Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι νομιζω πως ναι...αλλα μην αγχωνεσαι!!!!το θεμα ειναι να βρεις τι φταει...μολις το βρεςι ολα θα γινουν...τωρα που το παρατηρησες ψαξτο να δεις τι μπορεις να κανεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Μαρμινακι μου σ ευχαριστω παρα πολυ για τα προγραμματα που σπαζοκεφαλιασες να μου φτιαξεις!!!δεν μπορω να πιω πορτοκαλαδα γιατι με πιανει καουρα και πριν μεινω εγκυος το ειχα αυτο το προβλημα αλλα τωρα πολυ περισσοτερο!!το πρωινι μου ειναι γαλα με δημητριακα!!!λοιπον ακουστε ενα προγραμμα που σκεφτηκαμε με τον αντρα μου

6 το πρωι μαγνησιο 10 που ξυπναω χαπι για θυροειδη αφηνω μιση ωρα τρωω μιση ωρα πριν το φαγητο σιδηρο και φιλικο μαζι με το φαγητο ειναι οι βιταμινες καμια ωρα μετα το φαγητο μαγνησιο 9-10 το βραδυ μαγνησιο και την ωρα που κοιμαμαι ετσι κι αλλιως πινω ενα ποτηρι γαλα οποτε βαζω μαζι και το ασβεστιο..εεε πως σας φαινεται??βεβαια θα ρωτησω και τον ενδοκρινολογο αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αφου θα εχουν περασει 4 ωρες που θα εχω παρει το μαγνησιο για τον θυροειδη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρακι νομιζω πως ναι...αλλα μην αγχωνεσαι!!!!το θεμα ειναι να βρεις τι φταει...μολις το βρεςι ολα θα γινουν...τωρα που το παρατηρησες ψαξτο να δεις τι μπορεις να κανεις...
θα παω στις 22/10 στο Χασιακο και λογικα θα μας ''ξεσκονισει''

σε ευχαριστω!!

καλο μου φαινεται...αν το τσεκαρει και ο γιαταρος τι αλλο θες???αρκει οι βιταμινες να μπορεις να τις παρεςι τοτε που λες...

αχ πρεπει αν σηκωθω και βαριεμαι...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλο μου φαινεται...αν το τσεκαρει και ο γιαταρος τι αλλο θες???αρκει οι βιταμινες να μπορεις να τις παρεςι τοτε που λες...

αχ πρεπει αν σηκωθω και βαριεμαι...

οι βιταμινες γραφουν μαζι με το γευμα γι αυτο τις εβαλα εκει;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι επειδη θιξατε τον συμπεθερο της Τσερρυ θεωρω πως ειναι αδικο!!!!απο ποια ηλικια δουλευει??και καλως η κακως η δουλεια του εχει λεφτα.....αλλα ο ανθρωπος και σε μαγαζια ειναι και συναυλιες κανει και διαφημησεις κανει και καλα κανει και εχει και δηλωνει τα δουλεψει και τα δικαιουτε!!!!υπαρχουν αλλοι κι αλλοι που δεν εχουν δουλεψει ποτε και ειναι παμπλουτοι ολοι οι πολιτικοι ειναι ανεργοι δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους και ομως δεν ξερουν τι εχουν εκει ναι ειναι λαμογια και λερα....επισσης συμφωνω απολυτα με την φραση ''μαζι τα φαγαμε'' μπορει εσεις κι εγω προσωπικα να μην φαγαμε αλλα ειναι παρα πολυ που εφαγαν και τρωνε ακομα...ο πεθερος μου δημοσιος υπαλληλος πηρε αρνακια για το σπιτι του μερικα τα αφησε μεγαλωσαν και γεννησαν πηγε τα δηλωσε και του εβγαλαν επιδοτηση τα αρνια τα εσφαξε τα εφαγε τις προβατινες τις πουλησε εδω και 5 χρονια αλλα επιδοτηση παιρνει ακομα και δεν παει να μιλησει και να πει οτι ειναι παρανομο εγω δεν εχω πλεον γιατι να παιρνω τοσα χρηματα τον χρονο την στιγμη που τα στερουντε οι κτηνοτροφοι που ειναι η δουλεια τους αυτη....ογα δεν εχει πληρωσει ποτε γιατι ειναι στο δημοσιο αλλα η επιδοτηση επιδοτηση εεε πειτε μου αυτος δεν εφαγε και τρωει ακομα...και σιγουρα δεν ειναι ο μονος!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ συμφωνω απολυτα!!!!και γι αυτον και για ολους τους ανθρπωπους που δουλευουν...χαλαλι τους!!!και τα λεφτα τους και ολα...να τα χουν να τα χαιρονται και δεν με πειραζει καθολου...

απλα λεω μηπως η μαρτζι ξερει κατι που δεν ξερουμε...

28xYp3.png

Maria, υπομονή. Θα σας δει ο Χασιακος και θα σας πει τι συμβαίνει. Θύμισε μας λίγο πόσο καιρό προσπαθείτε και αν έχετε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα.....Πάντως όλο αυτό με τις γόνιμες δεν ξέρω, βρε κοριτσι, τι να πω; Και εμεις όλα τα χρόνια προσπαθούσαμε πάντα στις γόνιμες και τίποτα. Και τον μόνο μήνα που προσπαθήσαμε όλες τις μέρες χβρίς να μας νόιαζει, τσούπ! έγινε. Και μάλιστα είπε ο γιατρός πως πρέπει να είναι καθυστερημένη σύλληψη....

Τσέρυ, ο Ρόυβάς δήλωσε μόνο 68 χιλιάδες ατομικό εισόδημα. Σκέψου πού θα δώσεις το γιο σου. Είναι πάμφτωχος ο συμπέθερος!!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λιλιτακι ασε την μαμα σου να το ευχαριστηθει!!!θελω κι εγω να παω του αντρα μου να κανουμε μια γενικη στην κρεβατοκαμαρα αλλα δεν βρισκω τον τροπο να του το πω:Dτο κρεβατι μου εχει αποθηκευτικο χωρο και η αληθεια ειναι πως το εχω γεματο και ελεγα να βγαζαμε ολα τα πραγματα και να σκουπιζαμε να ξεσκονιζαμε λιγο απο κατω αλλα αν του το πω δεν ξερω πως θα αντιδρασει!!!μπραβο για τον αιματοκριτη σου εχεις καταφερει και τον κρατας στο υψος του!!!!

Μαργκη υπομονη με τις εξετασεις!!!εχεις να τις κανεις πολλες φορες ακομα!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι θυμησε μου ποιο ειναι το επομενο σου βημα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ, συμφωνώ με όλα όσα λες. Απλά, οι άνθρωποι αυτοί βγάζουν όσα βγάζουν και καλά κάνουν αλλά δεν δηλώνουν όσα βγάζουν. Εχουν φτιάξει όλοι τους "εταιρειούλες" και πληρώνουν μέσω εταιρειών φόρο πολύ μικρότερο από αυτό που θα έπρεπε να πληρώσουν. Ε, όταν ακούς πως η Βίσση έζησε με 3000 ευρώ και η Κοκκίνου με 4000 ευρώ και δεν πλήρωσαν ένα ευρώ φόρο ενώ εσύ πλήρωσες 600 ευρώ με εισόδημα που αυτοι το βγάζουν σε μία νύχτα, δεν σου κακοφαίνεται; Κι αυτοί κλέβουν και ο πεθερός σου κλέβει και άλλοι πολλοί.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αληθεια μαρτζι???τοσα δηλωσε???να ειναι φτωχος δεν με πειραζει...το ψευτης ομως και απατεωνας, χωρις αρχες κα πολλα με πειραζει!!!!

κατνυ πες του οτι θα παρεις καθαριστρια και αν δεν συμφωνησει καντο να τελειωνεις!!!αφου πρεπει να γινει πρεπει να γινει...τι???θα παρακαλας???

28xYp3.png

αληθεια μαρτζι???τοσα δηλωσε???να ειναι φτωχος δεν με πειραζει...το ψευτης ομως και απατεωνας, χωρις αρχες κα πολλα με πειραζει!!!!

κατνυ πες του οτι θα παρεις καθαριστρια και αν δεν συμφωνησει καντο να τελειωνεις!!!αφου πρεπει να γινει πρεπει να γινει...τι???θα παρακαλας???

βασικα κολαω στο οτι θα το κανω τωρα θα το κανω και τον Φεβρουαριο??η μηπως να το εκανα τοτε μια και καλη!!!δεν ξερω!!!οταν αλλαξω τα καλοκαιρινα με τα χειμωνιατικα τα δικα μου δηλαδη δεν νομιζω να τα βγαλω γιατι δεν νομιζω οτι θα μου κανουν!!!!αλλα σκεφτομουν οταν το κανω αυτο να τα βγαλουμε ολα και να το καθαρισουμε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Maria, υπομονή. Θα σας δει ο Χασιακος και θα σας πει τι συμβαίνει. Θύμισε μας λίγο πόσο καιρό προσπαθείτε και αν έχετε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα.....Πάντως όλο αυτό με τις γόνιμες δεν ξέρω, βρε κοριτσι, τι να πω; Και εμεις όλα τα χρόνια προσπαθούσαμε πάντα στις γόνιμες και τίποτα. Και τον μόνο μήνα που προσπαθήσαμε όλες τις μέρες χβρίς να μας νόιαζει, τσούπ! έγινε. Και μάλιστα είπε ο γιατρός πως πρέπει να είναι καθυστερημένη σύλληψη....

Τσέρυ, ο Ρόυβάς δήλωσε μόνο 68 χιλιάδες ατομικό εισόδημα. Σκέψου πού θα δώσεις το γιο σου. Είναι πάμφτωχος ο συμπέθερος!!!!!!

Λιλιτακι ασε την μαμα σου να το ευχαριστηθει!!!θελω κι εγω να παω του αντρα μου να κανουμε μια γενικη στην κρεβατοκαμαρα αλλα δεν βρισκω τον τροπο να του το πω:Dτο κρεβατι μου εχει αποθηκευτικο χωρο και η αληθεια ειναι πως το εχω γεματο και ελεγα να βγαζαμε ολα τα πραγματα και να σκουπιζαμε να ξεσκονιζαμε λιγο απο κατω αλλα αν του το πω δεν ξερω πως θα αντιδρασει!!!μπραβο για τον αιματοκριτη σου εχεις καταφερει και τον κρατας στο υψος του!!!!

Μαργκη υπομονη με τις εξετασεις!!!εχεις να τις κανεις πολλες φορες ακομα!!!!!!!!!!!!!

προσπαθουμε 2 χρονια!προβλημα δεν εχουμε βρει μεχρι τωρα στο σπερματοδιαγραμμα,την υστεροσαλπιγγογραφια και τις ορμονολογικες αν εξερεσουμε αυτη τη φορα που ηταν λιγο ανεβασμενη η προλακτινη οποτε θα την παρακολουθω...

ο γιατρος μου στην πατρα χωρις να θελει να κανω ορμονολογικο ελεγχο μου ελεγε να κανω λαπαροσκοπηση και εξωσωματικη!οποτε πηρα μονη μου την πρωτοβουλια,εκανα ορμονολογικο..

εχουμε ραντεβου με το Χασιακο στις 22/10,το πρωτο μας με αυτο το γιατρο να μας κατευθυνει αυτος απο δω και στο εξης!

και μας ειπε και ο ενδικρινολογος μηπως κανουμε τη θεραπεια με το σερπαφαρ το πολυ για 6 μηνες,αλλα να το σηζητησουμε και με το γυναικολογο!

υποθετω οτι το επομενο βημα του Χασιακου,αν δε βρει και αυτος τιποτα θα ειναι να μας στειλει να μιλησουμε με καποιον για θεματα γονιμοτητας και μου ειπαν οτι συνεργαζεται με καποιον παρα πολυ καλο!

θα δουμε,ο θεος βοηθος!

Μα και να ήθελα δέν μπορώ να κάνω αλλιώς.....δέν βάζωτο πισπιρίγκι μου σε αυτή τη διαδικασία για κανένα λόγο και άν δέν μπορούσε η μανούλα(να την έχει γερή ο Καλός Θεούλης)θα έφερνα γυναίκα!!!Όσο για τον αιματοκρήτη όνειρο ζωής να δώ αυτό το νούμερο...που να το φανταζόμουν ότι θα το έβλεπα :shock: στον 8ο μήνα της εγυμοσίνης μου.....:P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...