Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ μπραβο στην κοπελα!!!!νομιζα οτι ηταν στην αυχενική διαφανεια...πωπω...σε λιγουε μηνες θα γεννησει..μεχρι νακαταλαβει τι γινεται θ αεχει μπεμπαρο!!!!

αγγελικακι πολλόυς γαμπρους η κορη σου....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το προβλημα της τσερυ μου δε ειναι οτι το εταξα. απλα περιμεει α σιγουρεψουμε το φυλλο στο β επιπεδου και απλα βαζει το αντρα μου α της ταξει-υποσχεθει -ορκιστει οτι αν βγει κοριτσι θα το βγαλουμε της μαμας μου μη τυχο καονυμε δευτερο παιδι και ειαι αγορι και δε το βγαλουμε του πεθερου μου. και κατι τετοια κουλα. γιατι στη αρχη τα ηθελαν τα 2 πρωτα παιδια απο κεινους α ειναι τα ονοματα,λες και μενα δεν με γενησαν γοεις,απλα φυτρωσα.δε λεω οτι τους πηραν τα χροινα αν και ειναι 66 χρονων. η κορη τρους ειναι παντρεμενη 12 χρονια,δεν θελει να καει παιδια και οταν της τα ειπα μια μερα που με ειχε σκασει η πεθερα μου,γυραει και μου λεει η κουνιαδα μου: εχω χασει πασα ιδεα,αντι να λενε δοξα το θεο και α το ευχαριστουε κιολας που θα προλαβουε α δουνε εγγονι,εχουν και απαιτησεις.

Αγγελικάκι και τη σκεφτόμουν την φίλη σου τι καλά που είναι όλα οκ αν και το περίμενα αλλά αλλιώς είναι να το βλέπεις κι όλας

Θα σου το έλεγα κι εγώ αλλά περίμενα να πάω τη Δευτέρα για να δω ακριβώς τι θα μου βάλουν προς το παρόν πήρα το χαρτί με τη πητ από το γιατρό του κέντρου μάνας και παιδιού είναι ένα χαρτί που επάνω γράφει τα στοιχεία μου και τη πητ και από πότε ξεκινούν οι 56 μέρες πιο κάτω έχει ένα μικρό κειμενάκι υπεύθυνη δήλωση που το συμπληρώνει η υπηρεσία και το υπογράφει και πιο κάτω άλλο ένα που το υπογράφω εγώ πάντως σε αυτό το έγγραφο ζητάει από τον εργοδότη να συμπληρώσει τα 30 ημερομίσθια του προηγούμενου έτους δηλαδή του 2011 όχι του 2010 οπότε μάλλον με εκείνο θα υπολογιστεί αλλά ακριβώς τι θα πάρω θα ξέρω τη Δευτέρα έχω και μια ψιλοαγωνία ότι δεν το συμπλήρωσαν σωστά στη δουλειά το έγγραφο και δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί είπαν ότι εμείς έχουμε 25 και όχι 30 ημερομίσθια αλλά τι να πω θα δείξει πάντως πήρα και ένα απόκομα από τη μισθοδοσία του 2011

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

το προβλημα της τσερυ μου δε ειναι οτι το εταξα. απλα περιμεει α σιγουρεψουμε το φυλλο στο β επιπεδου και απλα βαζει το αντρα μου α της ταξει-υποσχεθει -ορκιστει οτι αν βγει κοριτσι θα το βγαλουμε της μαμας μου μη τυχο καονυμε δευτερο παιδι και ειαι αγορι και δε το βγαλουμε του πεθερου μου. και κατι τετοια κουλα. γιατι στη αρχη τα ηθελαν τα 2 πρωτα παιδια απο κεινους α ειναι τα ονοματα,λες και μενα δεν με γενησαν γοεις,απλα φυτρωσα.δε λεω οτι τους πηραν τα χροινα αν και ειναι 66 χρονων. η κορη τρους ειναι παντρεμενη 12 χρονια,δεν θελει να καει παιδια και οταν της τα ειπα μια μερα που με ειχε σκασει η πεθερα μου,γυραει και μου λεει η κουνιαδα μου: εχω χασει πασα ιδεα,αντι να λενε δοξα το θεο και α το ευχαριστουε κιολας που θα προλαβουε α δουνε εγγονι,εχουν και απαιτησεις.

εσύ δε θέλεις να βγάλεις της μαμάς σου; αλήθεια πώς τη λένε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

εγω μαρμιν μου θελω 3 παιδια,αλλα ετσι οπως μας εχουν καει και γιατο ενα θα λεμε ευχαριστω. τεσπα λεω 2 σιγουρα να καω,α με αξιωσει ο θεος. ετσι απο την αρχη του αντρα μου του ειχα πει τα παιδια θα ειαι ενα και ενα,διαλεξε πως θελεις να ειναι,και ειπε ο χριστιαος με βαση τα εθιμα του νησιου το πρωτο δικο του το δευτερο δικο μου και παει λεγοντας. το ονομα της μαμας μου δεν ειναι πολυ ωραιο,αλλα δεν με πειραζει αμα ηθελε ο ατρας μου αν το βγαλουμε θα το εβγαζα. αλλα ρε παιδια δηλαδη κανω οτι μπορω για να τους ευχαριστησω,δε μας βοηθησαν ποτε πουθενα οι γονεις του,της λεω με την καρδια μου οτι το παιδι μου θα το βγαλω ετσι,θα δωσω το οομα σου και να μου μαυριζει την ψυχη; και α στεαχωρει και το γιο της; εμενα οι γονεις μου που ειναι απιτητικοι ανθρωποι και δυσκολοι χαρακτηρες και το μονο που λενε να ναι γερο το παιδι και ας το λενε και θαναση που λεει ο λογος. η μανα μου επιασε τον αντρα μου που ειδε οτι ειχε στεαχωρηθρι και του ειπε: γιε μου,μη σκας με αυτα,αμα εχουν προβλημα οι γοεις σουκανε τους το χατιρι και βγαλτα ολα απο κει,μοο και μονο που τον εβλεπε οτι τον ειχαν πιεσει. ελεος πια...

τι να πω μαρμιν,εγω υπολογιοζα με βαση του 2010 που ηταν 2000 και ο μισθος,τωρα ειναι 1000 και κατι υποτιθεται αν παρου του 2012. αν παρουν του δεκεμβρη του 2011 φαινεται το επιδομα 460. θα δειξει. το χαρτι το εχω και γω,το πηρα επειδη ειχα παει στο ικα τη προηγουμενη βδομαδα για δουλειες του αντρα μου. μου ειπαν οτι πο τη μερα που το καταθετεις σε 10 εργασιμες μπαιουν τα χρηματα στο λογαριασμο που εχεις δηλωσει. α δε εχεις λογαριασμ εθικης με εσε απρωτο οομα δικαιουχου α πας α βγαλεις. εμας εδω εθικης ζηταε,σε αλλα μερη δε ξερω τι παιζει,αλλα πρεπει α εισαι πρωτο ονομα παντως.

τωρα παιρουμε το μητροτητας,μετα της γεννας τα 900,μετα του θηλασμου; μετα παμε για συμπληρωματικο στο οαεδ και μετα κανουμε τα χαρτια για το εξαμηνο του οαεδ,που ειναι ισο με το βασικο μισθο. δε ειαι και αχημα α τα καταφερουμε α τα παρουμε. τουλαχιστο ετσι βρηκα στα λογιστικα του ατρα μου αλλα δε μας εχει τυχει παρομοια περιπτωση για α ξερουμε.

τωρα παιρουμε το μητροτητας,μετα της γεννας τα 900,μετα του θηλασμου; μετα παμε για συμπληρωματικο στο οαεδ και μετα κανουμε τα χαρτια για το εξαμηνο του οαεδ,που ειναι ισο με το βασικο μισθο. δε ειαι και αχημα α τα καταφερουμε α τα παρουμε. τουλαχιστο ετσι βρηκα στα λογιστικα του ατρα μου αλλα δε μας εχει τυχει παρομοια περιπτωση για α ξερουμε.

εγώ από τον οαεδ δε θα πάρω απ' όσο ξέρω γιατί θα πληρώνομαι κανονικά από τον εργοδότη μου που είναι το δημόσιο αλλά έχει και επίδομα θηλασμού; το ικα το δίνει και αυτό; τη Δευτέρα θέλω να ρωτήσω εάν δίνουν κι άλλα στο ικα ελπίζω να μην το ξεχάσω εσύ αν και έχεις πητ 2 φεβρουαρίου 2013 αρχίζουν οι 56 μέρες από το 12 ε; άρα κι εσένα του 2011 λογικά θα σου ζητήσουν εμάς μας αφήνουν όποια τράπεζα θέλουν αρκεί να είσαι πρώτο όνομα κι εγώ έδωσα της Πειραιώς που είναι και η μισθοδοσία μου εδώ τα λεφτά τα βάζουν κάθε 15 και πρώτη νομίζω ελπίζω να προλάβω τις 15 αλλά και 1 Νοέμβρη να μπουν δε με πειράζει αρκεί να ξέρω ότι θα πάρω κάτι και αρκεί να συμπλήρωσαν σωστά το χαρτί γιατί στην υπηρεσία μου δεν ξέρουν τι τους γίνεται έφυγε και ο υπάλληλος που ασχολούνταν με αυτά και τώρα δεν ξέρω αν είναι σωστό που έγραψαν ότι είναι 25 τα ημερομίσθια:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αλήθεια μήπως σου εξήγησαν εσένα τι εννοούν με τα 30 ημερομίσθια; τον καθαρό μισθό ενός μήνα δεν ήθελαν; δηλαδή αυτά που παίρνεις εσύ στο χέρι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καντυ το ροζ γαλαζιο ανταποκρίνεται στην πραγματικοτητα ή το έβαλες για να τα παρακινήσεις τα μικρά σου???

μάλον είναι η διαίσθηση της μάνας:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δεν ρωτησα καν,ξερω οτι εχουμε 25 ημερομισθια αν εχουμε πληρη ασφαλιση. 30 δεν γιεται α εχεις. γιατι δεν δουλευουμε 30 μερες. σωστα νομιζω σου εγραψαν 25 εμερομισθια γιατι ειναι το φουλ. εγω ειμαι ασφαλισμενη του ικα. παιρνεις 2 μηιατικα στην ουσια πριν γεννησεις που το οομαζουν μητροτητας,γιατι σταματας να δουλευεις στον εργοδοτη σου και εκειος δε υποχρεουται να σε πληρωνει και αλλα 2 αφου γεννησεις,παλι για τους 2 μηνες που καθεσαι και δε σε πληρωνεις ο εργοδοτης.για α το παρεις αυτο πας σιγουρα το εξιητηριο απο νοσοκομειο-κλινικη οπου γεννησεις και το χαρτι του ληξιαρχειου που δηλωνεις το παιδι. αν ζηταε ακι κατι αλλο δνε το ξερω. αυτα ισχυουν στο ικα συν ατ 900 ευρο.

απο κει και περα,αφου γενησεις και σε πληρωσει το ικα πας στον οαεδ και καταθετεις παλι ενα σωρο χαρτια συν τα χαρτια που φαινονατι ποσα λεφτα πηρες απο το ικα και ο οαεδ αν δικαιουσαι σου διει συμπληρωματικο επιδομα. τις προυποθεσεις γι αυτο δε τις ξερω. και μετα αν εισαι παλι του ικα ασφαλισμενη κανεις χαρτια για το 6 μηο του οαεδ και περνας απο εγκριση αλλα συνηθως το διουν σε ολες. αν καποια δεν εχει ασφαλεια και εχει ο ατρας της ικα και τηεχει μεσα στο βιβλιαρακι τοτε ολα τα παραπανω εκτος του εξαμηνου του οαεδ τα δικαιουται. το εξαμηνο του οαεδ το δικαιουσαι απο τη στιγμη που εχεις ενεργη εργασιακη σχεση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...