Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!

είπατε για οδοντίατρο και πρέπει να πάω και εγώ αυτό το μήνα πριν αρχίσουν οι διαδικασίες!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πίκρα με τη μπορνούρα αλλά πιστεύω να μην έχετε άλλα

Τιγκερμπελ να πας με το καλό να ξεμπερδεύεις από αυτά

Σήμερα έχω βαρύ πρόγραμμα ετοιμάζομαι και φεύγω σε λίγο θα πάω στην φίλη μου να μου κάνει τα ιδιαίτερα σχετικά με το τι θα χρειαστώ από εδώ και πέρα έπειτα στο κέντρο για φαγητάκι με τον άντρα μου μετά ιπποκράτειο για τις ασκήσεις ανώδυνου και τέλος στη γυναικολόγο (στις 5) για να δούμε το μικρούλη μας και είμαι περίεργη μόνο η μαμά έβαλε κιλά ή πάχυνε κι αυτό:tongue: όχι τίποτα άλλο αλλά για να λέω ότι αυτό φταίει για τα κιλά που έβαλα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πίκρα με τη μπορνούρα αλλά πιστεύω να μην έχετε άλλα

Τιγκερμπελ να πας με το καλό να ξεμπερδεύεις από αυτά

Σήμερα έχω βαρύ πρόγραμμα ετοιμάζομαι και φεύγω σε λίγο θα πάω στην φίλη μου να μου κάνει τα ιδιαίτερα σχετικά με το τι θα χρειαστώ από εδώ και πέρα έπειτα στο κέντρο για φαγητάκι με τον άντρα μου μετά ιπποκράτειο για τις ασκήσεις ανώδυνου και τέλος στη γυναικολόγο (στις 5) για να δούμε το μικρούλη μας και είμαι περίεργη μόνο η μαμά έβαλε κιλά ή πάχυνε κι αυτό:tongue: όχι τίποτα άλλο αλλά για να λέω ότι αυτό φταίει για τα κιλά που έβαλα:P

Α όμορφα θα περάσει η μέραμ αποκορύφωμα την φωτογράφηση του μπεμπάκου!!!Άντε περιμένουμε νέα σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερούδια!

Μα καλά, όλες έγκυες είστε εδώ μέσα; :))) Τελικά η κλομιφαίνη κάνει θαύματα!

Marmin, Κάντυ και Cherry09 σας εύχομαι μ' έναν πόνο που λένε και σύντομα να ακολουθήσω κι εγώ! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία... δεν τα διάβασα όλα, είναι πολλά.

Κάντυ, του έδωσε τα intelecta σε φιαλίδια και μια βιταμίνη, δεν θυμάμαι πως λέγεται.

Tinkerbell, καλή επιτυχία!

Α όμορφα θα περάσει η μέραμ αποκορύφωμα την φωτογράφηση του μπεμπάκου!!!Άντε περιμένουμε νέα σας!!!

Όντως η φωτογράφηση θα είναι το καλύτερο ελπίζω μόνο να μην καταρεύσω γιατί χθες όλο το απόγευμα ζαλιζόμουν:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Μα καλά, όλες έγκυες είστε εδώ μέσα; :))) Τελικά η κλομιφαίνη κάνει θαύματα!

Marmin, Κάντυ και Cherry09 σας εύχομαι μ' έναν πόνο που λένε και σύντομα να ακολουθήσω κι εγώ! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία... δεν τα διάβασα όλα, είναι πολλά.

Κάντυ, του έδωσε τα intelecta σε φιαλίδια και μια βιταμίνη, δεν θυμάμαι πως λέγεται.

Tinkerbell, καλή επιτυχία!

καρνιτίνη είχε δώσει και στο δικό μου και σε άλλη περίπτωση που ξέρω και όντως είναι θαυματουργή μαζί με την άλλη βιταμίνη που λες θα γίνει τούρμπο το σπέρμα;) οπότε έχε το νου σου ο πελαργός έρχεται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

marioula1234 (αγορακι) Π.Η.Τ=25/10/2012

lilitaki (αγορακι) Π.Η.Τ=3/12/2012

marmin (αγορακι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

λουνα (αγορακι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki ( κοριτσακι??? ) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 ( ??? ) Π.Η.Τ= 6/3/2013

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

margi (???) Π.Η.Τ.=

Trelokouneli(???)Π.Η.Τ.=

iriniv(???)Π.Η.Τ.=-

baby girl (???)Π.Η.Τ.=

cherry09 (???)Π.Η.Τ.=

Κορίτσια προσθέστε ότι έχω ξεχάσει καιρό την έχουμε αφήσει τη λίστα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα σ εολες,τι κανετε; τρομαξα α σας διαβασω...βλεπω καλα τα περασετε,ελπιζω να ξααβρεθητε συντομα. εγω χαθηκα λιγο γιατι το σαββατο πηγαμε σε εαν γαμο και κατι με πειραξε και αρχισα μια εμετος μια διαροια,την κυριακη φυγαε ωρις απο το σπιτι και γυρισαμε αργα,την δευτερα ετρεχα για δουλειες του συζυγου οταν γυρισα σπιτι ημουν πτωμα και χθες δουλευα και το απογευθμα αρχισα ισπανικα,μετα σουπερμαρκετ και μετα παλι σπιτι αλλα πτωμα....

μαρμιν μου α προσεχεις να μην ζαλιστεις,ισως σου αυξησει τη δοση του σιδηρου.

λιλιτακι εχεις ακομα χρονο αλλα και με μαισαρικη α γεησεις δε πειραζει,το μωρακι σου να ναι καλα.

λεια καλα αποτελεσματα αυτη τη φορα,σου ευχομαι α μπεις συτομα και α μας αακοιωσεις ευχαριστα.

ριτακι καλως ηρθες στην γουρλουδικη παρεα μας.

καντυ αυτο σκεφτομου και γω οτι θα κοιταω και θα βαρεθω μεχρι το τελος,τωρααυπομωνω α καω το β επιπεδου και να αρχισω α κοιταζω και να ετοιμαζομαι σιγα σιγα.

με την μαριουλα μιλησα χθες ,καλα ειαι το κοριτσακι μας αλλα βαριεται πολυ εκει και της λυπουμε...

ξεχναω τιποτα; ειναι και πολλα...

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. deppa εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

deppa ( ??? ) Π.Η.Τ=

margi (???) Π.Η.Τ.=

Trelokouneli(???)Π.Η.Τ.=

iriniv(???)Π.Η.Τ.=-

baby girl (???)Π.Η.Τ.=

cherry09 (???)Π.Η.Τ.=

Κορίτσια προσθέστε ότι έχω ξεχάσει καιρό την έχουμε αφήσει τη λίστα μας!!!

εμένα δεν βλέπω...:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εμένα δεν βλέπω...:(:(

1. luna82 έγκυος

2. aggelikaki έγκυος

3. pepsi1

4. καντυ εγκυος

5. baby girl εγκυος

6. Elenaki25 εγκυος

7. Nena38 εγκυος

8. marioula1234 εγκυος

9. Nenos εγκυος

10. margi έγκυος

11. lilitaki εγκυος

12. cherry09 εγκυος

13. marmin εγκυος

14. iriniv έγκυος

15. Λεια 33

16. Trelokouneli εγκυος

17.Ritaki-2012

18.tinkerbell!24

καντυ ( ??? ) Π.Η.Τ=

margi (???) Π.Η.Τ.=

Trelokouneli(???)Π.Η.Τ.=

iriniv(???)Π.Η.Τ.=-

baby girl (???)Π.Η.Τ.=

cherry09 (???)Π.Η.Τ.=

Είπαμε προσθέστε ότι ξέχασα ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι και αυτό τώρα λειψό...!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Πήρα τηλ στο μαγαζί που αγόρασα τη μπορντούρα και μου είπαν θα μου την αλλάξουν αύριο το απόγευμα θα πάω άντε να δούμε τί θα δούμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα κοριτσαρες!!!!

Ριτακι δεν μειναμε ολες με κλομιφαινη αλλα τι σημασια εχει...ειναι θεμα χρονου εδω που εισαι!!!!

λιλιτακι αφου θα σου την αλλαξουν ολα καλα!!!καλα αποτελεσματα να εχεις κιολας με τις εξετασεις σου σημερα...αληθεια τι θα κανεις?

μαρμιν μου φαινεται θες να τα ακους!!!κοριτσαρα εισαι κορμαρα εγκυος!!στο ειπα και προχθες....

παντως κ@λο δεν βαζεις κάτω...που πας καλε με 29 αιματοκριτη???δεν ζαλιζεσαι???μονο εγω βαδιζω και παραμιλώ σ'αυτο το φορουμ???

αγγελικακι εγινε αισθητη η απουσια σου!!!περαστικά σου ρε κοριτσακι...άλλη φορα να προσεχεις τι τρως γιατι εχεις ευαισθητο στομαχι, εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης με την πορεια σου...εκτος και αν αλλάζεις μηνα, όσο για τον β' επιπεδου...μη μου πεις οτι περιμενεις να κανεις την εξεταση για να παρεις πραγματακια???

για τα ισπανικά έχω να σου πω ένα μεγαλο συγχαρητηρια...αλλά δεν εχεις και πολύ χρονο μπορστα σου ή θα συνεχισεις και μετα την γεννα???δυσκολο μου ακουγετε...

η μαριουλα η καημενη θα εχει σκυλοβαρεθει...σκεφτομουν να της στειλω κανα εμαιλ με βιβλια αν βρω κατι σε pdf για να μην θελειι ιντερνετ αλλα και παλι πως θα δει το εμαιλ???

παλι καλα που εχει και τν μικρη μαζι της...

ντεπα εγω ειχα παει κανα 2μηνακι πριν μεινω εγκυος για καθαρισμο και ενα σφραγισματακι (φυσικά και το ειχα προγραμματισει μηπως και μεινω εγκυος)...λες να ξαναπαω ε σιγά σιγα???οι ενεσεις που σου κανουν ειναι ασφαλεις???

εγω κοριτσαρες εχω φωτογραφιση αυριο το απογευμα και θα κανουμε και την αυχενική διαφανεια...σας ειχα πει οτι με την γιατρο ηδη ειδαμε οτι εξελισεται ομαλα οποτε δεν εχω την παραμικρή αγωνία...πιο πολυ εχω περιεργια να δω ποσο μεγαλωσε και φυσικά ανυπομονώ να δω αν θα ειναι αγορι ή κοριτσι...ο αντρας μου σστην αρχή δεν ηθελε να το δουμε, εγω μετα του λεω θα το δω και δεν θα σου το πω και χθες σαν να τον ειδα να αλλαζει γνωμη!!!!νομιζω οτι το να ξερεις το φυλο σε κανει να δένεσαι περισσοτερο...οτι και να ειναι απλα απευθυνεσαι πλεον σε συγκεκριμενο ατομο...

λιλιτακι συγχαρητηρια που βρηκες τις λιστες!!!!καποια στιγμη της εψαχνα και γω αλλά δεν εβρισκα τιποτα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μίλησα και με τη μικρούλα μας σήμερα έχει συσπάσεις και φοβάται μήπως γεννήσει νωρήτερα κουράστηκε πολύ με το σπίτι στη Ρόδο η προηγούμενη είχε σκύλο και το σπίτι ήταν μές τη τρίχα και δέν το έιχαν καθαρίσει την Παρασκευή πάει στο γιατρό και θα μας ενημερώσει ας ελπίσουμε ότι θα φτάσει στις 25 Οκτωβρίου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κορτσια θυμαστε που τοτε που ειχα μειει εγω εγκυος ειχε μειει και μια φιλη μου και μετα το εχασε; τωρα μιλησαμε στο τηλ και μου ειπε οτι ειαι εγκυος 3 μηνων,χωρις α το ξερει γιατι μαλλο το επιασε αμεσως μετα την αποβολη. εχει αγχωθει παρα πολυ γιατι μετα απο την αποβολη και εω ειχα περασει 40 μερες περιπου χωρις α εχει αδιαθετησει πηγε στο γυαικολογο της εκανε υπερηχο δε ειδα τιποτα,εκαε και χοριακη αρητικη ειχε βγει,και μετα της εδωσε χαπια για να της ερθει περιοδος,αφου δε της ηρθε εκαναν παλι υπερηχο δεν ηταν τιποτα και πηρε 2 μηνες περιπου αντισσυλυπτικα και παλι δεν ηρθε περιοδος και εκανε χθες χοριακη βγηκε στα φουλ και πηγε στο γιατρο ακουσα και καρδια και ειναι 3 μηνων. τωρα φευγει αρων αρων για αθηνα να παει για α επιπεδου καθως και σε ριδικη γιατρο να της πουνα αν εχει επηρεαστει το μωρο απο τα φαρμακα. εχετε ξανακουσει τιποτα παρομοιο; δεν ειαι τοσο αδικο μετα απο μια αποβολη να παθει κατι και το 2 μωρακι σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...