Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

και εγω κοιμαμαι οπως να'ναι εκτος απο μπρουμιτα...δηλαδη κοιμαμαι μπρουμιτα αλλα σηκωνω στο πλαι το ενα ποδι να παταει κοντρα για να μην στηριχτω στην κοιλια...μου βγαινει απο μνο του...απο το δευτερο τριμηνο δεν κανει να κοιμομαστε ανασκελα γιατι το μωρο αρχιζει να εχει ενα βαρος α και πιεζει μεσα τα δικα μας οργανα και επισης επιβραδυνη την αναπνοη μας οποτε και την οξυγονωση του οργανισμου...κατι τετοιο...

σημερα που θα παω μαλλον θξα μου δωσει και αλλες βιταμινες να παρω...τι καλα!!!

Κι εγω έτσι κοιμόμουν μεχρι πριν λιγο καιρο ή στο πλαϊ ή ανασκελα ή μπρουμητα με το ενα πόδι λυγισμένο ετσι ωστε να δημιουργειται κενό για την κοιλιτσα. Τωρα βεβαια παει το μπρουμητα....αλλα ρε συ εμενα με βολευει ακομη πολυ να κοιμαμαι ανασκελα απλα εβαλα ακομη ενα μαξιλαρι κατω απο το κεφαλι μου γιατι κοιμομουν σε πολυ χαμηλο. Οπότε ή ανασκελα ή στο πλαϊ κοιμαμαι ακόμη!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα!!!!πρωινες πρωινες βλεπω!!!εγω εχω παει και σουπερ μαρκετ παρακαλω!!!!σημερα θα φτιαξω μοσχαρι ψητο στο φουρνο με πατατουλες να σας ρωτησω βρε κοριτσια επειδη ειναι ντοπιο να το βραζω πρωτα λιγο???τι λετε???δεν το εχω ξανακανει ετσι και φοβαμαι μην ειναι ανοστο μετα αλλα ρε γαμωτο και ετσι στο φουρνο λιγο σκληρο μου φαινεται...:rolleyes::rolleyes:

το συκωτι κι εμενα μου το εχει απαγορευσει λογω της βιταμινης Α η οποια ξερω πως προκαλει τερατογενεσεις τωρα σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη που εχουν σχηματιστει τα οργανα δεν ξερω αν επιτρεπεται:rolleyes:

κι εγω κοιμωμουν και μπρουμητα μεχρι πριν λιγες εβδομαδες συγκεκριμενα τον ειχα ρωτησει επειδη στις οδηγιες τις εξωσωματικης μου εγραφε οτι μπορω να κοιμαμαι σε οποια σταση θελω μετα λοιπον στο πρωτο ραντεβου τον ρωτησα και μου ειπε οτι μεχρι την 12η εβδομαδα η μητρα δεν εχει αλλαξει θεση ειναι ακομα μεσα στην λεκανη οποτε δεν επηρεαζει η σταση του υπνου επισσης μου ειπε οτι μετα την 12η εβδομαδα που η μητρα ανεβαινει στην κοιλια οταν ξαπλωνω μπρουμητα δεν θα μπορω γιατι θα μου πιεζει το στομαχι το οποιο θα ανεβαινει προς τα πανω και δεν θα μπορω να αναπνευσω οποτε θα το καταλαβω απο μονη μου ετσι λοιπον κι εγινε προχθες το μεσημερι γυρησα μπρουμητα και δεν μπορουσα να παρω ανασα,πλησιαζοντας στο τελος του β τριμηνου καλο ειναι οπως ειπε και η Τσερρυ να μην ξαπλωνουμε ανασκελα γιατι η μητρα πιεζει την κατω κοιλη φλεβα που ειναι η μεγαλη φλεβα που επαναφερει στην καρδια το αιμα απο τα κατω τμηματα του σωματος ετσι η πιεση στη φλεβα περιοριζει την ροη του αιματος στην καρδια η οποια στελνει λιγοτερο αιμα στο σωμα.

τα πεθερικα μου απο οταν τους ειπα πως απο την αδιαφορια τους το παιδι τους εχει παθει μεγαλη ζημια και οτι αυτο του εχει δημιουργησει πολλα προβληματα και ενα απο αυτο ειναι η υπογονιμοτητα απο τοτε ελπιζουν οτι αφου δεν κανει παιδια καποια στιγμη θα τον παρατησω τωρααν τους πουμε πως εγω ειμαι εγκυος με δυο κιολας θα χασουν καθε τους ελπιδα και επειδη οπως εχετε καταλαβει ειμαι πολυ καλος ανθρωπος δεν θελω να τους παρω τοσο γρηγορα πισω τοοοοση χαρα:tongue:επισσης επειδη οταν εμεινε εγκυος η συνυφαδα μου παρακαλουσαν μερα νυχτα να το χασει για να την χωρησει ο γιος τους και αυτο ο αντρας μου το εζησε δεν θελει να τους πει τιποτα γιατι πιστευει πως το ιδιο θα παρακαλανε και τωρα για μενα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα κι απο μενα!!!!πρωινες πρωινες βλεπω!!!εγω εχω παει και σουπερ μαρκετ παρακαλω!!!!σημερα θα φτιαξω μοσχαρι ψητο στο φουρνο με πατατουλες να σας ρωτησω βρε κοριτσια επειδη ειναι ντοπιο να το βραζω πρωτα λιγο???τι λετε???δεν το εχω ξανακανει ετσι και φοβαμαι μην ειναι ανοστο μετα αλλα ρε γαμωτο και ετσι στο φουρνο λιγο σκληρο μου φαινεται...:rolleyes::rolleyes:

το συκωτι κι εμενα μου το εχει απαγορευσει λογω της βιταμινης Α η οποια ξερω πως προκαλει τερατογενεσεις τωρα σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη που εχουν σχηματιστει τα οργανα δεν ξερω αν επιτρεπεται:rolleyes:

κι εγω κοιμωμουν και μπρουμητα μεχρι πριν λιγες εβδομαδες συγκεκριμενα τον ειχα ρωτησει επειδη στις οδηγιες τις εξωσωματικης μου εγραφε οτι μπορω να κοιμαμαι σε οποια σταση θελω μετα λοιπον στο πρωτο ραντεβου τον ρωτησα και μου ειπε οτι μεχρι την 12η εβδομαδα η μητρα δεν εχει αλλαξει θεση ειναι ακομα μεσα στην λεκανη οποτε δεν επηρεαζει η σταση του υπνου επισσης μου ειπε οτι μετα την 12η εβδομαδα που η μητρα ανεβαινει στην κοιλια οταν ξαπλωνω μπρουμητα δεν θα μπορω γιατι θα μου πιεζει το στομαχι το οποιο θα ανεβαινει προς τα πανω και δεν θα μπορω να αναπνευσω οποτε θα το καταλαβω απο μονη μου ετσι λοιπον κι εγινε προχθες το μεσημερι γυρησα μπρουμητα και δεν μπορουσα να παρω ανασα,πλησιαζοντας στο τελος του β τριμηνου καλο ειναι οπως ειπε και η Τσερρυ να μην ξαπλωνουμε ανασκελα γιατι η μητρα πιεζει την κατω κοιλη φλεβα που ειναι η μεγαλη φλεβα που επαναφερει στην καρδια το αιμα απο τα κατω τμηματα του σωματος ετσι η πιεση στη φλεβα περιοριζει την ροη του αιματος στην καρδια η οποια στελνει λιγοτερο αιμα στο σωμα.

τα πεθερικα μου απο οταν τους ειπα πως απο την αδιαφορια τους το παιδι τους εχει παθει μεγαλη ζημια και οτι αυτο του εχει δημιουργησει πολλα προβληματα και ενα απο αυτο ειναι η υπογονιμοτητα απο τοτε ελπιζουν οτι αφου δεν κανει παιδια καποια στιγμη θα τον παρατησω τωρααν τους πουμε πως εγω ειμαι εγκυος με δυο κιολας θα χασουν καθε τους ελπιδα και επειδη οπως εχετε καταλαβει ειμαι πολυ καλος ανθρωπος δεν θελω να τους παρω τοσο γρηγορα πισω τοοοοση χαρα:tongue:επισσης επειδη οταν εμεινε εγκυος η συνυφαδα μου παρακαλουσαν μερα νυχτα να το χασει για να την χωρησει ο γιος τους και αυτο ο αντρας μου το εζησε δεν θελει να τους πει τιποτα γιατι πιστευει πως το ιδιο θα παρακαλανε και τωρα για μενα!!!

έχω κουφαθεί...δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα...

για αυτή έχουν γραφτεί οι 7 θανάσιμες πεθερές γιατί θανάσιμη είναι..σόρρυ κι όλας..

και η δικαία μου λέει συνέχεια πολλά και διάφορα , αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν τα λέει με κακία..απλά τις βγαίνουν λόγω του ότι πως να το κάνουμε δεν διαθέτει τα προσόντα να σκεφτεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νένα, δεν μπορώ να βάλω τικεράκι!! Θα μου ξαναδώσεις τους συνδεσμους; Ψάχνω αλλά δεν τους βρίσκω. Κάνω και κλικ πάνω στα δικά σας τικεράκια αλλά πάλι δεν τα καταφέρνω. Σημερα έγινα 8 εβδομάδων. Μακάρι να τις σαραντίσω!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

έχω κουφαθεί...δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα...

για αυτή έχουν γραφτεί οι 7 θανάσιμες πεθερές γιατί θανάσιμη είναι..σόρρυ κι όλας..

και η δικαία μου λέει συνέχεια πολλά και διάφορα , αλλά θέλω να ελπίζω ότι δεν τα λέει με κακία..απλά τις βγαίνουν λόγω του ότι πως να το κάνουμε δεν διαθέτει τα προσόντα να σκεφτεί...

οταν με ειχαν πρωτογνωρησει χωρις καν να με ξερουν η κουνιαδα μου ελεγε για την αλλη νυφη οτι ειναι κακια και οτι μπροστα δειχνει την καλη να προσεξω οταν την γνωρισω να μην πεσω στην παγιδα της και η πεθερα εκανε διαφορους μορφασμους και ελεγε διαφορες καταρες μπροστα μου για την αλλη η συνυφαδα μου βεβαια μπορει κακια να μην ειναι τους συμπεριφερεται ομως οπως τους αξιζει μερικες φορες!!!απλα αυτη τους γλιφει συχρονως γιατι νομιζει πως ετσι θα καταφερει να τους φαει κατι παραπανω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

λιλιτακι για την μπορντουρα μπορεις να τους το πεις οτι τωρα ειναι οκ αλλα αν ξαναπεσει θα τους παρεις τηλ. ζητα να σου δωσουν ενα χρονικο διαστημα ως εγκυηση...

την κολπιτιδα μου δεν την αποχωριζομαι ποτε εγω...παντα εχω λιγη καντιτα αλμπικανς που εχουμε καταληξει με την γιατρο οτι ειναι οργανική μιας και ουτε μυριζει ουτε με ενοχλει...τωρα ομως αισθανομαι περιεργα εκει κατω και η αληθεια ειναι οτι το περιμενα γιατι ολο αυτον τον καιρο επεσε η αμυνα του οργανισμου με την αφαγια, ειχα κοψει και το κεφιρ....κ η εγκυμοσυνη παντα επιβαρυνει την κατασταση του οργανισμου....πολύ θελει???άσε που με τοσο αμυλο που εφαγα τον προηγουμενο μηνα τι αλλο να περιμενεις...

μαρμιν ωραια ιδεα αλλα ρε συ συκωτι λενε οτι δεν κανει να τρωμε εμεις οι εγκυες...και γω το σκεφτηκα γιατι κ παλια πριν μεινω εγκυος οταν ο αιματοκριτης μου επεφτε ετρωγα συκωτι και μαλιστα επερνα ενα πατε συκωτιου το οποιο το αλοιφω στο ψωμι και το ετρωγα σχεδον καθημερινα γιατι τρελλαινομαι γι αυτο αλλα τωρα τα εκοψα...λενε οτι περιεχει μεγαλη ποσοτητα βιραμινης Α και αυτο μπορει να προκαλεσει προβληματα στο εμβρυο...

Μπά τελικά ξεκόλησε πάλι τη βγάζω και θα πάω το απόγευμα να την αλλάξω!!!Οι φιγούρες έκατσαν μια χαρά δέν έχουν κανένα πρόβλημα οπότε είναι ελλατωματκή η μπορντούρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Νένα, δεν μπορώ να βάλω τικεράκι!! Θα μου ξαναδώσεις τους συνδεσμους; Ψάχνω αλλά δεν τους βρίσκω. Κάνω και κλικ πάνω στα δικά σας τικεράκια αλλά πάλι δεν τα καταφέρνω. Σημερα έγινα 8 εβδομάδων. Μακάρι να τις σαραντίσω!!!

αν θελεις να φτιαξεις σαν τα δικα μας πατησε στο πλαι που λεει pregnacy μετα σε βγαζει σε μια σελιδα και πανω στην γαλαζια μπαρα επιλεγεις days of pregnacy εκει θα βαλεις την ημερομηνια που σου εδωσει ο γιατρος ως πιθανη ημερομηνια τοκετου θα πατησεις calculate και στη σελιδα που θα σου βγαλει οπως βλεπεις την οθονη δεξια εχει ενα παραθυρακι με την ημερομηνια που εβαλες και λεει get the code το πατας και σου βγαζει τα τικερακια σε διαφορα μεγεθη κατω κατω εχει χρωματα που μπορεις να του αλλαξεις και στο πλαισιο αλλα και στα γραμματα τσεκαρεις οποιο θελεις μετα διαλεγεις ποιο μεγεθος θελεις και πας στο κουτακι που λεει bbcode το τεκαρεις πατας αντιγραφη και ερχεσαι εδω πατας στον πινακα ελεγχου στην επεξεργασια υπογραφεις και κανεις επικοληση μεσα στο κουτακι πατας προεσκοπιση να δεις αν ειναι σωστο και μετα υποβολη/αποθηκευση και ειναι ετοιμο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!

ο χριστος και η παναγια!!!!καλα,τι ανθρωποι ειναι να σκεφτονται ετσι???ακου να χασει το μωρακι της η κοπελα :evil: :evil:

ελεος!!!!!!!!!!!!1

Διαφημίσεις

οταν με ειχαν πρωτογνωρησει χωρις καν να με ξερουν η κουνιαδα μου ελεγε για την αλλη νυφη οτι ειναι κακια και οτι μπροστα δειχνει την καλη να προσεξω οταν την γνωρισω να μην πεσω στην παγιδα της και η πεθερα εκανε διαφορους μορφασμους και ελεγε διαφορες καταρες μπροστα μου για την αλλη η συνυφαδα μου βεβαια μπορει κακια να μην ειναι τους συμπεριφερεται ομως οπως τους αξιζει μερικες φορες!!!απλα αυτη τους γλιφει συχρονως γιατι νομιζει πως ετσι θα καταφερει να τους φαει κατι παραπανω!!!

Τί λές τώρααααα???ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μακριά τους απαπαπα τόση κακία πια???Δέν ντρέπεται μάνα είναι αυτή:evil::evil::evil:???Ρε ΟΥΣΤ!!! Τίποτα άσε γεννήσεις με το καλό και άν πάρουν τηλ σπίτι και ακούσουν κλάματα πές ήρθε η γειτόνησα για καφέ με τα παιδιά της.........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγινε τεράστιο το τικεράκι μου! Πώς να το μαζέψω λίγο;

Να το αφήσεις όπως είναι είναι ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!:P:p:p:p:p:p:p

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Τί λές τώρααααα???ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μακριά τους απαπαπα τόση κακία πια???Δέν ντρέπεται μάνα είναι αυτή:evil::evil::evil:???Ρε ΟΥΣΤ!!! Τίποτα άσε γεννήσεις με το καλό και άν πάρουν τηλ σπίτι και ακούσουν κλάματα πές ήρθε η γειτόνησα για καφέ με τα παιδιά της.........

δεν παιρνουν ποτε σπιτι τηλεφωνο δεν παιρνουν ποτε εμενα τηλεφωνο παιρνουν σπανια τον ιδιο στο κινητο και αυτο μονο πρωινα που ξερουν οτι δεν ειμαι μαζι του και οτι ειναι στη δουλεια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Να το αφήσεις όπως είναι είναι ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!:P:p:p:p:p:p:p
Ναι, δεν λέω! Υπέροχο είναι αλλά γιγάντιο! Δύο γιγαντάκια έχουμε τελικά : το τικεράκι μου και το μωράκι της Μαρμιν :P :p :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...