Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καταπληκτικό!!!Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα!!!Pepsi μπράβο για τη μετάθεση είδες σιγά σιγά όλα μπενουν σε σειρά!!!marmin μου μας πέρασες σε βάρος μπράβο!!!Εμείς το ρίξαμε πολύ στη δίαιτα χιιχιχιχιχι!!!Μαριούλα όλα καλά κούραση και αναμονή απο εδώ και πέρα...είπαμε οι Ροδίτες έχουν μια περίεργη αντίληψη για την καθαριότητα το έχω ζήσει......Ρε chery τη κολπίτιδα που τη κονόμισες πουλάκι μου???Τί λέει γιατρός σου???Κάντυ άστα να πάνε όταν οι αντρες αρρωστήσουν είναι χειρότεροι από τα παιδιά!!!Περαστικά εύχομαι και ανώδυνα!!! Όσο για τα πεθερικά σου τέτιοι που είναι καλά κάνες και δεν τους λές τίποτα!!! Εγώ δέν ξέρω τι να κάνω ρε κορίτσια οι μπορντούρες έχουν μείνει στη θέση τους για την ώρα και σκέφτομαι ότι άν τις αφήσω και πέσουν παλι σε ένα μήνα???Τι να κάνω δέν ξέρω.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Πάω να μαγειρέψω κοτοτηγανιά για το σύζυγο και μοσχαρίσιο συκωτάκι για το χαμηλό μου σιδηράκι:tongue: αααα και ριζάκι γιατί στις 11:30 έχω ραντεβού στο ικα

Κοτοτηγανιά εσύ χοιρινό τηγανιά εγώ.....πολύ τους προσέχουμε τους συζύγους!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοτοτηγανιά εσύ χοιρινό τηγανιά εγώ.....πολύ τους προσέχουμε τους συζύγους!!!:tongue::tongue::tongue:

όντως! αλλά είναι γιατί μας προσέχουν κι εκείνοι σωστά;:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

όντως! αλλά είναι γιατί μας προσέχουν κι εκείνοι σωστά;:P

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ άν είχα και παράπονο....φωτιά θα πέσει να με κάψει!!!!!!!!!!!!! Με προσέχει τόσο που άν γεννήσω θα μου λείψει πολύ η τόση περιποίηση....:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ άν είχα και παράπονο....φωτιά θα πέσει να με κάψει!!!!!!!!!!!!! Με προσέχει τόσο που άν γεννήσω θα μου λείψει πολύ η τόση περιποίηση....:tongue::tongue::tongue:

Εμένα μου λεει ότι θα με φροντίζει και μετά και θα με βοηθάει αλλά επιφυλάσσομαι φοβάμαι πως θα έχει μάτια μόνο για το γιο του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

λιλιτακι για την μπορντουρα μπορεις να τους το πεις οτι τωρα ειναι οκ αλλα αν ξαναπεσει θα τους παρεις τηλ. ζητα να σου δωσουν ενα χρονικο διαστημα ως εγκυηση...

την κολπιτιδα μου δεν την αποχωριζομαι ποτε εγω...παντα εχω λιγη καντιτα αλμπικανς που εχουμε καταληξει με την γιατρο οτι ειναι οργανική μιας και ουτε μυριζει ουτε με ενοχλει...τωρα ομως αισθανομαι περιεργα εκει κατω και η αληθεια ειναι οτι το περιμενα γιατι ολο αυτον τον καιρο επεσε η αμυνα του οργανισμου με την αφαγια, ειχα κοψει και το κεφιρ....κ η εγκυμοσυνη παντα επιβαρυνει την κατασταση του οργανισμου....πολύ θελει???άσε που με τοσο αμυλο που εφαγα τον προηγουμενο μηνα τι αλλο να περιμενεις...

μαρμιν ωραια ιδεα αλλα ρε συ συκωτι λενε οτι δεν κανει να τρωμε εμεις οι εγκυες...και γω το σκεφτηκα γιατι κ παλια πριν μεινω εγκυος οταν ο αιματοκριτης μου επεφτε ετρωγα συκωτι και μαλιστα επερνα ενα πατε συκωτιου το οποιο το αλοιφω στο ψωμι και το ετρωγα σχεδον καθημερινα γιατι τρελλαινομαι γι αυτο αλλα τωρα τα εκοψα...λενε οτι περιεχει μεγαλη ποσοτητα βιραμινης Α και αυτο μπορει να προκαλεσει προβληματα στο εμβρυο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

μαρμιν πρωι πρωι μαγειρευεις εσυ:rolleyes:εγω αν δεν παει μετα τις 10 δεν μαγειρευω;) συκωτι ουτε εμενα με αφηνει ο γυναικολογος μου να φαω...

τσερρυ μου 199 πω πω απο την μια εφυγες απο τις 200 αλλα απο την αλλη εμενα οι 21 μερες που μου εμειναν και μου φαινονται πολλες οχι ακομα να ειχα 199:shock:

λιλιτακι μου καλο μαγειρεμα!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα και εγω οταν θα ειμαι στον μηνα σου οι 21 θα ειναι αιωνας...προς το παρων το οτι επεσε απο το 200 κατι στο 100 κατι ειναι μεγαλη ανακουφιση...και εγω γιατι νομιζω οτι περναει γρηγορα ο καιρος???σκεψου οτι περασανε καμια 80αρια μερες!!!!ποτε ρε κοριτσια περασαν ολες αυτες???θα μου πεις οι πρωτες 30 περναν και δεν περνεις χαμπαρι τιποτα αλλα και οι υπολοιπες 50 αρκετες δεν ειναι????

επησις εγω δεν τρωω φυστικια, οστρακα και αποφευγω τον μαιντανο γιατι εχει συσχετιστει με προωρους τοκοετους...αντιθετα αν εισαι προς το τελος τρως πολυ και πινεις τσαι απο σμεουρα (νομιζω λεγονται) για να γεννησεις πιο γρηγορα....λιγη θεωρεια και σημερα δεν βλαπτει;)

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Εμείς καλά είμαστε δόξα τω Θεώ!!!!Το άγχος συνεχίζεται, δεν το συζητώ, αλλά με τόσα που πέρασα νομίζω δικαιολογούμαι λίγο......Ακόμη δεν λέω να το συνειδητοποιήσω. Αντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο, να ηρεμήσω λίγο...

Αχ, Τσέρυ μου, κι εγώ παθαίνω συνέχεια κολπίτιδες. Αλλά εμένα έτσι και με πιάσει, με ενοχλεί αφόρητα. Πονάω, είναι σαν να μου βάζουν μέλισσες εκεί κάτω....Ασε, να μην το συζητάω καθόλου γιατί είναι απλά εφιαλτικό!

Μαρμίν, τι παίδαρο θα κάνεις εσύ καλέ; Πήρε μέσα σε 3 εβδομάδες 900 γρ;;;Φτού!φτού! το πουλάκι μου......Μ' άρέσουν τα μεγάλα, πιασάρικά παιδιά. Να τα παίρνεις αγκαλιά και να μην φοβάσαι.....

Πέπσι, συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρη πως τώρα θα έχετε ηρεμήσει λίγο. Κι εγώ πιστεύω πως θα σε βοηθήσει ο Ζηκόπουλος. Αντε, να δεις που σύντομα θα μας ανακοινώσεις πιο ευχάριστα νέα!

Μαριούλα, έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Τι ήταν αυτο που πάθατε; Πώς έκατσες βρε κορίτσι μου, έστω και για μία μέρα; Τρίχες σκύλου μέσα στο ψυγείο;;;;Ελεος......Απορώ με μερικούς ανθρώπους πώς αφήνουν έτσι ένα σπίτι......Και ο ιδιοκτητης απαράδεκτος. Ηρθε να δει τι γινόταν στο σπίτι; Κοπέλα μου, χαρά στο κουράγιο σας......Εγώ θα έφευγα. Μόνο η σκέψη ότι υπήρχε σκυλί μέσα στο σπίτι και οι τρίχες του ήταν παντού ( το σκυλί αυτό καθαυτό δεν με πειράζει, αλλά οι ακαθαρσίες του;;;) θα με έκαναν να φύγω άρον άρον......Θα μου πεις και τι να έκανες και πού να πήγαινες! Τέσπα.....Απαράδεκτοι όλοι τους και κυριως αυτή που άφησε έτσι το σπίτι......Δεν ντράπηκε;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαριουλα και εγω οταν θα ειμαι στον μηνα σου οι 21 θα ειναι αιωνας...προς το παρων το οτι επεσε απο το 200 κατι στο 100 κατι ειναι μεγαλη ανακουφιση...και εγω γιατι νομιζω οτι περναει γρηγορα ο καιρος???σκεψου οτι περασανε καμια 80αρια μερες!!!!ποτε ρε κοριτσια περασαν ολες αυτες???θα μου πεις οι πρωτες 30 περναν και δεν περνεις χαμπαρι τιποτα αλλα και οι υπολοιπες 50 αρκετες δεν ειναι????

επησις εγω δεν τρωω φυστικια, οστρακα και αποφευγω τον μαιντανο γιατι εχει συσχετιστει με προωρους τοκοετους...αντιθετα αν εισαι προς το τελος τρως πολυ και πινεις τσαι απο σμεουρα (νομιζω λεγονται) για να γεννησεις πιο γρηγορα....λιγη θεωρεια και σημερα δεν βλαπτει;)

Αχ! εγώ χθες έφαγα λίγα φυστίκια!!!

Αλήθεια, καφέ πίνετε; Εγώ δεν ξανάπια από τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου. Πώς κοιμάστε το βράδυ; Εγώ κυρίως ανάσκελα και καμία φορά στο πλάι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι επειδη αγχωνεσαι να περασει το πρωτο 3μηνο γι αυτο και δεν σου περνανε...εγω οπως θυμασαι ειχα και εχω μια αναισθησια!!!Βασικά ειμαι αισιοδοξη...

καφε δεν πινω ουτε και γω και μαλιστα τον εκοψα την ημερα που υποπτευθηκα οτι ειμαι εγκυος πριν καν κανω το τεστ...

φυστικια δεν κανει να τρωμε γιατι ειναι νουμερο ενα αλλεργιογονα τροφή και εχουν πολλά παιδια αλλεργια σ'αυτα. στην αμερικη εχει απαγορευτει να εχουν τα παιδια σαντουιτσ με φυστικοβουτυρο!!!αλλα φανταζομαι οτι αν ειχες προβλημα θα το ειχες καταλαβει...

και εγω κοιμαμαι οπως να'ναι εκτος απο μπρουμιτα...δηλαδη κοιμαμαι μπρουμιτα αλλα σηκωνω στο πλαι το ενα ποδι να παταει κοντρα για να μην στηριχτω στην κοιλια...μου βγαινει απο μνο του...απο το δευτερο τριμηνο δεν κανει να κοιμομαστε ανασκελα γιατι το μωρο αρχιζει να εχει ενα βαρος α και πιεζει μεσα τα δικα μας οργανα και επισης επιβραδυνη την αναπνοη μας οποτε και την οξυγονωση του οργανισμου...κατι τετοιο...

σημερα που θα παω μαλλον θξα μου δωσει και αλλες βιταμινες να παρω...τι καλα!!!

μαρμιν αρα τα κιλα που λες οτι πηρες ειναι του μωρου βρε κοριτσαρα....

28xYp3.png

κοριτσακι μου καλημερα

marioula μικρη μας καλως ήρθες, ασε το στικάκι για το βράδυ και παρε τους δρόμους και γυρνα το κεντρο της πολης με τα πόδια ειναι ιδανική εποχή για βόλτες στη Ροδο. Πιες και ενα ντεκαφεινε καφεδακι στην παλια πόλη για μας.

margmin βλέπω ο μπεμπης σου να γινεται ο γίγαντας του forum

margi το αγχος σου θα αρχίσει να φευγει σταδιακά όσο περναει ο καιρός και εγω συγκρατημένα αισιόδοξη ήμουν στην αρχή. Βαλέ βρε παιδι μου ενα τικερ να βλέπουμε σε ποι εβδομαδα εισαι.... αλήθεια σε ποια εισαι?

Εγω κοριτσακια νιωθω πια καθε μέρα το μπεμπακι, όχι βεβαια κλοτσιές αλλα μικρές αρκετά όμως αισθητές κινήσεις. Το απόγευμα δε που δουλευω τρελενεται και χθες και προχθες για ενα 2ωρο περιπου δεν σταματησε να κουνιεται. Ισως ακουει τις φωνες οταν μιλαω με τις πελατισσες μου και θέλει να συμμετεχει ο κουτσομπόλης.;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...