Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσπρια λόγο Τέταρτης ε??? Εγώ ρεβυθια ούτε ζωγραφιστα και φακές μακριά λόγο αλλεργίας...

εγω ειχα εχθες φασολαδα κατεψυγμενη.....φτιαχνω τελευταια παραπανω απο διαφορα φαγητα και τα βαζω καταψυξη σημερα που βγηκα πρωι εξω πηρα φρεσκο φαγκρι και εκανα ψαροσουπιτσα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι να συγκρινω εμας καθε 2 μηνες εβγαζε και διαφορετικα αποτελεσματα....ξεκινησαμε με 8 εκτ ποσοτητα 3% κινητικοτητα 98% ανωμ μορφες μετα πηγε 16 εκατ ποσοτ 25% κινητ και 80% ανωμ μορφ και μετα 1 εκατ ποσοτητα 1% κινητ και 95% ανμ μορφες και φυσικα καναμε μικρογονιμοποιηση εγω στα 16 εκατ και 25% κινητ ειπα στον γυναικολογο μου οχι στον εξωσωμ στον γυναικολογο εδω που κανει στο ιατρειο του σπερματεγχυσεις του ειπα πριν την εξωσωματικη να κανουμε μια σπερματεγχυση και μου απαντησε ''για μενα καλο ειναι γιατι λεφτα θα παρω για σενα ομως που δεν θα εχεις κανενα αποτελεσμα δεν θα ειναι καθολου καλο...μην σκεφτεσαι για σπερματεγχυση οταν δεν εχεις τελειο σπερμα την σπερματεγχυση την κανουμε οταν υπαρχει προβλημα στον τραχηλο οταν υπαρχει προβλημα στο σπερμα ειναι πεταμενα λεφτα και φρουδες ελπιδες''και οντως ειχε δικιο!!!

ναι έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς!!και εμάς μας το είχε πει από την αρχή και το θέλαμε και εμείς...αλλά ο εξωσωματικός ήθελε πρώτα να μου φύγει το άγχος..και τώρα είμαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση...είμαι στα όρια..μην σου πω ότι τα έχω περάσει....

φιλεναδες μου ειμαι εδω!!!!!!!!!!!! δεν το πιστευωωωωωωωωωωωω:P:p:p:p

τι κανετε ειστε καλα?????????

πολύ χαίρομαι που επιτέλους τα κατάφερες και μπήκες!!!τέλεια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

αααα πριν ηθελα να αναρτησω την τελευταια δημοσιευση αλλα ανεβηκε τωρα για καποιον λογο!!!!

αχ λιλιτακι ποσο ζηλευω...εχετε καταλαβει οτι σιγα σιγα τρωω και κρεατακι ε????

χθες τα μακαρονια με κιμα τα τσακισα!!!!βεβαια εφαγα μονο μια φορα, το μεσημερι αλλα ολο το φαγακι μου και δεν ήταν καθολου λιγο!!!!

λιλιτακι αν μου λες οτι φταιει το φεγγαρι...θα παω να το ξηλώσω και αυτο απο κει πανω!!!

λοιπον....πριν μπουμε στο σπιτι μας και πριν το γαμο ειχαμε κανει μια μεγαλη ανακαινιση...για τα 3 μπανια μου και για τα πλακακια του σπιτιου (μπανια και 3 δωματια) εδωσα 5000 στην πορσελανα και άλλα 5000 στον υδραυλικο, 2500 για τα υλικα και άλλα 2500 για την δουλεια του. Το σπιτι ηταν 30 χρονων και άλλαξα καθε σωλινακι που μπορει να περνουσε απο οπουδηποτε για να μην εχουμε προβληματα...η πεθερα μου που μενει απο κατω εχει εδω και 2 χρονια σχεδον που παραπονιεται για υγρασια στο δικο της μπανιο που ειναι απο κατω...απο τα 3 μπανια αυτα τα 2 χρονια χρησιμοποιουσαμε το 1 μονο ολοι γιατι τα αλλα τα αφησαμε μισα...επιπλακια μπανιου κ βρυσες, καθρεφτες...ειπαμε φετος και τωρα που μαζευτηκαν ολοι απο τις καλοκαιρινες διακοπες να τα φτιαξουμε...οταν λοιπον τον ρωτησα ποσο θελει για τα υλικα που πηρε σημερα για τις 2 βρυσες που θα περνουσε καπωας με κοιταξε περιεργα ενω οπως σας ειπα το σπιτι το ειχαν παρει τοτε εργολαβια να το φτιαξουν ολο τοτε...και το χειροτερο???ειδες της πεθερας μου και βρηκε οτι μαλλον η διαρροη ειναι απο το δικο μου μπανιο, το ενα απο τα αχρησιμοποιητα!!!!!ακομα παιδια δεν εχει κατουρησει ανθρωπος εκει μεσα...εδω και 2 χρονια πεταω μονο το νερο απο τον κουβα που σφουγγαρισα...και το καλυτερο...την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα πορσελανα για τις αλλες 2 βρυσες μου ειπαν οτι το συγκεκρινενο πλακακι δεν υπαρχει πλεον (γιατι εψαχνα να εχω καβατζα στην αποθηκη)...του το ειπα ηδη βεβαια οτι αν ηταν να εχω τετοια θεματα δεν θα εκανα ολη αυτη την ανακαινηση...θα κρατουσα τους παλιους σωληνες!!!

και εχω και συνεχεια....

με περνει τηλ ο αντρας μου μεσα στα νευρα και για να μην σας τα πολυλογω θα ψηφιστει ενα μετρο που θα λεει οτι οι φορτηγατζιδες θα πρεπει να βαλουν το ποσο των 18.000Ε αμεσα στην τραπεζα ως ρητρα σε περιπτωση που προκαλεσουν καποια καταστροφη στους δρομους?????δεν πολυκαταλαβα...ζζ

και το τελευταιο....ΕΧΩ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ!!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ναι κοριτσαρες, τα ρεβυθια λογω τεταρτης αλλα γενικα τα οσπρια τα τρωω αρκετα γενικα στην εγκυμοσυνη!!!και τα ρεβυθια ειδικα ειναι απο τα πρωτα φαγητα που εγαφα μετα τις ανακατωσοιυρες...

μαριουλα ηρθες!1!άντε ρε κοριτσαρα!!!μπραβο, τωρα θα μαθαινουμε νεα σου...παντως προχθες που ελειπες υπολογισαμε μονες την εβδομαδα σου!!!!:)

28xYp3.png

Κοριτσακια γεια σας κ απο μενα.ειμαι γιαννενα.φαγακι μαγειρεμενο απο τη μαμα.ολα καλα!

Κ ναιιιιιιι ΒΓΗΚΕ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ. 5 ΝΟΕΜΡΒΙΟΥ παρουσιαζομαι.

Ντεπα εκλεισα ραντεβου την δευτερα απογευμα με ζηκ. Τωρα πρεπει να βαλω προγραμμα στη ζωη μου

Κοριτσακια γεια σας κ απο μενα.ειμαι γιαννενα.φαγακι μαγειρεμενο απο τη μαμα.ολα καλα!

Ντεπα εκλεισα ραντεβου την δευτερα απογευμα με ζηκ. Τωρα πρεπει να βαλω προγραμμα στη ζωη μου

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

28xYp3.png

τέλεια τα νέα σου ειλικρινά!!

τα καλύτερα έρχονται είμαι σίγουρη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτέλους!!!!!

αντε βρε τοτε θα το ξαναπιουμε το καφεδακι συντομα, λες να σου φεραμε τύχη?:-P

Στο επομενο καφεδακι ελπίζω να πινεις λεμοναδα για τις λιγουρες!!!!!!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αααα πριν ηθελα να αναρτησω την τελευταια δημοσιευση αλλα ανεβηκε τωρα για καποιον λογο!!!!

αχ λιλιτακι ποσο ζηλευω...εχετε καταλαβει οτι σιγα σιγα τρωω και κρεατακι ε????

χθες τα μακαρονια με κιμα τα τσακισα!!!!βεβαια εφαγα μονο μια φορα, το μεσημερι αλλα ολο το φαγακι μου και δεν ήταν καθολου λιγο!!!!

λιλιτακι αν μου λες οτι φταιει το φεγγαρι...θα παω να το ξηλώσω και αυτο απο κει πανω!!!

λοιπον....πριν μπουμε στο σπιτι μας και πριν το γαμο ειχαμε κανει μια μεγαλη ανακαινιση...για τα 3 μπανια μου και για τα πλακακια του σπιτιου (μπανια και 3 δωματια) εδωσα 5000 στην πορσελανα και άλλα 5000 στον υδραυλικο, 2500 για τα υλικα και άλλα 2500 για την δουλεια του. Το σπιτι ηταν 30 χρονων και άλλαξα καθε σωλινακι που μπορει να περνουσε απο οπουδηποτε για να μην εχουμε προβληματα...η πεθερα μου που μενει απο κατω εχει εδω και 2 χρονια σχεδον που παραπονιεται για υγρασια στο δικο της μπανιο που ειναι απο κατω...απο τα 3 μπανια αυτα τα 2 χρονια χρησιμοποιουσαμε το 1 μονο ολοι γιατι τα αλλα τα αφησαμε μισα...επιπλακια μπανιου κ βρυσες, καθρεφτες...ειπαμε φετος και τωρα που μαζευτηκαν ολοι απο τις καλοκαιρινες διακοπες να τα φτιαξουμε...οταν λοιπον τον ρωτησα ποσο θελει για τα υλικα που πηρε σημερα για τις 2 βρυσες που θα περνουσε καπωας με κοιταξε περιεργα ενω οπως σας ειπα το σπιτι το ειχαν παρει τοτε εργολαβια να το φτιαξουν ολο τοτε...και το χειροτερο???ειδες της πεθερας μου και βρηκε οτι μαλλον η διαρροη ειναι απο το δικο μου μπανιο, το ενα απο τα αχρησιμοποιητα!!!!!ακομα παιδια δεν εχει κατουρησει ανθρωπος εκει μεσα...εδω και 2 χρονια πεταω μονο το νερο απο τον κουβα που σφουγγαρισα...και το καλυτερο...την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα πορσελανα για τις αλλες 2 βρυσες μου ειπαν οτι το συγκεκρινενο πλακακι δεν υπαρχει πλεον (γιατι εψαχνα να εχω καβατζα στην αποθηκη)...του το ειπα ηδη βεβαια οτι αν ηταν να εχω τετοια θεματα δεν θα εκανα ολη αυτη την ανακαινηση...θα κρατουσα τους παλιους σωληνες!!!

και εχω και συνεχεια....

με περνει τηλ ο αντρας μου μεσα στα νευρα και για να μην σας τα πολυλογω θα ψηφιστει ενα μετρο που θα λεει οτι οι φορτηγατζιδες θα πρεπει να βαλουν το ποσο των 18.000Ε αμεσα στην τραπεζα ως ρητρα σε περιπτωση που προκαλεσουν καποια καταστροφη στους δρομους?????δεν πολυκαταλαβα...ζζ

και το τελευταιο....ΕΧΩ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ!!!!!

Βαριεμαι και μονο να σου γραψω τι εχει γινει απο χθες.....

1. μου συμπεριφερθηκε πολυ ασχημα και χωρις λογο η προισταμενη της εφοριας γιατι ειναι μαλλον για το ψυχιατρειο και εγω το εβαλα στα κλαμματα και ταραχτηκα πολυ, συμπερασμα ο Αλεξης της ειπε οτι ετσι και παθω κατι εγω και το μωρο θα την θαψει αυτην και την οικογενεια της, μετα αυτη καλεσε την αστυνομια..... θελεις κι αλλα. :evil:

2. Η εφορια μου ηρθε 1260 ευρω και αλλα 4500 του αντρα μου που πλεον θεωρειτε ανεργος.:(

3. Σημερα βγαινοντας απο το μπανιο σακατεψα τα 2 τελευταια δαχτυλακια του ποδιου, εγω να σφαδαζω και να χτυπάνε τα τηλ. γιατι αργησα να φτασω στη δουλεια. :confused:

4. Τα κιλα στη ζυγαρια δειχνουν πλεον 5, σε 3-4 μερες πηρα 1 κιλο?

5. Και φυσικα με τετοια γκαντεμια τζιφος και το λαχειο που ειχα αγορασει:?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

δεν το πιστευω!!!!!!!!!!φοβερα νεα μπραβο κοριτσακι μου ειδες που απελπιζοσουν και στεναχωριωσουν τωρα ολα καλα θα πανε θα δεις...σου εφεραν γουρι τα κοριτσια μας!!!που παρουσιαζεσαι???ο αντρας σου τι λεει??τελεια και με το ραντεβου σου!!θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη θα δεις;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θελετε να σας πω τα δικα μου νεα???ειχε ο αντρας μου εδω και λιγες μερες μια αιμοραιδα που τον ενοχλουσε καποια στιγμη ομως αρχησε να αιμορραγει πηγαμε λοιπον στον γαστρεντερολογο και μας ειπε πως εχει δημιουργησει αποστημα γιατι επιμολυνθηκε απο μικροβιο που λογω του προβληματος που σας εχω πει στο παρελθον οτι υπαρχουν αρκετα στην περιοχη ετσι λοιπον του εδωσε αντιβιωση και αν μεχρι μεθαυριο δεν εχει περασει θα χρειαστει να κανει κολονοσκοπιση και διαφορες αλλες εξετασεις και να του το καθαρησουν χειρουργικα..εχετε να πειτε κατι??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι μέρα και αυτή σήμερα ε??

κάντυ μου τι να πω για τον αντρούλη σου...είχα και εγώ όταν ήμουν φοιτήτρια...

και έκανα και εγώ...δεν πόνεσα καθόλου το μόνο που με πείραξε ήταν κάτι πράγματα που έδωσε να πιώ για να καθαρίσει το έντερο μου...έχει τόσα χρόνια και ακόμη έρχεται στο νού μου η γεύση

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...