Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες!!!!

δυσκολη μερα σημερα και μεσα στα νευρα....ρε παιδια δεν κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ...η γειτονια εχει σκυλια και οταν αρχισζουν να γαυγιζουν δεν σταματαν με τιποτα!!!ε και χθες ετσι...ευτυχως εγω δεν τα ακουω καθε βραδυ αλλα χθες δεν παιζοταν αυτο το πραγμα...μπορει να γαυγιζαν επι μια αωρα συνεχομενα...στις 5 το πρωι!!!ο αντρας μου σηκωθηκε λεω παει για κατουρημα...περιμενω περιμενω και τελικα εφυγε στην δουλεια...τι να κανει???σου λεει να κοιμηθω δεν προκειτε...ας παω να τελειωνω μηπως κοιμηθω το μεσημερι...σημερα εχω και γω το ιδιαιτερο και το μεσημερι με πιανει που με πιανει μια γλυκια νηστα σημερα βλεπω να κοιμαμαι στο κρεββατι τους...σας το λεω απο τωρα αν ειμαι χαλια θα πιω καφε!!!

μαρτζι θελω να δω λιγο αντιδρασεις και αν θα το επιβαλλουν με τον τροπο τους...τον πεθερο μου τον λενε αναστασιο και τον φωναζουν τασο, οπως ετσι φωναζουν και το αλλο του εγγονι αλλα εγω το ειπα στον αντρα μου απο την αρχη...τα κουλα, τουλα, σουλα και τακης, σακης και τασος ξεχασε τα!!!πανω απο το πτωμα μου μονο!!!και η αληθεια ειναι οτι το συνήθισε!!!βεβαια ξερω οτι εχει ενα αγχος μηπως ο μπαμπας του στεναχωρεθει που δενθα το φωναξουμε τασο αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου...ειναι που ειναι χαζο εθιμο δεσμευομαι που δεσμευομαι για χαζα μυαλα...μην παρω αναποδες και δεν ακουσουν ουτε ετσι ουτε αλλιως...βεβαια δεν το λεω...αλλα ο αντρας μου ξερει ποσο επαναστατικο ατομο ειμαι!!!

και χθες η πεθερα μου λιγο με εκνευρισε...η τουρτα ηταν σοκολατα και ειχε μια φραουλα επανω...επαναλαμβανω μια φραουλα!!!!ε ρε παιδια που την δινεις την γαμωφραουλα οταν εχεις στην παρεα εγκυο που ξερεις οτι κυριως τρωει μονο φρουτα????ε αυτη την εδωσε στο παιδι της!!!ενταξει ειπαμε τ'αγαπας το παιδι σου αλλα σαν κινηση δεν μου αρεσε καθολου!!!εγω ξενη να ηταν στην παρεα θα την προσφερα σε αυτην!!!ελεος...φυσικα ο αντρας μου με ρωτησε αν την θελω και του ειπα ναι και την εφαγα επιδεικτικά!!!!!το ευχαριστηθηκα!!!!

ειμαι παραξενη??δεν με νοιαζει!!!!

αγγελικακι που εισαι ρε κοριτσαρα τελευταια???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσέρρυ καλά τα λες να προσέξουμε μόνο να μην κάνουμε τα ίδια με τους γιους μας κι εμείς αργότερα:tongue:

Μάρτζι που ξέρεις μπορεί να φέρεις εσύ το κοριτσάκι στην παρέα μας

Αγγελικάκι όντως πού χάθηκες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Eχει βγει το ονομά του; Ε, τότε και να μην τον βγάλεις καθόλου τι τον πειράζει; Σιγα! Και τι; Θα παρεξηγηθεί αν δεν τον φωνάξετε Τάσο.....Φτάνει θα βγάλει το όνομα! Οπως θες θα τον φωνάζεις. Ακούς εκεί;;;Αυτό πια, να βγάζουν τα αγόρια τον πατέρα τους και να τον βγάζουν και 500 φορές, αμάν πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Eχει βγει το ονομά του; Ε, τότε και να μην τον βγάλεις καθόλου τι τον πειράζει; Σιγα! Και τι; Θα παρεξηγηθεί αν δεν τον φωνάξετε Τάσο.....Φτάνει θα βγάλει το όνομα! Οπως θες θα τον φωνάζεις. Ακούς εκεί;;;Αυτό πια, να βγάζουν τα αγόρια τον πατέρα τους και να τον βγάζουν και 500 φορές, αμάν πια!

Κι αν τον πατέρα του το λένε Θρασύβουλο τότε τι γίνεται; Συγγνώμη ρε κορίτσια αλλά αν δεν ακούγεται το όνομα τι φταίει το μωρό; Προχτές μιλούσε στο τηλ με ένα φίλο του και κατάλαβα ότι λέγαν για το όνομα και ακούω τον άντρα μου που λέει θα δούμε τον ρωτάω όταν έκλεισε τι λέγατε και είπες θα δούμε; κάτι για το όνομα; μου τα μασούσε και του λέω σε ρώτησε αν θα το βγάλουμε θρασύβουλο; ναι λεει και δεν του άρεσε ε; και του είπες θα δούμε ναι λέει ο σύζυγος στους φίλους του όταν του λένε κάτι τους ακούει εμενα δηλαδή με έχει γραμμένη; Ας γεννηθεί με το καλό το μωράκι μου να είναι γερό και μετά θα τα πούμε ξανά κύριε σύζυγε:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσαρες σας το υποσχομαι απο τωρα...σε τετοια θεματα για το παιδι μου θα βουταω το μυαλο μου πριν ενεργησω για μια ζωη...ειμαι ανθρωπος της λογικής μαρμιν...σπανια θα με παρασυρει το συναισθημα και τις περισσοτερες φορες το αφηνω εγω να με παρασυρει!!!με ειδες ετσι ησυχη ησυχη αλλα δεν ανεχομαι να εξουσιαζομαι απο 3ους αλλα ουτε και να μην μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου μονη μου...να σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις...στα 14 που εκανα παρεα και με ολα τα αλανια του σχολειου (οι μισοι πεθαναν απο ναρκωτικα σημερα που μιλαμε) εγω δεν αρχιζα το τσιγαρο οσο και αν οι φιλες μου επεμεναν να κανω ενα μαζι τους γιατι δεν ηθελα να με εξουσιαζει ενα τσιγαρο και μαλιστα το ελεγα κιολας!!!freak control τυπος...καταλαβες???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Θρασύβουλος; Μμμμ! Πώς να το φωνάζεις τον μπέμπη σου; Τι βαρύγδουπο όνομα! Θράσο; Ωχ! Δεν ξέρω. Αλλα όπως λές κι εσύ, να γεννηθεί το παιδί γερό και μετά βλέπετε. Εγώ αν κάνω αγόρι θα το πούμε το όνομα του πεθερού, Γιώργο δηλαδή. Εμένα ο άντρας μου ήταν κατηγορηματικός από την αρχή. Δεν δέχεται κουβέντα για το θέμα. Καλά, όχι ότι έχω πρόβλημα βέβαια. Με εκνευρίζει όμως που ο μικρότερος αδελφός του μπορεί να βγάζει ό,τι όνομα θέλει στα παιδιά του, επειδή και καλά υπάρχει ο μεγάλος για να βγάλει το όνομα των γονιών. Καμιά φορά λέω στον άντρα μου " αν κάνει ο αδελφός σου αγόρι πριν από μας και το βγάλει Γιώργο, εμείς πάλι Γιώργο θα βγάλουμε;". Ε, μου λέει ο αδελφός μου μπορεί να βγάλει ό,τι όνομα θέλει, δεν είναι πρωτότοκος . Πού ακούστηκε αυτό, ρε κορίτσια; Αλλά να σας πω κάτι; Τα πεθερικά μου δεν τα πολυνοιάζει για τα ονόματα και ποτέ δεν είπαν τίποτα. Ισα ισα η πεθερά μου θυμάμαι πιο παλιά που κάναμε κουβέντα μού είχε πει να τάξω όπου θέλω το παιδί, επειδή δεν μπορούσαμε να μείνω έγκυος. Ο άντρας μου είναι πολύ επίμονος. Σας είπα, δεν με νοιάζει. Μ'αρέσει το όνομα και μάλιστα ( πρώτα ο Θεός) θα το βαφτίσω ( αν το επιτρέψει ο παπάς )σε ένα μικρό εκκλησάκι που λέγεται Αγιος Γεώργιος. Αν είναι κορίτσι, θα το πω Αννα ( σας το έχω πει).

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχ μπραβο μαρτζι!!!!το δικαιουται νομιζω η αγια αννα!!!!

καλα το Θρασυβουλας δεν θα το συζητουσα καν...το γιωργος παλευεται...

μαρτζι ποτε πας για φωτογραφιση??

28xYp3.png

Αχ κοριτσάκια μου δεν σας πρόλαβαινω.σας ευχαριστω ολες από καρδιάς.δεν μπορώ να το πιστεψω ακα τρεμω μήπως συμβει τιποτα κακο.αφου εμεινα εγκυος εγω,θα μεινετε ολες!εγώ εμεινα εγκυος με βιοψία όρχεων,με βουλομενες σαλπιγγες κ χαμηλη αμη.ο θεός κανένα-ν δεν αφηνει!ευη πρέπει να είμαστε στο ιδιο κεντρο.

Μπράβο κοριτσάκ με το καλό να περάσουν οι μήνες να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Αιματολογικές, ούρα, κολπικό υγρό! Πολλά πράγματα.....θα δουμε το σίδηρο, τον αιματοκρίτη, τοξόπλασμα, πολλά που δεν θυμάμαι. Αχ, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ναι ειναι πολυ καλο!!!! α ωραια...μην φοβασαι...ολα καλα θα πανε...

κοριτσαρες αγορομανες θυμηθηκα κατι πολυ σημαντικο και μπηκα να σας το πω να ξεκαθαριζομαστε απο την αρχη...ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ!!!!!

28xYp3.png

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

margi (???) Π.Η.Τ.=

cherry09 (αγοράκι)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

28xYp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα κι'αλλος πρίγκηπας στη παρέα cherry μου έ???Με το καλό κούκλα μου να τον πάρεις αγκαλίτσα!!!

Χαχαχα μια χαρά θα κλαίμε όλες μαζί όταν πάνε φαντάροι χαχαχαχα!!!Εγώ πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και είναι τέλειες κορίτσια ένα θα σας πώ Αιματοκρήτης 38,2 δέν το έχω δεί ποτέ στη ζωή μου αυτό το νούμερο :P Όλα καλά Δόξα το Θεό!!!Πήρα και τις νέες μπορντούρες που θα τις βάλω σήμερα αλλά μου είπαν από το μαγαζί ότι και να γίνει να μην ανησυχώ υπάρχει εγγύηση!!!Τώρα για το πρόγραμμα των χαπιών όντως δύσκολη Ιστορία αλλά τι να κάνουμε θα το περάσουμε και αυτό για τα μωρά μας!!!Σήμερα ήρθε πάλι ν μανούλα και την έχω βάλει να κάνει γενική στη κρεββατοκάμαρα μου.....η καλύτερη της κορίτσια 10 χρόνια περίμενε αυτή τη στιγμή (δέν την έχω αφήσει ποτέ να μου κάνει δουλειές και το είχε παράπονο γιατι οι αδερφές μου την έχουν στο ένα πόδι ενώ εγώ ποτέ)έχει κλείσει τη πόρτα και το κατα ευχαριστιέται...χαχαχαχα τι να πείς ο μαζοχισμός στο μεγαλείο του εγώ απλά δέν ήθελα ποτέ να τη κουράζω....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...