Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Χαχα... Τερζής, αγαπημένος!

Άντε να δούμε... μου είπε να πίνω 2 πρωί - 2 βράδυ για 5 μέρες (2η-6η μέρα κύκλου) για 3 μήνες. Έδωσε και κάτι ενισχυτικά του συζύγου, που κάνουν, λέει, θαύματα. Ουφ!

4 την ημερα????????????τυρμπο θα σε κανει!!!καλωσορισες κι απο μενα!!!κι εγω τα πηρα για 2 μηνες 1 την ημερα κι εγω ειχα πολυκυστικες αλλα τελικα δεν ηταν αυτο το προβλημα:rolleyes:ειχαμε θεμα με το σπερμα και προχωρησαμε σε εξωσωματικηετυχως νωρις!!!τι του εδωσε για ενισχυτικο?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θυμίσου σε παρακαλώ να με ξαναπαρηγορήσεις σε 1μιση μηνα που κλεινω τα 39 και μπαινω στα 40:cry:

Ας ειμαστε καλα εμεις, οι οικογενεια μας και τα μωρακια μας και η ηλικια ειναι το τελευταιο. Μια χαρά νιωθω και πιστευω οτι θα νιωθω και στα 40 καλά. Μια τρελή τρελη σαρανταρα!!!!!!:-P:razz:

μηπως εκαναν λαθος στο ληξιαρχειο την χρονολογια??????δεν εξηγηται διαφορετικα...πουστια σου εχουν παιξει!!!!:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εχουν σπασει τα νευρα μου με τον υπνο μολις γυρναω αριστερα με ποναει ο αριστερος γοφος μολις γυρναω δεξια με ποναει ο δεξια γοφος ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω αν αρχησα να δυσκολευομαι απο τωρα που ειμαι:rolleyes::rolleyes:στην 13η????14η????τελοσπαντων σε μια απο αυτες τις 2 εσεις ξερετε καλυτερα:oops:τι θα κανω αργοτερα βρε κοριτσια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχα σταθερη αξια!!!!!!!!!!!!29??????πωπω βρε κοριτσακι μου να προσεχεις μην ζαλιστεις αποτομα!!!

Απ' ότι είδα στην 33η αλλάζω και γίνομαι ένα honeydew τι ακριβώς είναι αυτό; μελοπέπονο; Μου βγάζει αυτό honeydew-melon.jpg

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

εχουν σπασει τα νευρα μου με τον υπνο μολις γυρναω αριστερα με ποναει ο αριστερος γοφος μολις γυρναω δεξια με ποναει ο δεξια γοφος ανασκελα δεν μπορω να κοιμηθω αν αρχησα να δυσκολευομαι απο τωρα που ειμαι:rolleyes::rolleyes:στην 13η????14η????τελοσπαντων σε μια απο αυτες τις 2 εσεις ξερετε καλυτερα:oops:τι θα κανω αργοτερα βρε κοριτσια???

είπαμε διανύεις την 14η σςςςςςς μη μας ακούσει η Νένα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Για όρθια σε βλέπω να κοιμάσαι έτσι δεν θα πονάει τίποτα χαχαχα

Πλάκα κάνω φυσικά μη στενοχωριέσαι δε θα κρατήσει μέχρι τέλος αυτά έρχονται και φεύγουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχα αλλη φορα θα σας στελνω σε πμ να μην το παιρνει χαμπαρι οχι τιποτ αλλο θα μου παρει πισω το 10'

καλά λες χαχαχα εκτός κι αν βάλει κι άλλα παραδείγματα για να δει αν το εμπέδωσες χιχιχχι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

η ΛΟΥΝΑ που εξαφανιστηκε παλι?????????????ΛΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αντε καλε μπες να μας λες εστω τι μαγειρευεις καθε μερα να παιρνουμε καμια ιδεα!!!!!!!παντως πολυ πεσαμε ουτε για αγορες λεμε πια ουτε ψαχνουμε ουτε τιποτα:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αρκετά μεγαλύτερο θα έλεγα (από το φιλισιν)

Νενα μία η Ρένα (βλαχοπούλου) και μία εσύ :tongue::tongue::tongue::tongue:

αν χρειαστει να το παρω θα το σπαω,τουλαχιστον δεν ειναι καψουλα που λενε οτι δεν πρεπει να την ανοιγεις

μαρμιν 29????εσυ ξεπερσες κ μενα!!!!κ πως εισαι????αλλου πατας κ αλλου βρισκεσαι φανταζομαι...

μην ανησυχεις...μετα τις 12 ισως η κολοκυθα σου γινει αμαξα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλωσηρθες κοριτσακι στην παρεα!!!εδω που ηρθες συντομα θα μεινεις εγκυος!!!για τα χαπια που ρωτας θα σου που τα υπολοιπα κοριτσια...μιας κ εγω δεν πηρα ποτε!!!!γιατι ειμαι εδω αναρωτιεσαι???γιατι οταν ψαχνωμασταν για τι τι μπορει να φταιει η γιατρος μου ειχε πει οτι αν χρειαστει (θα εκανα πτωτα εξετασεις) θα τΑ ΕΠΕΡΝΑ...αλλα τελκικα ειχα πολυποδα!τον αφαιρεσα κ εμεινα τον επομενο μηνα...αν μας διαβαζεις θα το εχεις δει κι αλλου, γενικά το λεω συνεχεια να κουν οι νεοτερες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

γεια σας κοπέλες!!τι μου κάνετε??

εγώ αδιαθέτισα χθες..και τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω γιατί σε 27 μέρες ξεκινάμε!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αν χρειαστει να το παρω θα το σπαω,τουλαχιστον δεν ειναι καψουλα που λενε οτι δεν πρεπει να την ανοιγεις

μπορεις να την βαλεις κ μεσα στο σαλαμι το σκορδατο!!!ετσι το δινω στο σκυλι μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...