Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τινλερμπελ ξεκιναμε με τα βασικα...καλή αρχή, καλη επιτυχια!!!27 κ σημερα!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ τσέρρυ μου...τώρα περιμένω να τελείωσω και να κλείσω ραντεβού στον εξωσωματικό και στο γυναικολόγο!!!

ναι τώρα ανάποδα θα τα μετράμε ...δεν έμειναν πολλές μέρες!!Ο Θεός να είναι βοηθός να πάνε όλα καλά!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πάρα πολύ τσέρρυ μου...τώρα περιμένω να τελείωσω και να κλείσω ραντεβού στον εξωσωματικό και στο γυναικολόγο!!!

ναι τώρα ανάποδα θα τα μετράμε ...δεν έμειναν πολλές μέρες!!Ο Θεός να είναι βοηθός να πάνε όλα καλά!!!:P:p:p:p

μπραβο!!!!!!!!!!!ετσι παμε δυναμικα!!!!!σε 27 μερες κανουμε νεα αρχη!!!!!και απο αυτη τη νεα αρχη θα αλλαξει και η ζωη σου!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας κοπέλες!!τι μου κάνετε??

εγώ αδιαθέτισα χθες..και τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω γιατί σε 27 μέρες ξεκινάμε!!!:)

καλησπερα!!!θα ξεκινησεις παλι διαδικασιες για εξωσωματικη που ελεγες?

μπορεις να την βαλεις κ μεσα στο σαλαμι το σκορδατο!!!ετσι το δινω στο σκυλι μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
χιχι ;) ελπιζω να μη χρειαστει ουτε καν να παω στο γιατρο στην 22 για δευτερη γνωμη,ουτε καν τα φαρμακα!

υστεροσκοπηση δεν ειχες πει οτι εκανες και βρηκες τον πολυποδα?την εκανες σε δημοσιο νοσοκομειο?μια κοπελα μου ελεγε οτι πληρωσε γυρω στα 1800 ευρω να την κανει και μεσω εοππυ..τοσο πολυ κοστισε και εσενα?

φοβαμαι μη μου πει να κανω και εγω αφου δεν φαινεται αλλο εμφανες προβλημα..ο γιατρος στην πατρα μου το εχει πει ηδη δηλαδη αλλα θα δουμε τι θα πει καποιος με μεγαλυτερη εμπειρια

Διαφημίσεις

η παναγιτσα θα σε βοηθησει!να εχεις πιστη και ολα θα πανε καλα!θα σε εχουμε ολες στις προσευχες μας :)

μπραβο!!!!!!!!!!!ετσι παμε δυναμικα!!!!!σε 27 μερες κανουμε νεα αρχη!!!!!και απο αυτη τη νεα αρχη θα αλλαξει και η ζωη σου!!!!!!!!!!!
η παναγιτσα θα σε βοηθησει!να εχεις πιστη και ολα θα πανε καλα!θα σε εχουμε ολες στις προσευχες μας :)

ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια!!!

αυτό ελπίζω να γίνει το θαύμα και να αλλάξει η ζωή μου!!!!:P:p:p

μακάρι να πάνε όλα καλά...μια φοβία την έχω...αλλά θα τη ξεπεράσω...νομίζω...

1533345xcnw09g7xt.gif

την εκανα σε ιδιωτική κλινικη και με τον εοππυ πληρωσα περιπου 900Ε. μην φοβασαι καθολου, δεν θυμαμαι αν σου ειπα ειναι αστεια διαδικασια!!!!εγω ανυπομονουσα γιατι ηξερα οτι θα ειναι αυτο και οντως επαληθευτικαν οι υποψιες μου!!!βεβαια εννοειται οτι μακαρι να μην χρεαιστει τιποτα απο ολα αυτα!!!!

καντυ δες...βρηκα ετοιμη και θυμηθηκα γιατι δεν την ειχα κανει την αλλη φορα...αυτη η εγκυμοσυνη με εχει δαιλυσει.δεν θυμαμαι τιποτα!!!

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMCCode=020330&extLang=

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τιγκερμπελ καλή επιτυχία άντε μετράς κι εσύ ανάποδα μαζί με τη Μαριούλα:tongue:

ευχαριστώ μάρμιν μου!!! ναι και οι δύο ανάποδα:tongue::tongue::tongue::tongue:

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μαρμιν 29????εσυ ξεπερσες κ μενα!!!!κ πως εισαι????αλλου πατας κ αλλου βρισκεσαι φανταζομαι...

μην ανησυχεις...μετα τις 12 ισως η κολοκυθα σου γινει αμαξα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλωσηρθες κοριτσακι στην παρεα!!!εδω που ηρθες συντομα θα μεινεις εγκυος!!!για τα χαπια που ρωτας θα σου που τα υπολοιπα κοριτσια...μιας κ εγω δεν πηρα ποτε!!!!γιατι ειμαι εδω αναρωτιεσαι???γιατι οταν ψαχνωμασταν για τι τι μπορει να φταιει η γιατρος μου ειχε πει οτι αν χρειαστει (θα εκανα πτωτα εξετασεις) θα τΑ ΕΠΕΡΝΑ...αλλα τελκικα ειχα πολυποδα!τον αφαιρεσα κ εμεινα τον επομενο μηνα...αν μας διαβαζεις θα το εχεις δει κι αλλου, γενικά το λεω συνεχεια να κουν οι νεοτερες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η αλήθεια είναι ότι μέχρι το μεσημέρι που ξάπλωσα ήμουν μια χαρά από το απόγευμα που σηκώθηκα ζαλίζομαι δεν ξέρω αν φταίει το ότι έκανα αρκετές δουλίτσες για σήμερα σε σχέση με άλλες μέρες που κοιμόνουν πιο πολύ και έκανα ελάχιστα τι να πω θα δείξει έτσι κι αλλιώς αύριο έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο ποιος την ακούει έβαλα και κιλά θα της βάλω πρώτα τις εξετάσεις μπας και δεν προσέξει τα κιλά μου μόλις ανοίξει την καρτέλα θα της πω 29 αιματοκρίτης δεν μπορεί μια σκοτοδίνη θα την πάθει:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

την εκανα σε ιδιωτική κλινικη και με τον εοππυ πληρωσα περιπου 900Ε. μην φοβασαι καθολου, δεν θυμαμαι αν σου ειπα ειναι αστεια διαδικασια!!!!εγω ανυπομονουσα γιατι ηξερα οτι θα ειναι αυτο και οντως επαληθευτικαν οι υποψιες μου!!!βεβαια εννοειται οτι μακαρι να μην χρεαιστει τιποτα απο ολα αυτα!!!!

καντυ δες...βρηκα ετοιμη και θυμηθηκα γιατι δεν την ειχα κανει την αλλη φορα...αυτη η εγκυμοσυνη με εχει δαιλυσει.δεν θυμαμαι τιποτα!!!

οσο να ναι φοβαμαι,δεν εχω κανει ποτε χειρουργειο για τιποτα και με τα νοσοκομεια δε τα παω και πολυ καλα..ναι,μου ειπες πως γινεται..αν χρειαστει θα σου πω να μου πεις περισσοτερες λεπτομερειες

και γω το ιδιο αλλα σου λεω μην φοβασαι...να φαντασεις η νενα εβγαλε πολυποδα χωρις καν αναισθησια!!!!φυσικα αμεσως μετα πηγε σπιτι της...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Πολύ ωραία! Δείτε και ένα μωράκι που έχει

ARCLCuteBaby.jpg

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

και γω το ιδιο αλλα σου λεω μην φοβασαι...να φαντασεις η νενα εβγαλε πολυποδα χωρις καν αναισθησια!!!!φυσικα αμεσως μετα πηγε σπιτι της...
σε ευχαριστω cherry μου !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...