Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν βοηθειααααααααα πατησα απο τη βιασυνη μου λαθος αριθμο και με βγαζει 24 ευδομαδων ενω εγω ειμαι 25 πως μπορω να το αλλαξω????δεν βλεπω να λεει καπου επεξεργασια στοιχειων η κατι τετοιο...εχει πιο πολλα πραγματα απο το νουτριτσια αλλα ειναι και πιο περιπλοκο..

Marioula μου καλημέρα, δυστυχώς δεν ξέρω ούτε εγώ το έψαξα και έχεις δίκιο δεν έχει επεξεργασία ίσως αν ξανακάνεις την εγγραφή σου με τα σωστά στοιχεία;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λούνα, Λία καλώς ήρθατε και πάλι στην παρέα μας. Λία σου εύχομαι σύντομα να τελειώσουν τα βάσανά σου και να έχεις μωράκι στην κοιλίτσα σου. Μπράβο το γιατρό σου που απ' ότι φαίνεται είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος! Όλα θα πάνε καλά τώρα είμαι σίγουρη προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη.

Λύνα καλώς ήρθες στην παρέα των αγορομανών:P Δε θυμάμαι μας είχες πει ότι είναι αγοράκι;

Κορίτσια δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ κοντεύω να μπω στον έκτο μήνα και ακόμη δεν πιστεύω ότι είμαι έγκυος ώρες ώρες το συνειδητοποιώ και δεν μπορώ να το πιστέψω είναι τέλεια! Να σκεφτείται δύο εβδομάδες πριν που θα πήγαινα στη γυναικολόγο για τον υπέρηχο σκεφτόμουν πόσο περίεργο είναι που δε βλέπουμε πια αυγουλάκια και άλλα τέτοια αλλά το αγοράκι μου!

Επίσης σήμερα θα κάνω τον μεγάλο υπέρηχο κι ελπίζω να είναι όλα τέλεια:tongue: Ανυπομονώ να δω το αγοράκι μου που κάτι μου λέει ότι θα είναι ιδιος ο αντρούλης μου και το εύχομαι γιατί εκτός του ότι ήταν πολύ όμορφο μωρό τον αγαπώ πολύ και τι καλύτερο από το να έχω 2 ίδιους:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα σε ολες σας φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν σας ξεχασα απλα μαλλον η εγκυμοσυνη με εριξε ψυχολογικα λογο αγχους και καποιων οικογενειακων πρβληματων και ετσι δεν ηθελα να μπαινω...Ενταξει μη με βρισετε ομως!!!!!Σας διαβασα εντελως επιγραμματικα γιατι εχετε γραψει και πολλα!!!

Cherry ευχομαι να πιασετε νησιωτηκο μωρο στις διακοπουλες σας και να περασετε και υπεροχα!

Margi καλη επιτυχια και σε σενα και να σκεφτεσε παντα αισιοδοξα και να δεις που θα εχεις θετικα αποτελεσματα!!!!!

Λια και σε σενα καλη επιτυχια και το σημαντικοτερο ειναι που εχεις καλο γιατρο!Θα σε βοηθησει και να δεις που ολα θα πανε τελεια!!!

Καποια ξεχναω απο τις προσεχως εγκυες αλλα ελπιζω να με συγχωρεσει!!

Εγκυουλες τωρα ...Διαβασα οτι ειστε καλα και εσεις και τα μωρακια σας και πολυ χαιρομαι!!Μπραβο ετσι να συνεχισουμε μεχρι να τα παρουμε αγκαλιτσα!! Η marioula θα μας ανοιξει το δρομο να μας πει την ωραια εμπειρια τοκετου να ακολουθησουμε και οι υπολοιπες ε!!!!!!!!

Marioula αληθεια ποτε εχεις ΠΗΤ?

Νενα ,αγγελικακι,μαρμιν και Λιλιτακι (και παλι καποια ξεχναω) διαβασα οτι φουσκωνετε και οτι ολα πανε καλα και ευχομαι να πηγαινουν ολα παντα τελεια για σας και τα μωρακια σας!

Εγω και το αγορακι μου ειμαστε στην 16 εβδομαδα πια..Οι μερες δεν περνανε γιατι βιαζομαι να τον παρω και αγκαλιτσα φυσικα...Αχ μονο εγω εχω γινει ετσι γκρινιαρα ή το παθαινει και καμια αλλη??Α επισης με εχει παρει απο κατω με τα κιλα εχω παρει 4 και ειναι σαν να εχω παρει 14...νιωθω σα φαλαινα εξω απο το νερο...Η κοιλια σαν να ειμαι 7 μηνων μοιαζει αφου οταν με ρωτανε και λεω ποσο ειμαι τελικα τους κανει εντυπωση...Τι να πω γιγαντας θα ειναι αυτο μωρο τελικα??Το βασικο ειναι φυσικα να ειναι γερο το αγορακι μου και ολα τα αλλα θα μου περασουν μολις τον αγκαλιασω!!

Υποσχομαι να μπαινω στο εξης πιο συχνα να τα λεμε....!

Σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι να ειστε σιγουρες, γιατι χωρις εσας μαλλον δεν θα γκρινιαζα τωρα για την κοιλαρα μου που μεγαλωνει!!!!!!!Τα φιλακια μου για την ωρα..... ;)

loyna επιτελους!!!νομιζα πως μας ξεχασες:(σχεδων 4 μηνων ε?:Pκαι αγορακι εμαθες το φυλο τελεια!!!με το καλο ο γιοκας σου τελικα οι περισσοτερες απο εδω γιο θα κανουμε με το καλο να ερθει ο πριγκιπας σου χαρα μου να μπαινεις εδω να μας μιλας να ξεχνιεσαι και απο τα προβληματα,ειμαστε μια παρεα:Pαληθεια ποτε εμαθες οτι το νινακι σου ειναι αγορακι?εγω γλυκια μου κλεισαμε ραντεβου για τις 25 οκτοβρη γιατι ειναι καισαρικη.

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λοιπόν….ήρθα. Είπα στο γυναικολόγο ότι την επόμενη φορά θα φέρουμε μαζί μας τον καφέ μας και το τάπερ με τα κεφτεδάκια…………Και το σημαντικότερο δεν μας πήρε φράγκο γιατί είναι συμβεβλημένος με το ταμείο μας. Μου έγραψε όλα τα φάρμακα ( που παρεπιμπτόντως είναι πανάκριβα και κοστίζουν όσο κοστίζει το ψυγείο μου), και πλήρωσα μόνο 20 ευρώ.

Άλλο νέο είναι ότι πήγα σε ενδοκρινολόγο, έκανα αιματολογικές και υπέρηχο θυρεοειδή και όλα είναι φυσιολογικά εκτός από μια μικρήηηηη προδιάθεση Hasimoto, η οποία με διαβεβαίωσε ότι δεν επηρεάζει την σύλληψη , και αν μείνω έγκυος, ( ο Θεός να δώσει…..), πρέπει να εξετάζω συχνά τις τιμές μου. Εξάλλου όπως μου είπε, εφόσον έχω σταθερό κύκλο και ωορρηξία, οι ορμόνες μου είναι μια χαρά.

Άλλος γιατρός που επισκέφτηκα ήταν ένας αιματολόγος και το ψάχνουμε και από εκεί……Τα αποτελέσματα για πήξη αίματος αργούν, αλλά με διαβεβαίωσε και με καθησύχασε ότι θα το βοηθήσουμε με αντιπηκτικές όπως και να έχει, γιατί ούτως ή άλλως έχω θέματα με πρηξίματα και θρομβωτικά επεισόδια. Μου είπε ότι καλά κάνω και παίρνω salospir εφόσον με βοηθάει και θα δούμε τι άλλο θα χορηγήσει εν καιρώ.

Κορίτσια μου πέρασα πολύ δύσκολη φάση τον προηγούμενο μήνα. Έφτασα στα πρόθυρα της παράκρουσης μόλις είδα αίμα. Ήταν μια δυνατή κρίση υστερίας που κράτησε 3 μέρες. Έκλαιγα συνέχεια και χωρίς λόγο. Ίσως η ένταση ήταν αθροιστική στην περίπτωση μου και απλά ξέσπασα την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω βρε παιδιά τι γίνεται……….Εχω αλλάξει…..τα μπήγω με το παραμικρό…..έγινα μυγιάγγιχτη και ο αντρούλης μου δεν ξέρει από πού να με πιάσει.

λεια μου χαιρομαι που βρηκες ενα γιατρο που σε ευχαριστει!χασιμοτο εχω και εγω και ελεγχω καθε μηνα την τιμη του και το ρυθμιζουμε με χαπακια επισης εχω και θρομβοφιλια και την ρυθμιζω και αυτην με σαλοσπιρ και με ενεσεις ινοχεπ με το καλο να ερθει το μωρακι σου και αυτα φτιαχνονται!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marioula μου καλημέρα, δυστυχώς δεν ξέρω ούτε εγώ το έψαξα και έχεις δίκιο δεν έχει επεξεργασία ίσως αν ξανακάνεις την εγγραφή σου με τα σωστά στοιχεία;

πηγαινω να κανω εγραφη με τα σωστα στοιχεια χαρα μ κ επειδη βαζω το ιδιο e-mail μου λεει εχετε γραφτει ειδη...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Λούνα, Λία καλώς ήρθατε και πάλι στην παρέα μας. Λία σου εύχομαι σύντομα να τελειώσουν τα βάσανά σου και να έχεις μωράκι στην κοιλίτσα σου. Μπράβο το γιατρό σου που απ' ότι φαίνεται είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος! Όλα θα πάνε καλά τώρα είμαι σίγουρη προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη.

Λύνα καλώς ήρθες στην παρέα των αγορομανών:P Δε θυμάμαι μας είχες πει ότι είναι αγοράκι;

Κορίτσια δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ κοντεύω να μπω στον έκτο μήνα και ακόμη δεν πιστεύω ότι είμαι έγκυος ώρες ώρες το συνειδητοποιώ και δεν μπορώ να το πιστέψω είναι τέλεια! Να σκεφτείται δύο εβδομάδες πριν που θα πήγαινα στη γυναικολόγο για τον υπέρηχο σκεφτόμουν πόσο περίεργο είναι που δε βλέπουμε πια αυγουλάκια και άλλα τέτοια αλλά το αγοράκι μου!

Επίσης σήμερα θα κάνω τον μεγάλο υπέρηχο κι ελπίζω να είναι όλα τέλεια:tongue: Ανυπομονώ να δω το αγοράκι μου που κάτι μου λέει ότι θα είναι ιδιος ο αντρούλης μου και το εύχομαι γιατί εκτός του ότι ήταν πολύ όμορφο μωρό τον αγαπώ πολύ και τι καλύτερο από το να έχω 2 ίδιους:tongue::tongue:

αχ το β επιπεδου ειναι το πιο μεγαλο σε διαρκεια υπερηχο κ ειναι τελειο!με το καλο να δεις το νινι σου και μακαρι να ειναι ιδιος ο αντρας σου αφου θες να εχεις δυο:-P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λοιπον κοριτσακια μου

Χθες πήγα στον γιατρο όλα καλά το γαριδακι μεγαλωσε κι άλλο και ακουσαμε την καρδουλα με τα αυτια μας αυτη τη φορα. Για να πω την αλήθεια δεν επαθα καμια τρελλη συγκινηση γιατι ακομη δεν συνειδητοποιω ότι αυτό που χτυπάει βρίσκεται στην κοιλια μου!!!! Σήμερα εκανα και τις πρώτες αιματολογικές και περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Μargi μου εισαι σε φάση για την ωοληψια σιγα- σιγα αν δεν κανω λάθος? Αντε να καναπεδιαστής κι εσύ!!

deppaki σου ευχομαι μια τεράστια χοριακή και μην ψαχνεις συμπτωματα εγω αν θυμασαι ανακαλυψα ότι ειμαι εγκυος με χοριακή 3500.

Pepsi μου δεν σε ξεχναμε αλλά κορίτσακι μου.

Marioula εισαι μια κουκλίτσα, τα νιατα ειναι όμορφα χωρις να κανεις τιποτα. Και ξερεις τι ζήλεψα το σκυλακι σου, εινια υπερχαριτωμενο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια. Εμενα ολο με ξεχνατε. Ισως επειδη αυτο τον καιρο δεν κάνω εντατικές και προγραμματισμενες προσπαθειες. Σημερα γιορταζει η Αγια Αννα. Ελπιζω να μας κάνει όλες μανούλες.

γεια σου πεπσι μου δεν σε ξεχναμε:Pμακαρι να μας βοηθησει η Αγια Αννα και να κρατησουμε ολες μας μωρακια στην αγκαλιτσα μας!!!Αννα λενε την μαμα και την πεθερα μου...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λοιπον κοριτσακια μου

Χθες πήγα στον γιατρο όλα καλά το γαριδακι μεγαλωσε κι άλλο και ακουσαμε την καρδουλα με τα αυτια μας αυτη τη φορα. Για να πω την αλήθεια δεν επαθα καμια τρελλη συγκινηση γιατι ακομη δεν συνειδητοποιω ότι αυτό που χτυπάει βρίσκεται στην κοιλια μου!!!! Σήμερα εκανα και τις πρώτες αιματολογικές και περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Μargi μου εισαι σε φάση για την ωοληψια σιγα- σιγα αν δεν κανω λάθος? Αντε να καναπεδιαστής κι εσύ!!

deppaki σου ευχομαι μια τεράστια χοριακή και μην ψαχνεις συμπτωματα εγω αν θυμασαι ανακαλυψα ότι ειμαι εγκυος με χοριακή 3500.

Pepsi μου δεν σε ξεχναμε αλλά κορίτσακι μου.

Marioula εισαι μια κουκλίτσα, τα νιατα ειναι όμορφα χωρις να κανεις τιποτα. Και ξερεις τι ζήλεψα το σκυλακι σου, εινια υπερχαριτωμενο.

καλα αποτελεσματα νενα μου:P εγω παλι ειμαι κλαψιαρα σε καθε υπερηχο κλαιω μολις δω το φασολακι μου που εγινε ολοκληρος πριγκιπας:Pευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! ειδες κουκλος που ειναι ο Τιμον μου???

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια μην με βρισετε αλαξα παλι ημερομηνια για την ροδο....ηταν για να παω στις 25 επειδη τα καραβια δεν βολευαν σας ειπα οτι θα παω στις 24,στις 24 δεν βολευε τον γιατρο και σας ειπα πως τελικα θα παω στις 31 του μηνα και τελικα επειδη βρηκα παρεα για το ταξιδι αλλαξα ημερομηνια παλι και θα ταξιδεψω σημερα 3 η ωρα το βραδυ για να παω στην ροδο αυριο πρωι θα με δει ο γιατρος μου και μεθαυριο θα σας πω νεα για το φασολακι μου ποσο μεγαλωσε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μην με βρισετε αλαξα παλι ημερομηνια για την ροδο....ηταν για να παω στις 25 επειδη τα καραβια δεν βολευαν σας ειπα οτι θα παω στις 24,στις 24 δεν βολευε τον γιατρο και σας ειπα πως τελικα θα παω στις 31 του μηνα και τελικα επειδη βρηκα παρεα για το ταξιδι αλλαξα ημερομηνια παλι και θα ταξιδεψω σημερα 3 η ωρα το βραδυ για να παω στην ροδο αυριο πρωι θα με δει ο γιατρος μου και μεθαυριο θα σας πω νεα για το φασολακι μου ποσο μεγαλωσε:P

3 τη νύχτα? ωχ βαρβαρη ωρα, αλήθεια τι απόσταση ειναι με το πλοιο μέχρι την Ρόδο?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

3 τη νύχτα? ωχ βαρβαρη ωρα, αλήθεια τι απόσταση ειναι με το πλοιο μέχρι την Ρόδο?

ναι 3 την νυχτα....:|κανονικα ειναι 6 ωρες αλλα σημερα θα πιασει κ αλλα λιμανια και θα κανει 9 ωρες:?:-?

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι 3 την νυχτα....:|κανονικα ειναι 6 ωρες αλλα σημερα θα πιασει κ αλλα λιμανια και θα κανει 9 ωρες:?:-?

Σε αλλη περιπτωση θα σου ελεγα καλά θα περασεις, θα παιξεις και καμια μπιρίμπα στο καταστρωμα... αλλα τώρα που είσαι εγκυούλα ειναι λίγο ταλαιπωρία!!! Δεν πειράζει πας για καλό σκοπό οπότε θα είναι ευχάριστη ταλαιπωρία.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Σε αλλη περιπτωση θα σου ελεγα καλά θα περασεις, θα παιξεις και καμια μπιρίμπα στο καταστρωμα... αλλα τώρα που είσαι εγκυούλα ειναι λίγο ταλαιπωρία!!! Δεν πειράζει πας για καλό σκοπό οπότε θα είναι ευχάριστη ταλαιπωρία.

ανυπομονω να δω το μωρακι μου απο τις 3 του μηνα μεχρι τις 16 του μηνα ειχα παρει 200 γραμμαρια τωρα απο τις 16 μεχρι τις 26 που εχουμε αυριο ειμαι περιεργη θα πηρε αλλα 100 γραμμαρια τουλαχιστον?θα δειξει κατι θα πηρε δεν μπορει;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...