Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ ρε nena, τωρα που διαβασα το μυνημα σου ξερεις τι σκέφτηκα; εμενα κοριτσια η μανουλα μου ειναι πολυ καλη αλλα ομορφουλα δεν την λες,ασχημουλα ειναι περισσοτερο. ο μπαμπας μου ομως αν και τωρα ειναι 52 χρονων ειναι καραγκομενος. απο το σχολειο ολες μου οι συμμαθητριες ηταν ερωτευμενες μαζι του. ειμαι ολοιδια ο μπαμπας μου στο προσωπο, μονο τα πρασινα ματια του που δεν έχω.και γενικα νομιζω και γω σαν γκομενα μετραω. ξερετε τι σκεφτομαι καμια φορα; να κανω ενα γιο και εκτος απο του να του μοιασει.οταν θα ναι και κεινος 20 χρονων και με κυκλοφορει καμια φορα,να ειμαι σαν τα κρυα τα νερα και να καμαρωνει σαν γυφτικο σκερπανι. οχι οτι ειναι και σημαντικο αυτο αλλα επειδη εχω φιλους αντρες πολλους πάντα τους εκαιγε να κρατιεται καλα η μανα τους. δεν ειμαι για τα πανηγυρια; επισης σκεφτομαι να κανω μια κορη που και αυτη να μου μοιαζει και να ειναι καραγκομεναρα. το χω χασει τελειως ετσι; απο το μπαμπα τους ς μην παρουν τιποτα.ας πάρουν την ψυχουλα του που πιο καλη δεν υπάρχει σε άνθρωπο.

xaxa ολα δικα σου τα θες δηλαδη?;) εγω κοριτσια μου τρελενομαι οταν βλεπω απο το εχρωμο υπερηχο οτι εχει χαρακτιρηστικα του αντρα μου το μωρακι μου! μου αρεσει πολυ ο αντρας μου σε αλλες φαινεται ομορφος σε αλλες ασχημος εμενα παντως ο ερωτας με κανει να τον βλεπω τον πιο ομορφο αντρα στον κοσμο!!!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μαλλον για κερκυρα μας βλεπω...αυριο φευγω και ακομη δεν ξερω σιγουρα που θα παω...τραγικό!!!!!απο εκει που θα ειμαι θα παρω μαζι ενα ταμπλετ αλλα δεν νομιζω να μπαινω...ενταξει διακοπες θα ειμαι ας μην το χ...σουμε....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσακια μαλλον για κερκυρα μας βλεπω...αυριο φευγω και ακομη δεν ξερω σιγουρα που θα παω...τραγικό!!!!!απο εκει που θα ειμαι θα παρω μαζι ενα ταμπλετ αλλα δεν νομιζω να μπαινω...ενταξει διακοπες θα ειμαι ας μην το χ...σουμε....

χαρα μου διακοπες να ναι κ οπου να 'ναι (που λεει ο λογος) εγω που δεν θα παω διακοπες τι να λεω?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γεια σας κοριτσάρες !!!! Εδώ είμαι και εγώ επιτέλους σας βρήκα. Να είναι καλά η Cherry που μου έστειλε πμ. Εχω πολλά νέα...............

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

αντε ρε Λεια....τι περιμένεις και δεν τα λες????εμεις ξέρεις...πάνω απο τον υπολογιστή ειμαστε...περιμένουμε....οτι και να κάνω εδώ ειμαι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες !!!! Εδώ είμαι και εγώ επιτέλους σας βρήκα. Να είναι καλά η Cherry που μου έστειλε πμ. Εχω πολλά νέα...............

γεια σου λεια μου καλως την και ας αργησες;) αντε τι περιμενεις πες μας τα νεα σου ειμαστε ολο ματια γιατι αυτια δεν κολλαει να πω;):P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Έχασα κάτι σημαντικό ? Είστε όλες καλά? Έχω να μπω πάνω από 2 εβδομάδες γιατί τρέχω από γιατρό σε γιατρό.

Καταρχήν μετά από προτροπή πολλών κοριτσιών άλλαξα πάλι γυναικολόγο και πήγα σε ειδικό υπογονιμότητας, μετά από πολύ ψάξιμο. Είμαι ερωωωωωωτευμένη μαζί του!!! Τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Πρώτη φορά στην ζωή μου, γιατρός μου παίρνει συνέντευξη επί μιάμιση ώρα. Μου έκανε απίστευτες ερωτήσεις, στην κυριολεξία με ξεψείρισε, σκάναρε όλες μου τις εξετάσεις για το αρχείο του, μας εξήγησε τι λάθη κάναμε μέχρι στιγμής και τι δυνατότητες έχουμε από δω και στο εξής. Μόνο για τα παιδικά μου χρόνια δεν με ρώτησε!!!! Στο ιατρείο του δεν γίνεται λαϊκό προσκύνημα, μια που βάζει τα ραντεβού του ανά ώρα και όχι ανά δέκα λεπτά.

Και τώρα τα σημαντικά……Σε 3 ημέρες περιμένω να αδιαθετήσω και να ξεκινήσω την πρώτη μου σπερματέγχυση με ενέσεις puregon. Θα κάνουμε το πρωτόκολλο της εξωσωματικής με παρακολούθηση ορμονών και αν πάνε όλα καλά θα την κάνουμε 9 – 10 Αυγούστου, παραμονές της Παναγίας, βοήθεια της !!!!

Έχω και άλλα νέα, πάω να ξυπνήσω τον επιβήτορα που ροχαλίζει και έρχομαι….

9aXep2.png

Λοιπόν….ήρθα. Είπα στο γυναικολόγο ότι την επόμενη φορά θα φέρουμε μαζί μας τον καφέ μας και το τάπερ με τα κεφτεδάκια…………Και το σημαντικότερο δεν μας πήρε φράγκο γιατί είναι συμβεβλημένος με το ταμείο μας. Μου έγραψε όλα τα φάρμακα ( που παρεπιμπτόντως είναι πανάκριβα και κοστίζουν όσο κοστίζει το ψυγείο μου), και πλήρωσα μόνο 20 ευρώ.

Άλλο νέο είναι ότι πήγα σε ενδοκρινολόγο, έκανα αιματολογικές και υπέρηχο θυρεοειδή και όλα είναι φυσιολογικά εκτός από μια μικρήηηηη προδιάθεση Hasimoto, η οποία με διαβεβαίωσε ότι δεν επηρεάζει την σύλληψη , και αν μείνω έγκυος, ( ο Θεός να δώσει…..), πρέπει να εξετάζω συχνά τις τιμές μου. Εξάλλου όπως μου είπε, εφόσον έχω σταθερό κύκλο και ωορρηξία, οι ορμόνες μου είναι μια χαρά.

Άλλος γιατρός που επισκέφτηκα ήταν ένας αιματολόγος και το ψάχνουμε και από εκεί……Τα αποτελέσματα για πήξη αίματος αργούν, αλλά με διαβεβαίωσε και με καθησύχασε ότι θα το βοηθήσουμε με αντιπηκτικές όπως και να έχει, γιατί ούτως ή άλλως έχω θέματα με πρηξίματα και θρομβωτικά επεισόδια. Μου είπε ότι καλά κάνω και παίρνω salospir εφόσον με βοηθάει και θα δούμε τι άλλο θα χορηγήσει εν καιρώ.

Κορίτσια μου πέρασα πολύ δύσκολη φάση τον προηγούμενο μήνα. Έφτασα στα πρόθυρα της παράκρουσης μόλις είδα αίμα. Ήταν μια δυνατή κρίση υστερίας που κράτησε 3 μέρες. Έκλαιγα συνέχεια και χωρίς λόγο. Ίσως η ένταση ήταν αθροιστική στην περίπτωση μου και απλά ξέσπασα την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω βρε παιδιά τι γίνεται……….Εχω αλλάξει…..τα μπήγω με το παραμικρό…..έγινα μυγιάγγιχτη και ο αντρούλης μου δεν ξέρει από πού να με πιάσει.

9aXep2.png

καλημερα σε ολες σας φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν σας ξεχασα απλα μαλλον η εγκυμοσυνη με εριξε ψυχολογικα λογο αγχους και καποιων οικογενειακων πρβληματων και ετσι δεν ηθελα να μπαινω...Ενταξει μη με βρισετε ομως!!!!!Σας διαβασα εντελως επιγραμματικα γιατι εχετε γραψει και πολλα!!!

Cherry ευχομαι να πιασετε νησιωτηκο μωρο στις διακοπουλες σας και να περασετε και υπεροχα!

Margi καλη επιτυχια και σε σενα και να σκεφτεσε παντα αισιοδοξα και να δεις που θα εχεις θετικα αποτελεσματα!!!!!

Λια και σε σενα καλη επιτυχια και το σημαντικοτερο ειναι που εχεις καλο γιατρο!Θα σε βοηθησει και να δεις που ολα θα πανε τελεια!!!

Καποια ξεχναω απο τις προσεχως εγκυες αλλα ελπιζω να με συγχωρεσει!!

Εγκυουλες τωρα ...Διαβασα οτι ειστε καλα και εσεις και τα μωρακια σας και πολυ χαιρομαι!!Μπραβο ετσι να συνεχισουμε μεχρι να τα παρουμε αγκαλιτσα!! Η marioula θα μας ανοιξει το δρομο να μας πει την ωραια εμπειρια τοκετου να ακολουθησουμε και οι υπολοιπες ε!!!!!!!!

Marioula αληθεια ποτε εχεις ΠΗΤ?

Νενα ,αγγελικακι,μαρμιν και Λιλιτακι (και παλι καποια ξεχναω) διαβασα οτι φουσκωνετε και οτι ολα πανε καλα και ευχομαι να πηγαινουν ολα παντα τελεια για σας και τα μωρακια σας!

Εγω και το αγορακι μου ειμαστε στην 16 εβδομαδα πια..Οι μερες δεν περνανε γιατι βιαζομαι να τον παρω και αγκαλιτσα φυσικα...Αχ μονο εγω εχω γινει ετσι γκρινιαρα ή το παθαινει και καμια αλλη??Α επισης με εχει παρει απο κατω με τα κιλα εχω παρει 4 και ειναι σαν να εχω παρει 14...νιωθω σα φαλαινα εξω απο το νερο...Η κοιλια σαν να ειμαι 7 μηνων μοιαζει αφου οταν με ρωτανε και λεω ποσο ειμαι τελικα τους κανει εντυπωση...Τι να πω γιγαντας θα ειναι αυτο μωρο τελικα??Το βασικο ειναι φυσικα να ειναι γερο το αγορακι μου και ολα τα αλλα θα μου περασουν μολις τον αγκαλιασω!!

Υποσχομαι να μπαινω στο εξης πιο συχνα να τα λεμε....!

Σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι να ειστε σιγουρες, γιατι χωρις εσας μαλλον δεν θα γκρινιαζα τωρα για την κοιλαρα μου που μεγαλωνει!!!!!!!Τα φιλακια μου για την ωρα..... ;)

fHaOp2.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια. Εμενα ολο με ξεχνατε. Ισως επειδη αυτο τον καιρο δεν κάνω εντατικές και προγραμματισμενες προσπαθειες. Σημερα γιορταζει η Αγια Αννα. Ελπιζω να μας κάνει όλες μανούλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...