Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναι, δεν λέω! Υπέροχο είναι αλλά γιγάντιο! Δύο γιγαντάκια έχουμε τελικά : το τικεράκι μου και το μωράκι της Μαρμιν :P :p :P

μ αρεσει που σου ειπα να διαλεξεις και το μεγεθος χαχαχα!!δεν πειραζει μια χαρα ειναι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν παιρνουν ποτε σπιτι τηλεφωνο δεν παιρνουν ποτε εμενα τηλεφωνο παιρνουν σπανια τον ιδιο στο κινητο και αυτο μονο πρωινα που ξερουν οτι δεν ειμαι μαζι του και οτι ειναι στη δουλεια

Ακόμα καλύτερα μακριάάάάάάά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι, δεν λέω! Υπέροχο είναι αλλά γιγάντιο! Δύο γιγαντάκια έχουμε τελικά : το τικεράκι μου και το μωράκι της Μαρμιν :P :p :P

Μια χαρά και τα 2:p:p:p:p:p:p:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

οντως καντυ νομιζω οτι αν υπηρχε λιστα με τις χειροτερες πεθερες (αλλα και μανες) η δικη σου θα ηταν μεσα!!!θανασιμη...

κοριτσια ειδα και αυτο

πω πω αν λεει η αναπτυξη του εμβρυου που υπαρχει στην αρχη συνεχιζοταν σε ολη την εγκυμοσυνη θα γεννουσαμε παιδια 1,5 τονο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

οντως καντυ νομιζω οτι αν υπηρχε λιστα με τις χειροτερες πεθερες (αλλα και μανες) η δικη σου θα ηταν μεσα!!!θανασιμη...

κοριτσια ειδα και αυτο

πω πω αν λεει η αναπτυξη του εμβρυου που υπαρχει στην αρχη συνεχιζοταν σε ολη την εγκυμοσυνη θα γεννουσαμε παιδια 1,5 τονο!!!

Χαχαχχαχαχαχαχα ε τότε δέν θα μας έλεγαν γυναίκες αλλά Ελεφαντίνες.....:P:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια δεν αισθανεστε οτι ολο αυτο που γινεται μεσα μας ειναι θαυμα????πειτε μου εσεις τι μπορει να συγκριθει με ολο αυτο????τι μπορουν να κανουν οι αντρες που να συγρινεται με αυτο που μπορει να κανει μια γυναικα?????θα επρεπε να μας εχουν βασιλισσες οχι μονο οι αντρες μας αλλα γενικα το κρατος η κοινωνια!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μην κοιτας εμας στην ελλαδα...σε αλλες χωρες τις εχουν!!!ας πουμε στον καναδα συμφερει να πας κ να κανεις 4-5 παιδια...μετα απο τα επιδοματα που θα παρεις δεν χρειαζεται να δουλεψεις!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δεν ξερω αν σας το ειχα πει...μια μερα ειχαμε παει στα practiker ειχα παρα πολυ κοσμο στα ταμεια και ειχα καθησει σε μια καρεκλα οταν πλησιαζε η σειρα μου σηκωθηκα απο την καρεκλα και πηγα μαζι με τον αντρα μου πηγε λοιπον ενας ξυπνιος να μας φαει την σειρα και μια κυρια πισω μου του λεει καλα δεν ντρεπεσαι η κοπελα ειναι εγκυος δεν την βλεπεις και τι γυριζει και λεει ο καραβλαχος....''αν ειναι εγκυος να μαζευτει σπιτι της και να μην γυρναει απο δω κι απο κει το βρηκανε ολες οι γκαστρωμενες τωρα να περνανε πρωτες''φυσικα εγω τα εβαλα με τον αντρα μου που ενω ελεγε ολα αυτα μου λεει μην μιλας αστον να περασει να μην τον βλεπω αντι να τον βαλει στη θεση του τον αφησε να περασει κιολας τον αμορφωτο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μην κοιτας εμας στην ελλαδα...σε αλλες χωρες τις εχουν!!!ας πουμε στον καναδα συμφερει να πας κ να κανεις 4-5 παιδια...μετα απο τα επιδοματα που θα παρεις δεν χρειαζεται να δουλεψεις!!!!

ενω εδω...εσυ ετοιμασου για 200? κι εγω για 400? του χρονου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τι έχουμε να τραβήξουμε κορίτσια με την φορολογία που μας περιμένει του χρόνου. Σαν δεν ντρέπονται οι άχρηστοι.....Να φορολογούν τα παιδιά!!!!!! Κάλά να πάθουμε, αφού δεν τους ξαποστέλνουμε.....

Καλό είναι τελικά το τικεράκι μου. Μού φανηκε τεράστιο γιατί είχα την γραμματοσειρά στο 125. Τώρα που την έφτιαξα φαίνεται όμορφο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...