Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν μπορεις να προσδιορισεις την μυρωδια???ειναι μηπως μια ψαριλα???αν ναι ειναι βακτηριαδιακή κολπιτιδα (γκαρντνερελα βαγκιναλισ) και την παθαινουν συχνα οι εγκυες!!!την ειχα και γω ενα χρονο πριν και αν θυμαστε που δεν το ειχε βρει το μικροβιολογικο του χωριου και γω το ειχα κανα χρονο.....πανε και θα μας πεις!!!

Ψαρίλα δεν θα το έλεγα σαν απλησιά να το πω;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάκια μου δεν σας πρόλαβαινω.σας ευχαριστω ολες από καρδιάς.δεν μπορώ να το πιστεψω ακα τρεμω μήπως συμβει τιποτα κακο.αφου εμεινα εγκυος εγω,θα μεινετε ολες!εγώ εμεινα εγκυος με βιοψία όρχεων,με βουλομενες σαλπιγγες κ χαμηλη αμη.ο θεός κανένα-ν δεν αφηνει!ευη πρέπει να είμαστε στο ιδιο κεντρο.

Αχ κοριτσάκια μου δεν σας πρόλαβαινω.σας ευχαριστω ολες από καρδιάς.δεν μπορώ να το πιστεψω ακα τρεμω μήπως συμβει τιποτα κακο.αφου εμεινα εγκυος εγω,θα μεινετε ολες!εγώ εμεινα εγκυος με βιοψία όρχεων,με βουλομενες σαλπιγγες κ χαμηλη αμη.ο θεός κανένα-ν δεν αφηνει!ευη πρέπει να είμαστε στο ιδιο κεντρο.

Συγχαρητήρια! Πόσο είσαι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ρινουλα συγχαρητηρια και σε σενα και ευχομαι απο καρδιας ενα υγιεστατο μωρακι!!!χαιρομαι πολυ με την ιστορια σου, εχω φιλη που εχει σοβαρο θεμα και μαλλον και αυτη θα παει για βιοψια (ο αντρας της)...εχουν τερατοσπερμια και αζωοσπερμια...

μαρμιν τωρα ειδα το τικερακι σου το οποιο ειναι τελειο αλλα λιγο μπερδευτηκα...το λιλιτακι γενναει σε 8 εβδομαδες και 4 μερες και εσενα λεει 8 εβδομαδες και 5 μερες...τοσο κοντα ειστε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια!!!! να εχεις μια καλη,τελειομηνη εγκυμοσυνη :D :D

Nai τσερρυ μου έχουμε μόνο μια μέρα διαφορά με το λιλιτάκι οπότε μετά τη Μαριούλα να περιμένετε μια από τις δυο μας έτσι κι αλλιώς τα μωράκια μας είναι μεγάλα και θέλουμε και οι δύο φυσιολογικό τοκετό και αν δεν κάνω λάθος και το λιλιτάκι πητ 3/12 του έδωσαν

έκανα καλλιέργεια Δευτέρα απόγευμα αποτελέσματα αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι φυσιολογικά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσαρες έχω πριγκηπα!!!!:) ειμαι ηδη ερωτευμενη!!!εχω πριγκηπα Ανέστη!!!!

καναμε την αυχενικη διαφανεια, τα ειδαμε ολα, μετρησαμε και τον αυχενα...μια χαρα 1,5 μου ειπε. μου εδωσε μαγνησιο. Το παιδι μου ειναι και παλι μεγαλυτερο απο την ηλικια του...ειναι σαν 13 εβδομάδων και κατι ημερων αντι για 11 και...μου ειπε οτι επειδη ειναι μεγαλοσωμο θα κανω συντομα και καμπυλη ζαχαρου...αυτα. μετα πηγαμε σε ενα αλλο μικροβιολογικο???δεν ξερω τι ακριβως΄ήταν εκει και εδωσα αιμα για ΠΑΠΠ-Α. σε μια εβδομαδα θα εχω αποτελεσματα...οταν ξαπλωσα στην καρεκλα να τα δουμε και να τα μετρησουμε αγχωθηκα λιγο αλλα μετα ξεχαστηκα!!!ηταν πολυ ησυχο παιδακι και δεν γυρνουσε με τιποτα να το μετρησουμε οσο και αν το σκουντηξαμε...τελικα τα καταφεραμε...παντως το τσουτσουνι το ειδαμε 2 φορες τοσο που ενω στην αρχη ειπαμε οτι δεν ειμαστε και πολυ σιγουροι στο τελος η γιατρος ειπε ααααα να το αγορι ειναι φαινεται πολυ καθαρα τωρα...παλι βεβαια αν δεν κανουμε και β'επιπεδου....

μαρμιν απο δευτερα εκανες καλλιεργια και ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα???περασαν αρκετες μερες...

εμενα μο εδωσε και μια κρεμουλα για την κολπιτιδα να βαζω εξωτερικα...το μαγνησιο μου ειπε 2 ώρες πριν το σιδηρο και μαλιστα ουτε εκει γαλακτωκομικά...απαπα...πολυ προγραμμα...αυριο θα τα γραψω και θα βαλω και ψυπνητηρι...αλλιως δεν θα την παλεψω!!!κιλα δεν εβαλα καθολου...εδειξε 52 και παλι αλλα εγω σας ειπα νομιζω ειμαι 51 γιατι μεχρι την ωρα που πηγαινω εχω πιει 10 ποτηρια νερο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καναμε την αυχενικη διαφανεια, τα ειδαμε ολα, μετρησαμε και τον αυχενα...μια χαρα 1,5 μου ειπε. μου εδωσε μαγνησιο. Το παιδι μου ειναι και παλι μεγαλυτερο απο την ηλικια του...ειναι σαν 13 εβδομάδων και κατι ημερων αντι για 11 και...μου ειπε οτι επειδη ειναι μεγαλοσωμο θα κανω συντομα και καμπυλη ζαχαρου...αυτα. μετα πηγαμε σε ενα αλλο μικροβιολογικο???δεν ξερω τι ακριβως΄ήταν εκει και εδωσα αιμα για ΠΑΠΠ-Α. σε μια εβδομαδα θα εχω αποτελεσματα...οταν ξαπλωσα στην καρεκλα να τα δουμε και να τα μετρησουμε αγχωθηκα λιγο αλλα μετα ξεχαστηκα!!!ηταν πολυ ησυχο παιδακι και δεν γυρνουσε με τιποτα να το μετρησουμε οσο και αν το σκουντηξαμε...τελικα τα καταφεραμε...παντως το τσουτσουνι το ειδαμε 2 φορες τοσο που ενω στην αρχη ειπαμε οτι δεν ειμαστε και πολυ σιγουροι στο τελος η γιατρος ειπε ααααα να το αγορι ειναι φαινεται πολυ καθαρα τωρα...παλι βεβαια αν δεν κανουμε και β'επιπεδου....

μαρμιν απο δευτερα εκανες καλλιεργια και ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα???περασαν αρκετες μερες...

εμενα μο εδωσε και μια κρεμουλα για την κολπιτιδα να βαζω εξωτερικα...το μαγνησιο μου ειπε 2 ώρες πριν το σιδηρο και μαλιστα ουτε εκει γαλακτωκομικά...απαπα...πολυ προγραμμα...αυριο θα τα γραψω και θα βαλω και ψυπνητηρι...αλλιως δεν θα την παλεψω!!!κιλα δεν εβαλα καθολου...εδειξε 52 και παλι αλλα εγω σας ειπα νομιζω ειμαι 51 γιατι μεχρι την ωρα που πηγαινω εχω πιει 10 ποτηρια νερο...

28xYp3.png

συγχαρητηρια!!!!και εσυ αγορακι ε?? :D

καλε ολες εδω μεσα αγορακια εχετε?? αν κανω καμια κορη θα διαλεξω τον καλυτερο γαμπρο :D :D

χαχαχα δηλαδη εγω αν εχω κοριτσι θα ειναι θαυμα!!Αγγελικακι στηριζω τις ελπιδες μου πανω σου!!!!!!!!!!!!παντως σημερα ακουσα αλλο ενα κουφο στην αυχενικη της ειπαν αγορι στον επομενο υπερυχο της ειπαν αγορι και σημερα στη β επιπεδου της ειπε οτι ειναι σιγουρα κοριτσι βεβαια αυτη μου το ειπε σαν ευχαριστο νεο αλλα να ξερεις 2 μηνες οτι εχεις αγορι και μετα να στο αλλαζουν ε ειναι λιγο βαρυ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

συγχαρητηρια!!!!και εσυ αγορακι ε?? :D

καλε ολες εδω μεσα αγορακια εχετε?? αν κανω καμια κορη θα διαλεξω τον καλυτερο γαμπρο :D :D

να σκεφτεις εγω προτινω να αλλαξουμε το τιτλο του θεματος να το κανουμε ''ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ''χαχαχατο φανταζεστε να εχω κι εγω 2 αγορια??οχι το φανταζεστε?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να σκεφτεις εγω προτινω να αλλαξουμε το τιτλο του θεματος να το κανουμε ''ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ''χαχαχατο φανταζεστε να εχω κι εγω 2 αγορια??οχι το φανταζεστε?????

χαχα!!!καλα τοτε σιγουρα θα πρεπει να αλλαξετε τον τιτλο :tongue:

ε δε μπορει!!2 εχεις εσυ,το ενα πρεπει να ειναι κοριτσακι!να εχεις και απο τα 2 εσυ :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...