Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ωχ σπαζοκεφαλιά εγώ με δύο μαγνήσια και δυσκολεύομαι αλήθεια πώς τα καταφέρνεις μέχρι τώρα;

αααα ειναι πολυ ευκολο το πρωι παιρνω μονο το χαπι για το θυροειδη(αυτο ξεχασα να το γραψω)μετα πινω γαλα οποτε πρεπει να περασουν 2 ωρες για το μαγνησιο ετσι λοιπον το ξεχναω και δεν το παιρνω ποτε το πρωι το σιδηρο το παιρνω λιγο πριν το μεσημεριανο φαγητο και λιγο μετα το φαγητο παιρνω το μαγνησιο μετα πρεπει να περασουν 2 ωρες για να παρω το ασβεστιο οποτε κι αυτο το ξεχναω:oops:και μετα το βραδυ παιρνω το μαγνησιο με το φιλισιν και συνηθως αμεσως πινω και ενα ποτηρι γαλα οπως καταλαβαινεται λοιπον δεν κανω τιποτα σωστα:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις και βιταμινες εσυ ε???μπορεις να τις παρεις μαζι με κατι αλλο???θελουν και φαι μετα???αν οχι και ναι (για την 2η ερωτηση) την εβαψες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοιτα ντεππα με εναν γρηγορα υπολογισμο που εκανα θα πρεπει να βαζω ξυπνητηρι το πρωι στις 7 να παρω μαγνησιο που το παιρνεις χωρις να χρειαζεται να φας. μετα στις 9.15 περιπου θα περνω το φυλισιν μαζι με τον σιδηρο, μου ειπε δεν πειραζει τα 2 αυτα μαζι. σε μιση ωρα θα τρωω τον χυμο με τις φετες. εσυ που εχεις και ασβεστιο θα πρεπει να το πιεις περιπου στις 11.30 ώστε μεχρι το μεσημερι να εχει απορροφηθει και να μπορεις να φας. δεν ξερω βεβαια πως πρεπει να το παρεςι αυτο...αν πρεπει να φας και κατι...???

το μεσημερι τρωμε κανονικα το φαγητο αλλα προσεχω αν εχει σιδηρο να μην φαω και γαλακτοκομικά και μετα παμε στο βραδυνο. Κατα τις 6 θα παιρνω το μαγνησιο που δεν θελει φαι, κατα τις 8 τον σιδηρο και το βραδυ πριν κοιμηθω θα πινω ενα ποτηρι γαλα...στο ενδιαμεσο φυσικα τρωω κρανμπερις (το απογευμα κοντα στον σιδηρο), δαμασκηνα (για την τουαλετα) και το ροδι μου...

καλη σου επιτυχια!!!:)

εγω πρωι πρωι πρεπει να παρω του θυριειδη και να περιμενω μιση ωρα και μετα να φαω η να πιω οτιδηποτε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

βεβαρυμενο το προγραμμα μιας εγκυου!!!!!ουφ κουραστηκα που τα σκεφτηκα...ευτυχως τελειωνω με τα ουτροτζεσταν!!!κατι ειναι και αυτο...μου ειπε για αυριο και μεθαυριο 2 το πρωι 2 το βραδυ και μετα για 2 μερες 1 και 1 και τελος!!!

28xYp3.png

βεβαρυμενο το προγραμμα μιας εγκυου!!!!!ουφ κουραστηκα που τα σκεφτηκα...ευτυχως τελειωνω με τα ουτροτζεσταν!!!κατι ειναι και αυτο...μου ειπε για αυριο και μεθαυριο 2 το πρωι 2 το βραδυ και μετα για 2 μερες 1 και 1 και τελος!!!

εγω ειχα τελειωσει 15 μερες πριν την αυχενικη μου ειχε πει για μια εβδομαδα 2 για μια εβδομαδα ενα και τελος φανταζεσαι να ειχα κι αυτα??βεβαια αυτα τα εβαζα κολπικα....αλλα βρε κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε μερικες φορες κατουραω και τα ουρα μου μυριζουν φαρμακιλα χαχαχαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αααα ειναι πολυ ευκολο το πρωι παιρνω μονο το χαπι για το θυροειδη(αυτο ξεχασα να το γραψω)μετα πινω γαλα οποτε πρεπει να περασουν 2 ωρες για το μαγνησιο ετσι λοιπον το ξεχναω και δεν το παιρνω ποτε το πρωι το σιδηρο το παιρνω λιγο πριν το μεσημεριανο φαγητο και λιγο μετα το φαγητο παιρνω το μαγνησιο μετα πρεπει να περασουν 2 ωρες για να παρω το ασβεστιο οποτε κι αυτο το ξεχναω:oops:και μετα το βραδυ παιρνω το μαγνησιο με το φιλισιν και συνηθως αμεσως πινω και ενα ποτηρι γαλα οπως καταλαβαινεται λοιπον δεν κανω τιποτα σωστα:oops::oops:

στα μαθήματα μας είπαν το μαγνήσιο δύο ώρες μετά το φαγητό αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αλλά γάλα μετά το μαγνήσιο όχι βρε κοριτσάκι μου το πρωινό δεν το παίρνεις αν υποθέσουμε ότι αυτό με το φαί είναι λάθος παίρνεις μόνο το μεσημεριανό σωστά γιατί και το βραδινό είναι σα να μην το παίρνεις και το μαγνήσιο χρειάζεται πόσο μάλλον εσύ που έχεις και δίδυμα

Λοιπον επειδή τώρα είμαι κουρασμένη και νυστάζω θα σας καληνυχτήσω και θα το σκεφτώ αύριο να βρούμε λύση;) πιστεύω θα βοηθήσουν και τα κορίτσια γιατί κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια έκανα με το σίδηρο και ιδού τα αποτελέσματα 29 αιματοκρίτης αν και εγώ συνήθως θυσιάζω το ασβέστιο το προτιμώ από το σίδηρο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εχεις και βιταμινες εσυ ε???μπορεις να τις παρεις μαζι με κατι αλλο???θελουν και φαι μετα???αν οχι και ναι (για την 2η ερωτηση) την εβαψες...

αα για τις βιταμινες δεν εχω ιδεα οχι μονο δεν τις εχω ξεκινησει αλλα ουτε εχω κοιταξει το κουτι να δω ποτε λεει δεν υπαρχει κενο διαστημα για να τις παρω χαχαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

στα μαθήματα μας είπαν το μαγνήσιο δύο ώρες μετά το φαγητό αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ισχύει αλλά γάλα μετά το μαγνήσιο όχι βρε κοριτσάκι μου το πρωινό δεν το παίρνεις αν υποθέσουμε ότι αυτό με το φαί είναι λάθος παίρνεις μόνο το μεσημεριανό σωστά γιατί και το βραδινό είναι σα να μην το παίρνεις και το μαγνήσιο χρειάζεται πόσο μάλλον εσύ που έχεις και δίδυμα

Λοιπον επειδή τώρα είμαι κουρασμένη και νυστάζω θα σας καληνυχτήσω και θα το σκεφτώ αύριο να βρούμε λύση;) πιστεύω θα βοηθήσουν και τα κορίτσια γιατί κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια έκανα με το σίδηρο και ιδού τα αποτελέσματα 29 αιματοκρίτης αν και εγώ συνήθως θυσιάζω το ασβέστιο το προτιμώ από το σίδηρο

εγω απο τις 24/9 που μου εγραψε το ασβεστιο ενα εχω παρει μεχρι τωρα αλλα με βοηθησε πολυ στις καουρες και το ψαχνω τωρα ποτε ειναι καλυτερα να το παιρνω..καληνυχτα και θα το συζητησουμε να βρουμε μια ακρη γιατι καποια στιγμη πρεπει να το δω σοβαρα το θεμα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ουφ!!!πρεπει να τις παρεις ομως καντυ μου!!!!κοριτσαρες παω να κοιμησω το αγγελουδι μου και αυριο θα τα πουμε καλυτερα με ξεκουραστο μυαλο!!!φιλια στις κοιλιτσες...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Kaλημέρα!

Λοιπόν κάντυ πιστεύω πως όλα ξεκινάν από το τι ώρα ξυπνάς βέβαια σε σώζει το ότι κοιμάσαι αργά. Ας υποθέσουμε ότι στις 7 παίρνεις του θυρεοειδή, 7:30 μπορείς να στίψεις πορτοκαλάδα και να πιεις με το σίδηρο στις 8:30 τρως το πρωϊνό σου και στις 10:30 το πρώτο μαγνήσιο στις 12:30 μπορείς να πιεις το ασβέστιο για να μην το ξεχνάς και μετά μπορείς να φας μεσημεριανό ότι ώρα θες αν είναι κάτι που έχει σίδηρο προσπάθησε να φας κατά τις 2:30 αλλιώς θα απορροφηθεί περισσότερο ασβέστιο και λιγότερος σίδηρος μετά δυο ώρες μπορείς να πιεις το δεύτερο μαγνήσιο οπότε είμαστε γύρω στις 5 βαριά βαριά κι έτσι έχεις ώρα να κάνεις ότι θες μετά όσο για το βραδυνό γάλα τι ώρα το πίνεις; Δύο ώρες μετά πιες το μαγνήσιο έτσι κι αλλιώς κοιμάσαι στις 2,5. Ξέχασα κάτι; αααα ναι το φιλισίν το παίρνεις μαζί με το σίδηρο

Τώρα επειδή μάλλον ξυπνάς αργά υπάρχει και το δεύτερο σενάριο βάζεις ένα ξυπνητήρι κατά τις 7-7:30 και πίνεις του θυρεοιδή. Στις 10 σηκώνεσαι στίβεις χυμό πίνεις το σίδηρο στις 11 τρως και κατά τις 12 πίνεις το μαγνήσιο. Τρως μεσημεριανό κατά τις 2 και λίγο πριν μπορείς να πιεις το ασβέστιο εκτός κι αν φας κάτι με σίδηρο οπότε για να μη χάσεις και το σιδηράκι σου το αφήνεις για αργότερα στις 4 παίρνεις το δεύτερο μαγνήσιο εάν έχεις πιει το ασβέστιο καλώς εάν όχι μπορείς να το πιεις μετά τις έξι. Πίνεις το βραδυνό σου γαλατάκι και δύο ώρες μετά παίρνεις το μαγνήσιο.

Αλήθεια από βιταμίνες τι παίρνεις; Πρέπει να παίρνεις καμία νηστική; Ελπίζω όχι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τώρα πάω για έναν επαναληπτικό υπνάκο για καμια ωρίτσα γιατί μετά έχει ικα και λαϊκή καλό ξεποδάριασμα δηλαδή και καλό μεσημέρι στο σπίτι:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Tserry, συγχαρητήρια! Μπράβο βρε. Ευτυχώς είναι όλα καλά κι έχεις ένα υγιές μωράκι! Αγόρι, κορίτσι δεν με απασχολεί. Αφού είναι γερό το φύλο δεν μας νοιάζει καθόλου μα καθόλου. Αλλά, βρε παιδί μου, θα μας πει καμία ότι περιμένει κορίτσι; Ελεος.....Τόσα αγόρια πια! Να του πείτε μωρέ του πεθερού σου πως θα εχει το όνομά του. Κρίμα ο άνθρωπος. Σας πέρίμενε με τούρτα. Εδώ οι ίδιοι οι γονείς δεν περιμένουν με τούρτα, πόσο μάλλον τα πεθερικά. Μπράβο τους!!! Ανέστη θα το πείτε; Πολύ όμορφο όνομα! Αλήθεια, το Πάσχα φέτος πότε πέφτει;

Αχ, πολύ χάρηκα με τα νέα σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εμένα με φαγουρίζει η μύτη και φοβαμαι μην με πιάσει καμία γριπη. Γενικώς έχω θέμα με τό ωτορινολαρυγγικό! Πέρισυ πέρασα φοβερή δοκιμασία και ψιλοαγχώνομαι......Εχω τον άντρα μου που και αυτός είναι κάπως......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, σας έχω πει ότι δεν μυρίζω εδώ και πολλά χρόνια; Είμαι ίσως η μόνη εγκυμονούσα που δεν της μυρίζει τίποτα!!! καμία φορά, όταν επανέρχεται η όσφρηση, μετά από θεραπεία με κορτιζόνη, αισθάνομαι θεικά με το να μυρίζω......Τότε τρώω και περισσότερο. Να, ας πούμε πίτα γύρο όταν δεν μυρίζω δεν μου κάνει η καρδιά να φάω. Οταν μυρίζω μην περάσω έξω από γυράδικο. Σπάει η μύτη μου...Αλλά, μωρέ κορίτσια, όταν γεννήσω θέλω να μυρίζω το μωρό μου. Αδικο δεν είναι;;;;Και πώς θα καταλαβαίνω πως έχει κάνει κακά;;;;Μου φαίνεται μετά τη γέννα θα πλακωθώ στην κορτιζόνη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...