Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

επισσης εχω ακουσει παρα πολλες περιπτωσεις που επαιρναν αντισυληπτικα χωρις να εχουν καταλαβει πως ειναι εγκυες και δεν εχουν παθει τιποτα τα μωρα γεννηθηκαν μια χαρα!!!μην αγχωνεται δεν νομιζω οτι αυτο εχει επηρεασει σε κατι αρνητικα την εγκυμοσυνη της!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάντυ μου, εσάς ποιό ήταν το πρόβλημα?

το σπέρμα δεν ήταν καλό??

ο δικό μας δεν ήταν καλό...τώρα με τις βιταμίνες είναι καλύτερο αλλά όχι τέλειο...

αυτό σκέφτομαι συνέχεια πως ένα χρόνο τώρα χαμένος χρόνος ήτανε..αυτή τη κίνηση έπρεπε να την έκανα ένα χρόνο πριν...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κάντυ μου, εσάς ποιό ήταν το πρόβλημα?

το σπέρμα δεν ήταν καλό??

ο δικό μας δεν ήταν καλό...τώρα με τις βιταμίνες είναι καλύτερο αλλά όχι τέλειο...

αυτό σκέφτομαι συνέχεια πως ένα χρόνο τώρα χαμένος χρόνος ήτανε..αυτή τη κίνηση έπρεπε να την έκανα ένα χρόνο πριν...

ναι το μονο προβλημα μας ηταν το σπερμα βεβαια επειδη ειχα κι εγω πολυκυστικες ξεκινησα να ψαχνω απο εκει αλλα καμια σχεση το μονο θεμα ηταν το σπερμα που χασαμε 5 μηνες με τις βλακειες του καθε ουρολογου και τι καταφεραμε???να χασουμε τοσα λεφτα και τοσο χρονο αν την ειχα κανει απο την αρχη που το ανακαλυψαμε τωρα θα γεννουσα:evil:το σπερμα ειναι πολυ δυσκολο να διορθωθει και θελει και παρα πολυ χρονο..το εχω μετανιωσει που εχασα τοσο χρονο που ηλπιζα αδικα οτι θα φτιαξει και οτι ολα θα διορθωθουν που με τοσα χρηματα που ξοδεψα στις intellecta και στα σπερμοδιαγραμματα θα ειχα κανει 3 εξωσωματικες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι το μονο προβλημα μας ηταν το σπερμα βεβαια επειδη ειχα κι εγω πολυκυστικες ξεκινησα να ψαχνω απο εκει αλλα καμια σχεση το μονο θεμα ηταν το σπερμα που χασαμε 5 μηνες με τις βλακειες του καθε ουρολογου και τι καταφεραμε???να χασουμε τοσα λεφτα και τοσο χρονο αν την ειχα κανει απο την αρχη που το ανακαλυψαμε τωρα θα γεννουσα:evil:το σπερμα ειναι πολυ δυσκολο να διορθωθει και θελει και παρα πολυ χρονο..το εχω μετανιωσει που εχασα τοσο χρονο που ηλπιζα αδικα οτι θα φτιαξει και οτι ολα θα διορθωθουν που με τοσα χρηματα που ξοδεψα στις intellecta και στα σπερμοδιαγραμματα θα ειχα κανει 3 εξωσωματικες

αυτό σκέφτομαι και εγώ..δεν πειράζει όμως δεν οφελεί σε τίποτα να τα θυμόμαστε...εμείς τέλη αυγούστου 2011 είχαμε αποφασίσει για εξωσωματική..μετά από όλα που ακούγαμε λέμε πάμε πρωτα να βελτιώσουμε το σπέρμα να κάνουμε και σπερματεγχύσεις με αυτά και με εκείνα βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο όπως πριν ένα χρόνο..

σε κάποια φάση που θα μπορείς να συγκρίνουμε λίγο το σπερμοδιάγραμμα...εμάς η κινητικότητα δεν είναι καλή...

ήταν 0% τώρα νομίζω πάνω από 25%..

μακάρι να τα καταφέρουμε το Νοέμβριο....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αυτό σκέφτομαι και εγώ..δεν πειράζει όμως δεν οφελεί σε τίποτα να τα θυμόμαστε...εμείς τέλη αυγούστου 2011 είχαμε αποφασίσει για εξωσωματική..μετά από όλα που ακούγαμε λέμε πάμε πρωτα να βελτιώσουμε το σπέρμα να κάνουμε και σπερματεγχύσεις με αυτά και με εκείνα βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο όπως πριν ένα χρόνο..

σε κάποια φάση που θα μπορείς να συγκρίνουμε λίγο το σπερμοδιάγραμμα...εμάς η κινητικότητα δεν είναι καλή...

αφου με σενα ειναι ολα καλα,θα δεις θα πανε ολα καλα :D

και το σπερμα διορθωθηκε σημαντικα!!

Διαφημίσεις

τι να συγκρινω εμας καθε 2 μηνες εβγαζε και διαφορετικα αποτελεσματα....ξεκινησαμε με 8 εκτ ποσοτητα 3% κινητικοτητα 98% ανωμ μορφες μετα πηγε 16 εκατ ποσοτ 25% κινητ και 80% ανωμ μορφ και μετα 1 εκατ ποσοτητα 1% κινητ και 95% ανμ μορφες και φυσικα καναμε μικρογονιμοποιηση εγω στα 16 εκατ και 25% κινητ ειπα στον γυναικολογο μου οχι στον εξωσωμ στον γυναικολογο εδω που κανει στο ιατρειο του σπερματεγχυσεις του ειπα πριν την εξωσωματικη να κανουμε μια σπερματεγχυση και μου απαντησε ''για μενα καλο ειναι γιατι λεφτα θα παρω για σενα ομως που δεν θα εχεις κανενα αποτελεσμα δεν θα ειναι καθολου καλο...μην σκεφτεσαι για σπερματεγχυση οταν δεν εχεις τελειο σπερμα την σπερματεγχυση την κανουμε οταν υπαρχει προβλημα στον τραχηλο οταν υπαρχει προβλημα στο σπερμα ειναι πεταμενα λεφτα και φρουδες ελπιδες''και οντως ειχε δικιο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσαρες κρατατεμε!!!!!σημερα θα σκοτωσω εναν υδραυλικο!!!!και ειναι και μακρινος συγγενης....

Χαχαχαχαχαχα κάτι γίνεται με την πανσέλινο και είμαστε όλες μέσα στα νεύρα.......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσαρες κρατατεμε!!!!!σημερα θα σκοτωσω εναν υδραυλικο!!!!και ειναι και μακρινος συγγενης....

απο μενα μην περιμενεις να σε κρατησω!!!!αν θελεις ερχομαι για βοηθεια!!!εχω ηδη τσακωθει με τον αντρα μου!!!!ελπιζω οταν ερθει να μην μου πει κουβεντα γιατι θα πιασω κουζινομαχαιρο!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μμμμ τι φαγάκι κάναμε σήμερα???Εγώ γιουβετσάκι μόλις βγήκε από το φούρνο!!!Καλή μας όρεξη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Όσπρια λόγο Τέταρτης ε??? Εγώ ρεβυθια ούτε ζωγραφιστα και φακές μακριά λόγο αλλεργίας...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...