-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:
Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε.
Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60.Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.
Πάρτονα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Ποιος είναι αυτός ο ενδοκρινολόγος να μην περάσουμε ούτε απ'έξω 🙄
Ούτε ο δικός μου ενδοκρινολόγος που είναι και φωνακλάς και νομίζεις θα σε αρχίσει στα χαστούκια δεν μου έχει μιλήσει έτσι. Κι αν έχω θέματα, με το τσουβάλι γιατί είχα πέσει σε έναν κομπογιανίτη πιο μικρή και μου είχε φτάσει την TSH 0,3!
Όλα αυτά στα βρήκε από μία καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης; Νόμιζα αυτά είχες κάνει μόνο, άντε και καμιά TSH. Καλά τα glucophage, γενικά η μετφορμίνη (γιατί υπάρχει και σε άλλη μορφή) έχει κάποιες μελέτες που δείχνει πως βοηθάει στην ποιότητα ωαρίων και στην ρύθμιση του κύκλου αλλά κυρίως σε γυναίκες με πολυκυστικές, εκεί έχει επικεντρωθεί η μελέτη. Και τα δίνουν και σε περίπτωση πολυκυστικών εκτός από την αντίσταση στην ινσουλίνη ή στον προ διαβήτη. Σιγά δεν είναι τίποτα αυτά. Αλλά για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως προέκυψαν, από 3 γιατρούς που δεν βρήκαν τίποτα στο πήγαινε για δωρεά? Δεν είναι κάπως κουλό?
-
Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ
-
Θέματα
-
- 8.773 απαντήσεις
- 996.087 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 480.833 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 132.832 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.178.594 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.305 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.773 απαντήσεις
- 996.111 εμφανίσεις
-
- 1.668 απαντήσεις
- 69.224 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 560 εμφανίσεις
-
Ωοληψία-Ελάχιστο μέγεθος ωοθυλακίων που έδωσε γονιμοποίηση
Από Bubble24, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 5 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 66 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 4.161 εμφανίσεις
-
- 879 απαντήσεις
- 255.627 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 817 εμφανίσεις
-
Αναζητώ Meriofert και Cetrotide
Από nexus, in Πουλάω διάφορα για γονείς/ενήλικες (ΟΧΙ ρουχα παπουτσια)
- 0 απαντήσεις
- 54 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 1.514 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα