Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Κι εγώ είχα θέμα με τις ωοληψιες, Με μέτριο σπέρμα αλλά με άριστο κατακερματισμό. Είτε ανώριμα τα ωάρια είτε λίγα είτε ανύπαρκτα. Αλλά ήμουν 39-40. Άμη τελευταία φορά στο 1. Για αυτό σου λέει για την ηλικία σου. Και ναι, και σ'εμένα χρειάστηκε η όγδοη ωοληψια για να έχω αριστες βλαστοκύστες και παιδί.

Επίσης στους φυσικούς που δοκίμασα φάνηκε μια δυσλειτουργία που στα άλλα πρωτόκολλα "κρυβόταν": ανέβαινε απότομα η lh αλλά στην ωοληψια ή κανένα ωάριο ή ακατάλληλο.

Μόνο αν δοκιμάσεις πρωτόκολλα κτλ θα ξέρεις. Στη θέση σου θα δοκίμαζα δύο τρεις φυσικούς για να κάνεις διάλειμμα από φάρμακα. Πρέπει να"μελετήσετε"  πώς αντιδρά ο οργανισμός σου.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ τι όμορφο κορίτσι!!!!(σε φαντάζομαι...)...έχουμε τόσα κοινά....ειμαι και γω 1.60...έχω καστανα μαλλιά και μάτια...εγώ τα μάτια τα βλέπω μελί αλλά ο άντρας μου λέει οτι ειναι καστανα...γλυκό κοριτσάκι ειμαι και γώ...και οταν με πιάνει είμαι τσαχπίνα αλλά αν γυρίσει το μάτι μου καλύτερα να φύγεις απο μπροστά μου γιατι ανοίγω το στόμα μου και οποιον πάρει ο χάρος...δεν βρίζω ποτέ αλλά αυτά που θα σου πώ θα σε πειράξουν περισσότερο κυρίως γιατι θα ξέρεις οτι ίσως και να ισχύουν...και γελάω πανέυκολα και δυνατά!!!

καλα αυτο με το πανευκολο γελιο το εχω και εγω:P:p:pαλλα και με το κλαμα επισης...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγκυούλες και μέλουσες εγκυούλες σας έχω άλλη μία σελίδα (εκτός από της nutricia) για όσες δεν είστε ήδη εγγεγραμμένες και είναι η εξης

http://www.mybabysworld.gr/site/content.php?sel=433

Εγώ έκανα εγγραφή την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα (που αλλάζω εβδομάδα) πήρα με μαιλ σε ποια εβδομάδα εγκυμοσύνης είμαι, τι γίνεται σε αυτήν και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Επίσης υπάρχει και αυτή http://www.perithilasmou.gr/home.html για το θηλασμό αν και δεν πρόλαβα να την εξερευνήσω ακόμα για να δω αν είναι καλή. Πάντως για όσες ενδιαφέρεστε μια φίλη μου, μου είπε πως αν πατήσεις στο google περί θηλασμού σου βγάζει πολλές σελίδες και χρήσιμα βιντεάκια.

μαρμιν μ εγω ενδιαφερομαι θα γραφτω αμεσως και θα σου πω εντυπωσεις;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

αυριο μαλλον θα παμε κερκυρα ή σκιαθο...αν πιάσω παιδί αυτόν τον μήνα θα είναι νησιώτικο...

τσερρυ μου καλα να περασεις και με το καλο οταν γυρισεις να εισαι εγκυουλα! ποσο θα λειψεις?θα μπαινεις στο παρεντς να μιλαμε η θα χαθεις κ εσυ?:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

γιατι δεν μπηκε το μωροκοριτσο να μας πει οτι ειναι εγκυος? βρε κοριτσια που πηγε η λουνα μας????? λουνααααααααααααααααα που χαθηκες?????? πολυ λυπαμαι που δεν μπαινει να μας πει νεα της :|λογικα θα ειναι στον τεταρτο μηνα ισως να εμαθε και το φυλο του παιδιου!πολυ φαβαμαι πως δεν θα ξανα μπει ισως να μας ξεχασε:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

γιατι δεν μπηκε το μωροκοριτσο να μας πει οτι ειναι εγκυος? βρε κοριτσια που πηγε η λουνα μας????? λουνααααααααααααααααα που χαθηκες?????? πολυ λυπαμαι που δεν μπαινει να μας πει νεα της :|λογικα θα ειναι στον τεταρτο μηνα ισως να εμαθε και το φυλο του παιδιου!πολυ φαβαμαι πως δεν θα ξανα μπει ισως να μας ξεχασε:(

ναι ρε δικιο εχεις η λουνα εχει ποοολυ καιρο να μπει....απ οταν ηρθαμε εδω εχει μπει καθολου????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε δικιο εχεις η λουνα εχει ποοολυ καιρο να μπει....απ οταν ηρθαμε εδω εχει μπει καθολου????

οχι απο τοτε που ηρθαμε εδω δεν εχει μπει ουτε μια φορα....και στο προηγουμενο ομως ειχε καιρο να μπει

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν βοηθειααααααααα πατησα απο τη βιασυνη μου λαθος αριθμο και με βγαζει 24 ευδομαδων ενω εγω ειμαι 25 πως μπορω να το αλλαξω????δεν βλεπω να λεει καπου επεξεργασια στοιχειων η κατι τετοιο...εχει πιο πολλα πραγματα απο το νουτριτσια αλλα ειναι και πιο περιπλοκο..

83tdp2.pngcWE4p3.png

οχι μαριουλα μου δεν εχει κουνηθει ακομα. βεβαια ωρες ωρες νιωθω κάποι περίργα πράματα στη κοιλια μου. ας πουμε χθες εφαγα ενα τουιξ σοκολατα που ειναι απο τις αγαπημενες μου και μετα απο 5 λεπτ αενιωθα την κοιλια μου σαν να τεντωνεται δεν ξερω,παντως την ενιωθα λιγο περιεργα.

εγω ειμαι 1,71 και 71 κιλα,μελαχρινη με καστανα μάτια,μικρη μυτουλα και σαρκωδη χειλη. Γενικα πισευω οτι εχω πολυ ωραιο προσωπο,για το σωμα αστο.απο την μεση και πάνω ειμαι θεα,απο μέση και κατω αστα βραστα. γενικα ειμαι αδυνατη με ένα τερατσιο κωλο.Αυτα δεν ειμαι ψωνιο.

μαριουλα εισαι μια κουκλιτσα,εγω σε βλεπω στις φωτο και σε χαιρομαι. και η ντεπα στην φωτογραφια που έχει στο προφιλ της ειναι μια γλυκα,μολις την εκανα φιλη την έβαλα μεσα στην καρδια μου. το λιλιτακι εχει τα πιο ωραια μάτια που εχω δει ποτε σε γυναικα και η τσερυ ειναι τοσο όμορφη και τοσες τελειες οι φωτο που στην αρχη δεν πιστευα οτι ειναι αληθινες,πραγματικα θεα.

μαριουλα ειμαι στη 13η εβδομαδα, την λουνα την εχω και γω στο μυαλο μου,μηπως να της στειλουμε προσωπικ.ο μηνυμα; τσερρυ να απολύσεις το ταξιδακι σου να χαλαρωσεις και να γυρισεις με ευχαριστα.

Λοιπον εγώ ειμαι 1,63 ξανθια, με γαλαζια ματια, αδυνατη και γενικά θεά!!!! Ψαρώσατε ε??????:tongue:

Η αλήθεια ειναι ότι πριν λίγο καιρο δεν απειχα απο την παραπάνω περιγραφή εκτος απο το θεά βεβαια. Τώρα ειμαι καστανοξανθη έπαψα να ειμαι αδυνατη καθώς τα 6-7 παραπανήσια κιλά με κανουν να φαινομαι πιο αφρατουλα. Το κακό ειναι ότι τα έχω βαλει όλα στη κοιλιά και στο στηθος ενώ τα πόδια ειναι καλαμακια και ο ποπος ανυπαρκτος. Και έχω οντως γαλαζια- πρασινα ματια.

Τελος παντων καποτε στα νιατα μου ημουν ωραια γκομενα!!!! τωρα που κοντεβω τα 40 οι περισσοτεροι μου λενε οτι ειμαι καλη ακόμη!!!!!

Σήμερα πάω στον γιατρό και αυριο θα σας πω τα νεα μου

Επίσης εχω κι εγώ facebook οπότε οποια θέλει μπορει να μου στειλει πμ.

Φιλακια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

οχι μαριουλα μου δεν εχει κουνηθει ακομα. βεβαια ωρες ωρες νιωθω κάποι περίργα πράματα στη κοιλια μου. ας πουμε χθες εφαγα ενα τουιξ σοκολατα που ειναι απο τις αγαπημενες μου και μετα απο 5 λεπτ αενιωθα την κοιλια μου σαν να τεντωνεται δεν ξερω,παντως την ενιωθα λιγο περιεργα.

εγω ειμαι 1,71 και 71 κιλα,μελαχρινη με καστανα μάτια,μικρη μυτουλα και σαρκωδη χειλη. Γενικα πισευω οτι εχω πολυ ωραιο προσωπο,για το σωμα αστο.απο την μεση και πάνω ειμαι θεα,απο μέση και κατω αστα βραστα. γενικα ειμαι αδυνατη με ένα τερατσιο κωλο.Αυτα δεν ειμαι ψωνιο.

μαριουλα εισαι μια κουκλιτσα,εγω σε βλεπω στις φωτο και σε χαιρομαι. και η ντεπα στην φωτογραφια που έχει στο προφιλ της ειναι μια γλυκα,μολις την εκανα φιλη την έβαλα μεσα στην καρδια μου. το λιλιτακι εχει τα πιο ωραια μάτια που εχω δει ποτε σε γυναικα και η τσερυ ειναι τοσο όμορφη και τοσες τελειες οι φωτο που στην αρχη δεν πιστευα οτι ειναι αληθινες,πραγματικα θεα.

χαχα αν ειναι σαν εμενα οι κουκλες τοτε πως θα ειναι οι ασχημες????;););) να σαι καλα παντως χαρα μου καλα να μαστε κ οι ομορφιες ειναι το τελευταιο.

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα ειμαι στη 13η εβδομαδα, την λουνα την εχω και γω στο μυαλο μου,μηπως να της στειλουμε προσωπικ.ο μηνυμα; τσερρυ να απολύσεις το ταξιδακι σου να χαλαρωσεις και να γυρισεις με ευχαριστα.

νομιζω τις εχουν στειλει καποια απο τα κοριτσια τι να πω μακαρι να μπει.

83tdp2.pngcWE4p3.png

οπου να ναι θα κουνηθει και μετα θα ξεκινησουν και οι κλωτσιες και θα τρελαθεις!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λοιπον εγώ ειμαι 1,63 ξανθια, με γαλαζια ματια, αδυνατη και γενικά θεά!!!! Ψαρώσατε ε??????:tongue:

Η αλήθεια ειναι ότι πριν λίγο καιρο δεν απειχα απο την παραπάνω περιγραφή εκτος απο το θεά βεβαια. Τώρα ειμαι καστανοξανθη έπαψα να ειμαι αδυνατη καθώς τα 6-7 παραπανήσια κιλά με κανουν να φαινομαι πιο αφρατουλα. Το κακό ειναι ότι τα έχω βαλει όλα στη κοιλιά και στο στηθος ενώ τα πόδια ειναι καλαμακια και ο ποπος ανυπαρκτος. Και έχω οντως γαλαζια- πρασινα ματια.

Τελος παντων καποτε στα νιατα μου ημουν ωραια γκομενα!!!! τωρα που κοντεβω τα 40 οι περισσοτεροι μου λενε οτι ειμαι καλη ακόμη!!!!!

Σήμερα πάω στον γιατρό και αυριο θα σας πω τα νεα μου

Επίσης εχω κι εγώ facebook οπότε οποια θέλει μπορει να μου στειλει πμ.

Φιλακια.

νενα μου καλα αποτελεσματα απο τον γιατρο σημερα!καλε πηρες 6 κιλα απο τοτε που εμεινες εγκυος? εγω παλι εχω ανυπαρκτο στηθος:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ ρε nena, τωρα που διαβασα το μυνημα σου ξερεις τι σκέφτηκα; εμενα κοριτσια η μανουλα μου ειναι πολυ καλη αλλα ομορφουλα δεν την λες,ασχημουλα ειναι περισσοτερο. ο μπαμπας μου ομως αν και τωρα ειναι 52 χρονων ειναι καραγκομενος. απο το σχολειο ολες μου οι συμμαθητριες ηταν ερωτευμενες μαζι του. ειμαι ολοιδια ο μπαμπας μου στο προσωπο, μονο τα πρασινα ματια του που δεν έχω.και γενικα νομιζω και γω σαν γκομενα μετραω. ξερετε τι σκεφτομαι καμια φορα; να κανω ενα γιο και εκτος απο του να του μοιασει.οταν θα ναι και κεινος 20 χρονων και με κυκλοφορει καμια φορα,να ειμαι σαν τα κρυα τα νερα και να καμαρωνει σαν γυφτικο σκερπανι. οχι οτι ειναι και σημαντικο αυτο αλλα επειδη εχω φιλους αντρες πολλους πάντα τους εκαιγε να κρατιεται καλα η μανα τους. δεν ειμαι για τα πανηγυρια; επισης σκεφτομαι να κανω μια κορη που και αυτη να μου μοιαζει και να ειναι καραγκομεναρα. το χω χασει τελειως ετσι; απο το μπαμπα τους ς μην παρουν τιποτα.ας πάρουν την ψυχουλα του που πιο καλη δεν υπάρχει σε άνθρωπο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...