Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. καντυ εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

18.tinkerbell!24

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

καντυ ( ??? ) Π.Η.Τ=

margi (???) Π.Η.Τ.=

Trelokouneli(???)Π.Η.Τ.=

iriniv(???)Π.Η.Τ.=-

baby girl (???)Π.Η.Τ.=

cherry09 (???)Π.Η.Τ.= 22-4-12

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!!

Ριτακι δεν μειναμε ολες με κλομιφαινη αλλα τι σημασια εχει...ειναι θεμα χρονου εδω που εισαι!!!!

λιλιτακι αφου θα σου την αλλαξουν ολα καλα!!!καλα αποτελεσματα να εχεις κιολας με τις εξετασεις σου σημερα...αληθεια τι θα κανεις?

μαρμιν μου φαινεται θες να τα ακους!!!κοριτσαρα εισαι κορμαρα εγκυος!!στο ειπα και προχθες....

παντως κ@λο δεν βαζεις κάτω...που πας καλε με 29 αιματοκριτη???δεν ζαλιζεσαι???μονο εγω βαδιζω και παραμιλώ σ'αυτο το φορουμ???

αγγελικακι εγινε αισθητη η απουσια σου!!!περαστικά σου ρε κοριτσακι...άλλη φορα να προσεχεις τι τρως γιατι εχεις ευαισθητο στομαχι, εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης με την πορεια σου...εκτος και αν αλλάζεις μηνα, όσο για τον β' επιπεδου...μη μου πεις οτι περιμενεις να κανεις την εξεταση για να παρεις πραγματακια???

για τα ισπανικά έχω να σου πω ένα μεγαλο συγχαρητηρια...αλλά δεν εχεις και πολύ χρονο μπορστα σου ή θα συνεχισεις και μετα την γεννα???δυσκολο μου ακουγετε...

η μαριουλα η καημενη θα εχει σκυλοβαρεθει...σκεφτομουν να της στειλω κανα εμαιλ με βιβλια αν βρω κατι σε pdf για να μην θελειι ιντερνετ αλλα και παλι πως θα δει το εμαιλ???

παλι καλα που εχει και τν μικρη μαζι της...

ντεπα εγω ειχα παει κανα 2μηνακι πριν μεινω εγκυος για καθαρισμο και ενα σφραγισματακι (φυσικά και το ειχα προγραμματισει μηπως και μεινω εγκυος)...λες να ξαναπαω ε σιγά σιγα???οι ενεσεις που σου κανουν ειναι ασφαλεις???

εγω κοριτσαρες εχω φωτογραφιση αυριο το απογευμα και θα κανουμε και την αυχενική διαφανεια...σας ειχα πει οτι με την γιατρο ηδη ειδαμε οτι εξελισεται ομαλα οποτε δεν εχω την παραμικρή αγωνία...πιο πολυ εχω περιεργια να δω ποσο μεγαλωσε και φυσικά ανυπομονώ να δω αν θα ειναι αγορι ή κοριτσι...ο αντρας μου σστην αρχή δεν ηθελε να το δουμε, εγω μετα του λεω θα το δω και δεν θα σου το πω και χθες σαν να τον ειδα να αλλαζει γνωμη!!!!νομιζω οτι το να ξερεις το φυλο σε κανει να δένεσαι περισσοτερο...οτι και να ειναι απλα απευθυνεσαι πλεον σε συγκεκριμενο ατομο...

λιλιτακι συγχαρητηρια που βρηκες τις λιστες!!!!καποια στιγμη της εψαχνα και γω αλλά δεν εβρισκα τιποτα!!!

Από εξετάσεις τις κλασικές σίδηρο αιματοκρήτη ούρα ζάκχαρο.....Όσο για τηις λίστες άστα πό τις 5 το πρωί τις ψάχνω ξεστραβώθικα όμως θέλουν λίγο ρετουσάρισμα άν μπεί η Μικρούλα μας στις 9/10 θα τι φτάξει!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

άντε ρε το κοριτσι!!!και η πεθερα μου καπως ετσι εμεινε εγκυος στον αντρα μου αλλα τοτε δεν πηρε φαρμακα ευτυχως!!!!αμαν ρε το κοριτσι...μακαρι ναπαν ολα καλα...

η μαριουλα απιστευτη ταλαιπωρια...θα την παρω και γω κανα τηλ σημερα να δω τι κανει...τι τυχη και αυτη...

28xYp3.png

οντως ας ερθει και θα πεσει τσεκουρωμα...τα κοριτσια που δεν μπαινουν λεω να τα σβησω...ή μηπως να τα κρατησω για να βλεπουν οι καινουριες και να καταλαβαινουν την αποτελεσμταικοτητα της παρεας μας???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κορτσια θυμαστε που τοτε που ειχα μειει εγω εγκυος ειχε μειει και μια φιλη μου και μετα το εχασε; τωρα μιλησαμε στο τηλ και μου ειπε οτι ειαι εγκυος 3 μηνων,χωρις α το ξερει γιατι μαλλο το επιασε αμεσως μετα την αποβολη. εχει αγχωθει παρα πολυ γιατι μετα απο την αποβολη και εω ειχα περασει 40 μερες περιπου χωρις α εχει αδιαθετησει πηγε στο γυαικολογο της εκανε υπερηχο δε ειδα τιποτα,εκαε και χοριακη αρητικη ειχε βγει,και μετα της εδωσε χαπια για να της ερθει περιοδος,αφου δε της ηρθε εκαναν παλι υπερηχο δεν ηταν τιποτα και πηρε 2 μηνες περιπου αντισσυλυπτικα και παλι δεν ηρθε περιοδος και εκανε χθες χοριακη βγηκε στα φουλ και πηγε στο γιατρο ακουσα και καρδια και ειναι 3 μηνων. τωρα φευγει αρων αρων για αθηνα να παει για α επιπεδου καθως και σε ριδικη γιατρο να της πουνα αν εχει επηρεαστει το μωρο απο τα φαρμακα. εχετε ξανακουσει τιποτα παρομοιο; δεν ειαι τοσο αδικο μετα απο μια αποβολη να παθει κατι και το 2 μωρακι σου;

Δέν α πάθει τίποτα το μωράκι μια χαρά θα είναι θα δείς μια φίλη μου έπερνε κορτιζόνη και δέν είχε περίοδο έκανε τέστ αρνητικό πήγε στο γιατρο της είπε ότι της κόπηκε η περίοδος από τη κορτιζόνη για 3 μήνες ήταν ήσυχη ότι δέν έχει περίοδο λόγο κορτιζόνης μετα που τη σταμάτησε δέν έλεε να έρθει η περίοδος τελικά στν 5 μήνα έκανε ξανά χοριακή και κατάλαβαν ότι είναι έγκυος το μωρό γεννήθικε αρχές Σεπτεμβρίου και είναι μια χαρά παίδαρος!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ax Aγγελικάκι, μακάρι να πάνε όλα καλά με την φίλη σου. Πώς δεν το κατάλαβαν, ρε γμτ; Τι να πω. Πολύ περίεργα πράγματα.....Εμένα μία φίλη μου έφτασε 5 μηνών και δεν είχε καταλάβει ότι ειναι έγκυος. Είχε λίγο αιματάκι κάθε που άλλαζε μήνα, δεν έδινε σημασία ( είχε απαογοητευτεί γιατί προσπαθούσε πολλά χρόνια) και κάποια στιγμή αισθάνθηκε τις κλωτσιές του μωρού. Εκεί τα έπαιξε.....Πήγε στο γιατρό και την έστειλε αμέσως για β επιπέδου. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Να φανταστείτε μέχρι τότε δεν έίχε κάνει ούτε μία εξέταση, κάπνιζε, έπινε, έβγαινε και ξενυχτούσε, δούλευε. Αν είναι να γεννηθεί ένα μωρό, θα γεννηθεί .ο,τι και να κάνεις.

Τινκερμπελ, θα κάνεις υστεροσκόπηση; Τίποτα δεν είναι.....Ούτε που θα την καταλάβεις.

Εγώ πήγα σήμερα κι έκανα εξετάσεις αίματος, ούρων, κολπικού υγρού. Παρασκευή ή Δευτέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα. Βρε κορίτσια, χθες βράδυ, ξέρετε πώς πεινούσα στον ύπνο μου; Και το στομάχι μου πονούσε. Και κάθε 2 ώρες το βράδυ πάω τουαλέτα.....

Ρίτα ( συνονόματη ) καλώς όρισες. Εγώ δεν ξέρω να σου πω για κλομιφαίνη. Δεν πήρα ποτέ. Σου εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Πέπσι, την Κυριακή πώς ήσουν; Δεν μας είπες!

Τσέρυ, καλά αποτελέσματα αύριο. Σε χαίρομαι που δεν αγχώνεσαι καθόλου. Μακάρι να ήμουν κι εγώ σαν εσένα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε??

Καλημέρα κοριτσάκια πρωινή πρωινή σήμερα πάω για τις εξετασούλες μου!!!Πήγα εχθές και πήρα μορντούρα και αυτοκόλητα με το Μίκυ για το δωμάτιο του πισπιριγκίου ήμουν όλο χαρά κολλήσαμε τη μπορντούρα και σήμερα περίμενα να κολλήσουμε και τα αυτοκόλητα.......σηκώνεται ο άντρας μου στις 5 το πρωί για τη δουλειά και τι να δεί όλη η μπορντούρα είχε ξεκολλήσει και κρεμότανε τα πλήρωσα 75 γιατί πήγα σε μαγαζί με ταπετσαρίες και καλά να είναι ποιοτικότερα 16,80 τα 5 μέτρα μπορντούρα.... τα ξανακόλλησε άν ξαναβγούν αύριο θα τα πάω πίσω και θα με ακούσετε από Κύπρο μέχρι Θεσσαλονίκη....... tinkerbell καλή επιτυχία κοριτσάκι μου όλα θα πάνε καλά θα δείς να μη φοβάσαι καθόλου!!!Πάω στο διαγνωστικό θα μπώ αργότερα να σας πώ νεότερα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου!!!
κορτσια θυμαστε που τοτε που ειχα μειει εγω εγκυος ειχε μειει και μια φιλη μου και μετα το εχασε; τωρα μιλησαμε στο τηλ και μου ειπε οτι ειαι εγκυος 3 μηνων,χωρις α το ξερει γιατι μαλλο το επιασε αμεσως μετα την αποβολη. εχει αγχωθει παρα πολυ γιατι μετα απο την αποβολη και εω ειχα περασει 40 μερες περιπου χωρις α εχει αδιαθετησει πηγε στο γυαικολογο της εκανε υπερηχο δε ειδα τιποτα,εκαε και χοριακη αρητικη ειχε βγει,και μετα της εδωσε χαπια για να της ερθει περιοδος,αφου δε της ηρθε εκαναν παλι υπερηχο δεν ηταν τιποτα και πηρε 2 μηνες περιπου αντισσυλυπτικα και παλι δεν ηρθε περιοδος και εκανε χθες χοριακη βγηκε στα φουλ και πηγε στο γιατρο ακουσα και καρδια και ειναι 3 μηνων. τωρα φευγει αρων αρων για αθηνα να παει για α επιπεδου καθως και σε ριδικη γιατρο να της πουνα αν εχει επηρεαστει το μωρο απο τα φαρμακα. εχετε ξανακουσει τιποτα παρομοιο; δεν ειαι τοσο αδικο μετα απο μια αποβολη να παθει κατι και το 2 μωρακι σου;

ελπιζω ολα να πανε καλα για την φιλη σου και το μωρακι της να ειναι μια χαρα!!!

Ax Aγγελικάκι, μακάρι να πάνε όλα καλά με την φίλη σου. Πώς δεν το κατάλαβαν, ρε γμτ; Τι να πω. Πολύ περίεργα πράγματα.....Εμένα μία φίλη μου έφτασε 5 μηνών και δεν είχε καταλάβει ότι ειναι έγκυος. Είχε λίγο αιματάκι κάθε που άλλαζε μήνα, δεν έδινε σημασία ( είχε απαογοητευτεί γιατί προσπαθούσε πολλά χρόνια) και κάποια στιγμή αισθάνθηκε τις κλωτσιές του μωρού. Εκεί τα έπαιξε.....Πήγε στο γιατρό και την έστειλε αμέσως για β επιπέδου. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Να φανταστείτε μέχρι τότε δεν έίχε κάνει ούτε μία εξέταση, κάπνιζε, έπινε, έβγαινε και ξενυχτούσε, δούλευε. Αν είναι να γεννηθεί ένα μωρό, θα γεννηθεί .ο,τι και να κάνεις.

Τινκερμπελ, θα κάνεις υστεροσκόπηση; Τίποτα δεν είναι.....Ούτε που θα την καταλάβεις.

Εγώ πήγα σήμερα κι έκανα εξετάσεις αίματος, ούρων, κολπικού υγρού. Παρασκευή ή Δευτέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα. Βρε κορίτσια, χθες βράδυ, ξέρετε πώς πεινούσα στον ύπνο μου; Και το στομάχι μου πονούσε. Και κάθε 2 ώρες το βράδυ πάω τουαλέτα.....

Ρίτα ( συνονόματη ) καλώς όρισες. Εγώ δεν ξέρω να σου πω για κλομιφαίνη. Δεν πήρα ποτέ. Σου εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Τσέρυ, καλά αποτελέσματα αύριο. Σε χαίρομαι που δεν αγχώνεσαι καθόλου. Μακάρι να ήμουν κι εγώ σαν εσένα......

καλημερα margi μου!!πριν κανα 2μηνο μου ελεγε η πεθαρα μου οτι μια γνωστη της κοπελα καταλαβε οτι ηταν εγκυος στον 8ο μηνα!ειχε λεει κανονικα περιοδο μεχρι τοτε.μια μερα την ποναγε η κοιλια της και πηγε στον παθολογο και ανακαλυψαν οτι ηταν εγκυος!!!ηταν παχουλη και δεν ειχε καταλαβει οτι εχει κοιλια..αλλα καλα..το μωρο δε το καταλαβε οτι κουνιοταν???κουφαθηκα!!!!

εγω σκεφτομουν για την υστεροσκοπηση η λαποροσκοπηση,μας την προτινε ο γιατρος μου στην πατρα αλλα θα παω στις 22/10 σε γιατρο στην Αθηνα να δω τι θα μας πει και αυτος που εχει μεγαλυτερη εμπειρια..βασικα στο Χασιακο εχω κλεισει ραντεβου οσες τον εχετε ακουσει

έχω ακούσει και εγώ μια περίπτωση και όλα καλά με το μωράκι!!!

μάτρζι μου, όχι για εξωσωματική πάω...

έκανα πριν λίγο και τη θρομβοφιλία...αυτά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

σας διαβασα και θα σχολιασω μαζικα και οτι θυμαμαι λυσσαξατε πρωι πρωι και την υπολοιπη μερα χανεστε!!!!

Ριτα τα ιδια πηρε και ο αντρας μου + και κατι ορμονες οκ διορθωθηκε λιγο ελαχιστα θα ελεγα αλλα μετα ηταν χειροτερα απ οτι στην αρχη αν εχει προβλημα στο σπερμα ειναι απλα πεταμενα λεφτα και τζαμπα χαμενος χρονος αν ομως δεν εχει και απλα το κανετε για προληπτικους λογους τοτε οκ!!!!

οσο για την κλομιφαινη νομιζω πως οι περισσοτερε εδω περα δεν μειναμε εγκυος χαρη σ αυτην;)

Τσερρυ εμενα τωρα μου ειπε να παω σε 3 μηνες παλί για καθαρισμο λογω της προγεστερονης που πηραμε τα ουλα μας γινοντε σκ@τ@ και πρεπει να τα φροντιζουμε λιγο παραπανω τωρα αφου ειχες παει τοσο προσφατα τι να πω πλενετα καλα και πηγαινε κατευθειαν στον 6ο οσο για τις ενεσεις ναι επιτρεποντε αυτο μου το ειχε πει και η οδοντιατρος μου αλλα το γραφει και στις οδηγιες που μου εδωσε ο γιατρος μου αλλα εμενα στην συγκεκριμενη οδοντιατρο που πηγαινω εδω δεν εχει χρειαστει να μου κανει σε σφραγισμα ενεση και να φανταστειτε πως εγω πριν ερθω εδω και ξεκινησω σ αυτην με το που ακουγα τον τροχο ζητουσα ενεση χωρις να ακουμπησει ακομα στο δοντι μου ειχα κανει την πρωτη παω λοιπον πρωτη φορα εδω παει να ξεκινησει της λεω ενεση τι ενεση μου λεει θα κανω ενεση για σφραγισμα???ουτε να το σκεφτεσαι μου λεει και οντως βρε κοριτσια τιποτα δεν καταλαβαινω εχει ενα χερι πουπουλο!!!και φυσικα ουτε στον καθαρισμο χρειαζεται ενεση!!!

Αγγελικακι κι εγω μετα την β επιπεδου θα ξεκινησω ψωνια!!περυσι γνωρησα μια κοπελιτσα που ηταν εγκυος εκανε την αυχενικη και ηταν ολα καλα στην β επιπεδου ομως βρηκαν οτι το μωρακι της ειχε σοβαρο προβλημα και επρεπε να της το παρουν η κοπελα περασε ασχημες στιγμες ευτυχως ομως που δεν ειχε αρχισει να ψωνιζει γιατι αυτο θα ηταν ακομα χειροτερο τωρα ξαναειναι εγκυος αλλα πολυ συγκρατημενη!!!φυσικα αυτο ηταν ενα παραδειγμα δεν σημαινει πως θα συμβει και σε μας αλλα καλυτερα φυλαγε τα ρουχα σου..........!!!κι εγω πιστευω πως η καλυτερη εποχη για να ψωνισω ειναι αμεσως μετα την β επιπεδου εμενα βεβαια δεν με παιρνει να το τραβηξω κι αλλο:rolleyes:

Λιλιτακι καλα θα κανεις με την μπορντουρα...τοσα χρηματα εδωσες μην αφησεις να πανε τζαμπα....καλα αποτελεσματα και στις εξετασεις σου!!!

Μαρμιν με 29 αιματοκριτη μια χαρα σε βρισκω!!!!πολυ μου αρεσε το σημερινο σου προγραμμα ζηλεψα:tongue:

εγω πηρα τις εξετασεις μου ολα μια χαρα ειναι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...