρήγορα ότι είχα 2 αποβολές λόγω διαφράγματος στη μήτρα το οποίο δεν υπάρχει πια μετά την υστεροσκόπηση!ήμουν στο στάδιο που περίμενα να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω τα serpafar!!!!

τα ξεκίνησα λοιπόν.....

και μετά από 3 μήνες τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ! είμαι έγκυος κορίτσια:D:D:D:D και δεν το πιστεύω!χθες έκανα τον 1ο μου υπέρηχο και είμαι 6 εβδομάδων!!!

Εγώ δεν σε θυμάμαι, κοριτσάκι :P Αλλά δεν πειράζει.....Να έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Εγω είμαι 8 εβδομάδων και λέω αμάν να κλέισω το πρώτο τρίμηνο για να πάρω μία ανάσα ανακούφισης.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΟΥΛΑ που εισαι σημερα καλε??????[/quote

Καντυ μου, τι γράφεις; Εγώ δεν κατάλαβα, να σου πω την αλήθεια! Εκτος κι αν έχω χάσει επεισόδια!!!! Να σου πω πάντως, αν κατάλαβα καλά, πως ο καθένας ανακοινώνει όποτε θέλει την εγκυμοσύνη! Εμένα η αδελφή ξέρεις πότε μου το είπε; Οταν έφτασε 5 μηνών. Επειδη στο πρώτο της είχε την ατυχία να το χάσει, είχε πει πως αν ξαναμείνει δεν θα πει τίποτα πουθενά. Τότε θέλησε να μου το πεί, τότε το είπε. Δεν με πείραξε......Οι υπόλοιποι το έμαθαν όταν έφτασε στον 6ο. Πολλοί παρεξηγήθηκαν και μας την είπαν......Τι να κάνουμε; Εγώ πάλι το είπα αμέσως μόλις έκανα τον υπέρηχο. Δεν θεωρώ ότι θα πάθω κάτι επειδή το ξέρουν οι άλλοι. Ολα από το Θεό είναι!!!

εγω το ανακοινωσα εχθες!!!!!!οχι δεν εχεις χασει κατι απλα ειδε η Τσερρυ μια φωτο και αυτο σχολιασαμε κι εγω δεν ηθελα να το πω πριν κανω την αυχενικη αλλα οταν πηγα στο χωριο και λιγες μερες μετα την χοριακη ο πατερας μου το ειπε σε ολο τον κοσμο:evil::evil:τελοσπαντων μετα το εμαθαν και στην δουλεια του αντρα μου και φυσικα εδω οσοι με εβλεπαν....ειχα εξ αρχης ετσι οπως ηταν τα πραγματα;)θα το ανακοινωνα πολυ αργοτερα οταν θα εφτανα στον 6ο οπως λες κι εσυ αλλα μετα την αυχενικη που ειδαμε οτι πανε ολα μια χαρα ειπα οκ δεν με πειραζει απο δω και περα αλλα ο αντρας μου θελει να παιζουμε κρυφτουλι για να μην το μαθουν οι δικοι του.....λοιπον σκασιλα μου ας το μαθει οποιος θελει δεν τα εκλεψα δικα μου ειναι και θα το λεω σε οποιον θελω κι αν το μαθουν το εμαθαν εδω θελει να βγαλει το ονομα το να το μαθουν τον πειραξε:oops:ουυυυυφφφφφ τα πα και ξεθυμανα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τα ξεκίνησα λοιπόν.....

Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό να πάρεις το μπεμπάκι σου αγκαλια:P:p:p:p:p!!! Όλες σε θυμόμαστε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια μόλις ξύπνησα και είμαι κομμάτια είχαμε βγεί και εμείς εχθές και κουράστηκα νομίζω.....και σήμερα έχω να πάω σε Γάμοβάφτηση και μετά στο κέντρο οπότε πρέπει να ξεκουραστώ πολύ για να αντέξω....παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη και βαφτίζει το αγοράκι της που απέκτησε με μισή σάλπιγγα και μία ωοθήκη μετά από 3 εξωσωματικές!!!Και επειδή δέν έχω κουράγιο για τίποτα θα κάνω μακάρονάκια με σαλτσούλα....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τα ξεκίνησα λοιπόν.....

Συγχαρητήρια! Τέτοια να ακούμε! Μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κι εγώ σε θυμάμαι;)

Σήμερα εμείς έχουμε ψαράκι (σαρδελίτσα) ψητό και πατατούλες φουρνίσιες κι εγώ το μουσακά δεν τον τηγανίζω αλλά κακά τα ψέματα τουλάχιστον οι μελιτζάνες θέλουν το τηγανάκι τους. Τον κάνω κανονικά όπως και αν θα τον τηγάνιζα απλά τις μελιτζάνες τις βάζω σε αλουμινόχαρτο στο φούρνο να μαλακώσουν αλήθεια τσέρρυ εσύ πώς το κάνεις;

Κάντυ καλά κάνεις και δεν το κρύβεις είπαμε αμαν να μείνεις έγκυος κ τώρα θα κρύβεσαι αντί να το χαίρεσαι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...