Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρία, ξέρω πως ο Χασιάκος συνεργάζεται με αρκετούς καλούς γιατρούς σε θέματα υπογονιμότητας. Υπάρχει μία σελίδα εδώ το fan club του χασιάκου. Δες το!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπαθουμε 2 χρονια!προβλημα δεν εχουμε βρει μεχρι τωρα στο σπερματοδιαγραμμα,την υστεροσαλπιγγογραφια και τις ορμονολογικες αν εξερεσουμε αυτη τη φορα που ηταν λιγο ανεβασμενη η προλακτινη οποτε θα την παρακολουθω...

ο γιατρος μου στην πατρα χωρις να θελει να κανω ορμονολογικο ελεγχο μου ελεγε να κανω λαπαροσκοπηση και εξωσωματικη!οποτε πηρα μονη μου την πρωτοβουλια,εκανα ορμονολογικο..

εχουμε ραντεβου με το Χασιακο στις 22/10,το πρωτο μας με αυτο το γιατρο να μας κατευθυνει αυτος απο δω και στο εξης!

και μας ειπε και ο ενδικρινολογος μηπως κανουμε τη θεραπεια με το σερπαφαρ το πολυ για 6 μηνες,αλλα να το σηζητησουμε και με το γυναικολογο!

υποθετω οτι το επομενο βημα του Χασιακου,αν δε βρει και αυτος τιποτα θα ειναι να μας στειλει να μιλησουμε με καποιον για θεματα γονιμοτητας και μου ειπαν οτι συνεργαζεται με καποιον παρα πολυ καλο!

θα δουμε,ο θεος βοηθος!

σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μαρία, ξέρω πως ο Χασιάκος συνεργάζεται με αρκετούς καλούς γιατρούς σε θέματα υπογονιμότητας. Υπάρχει μία σελίδα εδώ το fan club του χασιάκου. Δες το!

μηπως να φτιαξω κι εγω μια...το fan club του ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

την εχω δει!εχουν και στο φεισμπουκ μια!!!
σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
σε ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις

προς το παρον παω να φτιαξω χταποδι με μακαρονακι:tongue:

Μπουμπού καλό βράσιμο στο χταποδάκι για να το φάς....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μπουμπού καλό βράσιμο στο χταποδάκι για να το φάς....

τι εννοεις???λες να μην κανει να φαω χταποδι??το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια αλλα μετα λεω δεν εχω ακουσει κατι για τα μαγειρεμενα!!λοιπον ακουστε πως το κανω...το βραζω πρωτα με νερακι χυνω του νερακι και μετα το βαζω με ντοματουλα και μυρωδικα στην χυτρα για μιση ωρα εεεε τι στο καλο πια τοσο βρασιμο εεεε τι λετε????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρακι μην ανησυχεις καθολου!!!εχεις ολες τις θεραπειες ανοιχτες...ακομη δεν εχεις κανει και κατι για να πεις οτι απετυχε αυτο αρα παμε στο επομενο...κατι θα κατσει!!!

καντυ ωραια ιδεα!!!!!εχω και γω ενα στην καταψυξη.!!!!!αυριο θα κανω μουσακα...σας το ειπα???εχω και γαμο και μαλιστα στην πτολεμαιδα...

καντυ εγω παντως το κανω αλλιως το χταποδακι...αν πεταξεις ρε κοριτσι το ζουμι τι θα μεινει???

λιλιτακι το χταποδι ειναι μαλακιο δεν ειναι οστρακο που ειναι απο τα νουμερο 1 αλλεργιογονα...λες να εχουμε και με αυτο προβλημα????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρακι μην ανησυχεις καθολου!!!εχεις ολες τις θεραπειες ανοιχτες...ακομη δεν εχεις κανει και κατι για να πεις οτι απετυχε αυτο αρα παμε στο επομενο...κατι θα κατσει!!!

καντυ ωραια ιδεα!!!!!εχω και γω ενα στην καταψυξη.!!!!!αυριο θα κανω μουσακα...σας το ειπα???εχω και γαμο και μαλιστα στην πτολεμαιδα...

καντυ εγω παντως το κανω αλλιως το χταποδακι...αν πεταξεις ρε κοριτσι το ζουμι τι θα μεινει???

λιλιτακι το χταποδι ειναι μαλακιο δεν ειναι οστρακο που ειναι απο τα νουμερο 1 αλλεργιογονα...λες να εχουμε και με αυτο προβλημα????

οταν ειναι φρεσκο και το εχει χτυπησει ο μπαμπας μου οποτε το κανει ασπρο ασπρο δεν το χυνω το ζουμι αυτα ομως τα κατεψυγμενα απο το μπαγκλαντεζ και δεν ξερω κι εγω απο που αλλου εχουν απ εξω το δερμα τους και βγαζει πολυ κοκκινο ζουμι γι αυτο το αφηνω με πολυ λιγο νερακι να βγαλει την πολυ κοκκινιλα και το πεταω μετα φυσικα με την σαλτσουλα βγαζει κι αλλο χρωμα αλλα τουλαχιστον το πολυ το εχω πεταξει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Απλά είναι ζωντανός οργανισμός που δεν ψοφάει εύκολα και θέλει καλό βράσιμο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

ΤΣΕΡΡΥ μου αρεσουν πολυ τα κουιζ σου!!!!!!ολα τα λεφτα!!!!ααα επισσης θελω καιρο να σε ρωτησω κατι και ολο το ξεχναω..εχετε στην οικογενεια καποιον τραγουδιστη?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Απλά είναι ζωντανός οργανισμός που δεν ψοφάει εύκολα και θέλει καλό βράσιμο!!!

ε τι στο καλο μεσα στην χυτρα μιση ωρα θα ψοφισει που θα παει το εχω τεμαχισει κιολας:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:μην μου πεις οτι υπαρχει περιπτωση να τοεχω φαει ζωντανο:eek::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:(:(:(:(:(:(:(

καλα το γελιο που εχω ριξει απο εχθες και συνεχιζει μεχρι σημερα!!!!ΤΣΕΡΡΥ εισαι απιστευτη...ελα καλε μην αγχωνεσαι και να το ειχες φαει ωμο τωρα σε καποια αποχετευση η βοθρο βρισκεται μην αγχωνεσαι χαχαχα εχω πεθανει δεν υπαρχουμε εδω μεσα...............................

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...