Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

A, κορίτσια, ακούστε. Η Λία μας είναι Λία ή Λεία; Βρήκα μια αναρτηση στο παρεντς και πιστεύω πως είναι η δική μας Λία. Εκεί υπογράφει Λεία 33. Είναι στο θέμα "Για όσες προσπαθούμε πάνω από 3 χρόνια". Λέει λοιπόν πως έκανε δεύτερη σπερματέγχυση στις 29 Σεπτ. Να της ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Liliaki, δεν θέλω να ακούω τώρα τέτοια! Ακου εκεί στενοχωρέθηκες! Πρώτον, γιατί το προδικάζεις ότι το πισπιρίγκι σου δεν θα αλλάξει θέση; Και δεύτερον, ακόμη κι αν δεν αλλάξει και κάνεις καισαρική, τι έγινε; Αυτό να γεννηθεί καλά και ας γεννηθεί με καισαρική. Τόσα κορίτσια κάνουν......

Η Μαριούλα μας μωρέ τι έπαθε πάλι; Στο καλό! Είναι κάτι άνθρωποι τελείως βρομιάρηδες. Δεν ντράπηκαν να δώσουν τόσο βρώμικο σπίτι και μάλιστα σε μια κοπέλα που ήξεραν ότι είναι ετοιμόγεννη; Αμάν πια!

Κορίτσια της Θεσσαλονικης να μας πείτε λεπτομέρεις για το πώς τα περάσατε!!!

Μαρία μου, έτσι την έιχα πατήσει και εγώ με την Μαριούλα μας! Νόμιζα πως έχει ήδη ένα παιδάκι. Κι όταν μού εξήγησε, είχα αισθανθεί τόσο άσχημα! Αντε να πανε όλα καλά, να ξεχάσει λίγο τα βάσανά της!

λιλιτακι καλα σου λενε τα κοριτσια!!!άσε που πολλες προτιμουν την καισαρική γιατι τα μωρακια δεν ζοριζονται καθολου και γενιουνται φρεσκαδουρα!!!και οντως ρε παιδι μου...εχω δει και ειναι καρδαμωμένα τα άτιμα!!!

αλλά ειπαμε ειναι και νωρις ακομα...ας γυρισουμε στο παλιο καλο ρητο...γερο να ναι και οπως και οτι να ναι!!!

πολυ πρεπει να χαλαρωσεις οχι λιγο!!!αντε καλε σκεψου οτι σε 1,5 μηνα θα εχεις τον παιδαρο σου αγκαλια ειτε φυσιολογικα ειτε με καισαρικη αυτο εχει σημασια τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες που δεν πρεπει να απασχολουν εσενα αλλα τον γιατρο σου:tongue:
να μη στεναχωριεσαι καθολου!!σημασια εχει να πανε ολα καλα,αν τυχει και κανεις και καισαρικη ειναι το λιγοτερο

Άχ κορίτσια μου έχετε απολυτο δίκιο κάθομαι και σκέφτομαι χαζομάρες γερό να βγεί το παιδάκι μου και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες!!!Απλά πάντα ήθελα Φ.Τ. για να είναι μέσα και ο αντρούλης μου!!!Αλλά όπως είπε και ο γιατρός έχουμε ακόμα περιθώριο ένα μήνα θα δούμε!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Άχ κορίτσια μου έχετε απολυτο δίκιο κάθομαι και σκέφτομαι χαζομάρες γερό να βγεί το παιδάκι μου και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες!!!Απλά πάντα ήθελα Φ.Τ. για να είναι μέσα και ο αντρούλης μου!!!Αλλά όπως είπε και ο γιατρός έχουμε ακόμα περιθώριο ένα μήνα θα δούμε!!!;)
ναι βρε,εχετε καιρο,μην αγχωνεσαι!!αγορακι ειναι και εσενα το μωρακι σου?

χιονοδρομικό έχει στο μέτσοβο. Το μέτσοβο είναι σχεδόν μία ώρα μακριά από το σπίτι μας + το ότι έχει διόδια μέχρι να φτάσεις + το ότι οι Μετσοβίτες δεν είναι και οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο......Αν έβρισκε δουλειά εκεί, ό,τι έβγαζε θα τά έδινε σε βενζίνες και διόδια........Εχουμε επίσης τα Ζαγοροχώρια που επίσης είναι αρκετά μακριά και μαθαίνω ότι είναι κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις......

απο Γιαννενα μεχρι Μετσοβο δεν εχει διοδια!!!μπορει να τα εχουν τοποθετησει αλλα δεν λειτουργουν και ουτε θα λειτουργησουν ειναι παρανομα γιατι ειναι μεσα στον ιδιο νομο απο Ηγουμενιτσα για Γιαννενα εχει και μετα εχει παλι μετα το Μετσοβο!!αλλα οντως δεν συμφερει λογω βενζινης:evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

απο Γιαννενα μεχρι Μετσοβο δεν εχει διοδια!!!μπορει να τα εχουν τοποθετησει αλλα δεν λειτουργουν και ουτε θα λειτουργησουν ειναι παρανομα γιατι ειναι μεσα στον ιδιο νομο απο Ηγουμενιτσα για Γιαννενα εχει και μετα εχει παλι μετα το Μετσοβο!!αλλα οντως δεν συμφερει λογω βενζινης:evil:
A, δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι ξεκίνησαν να λειτουργούν ! Ναι, όντως η βενζίνη μάς έχει διαλύσει....Και να ήταν μόνο αυτη!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κορίτσια,

συγγνώμη αν διακόπτω την κουβεντούλα σας, απλά είδα τον τίτλο "ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ-ΣΕΠΡΑΦΑΡ" και είπα να μπώ κι εγώ στην παρέα σας.

Είμαι η Ρίτα, 33 ετών, προσπαθώ πάνω από 2 χρόνια για παιδάκι, δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (μόνο τις πολυκυστικές μου) και μόλις μου έρθει η περίοδος ξεκινάω την κλομιφαίνη.

Ήθελα να ρωτήσω την εμπειρία σας από αυτά τα χάπια...

ναι βρε,εχετε καιρο,μην αγχωνεσαι!!αγορακι ειναι και εσενα το μωρακι σου?

Ναι αγοράκι περιμένουμε!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

συγγνώμη αν διακόπτω την κουβεντούλα σας, απλά είδα τον τίτλο "ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ-ΣΕΠΡΑΦΑΡ" και είπα να μπώ κι εγώ στην παρέα σας.

Είμαι η Ρίτα, 33 ετών, προσπαθώ πάνω από 2 χρόνια για παιδάκι, δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (μόνο τις πολυκυστικές μου) και μόλις μου έρθει η περίοδος ξεκινάω την κλομιφαίνη.

Ήθελα να ρωτήσω την εμπειρία σας από αυτά τα χάπια...

Καλώς όρισες στο γουρλίδικο παρεάκι μας!!!Εγώ 10χρόνια προσπαθειών με πρόβλημα σε σπέρμα αρχικά αμέτρητες σπερματεγχύσεις 2 εξωσωματικές 3 φυσιολογικές συλλήψεις αλλά αποβολές.....μετά από 3 μήνες σερπαφάρ περιμένω το αγοράκι μου σε 1,5 μήνα πρώτα ο Θεός!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλώς όρισες στο γουρλίδικο παρεάκι μας!!!Εγώ 10χρόνια προσπαθειών με πρόβλημα σε σπέρμα αρχικά αμέτρητες σπερματεγχύσεις 2 εξωσωματικές 3 φυσιολογικές συλλήψεις αλλά αποβολές.....μετά από 3 μήνες σερπαφάρ περιμένω το αγοράκι μου σε 1,5 μήνα πρώτα ο Θεός!!!:D:D:D

Τι λες βρε κοριτσάκι μου; Τι ταλαιπωρία τράβηξες κι εσύ;

Χαλάλι όμως, αφού σύντομα θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!! Τι να πώ... σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!!!! Και το γεγονός ότι σε βοήθησε το σερπαφάρ είναι πολύ παρήγορο για εμένα που προσπαθώ καιρό!

Διαφημίσεις

Τι λες βρε κοριτσάκι μου; Τι ταλαιπωρία τράβηξες κι εσύ;

Χαλάλι όμως, αφού σύντομα θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!! Τι να πώ... σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!!!! Και το γεγονός ότι σε βοήθησε το σερπαφάρ είναι πολύ παρήγορο για εμένα που προσπαθώ καιρό!

Όλα θα πάνε καλά θα δείς αφού μπηκες εδώ να ξέρεις ότι σύντομα θα μείνεις εγκυούλα.... άκου και το τραγούδι της παρέας και θα καταλάβεις......

:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όλα θα πάνε καλά θα δείς αφού μπηκες εδώ να ξέρεις ότι σύντομα θα μείνεις εγκυούλα.... άκου και το τραγούδι της παρέας και θα καταλάβεις......
:D:D:D

Χαχα... Τερζής, αγαπημένος!

Άντε να δούμε... μου είπε να πίνω 2 πρωί - 2 βράδυ για 5 μέρες (2η-6η μέρα κύκλου) για 3 μήνες. Έδωσε και κάτι ενισχυτικά του συζύγου, που κάνουν, λέει, θαύματα. Ουφ!

Mόλις γύρισα από το μικροβιολογκό αιματοκρίτης 29,3 :( αύριο έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο να δω τι θα μου πει

τελικά πριν έρθει η μαμά πρόλαβα και έκανα κι εγώ λίγα αλλά δεν της είπα τίποτα έτσι κι αλλιώς δεν το κατάλαβε ;) επίσης μου καθάρισε το πίσω μπαλκόνι που είναι η κρεβατοκάμαρα και το παιδικό έβαλε τις κουρτίνες καθάρισε παντζούρια παράθυρα και τώρα έχω λίγο συμμάζεμα ακόμα αλλά να κάνω κάτι κι εγώ σωστά; :tongue:

Ναι όντως είμαι τυχερή που έχω τη μαμά κοντά και είναι και συνταξιούχα αλλά μετράει και 66 χρόνια εμείς στην ηλικία της θα δουλεύουμε ακόμα:( βέβαια είχα τα προβληματάκια μου όπως είπες αλλά και να μην είχα θα έβρισκε αιτίες για να έρθει έτσι κι αλλιώς το έπαιρνε βαριά που δεν την άφηνα να με βοηθάει και να σιδερώνει πριν μείνω έγκυος φαντάσου τώρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Χαχα... Τερζής, αγαπημένος!

Άντε να δούμε... μου είπε να πίνω 2 πρωί - 2 βράδυ για 5 μέρες (2η-6η μέρα κύκλου) για 3 μήνες. Έδωσε και κάτι ενισχυτικά του συζύγου, που κάνουν, λέει, θαύματα. Ουφ!

Μια χαρά ενυσχιμένη δόση εγώ έπερνα ένα πρωι ένα βράδυ συντομαι τα καλά αποτελέσματα είμαι σίουρη!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Mόλις γύρισα από το μικροβιολογκό αιματοκρίτης 29,3 :( αύριο έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο να δω τι θα μου πει

τελικά πριν έρθει η μαμά πρόλαβα και έκανα κι εγώ λίγα αλλά δεν της είπα τίποτα έτσι κι αλλιώς δεν το κατάλαβε ;) επίσης μου καθάρισε το πίσω μπαλκόνι που είναι η κρεβατοκάμαρα και το παιδικό έβαλε τις κουρτίνες καθάρισε παντζούρια παράθυρα και τώρα έχω λίγο συμμάζεμα ακόμα αλλά να κάνω κάτι κι εγώ σωστά; :tongue:

Ναι όντως είμαι τυχερή που έχω τη μαμά κοντά και είναι και συνταξιούχα αλλά μετράει και 66 χρόνια εμείς στην ηλικία της θα δουλεύουμε ακόμα:( βέβαια είχα τα προβληματάκια μου όπως είπες αλλά και να μην είχα θα έβρισκε αιτίες για να έρθει έτσι κι αλλιώς το έπαιρνε βαριά που δεν την άφηνα να με βοηθάει και να σιδερώνει πριν μείνω έγκυος φαντάσου τώρα

Εγώ θα έλγα με αυτόν τον αιματοκρίτη να κάτσεις στα αβγά σου marminaki και να μην πολύ κουράζεσαι εγώ αύριο πρωί θα πάω για εξετάσεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...