Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πω πω ρε μαριουλα...τι ειναι αυτα που περιγραφεις?????απαπα...κοριτσαρα μου βαλε την αδρφη σου μπροστα τωρα να καθαριζει και να κανει διαφορα, άλλωστε για να σε βοηθησει ήρθε...πω πω τι να πω???εναι δυνατον να υπαρχουν τοσο βρωμιαρηδες ανθρπωποι????φανταζομαι τι χλωρινη επεσε αυτες τις μερες...ο αντρας σου δεν σε βοηθησε καθολου που ηταν εκει???

περισυ ειχαμε παει για δουλεια τομ καλοκαιρι σε ενα παραθαλασσιο μερος και νοικαισαμε σπιτ ...ηταν λιγο καλυτερα απο αυτο που περιγραφεις (δεν ειχε κουρτινα αρα και τα σκατα!!!)και το χειροτερο???χαλασε η δουλεια και ισα ισα που προλαβα αγορασα το μισο σουπερ καθαριστηκα καθαρισα ολο το σπιτι και μετα φυγαμε....

χαρα μου ο αντρας μου ηταν εδω την κυριακη (30 του μηνα που φτασαμε) και την δευτερα το μεσημερι εφυγε για το νησι μας...εν τω μεταξυ την κυριακη κοιμηθηκαμε σε ενα πολυ μικρο δωματιο το "μεγαλυτερο" μας το εδωσε την δευτερα το πρωι γτ δεν το ειχε ελευθερο απο την κυριακη...εννοειται πως οσο ηταν εδω ο αντρας μου βοηθησε παρα πολυ μετα ομως επρεπε να φυγει:(

α μια χαρα τους καθαρισες το σπιτι κ εφυγες;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!!

Ριτακι δεν μειναμε ολες με κλομιφαινη αλλα τι σημασια εχει...ειναι θεμα χρονου εδω που εισαι!!!!

λιλιτακι αφου θα σου την αλλαξουν ολα καλα!!!καλα αποτελεσματα να εχεις κιολας με τις εξετασεις σου σημερα...αληθεια τι θα κανεις?

μαρμιν μου φαινεται θες να τα ακους!!!κοριτσαρα εισαι κορμαρα εγκυος!!στο ειπα και προχθες....

παντως κ@λο δεν βαζεις κάτω...που πας καλε με 29 αιματοκριτη???δεν ζαλιζεσαι???μονο εγω βαδιζω και παραμιλώ σ'αυτο το φορουμ???

αγγελικακι εγινε αισθητη η απουσια σου!!!περαστικά σου ρε κοριτσακι...άλλη φορα να προσεχεις τι τρως γιατι εχεις ευαισθητο στομαχι, εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης με την πορεια σου...εκτος και αν αλλάζεις μηνα, όσο για τον β' επιπεδου...μη μου πεις οτι περιμενεις να κανεις την εξεταση για να παρεις πραγματακια???

για τα ισπανικά έχω να σου πω ένα μεγαλο συγχαρητηρια...αλλά δεν εχεις και πολύ χρονο μπορστα σου ή θα συνεχισεις και μετα την γεννα???δυσκολο μου ακουγετε...

η μαριουλα η καημενη θα εχει σκυλοβαρεθει...σκεφτομουν να της στειλω κανα εμαιλ με βιβλια αν βρω κατι σε pdf για να μην θελειι ιντερνετ αλλα και παλι πως θα δει το εμαιλ???

παλι καλα που εχει και τν μικρη μαζι της...

ντεπα εγω ειχα παει κανα 2μηνακι πριν μεινω εγκυος για καθαρισμο και ενα σφραγισματακι (φυσικά και το ειχα προγραμματισει μηπως και μεινω εγκυος)...λες να ξαναπαω ε σιγά σιγα???οι ενεσεις που σου κανουν ειναι ασφαλεις???

εγω κοριτσαρες εχω φωτογραφιση αυριο το απογευμα και θα κανουμε και την αυχενική διαφανεια...σας ειχα πει οτι με την γιατρο ηδη ειδαμε οτι εξελισεται ομαλα οποτε δεν εχω την παραμικρή αγωνία...πιο πολυ εχω περιεργια να δω ποσο μεγαλωσε και φυσικά ανυπομονώ να δω αν θα ειναι αγορι ή κοριτσι...ο αντρας μου σστην αρχή δεν ηθελε να το δουμε, εγω μετα του λεω θα το δω και δεν θα σου το πω και χθες σαν να τον ειδα να αλλαζει γνωμη!!!!νομιζω οτι το να ξερεις το φυλο σε κανει να δένεσαι περισσοτερο...οτι και να ειναι απλα απευθυνεσαι πλεον σε συγκεκριμενο ατομο...

λιλιτακι συγχαρητηρια που βρηκες τις λιστες!!!!καποια στιγμη της εψαχνα και γω αλλά δεν εβρισκα τιποτα!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά έβαλα τρία κιλά σε τρεις βδομάδες βέβαια το είχα καταλάβει αφενός γιατί φάγαμε βλακείε αφετέρου γιατί λόγω ποδιού κόπηκε και το περπάτημα ίσως να μη φαίνονται λόγω ύψους αλλά για κακή μου τύχη τα βλέπει τα ζυγαριά και η γυναικολόγος μου που φωνάζει και καλά κάνει όσο για τον αιματοκρίτη ζαλίζομαι λίγο αλλά ζαλιζόμουν και πριν μείνω έγκυος (όχι από αιματοκρίτη) και πήγαινα κανονικά στη δουλειά όχι μόνο στο γραφείο αλλά και πριν που ήμουν στο τμήμα νοσηλεύτρια και αλλάζαμε κάναμε μπάνια κατακλίσεις και δε μιλάμε για μία μέρα αλλά για μέρες βδομάδες οπότε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια απλά ξέρεις τι θα γίνει αύριο πχ ή μεθαύριο κάποια στιγμή πάντως θα βγει όλη η κούραση μαζί και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα όπως χθες το απόγευμα

Κοριτσακια γεια σας κ απο μενα.ειμαι γιαννενα.φαγακι μαγειρεμενο απο τη μαμα.ολα καλα!

Κ ναιιιιιιι ΒΓΗΚΕ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ. 5 ΝΟΕΜΡΒΙΟΥ παρουσιαζομαι.

Ντεπα εκλεισα ραντεβου την δευτερα απογευμα με ζηκ. Τωρα πρεπει να βαλω προγραμμα στη ζωη μου

Νομίζω ότι μπορούμε να το ψηφίσουμε ως το καλύτερο νέο της εβδομάδας:P θα πίνουμε πολλά τσάγια από εδώ και πέρα έρχεται και χειμώνας όταν θα έρθεις θα έχω μπει στο μήνα μου αλλά πιστεύω πως ένα ακόμη θα προλάβουμε να το πιούμε πριν γεννήσω το πολύ πολύ να σπάσουν τα νερά και να αρχίσουν οι συσπάσεις όταν θα είμαι μαζί σας οπότε θα έχετε και εμπειρία για όταν θα έρθει η ώρα σας:tongue: Και αν ξαναβρεθείτε μετά που θα γεννήσω μπείτε σ' ένα αυτοκίνητο κι ελάτε για καφέ στο σπίτι να δείτε και το μπουμπουκάκι μου! Θα έχω καφέ, τσάι και σοκολάτα νομίζω θα καλύψω όλα τα γούστα έτσι :)

θελετε να σας πω τα δικα μου νεα???ειχε ο αντρας μου εδω και λιγες μερες μια αιμοραιδα που τον ενοχλουσε καποια στιγμη ομως αρχησε να αιμορραγει πηγαμε λοιπον στον γαστρεντερολογο και μας ειπε πως εχει δημιουργησει αποστημα γιατι επιμολυνθηκε απο μικροβιο που λογω του προβληματος που σας εχω πει στο παρελθον οτι υπαρχουν αρκετα στην περιοχη ετσι λοιπον του εδωσε αντιβιωση και αν μεχρι μεθαυριο δεν εχει περασει θα χρειαστει να κανει κολονοσκοπιση και διαφορες αλλες εξετασεις και να του το καθαρησουν χειρουργικα..εχετε να πειτε κατι??????

Πίκρα! Δούλευα σε γαστρεντερολόγο και πραγματικά τη θεωρώ μια απαίσια εξέταση δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η εξέταση ή η προετοιμασία την οποία πιστεύω πως δε θα μπορούσα με τίποτα να κάνω εννοείται πως αυτά δεν τα λέμε στο σύζυγο ο δικός μου όταν χρειάστηκε για προληπτικούς τελείως λόγους να κάνει ήταν τυχερός ο γιατρός είχε σκοπό να μπει μόνο χαμηλά γιατί εκεί ήταν το πρόβλημα και μου είπε να του κάνω δύο κλίσματα το πρωί και να πάμε το απόγευμα τελικά με ένα άδειασε τόσο το έντερό του που μπήκε σχεδόν σε όλο το έντερο και χωρίς ένεση παρακαλώ πόνεσε βέβαια αλλά τι να κάνουμε

τελειο το βαρος του!!!μεγαλωνει πολυ γρηγορα ε?? :D

θα κανεις μεγαλο μωρακι ;)

Όντως την προηγούμενη φορά μου είπε ότι με βλέπει για τεσσάρι τώρα δεν τόλμησα να ρωτήσω:rolleyes:

Μαριούλα ότι και να πω είναι λίγο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ καλά πώς μπορούν και νοικιάζουν έτσι τα σπίτια; δεν ντρέπονται; η μάνα του τι ήταν καμιά γρια με το ένα πόδι στον τάφο και καταρράκτη και στα δυο μάτια και νομιζε πως καθάρισε; Επίσηε είμαι κι εγώ απαράδεκτη γιατί ήθελα από χθες το πρωί να σε πάρω τηλ αλλά δεν πρόλαβα μικρούλα μου πιστεύω από αυτά που διάβασες να κατάλαβες το πρόγραμμά μου και σήμερα ήθελα να σε πάρω αλλά δεν έμεινα λεπτό ελεύθερη αλλά θα επανορθώσω σύντομα:P

Αγγελικάκι κρίμα για την φίλη σου αλλά κι εγώ πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά όπως είπαν και τα κορίτσια αν είναι να μείνει ένα παιδάκι θα μείνει ότι και να γίνει να μας πεις νεότερα μόλις μάθεις

Νένα τι τράβηξες κι εσύ; Ο άντρας σου μια χαρά της τα είπα δεν πάει να φέρει και τον εισαγγελέα η άλλη σκασίλα μας οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί όταν συναλλάσονται με το κοινό και μάλιστα με μια έγκυο!

Λιλιτακι καλά έκανες και τηλ για την μπορντούρα τελικά έπεσε πάλι;

Αν ξέχασα κάτι θα το προσθέσω αργότερα:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαριουλα εχεις ηδη περασει τις 35 εβδομαδες το μωρακι σου εχει περασει τα 3 κιλα...ετσι κι αλλιως με καισαρικη θα γεννησεις μηπως να το κανονιζες νωριτερα και να σηκωθεις να φυγεις απο εκει μεσα?????φανταζομαι δεν θα πας τον πριγκιπα σου εκει μεσα??

πω πω βρε καντυ μου μην μου βαζεις ιδεες;) ξερεις ποσο πολυ θελω να γεννησω??????? και σημερα αν γινεται!!!!:cool:

αλλα φοβαμαι μην ειναι μικρο το μωρακι σε εβδομαδες???και θελει θερμοκυττιδα μετα και ταλαιπωρηθει το καημενο? η μηπως δεν εχει ολοκληρωθει ακομα το αναπνευστικο του συστημα??? παντως και εγω το σκεφτηκα να κανονισω αν γινεται να γεννησω νωριτερα:rolleyes:

παντως δεν υπαρχει προβλημα να φερω το μωρακι μου εδω μεσα χαρα μου το σπιτι λαμπει τωρα το καθαρισα πααααααααααααρα πολυ καλα δεν εχει ουτε μια τριχα κατω τωρα και ολα γυαλιζουν! ασε μονο εγω κ η αδερφη μου ξερουμε τι τραβηξαμε για να το καθαρισουμε!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι αυτά πρέπει να ήταν...και εγώ χωρίς νάρκωση την είχα κάνει..στο νοσοκομείο στη θεσνικη στο αχεπα νομίζω...

αχ μαριούλα μου, τι κατάσταση είναι αυτή??να βάλεις την αδελφή σου να καθαρίσει εσύ όχι πολλά πολλά..

τινγκερμπελ μου χαλια ηταν το σπιτι τωρα ευτυχως αστραφτει δεν λεω βοηθησε και η αδερφη μου πολυ αλλα τα πιο πολλα τα εκανα εγω:?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Γύρισα πριν λίγο είδα ότι γεμίσατε τρεις σελίδες και έφριξα γι' αυτό θα σας πω πρώτα τα νέα μου και θα σας διαβάσω μετά γιατί έχω κάτι δουλίτσες

Ζυγίζουμε αισίως 2200 + που σημαίνει γεμάτα κ εω;ς 2400 βάλαμε 750-950 γραμμάρια από την προηγούμενη φορά (πριν τρεις εβδομάδες) είπε ότι είναι όλα καλά μου άλλαξε το σίδηρο σε τραντυφερον και μου έδωσε ένα σωρό εξετάσεις έως την άλλη φορά επίσης πήραμε θέση με το κεφαλάκι κάτω και μου είπε ότι στην πρωτότοκο συνήθως δεν αλλάζει θέση αλλά να μην το δέσω και κόμπο όλα είναι πιθανά:rolleyes: τη ρώτησα εάν γράφει ο υπέρηχος πητ και μου είπε πως όχι απλά δείχνει με βάση το βάρος του μωρού πόσο είμαι άλλα είναι μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα εμένα πχ μου έλεγε ότι είμαι 35 εβδομάδων ενώ είμαι 32 αλλά εμείς κρατάμε την ημερομηνία που ξέρουμε δηλαδή 3 Δεκεμβρίου:-P

καλε τι γιγαντοπαιδο ειναι αυτο???:P:p:pκαλα μιλαμε το βαρος τελειο!:D:D:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά έβαλα τρία κιλά σε τρεις βδομάδες βέβαια το είχα καταλάβει αφενός γιατί φάγαμε βλακείε αφετέρου γιατί λόγω ποδιού κόπηκε και το περπάτημα ίσως να μη φαίνονται λόγω ύψους αλλά για κακή μου τύχη τα βλέπει τα ζυγαριά και η γυναικολόγος μου που φωνάζει και καλά κάνει όσο για τον αιματοκρίτη ζαλίζομαι λίγο αλλά ζαλιζόμουν και πριν μείνω έγκυος (όχι από αιματοκρίτη) και πήγαινα κανονικά στη δουλειά όχι μόνο στο γραφείο αλλά και πριν που ήμουν στο τμήμα νοσηλεύτρια και αλλάζαμε κάναμε μπάνια κατακλίσεις και δε μιλάμε για μία μέρα αλλά για μέρες βδομάδες οπότε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια απλά ξέρεις τι θα γίνει αύριο πχ ή μεθαύριο κάποια στιγμή πάντως θα βγει όλη η κούραση μαζί και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα όπως χθες το απόγευμα

Νομίζω ότι μπορούμε να το ψηφίσουμε ως το καλύτερο νέο της εβδομάδας:P θα πίνουμε πολλά τσάγια από εδώ και πέρα έρχεται και χειμώνας όταν θα έρθεις θα έχω μπει στο μήνα μου αλλά πιστεύω πως ένα ακόμη θα προλάβουμε να το πιούμε πριν γεννήσω το πολύ πολύ να σπάσουν τα νερά και να αρχίσουν οι συσπάσεις όταν θα είμαι μαζί σας οπότε θα έχετε και εμπειρία για όταν θα έρθει η ώρα σας:tongue: Και αν ξαναβρεθείτε μετά που θα γεννήσω μπείτε σ' ένα αυτοκίνητο κι ελάτε για καφέ στο σπίτι να δείτε και το μπουμπουκάκι μου! Θα έχω καφέ, τσάι και σοκολάτα νομίζω θα καλύψω όλα τα γούστα έτσι :)

Πίκρα! Δούλευα σε γαστρεντερολόγο και πραγματικά τη θεωρώ μια απαίσια εξέταση δεν ξέρω αν είναι χειρότερη η εξέταση ή η προετοιμασία την οποία πιστεύω πως δε θα μπορούσα με τίποτα να κάνω εννοείται πως αυτά δεν τα λέμε στο σύζυγο ο δικός μου όταν χρειάστηκε για προληπτικούς τελείως λόγους να κάνει ήταν τυχερός ο γιατρός είχε σκοπό να μπει μόνο χαμηλά γιατί εκεί ήταν το πρόβλημα και μου είπε να του κάνω δύο κλίσματα το πρωί και να πάμε το απόγευμα τελικά με ένα άδειασε τόσο το έντερό του που μπήκε σχεδόν σε όλο το έντερο και χωρίς ένεση παρακαλώ πόνεσε βέβαια αλλά τι να κάνουμε

Όντως την προηγούμενη φορά μου είπε ότι με βλέπει για τεσσάρι τώρα δεν τόλμησα να ρωτήσω:rolleyes:

Μαριούλα ότι και να πω είναι λίγο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ καλά πώς μπορούν και νοικιάζουν έτσι τα σπίτια; δεν ντρέπονται; η μάνα του τι ήταν καμιά γρια με το ένα πόδι στον τάφο και καταρράκτη και στα δυο μάτια και νομιζε πως καθάρισε; Επίσηε είμαι κι εγώ απαράδεκτη γιατί ήθελα από χθες το πρωί να σε πάρω τηλ αλλά δεν πρόλαβα μικρούλα μου πιστεύω από αυτά που διάβασες να κατάλαβες το πρόγραμμά μου και σήμερα ήθελα να σε πάρω αλλά δεν έμεινα λεπτό ελεύθερη αλλά θα επανορθώσω σύντομα:P

Αγγελικάκι κρίμα για την φίλη σου αλλά κι εγώ πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά όπως είπαν και τα κορίτσια αν είναι να μείνει ένα παιδάκι θα μείνει ότι και να γίνει να μας πεις νεότερα μόλις μάθεις

Νένα τι τράβηξες κι εσύ; Ο άντρας σου μια χαρά της τα είπα δεν πάει να φέρει και τον εισαγγελέα η άλλη σκασίλα μας οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί όταν συναλλάσονται με το κοινό και μάλιστα με μια έγκυο!

Λιλιτακι καλά έκανες και τηλ για την μπορντούρα τελικά έπεσε πάλι;

Αν ξέχασα κάτι θα το προσθέσω αργότερα:cool:

βασιλισα μου μην στεναχωριεσαι που δεν προλαβες να με παρεις τηλ ξερω οτι δεν με ξεχνας εσυ και τα υπολοιπα κοριτσια:Pεχω ιντερνετ τωρα και θα τα λεμε:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

πω πω βρε καντυ μου μην μου βαζεις ιδεες;) ξερεις ποσο πολυ θελω να γεννησω??????? και σημερα αν γινεται!!!!:cool:

αλλα φοβαμαι μην ειναι μικρο το μωρακι σε εβδομαδες???και θελει θερμοκυττιδα μετα και ταλαιπωρηθει το καημενο? η μηπως δεν εχει ολοκληρωθει ακομα το αναπνευστικο του συστημα??? παντως και εγω το σκεφτηκα να κανονισω αν γινεται να γεννησω νωριτερα:rolleyes:

παντως δεν υπαρχει προβλημα να φερω το μωρακι μου εδω μεσα χαρα μου το σπιτι λαμπει τωρα το καθαρισα πααααααααααααρα πολυ καλα δεν εχει ουτε μια τριχα κατω τωρα και ολα γυαλιζουν! ασε μονο εγω κ η αδερφη μου ξερουμε τι τραβηξαμε για να το καθαρισουμε!

λαχείο του έτυχε του μπάρμπα για ένα μήνα θα πάρει καινούριο σπίτι και μάλιστα από έγκυο σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα όπως τα λες γιγαντόπαιδο:tongue: αν συνεχίσει έτσι ο μικρός δε βλέπω να τη γλιτώνω την καισαρική

χαρα μου ασε το μωρακι να μεγαλωνει και ας το κανεις με καισαρικη δεν πειραζει καλα να ναι τα μωρα μας και γερα:P αντε και κοντευουμε:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια τελειες οι φωτο ε???βασικα ειναι οι ιδιες με αυτες που εχουμε στο τικερακι που φαινεται πραγματικη φωτο αλλα εδω ειναι μεγαλυτερες κ μπορεις να δεις πιο καθαρα...απιστευτο ε???η καρδια χτυπα απο την 18η μερα!!!άσχετα αν εμεις την ακουμε την 6η εβδομαδα και αν!!!!

μαριουλα τωρα το καθαρισες, παει το ζορι...κάτσε στα αυγα σου και ο αντωνακης θελει να κοιμηθει λιγο ακομα μεσα στην κοιλιτσα της μαμας!!!

μαρμιν μην το παρακανεις με τα τσαγια...εχουν καφεινη!!!εκτος το οτι εχει αρνητικες επιπτωσεις η καταναλωση σε μεγαλες ποσοτητες, ειναι διουρητική η καφεινη που σημαινει οτι τον σιδηρο που παιρνεις και ολα φυσικα τα θρεπτικα συστατικα πριν προλαβουν να απορροφηθουν τα κατουρας!!!!

πεπσι οντως το νεο σου ηταν το καλυτερο νεο της εβδομαδας!:) μεχρι στιγμης τουλαχιστον...

κοριτσαρες ειχαμε κοσμο και μεις καιειμασταν στην αυλη!!!σε λιγο παω για υπνο...φιλια στις κοιλιτσες και θα τα πουμε το πρωι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσακια τελειες οι φωτο ε???βασικα ειναι οι ιδιες με αυτες που εχουμε στο τικερακι που φαινεται πραγματικη φωτο αλλα εδω ειναι μεγαλυτερες κ μπορεις να δεις πιο καθαρα...απιστευτο ε???η καρδια χτυπα απο την 18η μερα!!!άσχετα αν εμεις την ακουμε την 6η εβδομαδα και αν!!!!

μαριουλα τωρα το καθαρισες, παει το ζορι...κάτσε στα αυγα σου και ο αντωνακης θελει να κοιμηθει λιγο ακομα μεσα στην κοιλιτσα της μαμας!!!

μαρμιν μην το παρακανεις με τα τσαγια...εχουν καφεινη!!!εκτος το οτι εχει αρνητικες επιπτωσεις η καταναλωση σε μεγαλες ποσοτητες, ειναι διουρητική η καφεινη που σημαινει οτι τον σιδηρο που παιρνεις και ολα φυσικα τα θρεπτικα συστατικα πριν προλαβουν να απορροφηθουν τα κατουρας!!!!

πεπσι οντως το νεο σου ηταν το καλυτερο νεο της εβδομαδας!:) μεχρι στιγμης τουλαχιστον...

κοριτσαρες ειχαμε κοσμο και μεις καιειμασταν στην αυλη!!!σε λιγο παω για υπνο...φιλια στις κοιλιτσες και θα τα πουμε το πρωι!!!

Δεν πίνω καθόλου τσάι για την πεπσι το είπα:tongue: και γω πάω για ύπνο γιατί είμαι πτώμα. Καληνύχτα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα! Πάω να μαγειρέψω κοτοτηγανιά για το σύζυγο και μοσχαρίσιο συκωτάκι για το χαμηλό μου σιδηράκι:tongue: αααα και ριζάκι γιατί στις 11:30 έχω ραντεβού στο ικα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...