Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι επειδη αγχωνεσαι να περασει το πρωτο 3μηνο γι αυτο και δεν σου περνανε...εγω οπως θυμασαι ειχα και εχω μια αναισθησια!!!Βασικά ειμαι αισιοδοξη...

καφε δεν πινω ουτε και γω και μαλιστα τον εκοψα την ημερα που υποπτευθηκα οτι ειμαι εγκυος πριν καν κανω το τεστ...

φυστικια δεν κανει να τρωμε γιατι ειναι νουμερο ενα αλλεργιογονα τροφή και εχουν πολλά παιδια αλλεργια σ'αυτα. στην αμερικη εχει απαγορευτει να εχουν τα παιδια σαντουιτσ με φυστικοβουτυρο!!!αλλα φανταζομαι οτι αν ειχες προβλημα θα το ειχες καταλαβει...

και εγω κοιμαμαι οπως να'ναι εκτος απο μπρουμιτα...δηλαδη κοιμαμαι μπρουμιτα αλλα σηκωνω στο πλαι το ενα ποδι να παταει κοντρα για να μην στηριχτω στην κοιλια...μου βγαινει απο μνο του...απο το δευτερο τριμηνο δεν κανει να κοιμομαστε ανασκελα γιατι το μωρο αρχιζει να εχει ενα βαρος α και πιεζει μεσα τα δικα μας οργανα και επισης επιβραδυνη την αναπνοη μας οποτε και την οξυγονωση του οργανισμου...κατι τετοιο...

σημερα που θα παω μαλλον θξα μου δωσει και αλλες βιταμινες να παρω...τι καλα!!!

μαρμιν αρα τα κιλα που λες οτι πηρες ειναι του μωρου βρε κοριτσαρα....

Kαι γω αυτό είπα αλλά η γυναικολόγος μου έχει άλλη άποψη θα την αλλάξω μου φαίνεται;) Όντως η καλύτερη θέση είναι η πλάγια αριστερή για τους λόγους που είπε η κάντυ αλλά κι αν κοιμηθούμε κατά τη διάρκεια ανάσκελα ή δεξιά δεν έγινε και τίποτα απ' ότι μας είπαν στο μάθημα από μόνος του ο οργανισμός θα αλλάξει θέση και πρώτα θα αισθανθούμε εμείς τη δυσφορία οπότε το μωράκι μας δεν κινδυνεύει

Το συκώτι κι εγώ το απέφευγα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αν και λίγο πριν το Πάσχα που έκανα τον πρώτο υπέρηχο είχα ρωτήσει τη γυναικολόγο μου αν μπορώ να φάω μαγειρίτσα και μου είπε ναι παρ' όλα αυτά ζήτημα να έφαγα δύο ή τρεις φορές τώρα όμως έγιναν τα όργανα του μωρού και η φίλη μου που της είπα για το χαμηλό αιματοκρίτη και ότι δεν τρώω συκώτι γιατί φοβάμαι μου είπε ότι μπορώ με μέτρο να τρώω όχι και κάθε μέρα αλλά από καμιά φορά δε βλάπτει κι έτσι είπα να φάω κι εγώ λέτε να γίνει ακόμα πιο μεγάλο τώρα:rolleyes:

Τσέρρυ το μάθημα ήταν πολύ ωραίο απλά δεν είπα τίποτα γιατί κάναμε ασκήσεις χαλάρωσης στο στρώμα οπότε δεν μπορώ να σας τις δείξω.

Κάντυ έφριξα με την πεθερά σου τι να πω άφωνη

Τι νέα από Μαριούλα μη μας ξεσηκώνετε

Μάρτζι τέλειο το τικεράκι σου μπράβο πότε έχεις υπέρηχο τώρα;

Τσέρρυ περιμένουμε νέα από τη φωτογράφηση

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι 18; τόσες μέρες έμειναν για τη Μαριούλα;

ναι 18 της εμειναν ακομα!!!!κοντευει να παρει αγκαλια τον πριγκιπα της η μικρουλα μας!!!!θα μπει ομως η ιδια να μας τα πει αναλυτικα γιατι μαλλον αλλαξε το ραντεβου της που ηταν για αυριο και πηγε σημερα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι!!!εχει νεα ημερομηνια στις 22-10!!!κοριτσια αρχισε η αντιστροφη μετρηση....και αν και ειμαι μακρια νομιζω οτι ηρθα πιο κοντα!!!

μαρτζι οντως...ποτε θα ξαναπας???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μαργκι μ με γεια το τικερακι σου!!!καθολου δεν ντραπηκαν χαρα μου που μ αφησαν ετσι το σπιτι αλλα σημασια εχει οτι καταφερα και το καθαρισα παρα πολυ καλα:P εγω καφε δεν πινω μονο οταν καλεσω παρεα σπιτι μ η με καλεσουν για την παρεα κ μονο πινω κ εγω...εγω κοιμαμαι στο πλαι απο αριστερα κ γτ ειναι καλυτερα να κοιμασαι ετσι οταν εισαι εγκυος κ γενικα ετσι κοιμομουν παντα:tongue::tongue::tongue:

νενα μουκαλως σας βρηκα:D ειδες που σου ειπα οτι μια ηταν να αρχισει το νινακι σου να κουνιεται?τωρα σιγα σιγα θα ξεκινησουν κ οι κλωτσιτσες:P

λιλιτακι μου αλλαξε την μπορντουρα να μην εισαι ολη την ωρα κολλημα ξεκολλημα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

και ναι κοριτσια μου εχω νεα!!! με επιασαν κατι πονοι ανυποφοροι δεν μπορουσα να περπατησω νομιζα πως κατι θα φυγει απο κατω μου πηρα τηλ τον γιατρο μου κ μου λεει ελα να σε δω....

πηγα μου εκανε τοκογραφημα και υπερηχο και ολα ηταν καλα ευτυχως:Pμου ειπε οτι ποναω γιατι μεγαλωσε το μωρακι και η τομη της προηγουμενης μου καισαρικης ειναι πολυ φρεσκια μου ειπε να κανω υπομονη γτ απο εδω κ περα θα τους εχω αυτους του πονους:shock:

το μωρακι μου ειναι 2.800 γραμμαρια και με σημιωσε για καισαρικη την δευτερα 22 οκτωμβριου:Pοποτε οι 21 μερες που υπολογιζα ως την γεννα αμεσως αμεσως εγιναν 18;););) ο γιατρος μου επαθε την πλακα του μου ειπε πρεπει να εχω τελειο μεταβολισμο εδω κ ενα ολοκληρο μηνα δεν εχω παρει τιποτα ουτε γραμμαριο ειμαι ακριβως 58 κιλα:shock:μα καλα λεω αφου το μωρο μεγαλωσε κι'αλλο η ζυγαρια δεν θα επρεπε να με δειχνει παρα πανω? κ μου ειπε οτι χανω εγω κ παιρνει το μωρο:rolleyes: μια χαρα τοτε!:tongue::tongue::tongue: θα ξανα παω την πεμπτη για να κανω παλι τοκογραφημα....αυτα τα νεα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

και ναι κοριτσια μου εχω νεα!!! με επιασαν κατι πονοι ανυποφοροι δεν μπορουσα να περπατησω νομιζα πως κατι θα φυγει απο κατω μου πηρα τηλ τον γιατρο μου κ μου λεει ελα να σε δω....

πηγα μου εκανε τοκογραφημα και υπερηχο και ολα ηταν καλα ευτυχως:Pμου ειπε οτι ποναω γιατι μεγαλωσε το μωρακι και η τομη της προηγουμενης μου καισαρικης ειναι πολυ φρεσκια μου ειπε να κανω υπομονη γτ απο εδω κ περα θα τους εχω αυτους του πονους:shock:

το μωρακι μου ειναι 2.800 γραμμαρια και με σημιωσε για καισαρικη την δευτερα 22 οκτωμβριου:Pοποτε οι 21 μερες που υπολογιζα ως την γεννα αμεσως αμεσως εγιναν 18;););) ο γιατρος μου επαθε την πλακα του μου ειπε πρεπει να εχω τελειο μεταβολισμο εδω κ ενα ολοκληρο μηνα δεν εχω παρει τιποτα ουτε γραμμαριο ειμαι ακριβως 58 κιλα:shock:μα καλα λεω αφου το μωρο μεγαλωσε κι'αλλο η ζυγαρια δεν θα επρεπε να με δειχνει παρα πανω? κ μου ειπε οτι χανω εγω κ παιρνει το μωρο:rolleyes: μια χαρα τοτε!:tongue::tongue::tongue: θα ξανα παω την πεμπτη για να κανω παλι τοκογραφημα....αυτα τα νεα μου!

πολύ ωραία!!!θα μετράμε ανάποδα τώρα!!!

εσύ καλέ όταν έρθει η ώρα η καλή θα μου πεις πως να μην βάλω κιλά///

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαργκι μ με γεια το τικερακι σου!!!καθολου δεν ντραπηκαν χαρα μου που μ αφησαν ετσι το σπιτι αλλα σημασια εχει οτι καταφερα και το καθαρισα παρα πολυ καλα:P εγω καφε δεν πινω μονο οταν καλεσω παρεα σπιτι μ η με καλεσουν για την παρεα κ μονο πινω κ εγω...εγω κοιμαμαι στο πλαι απο αριστερα κ γτ ειναι καλυτερα να κοιμασαι ετσι οταν εισαι εγκυος κ γενικα ετσι κοιμομουν παντα:tongue::tongue::tongue:

νενα μουκαλως σας βρηκα:D ειδες που σου ειπα οτι μια ηταν να αρχισει το νινακι σου να κουνιεται?τωρα σιγα σιγα θα ξεκινησουν κ οι κλωτσιτσες:P

λιλιτακι μου αλλαξε την μπορντουρα να μην εισαι ολη την ωρα κολλημα ξεκολλημα!

Καλέ την έβγαλα και παω το απόγευμα για αλλαγή!!! Άντε μπουμπού λίγες μέρες έμειναν... :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

πω πω!!!μερουλες μετραμε...πολυ ωραια τα νεα φυσικα και περιμενουμε ολες πως και πως τον πριγκηπα αντωνακη!!!

λιλιτακι αποτελεσματα πηρες?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

18 μέρες έμειναν μόνο; Μπράβο, ρε κορίτσι! Αντε με το καλό.

Εδειξα στον άντρα μου όλο χαρά το τικεράκι και λέει " γιατί δεν έβαλες κάτι άλλο; Τα κορίτσια έχουν καλύτερο! Του άρεσε αυτό που έχει η Μαριούλα με το ουράνιο τόξο. Κι εμένα μ' αρέσει.....Πώς να το βάλω, μαριούλα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πω πω!!!μερουλες μετραμε...πολυ ωραια τα νεα φυσικα και περιμενουμε ολες πως και πως τον πριγκηπα αντωνακη!!!

λιλιτακι αποτελεσματα πηρες?

Μετά τις 18:30 θα παω να τα πάρω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

18 μέρες έμειναν μόνο; Μπράβο, ρε κορίτσι! Αντε με το καλό.

Εδειξα στον άντρα μου όλο χαρά το τικεράκι και λέει " γιατί δεν έβαλες κάτι άλλο; Τα κορίτσια έχουν καλύτερο! Του άρεσε αυτό που έχει η Μαριούλα με το ουράνιο τόξο. Κι εμένα μ' αρέσει.....Πώς να το βάλω, μαριούλα;

Πάτα πάνω στο τικερακι και θα σε πάει στη σελίδα να το φτιάξεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαριούλα τέλεια! Κοντεύουμε:P Λιλιτάκι καλά αποτελέσματα:tongue: Εγώ θα πάω σε λίγο για εξέταση κολπικού να δω επιτελους τι έχω γιατί δεν μπορώ άλλο αυτή την αίσθηση εκτός ότι αλλάζω εσώρουχο δύο και τρεις φορές κάθομαι και μου βρωμάω και έχει τύχει και μετά από μπάνιο πχ κάνω το απόγευμα και το βράδυ μυρίζει εάν δεν έχω πάλι τίποτα :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν μπορεις να προσδιορισεις την μυρωδια???ειναι μηπως μια ψαριλα???αν ναι ειναι βακτηριαδιακή κολπιτιδα (γκαρντνερελα βαγκιναλισ) και την παθαινουν συχνα οι εγκυες!!!την ειχα και γω ενα χρονο πριν και αν θυμαστε που δεν το ειχε βρει το μικροβιολογικο του χωριου και γω το ειχα κανα χρονο.....πανε και θα μας πεις!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...