Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναι έτσι το σκέφτηκα και εγώ και έχω αρχίσει να χαλαρώνω λίγο!!!

;)

πολυ πρεπει να χαλαρωσεις οχι λιγο!!!αντε καλε σκεψου οτι σε 1,5 μηνα θα εχεις τον παιδαρο σου αγκαλια ειτε φυσιολογικα ειτε με καισαρικη αυτο εχει σημασια τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες που δεν πρεπει να απασχολουν εσενα αλλα τον γιατρο σου:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφες!!!Εγώ πήγα στο γιατρό για να μου γράψει εξετάσεις και με ξέχεσε κανονικά με κατάλαβε ότι έχω στεναχωρεθεί και μου τα έχωσε!!!Αφήστε που μου είπε και το άλλο και με κούφανε......η εγκυμοσίνες μας λέει θεωρούντε πολύτιμες και βάση των βιβλίων πάνε με καισαρική χωρής δεύτερη κουβέντα γιατί λέει δέν πρέπει να ρισκάρουμε καθόλου.....οπότε και να μη μηλάω καθόλου για να μη με προγραμματίσει από τώρα για καισαρική.......
να μη στεναχωριεσαι καθολου!!σημασια εχει να πανε ολα καλα,αν τυχει και κανεις και καισαρικη ειναι το λιγοτερο

Liliaki, δεν θέλω να ακούω τώρα τέτοια! Ακου εκεί στενοχωρέθηκες! Πρώτον, γιατί το προδικάζεις ότι το πισπιρίγκι σου δεν θα αλλάξει θέση; Και δεύτερον, ακόμη κι αν δεν αλλάξει και κάνεις καισαρική, τι έγινε; Αυτό να γεννηθεί καλά και ας γεννηθεί με καισαρική. Τόσα κορίτσια κάνουν......

Η Μαριούλα μας μωρέ τι έπαθε πάλι; Στο καλό! Είναι κάτι άνθρωποι τελείως βρομιάρηδες. Δεν ντράπηκαν να δώσουν τόσο βρώμικο σπίτι και μάλιστα σε μια κοπέλα που ήξεραν ότι είναι ετοιμόγεννη; Αμάν πια!

Κορίτσια της Θεσσαλονικης να μας πείτε λεπτομέρεις για το πώς τα περάσατε!!!

Μαρία μου, έτσι την έιχα πατήσει και εγώ με την Μαριούλα μας! Νόμιζα πως έχει ήδη ένα παιδάκι. Κι όταν μού εξήγησε, είχα αισθανθεί τόσο άσχημα! Αντε να πανε όλα καλά, να ξεχάσει λίγο τα βάσανά της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τ δικά μου. Εχουμε αρακά με πατατούλες σήμερα! Το μαγείρεψε ο άντρας μου, ο οποίος έχει τώρα δύο μέρες που κάνει πεντακάθαρο το σπίτι......Σήμερα βγήκε να ψάξει για δουλειά. Ούτε ήξερε από πού να ξεκινήσει. Πήγε οαεδ, του είπαν δεν παίζει τίποτα. Μπήκε σε παραπάνω από 20 μαγαζιά να ρωτήσει, τίποτα. Γελούσαν λεει οι άνθρωποι και του έλεγαν "αχ! παληκάρι μου, εδώ δεν έχουμε να φαμε εμείς. Οπου να' ναι κλείνουμε.....". Θα συνεχίσει, λέει. Θα μπει σε όλα τα μαγαζιά των Ιωαννίνων ( ταβέρνες, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία ) να αφήσει βιογραφικά ( όπου του κρατήσουν βέβαια!). Πού να ψάξουμε, δεν ξέρω. Πείτε καμία ιδέα.....Δεν έχουμε και κανέναν γνωστό, ρε γμτ......Κάτι θείοι μου που είναι στην οικοδομή ειπαν πως δεν έχουν καθόλου δουλειά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τ δικά μου. Εχουμε αρακά με πατατούλες σήμερα! Το μαγείρεψε ο άντρας μου, ο οποίος έχει τώρα δύο μέρες που κάνει πεντακάθαρο το σπίτι......Σήμερα βγήκε να ψάξει για δουλειά. Ούτε ήξερε από πού να ξεκινήσει. Πήγε οαεδ, του είπαν δεν παίζει τίποτα. Μπήκε σε παραπάνω από 20 μαγαζιά να ρωτήσει, τίποτα. Γελούσαν λεει οι άνθρωποι και του έλεγαν "αχ! παληκάρι μου, εδώ δεν έχουμε να φαμε εμείς. Οπου να' ναι κλείνουμε.....". Θα συνεχίσει, λέει. Θα μπει σε όλα τα μαγαζιά των Ιωαννίνων ( ταβέρνες, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία ) να αφήσει βιογραφικά ( όπου του κρατήσουν βέβαια!). Πού να ψάξουμε, δεν ξέρω. Πείτε καμία ιδέα.....Δεν έχουμε και κανέναν γνωστό, ρε γμτ......Κάτι θείοι μου που είναι στην οικοδομή ειπαν πως δεν έχουν καθόλου δουλειά.....

επαγγελματικο διπλωμα εχει???αν εψαχνε καπου οδηγος??η σε σουπερ μαρκετ??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, ρε γμτ! Δεν έχει επαγγελματικό δίπλωμα. Σε σούπερ μάρκετ θα πάει να ρώτήσει. Μαλιστά και σήμερα πήγε σε ένα αλλά του είπαν πως είναι δύσκολη εποχή.......Σνιφ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

λιλιτακι καλα σου λενε τα κοριτσια!!!άσε που πολλες προτιμουν την καισαρική γιατι τα μωρακια δεν ζοριζονται καθολου και γενιουνται φρεσκαδουρα!!!και οντως ρε παιδι μου...εχω δει και ειναι καρδαμωμένα τα άτιμα!!!

αλλά ειπαμε ειναι και νωρις ακομα...ας γυρισουμε στο παλιο καλο ρητο...γερο να ναι και οπως και οτι να ναι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι ωραια!!!!κινητοποιηθηκε!!!!κοιτα....οτι ειναι δυσκολη εποχη χαιρω πολύ!!!!θα παει παντου οπως λες και συ και ολο και κατι θα γινει...ας παει και σε κανα ξενοδοχχειο γιαγτι εκει τον χειμωνα δουλευουν καπως καλυτερα, σε κανα χιονοδρομικο...

28xYp3.png

μπραβο στον αντρουλη σου :D

απο δουλειες δυσκολα τα πραγματα,η αδερφη μου ψαχνει μηνες στην Αθηνα βεβαια και δε βρισκει τιποτα

Διαφημίσεις

λιλιτακι καλα σου λενε τα κοριτσια!!!άσε που πολλες προτιμουν την καισαρική γιατι τα μωρακια δεν ζοριζονται καθολου και γενιουνται φρεσκαδουρα!!!και οντως ρε παιδι μου...εχω δει και ειναι καρδαμωμένα τα άτιμα!!!

αλλά ειπαμε ειναι και νωρις ακομα...ας γυρισουμε στο παλιο καλο ρητο...γερο να ναι και οπως και οτι να ναι!!!

φρεσκαδουρα δε λες τιποτα!γεννησε η αδερφη μου με καισαρικη και το μωρο βγηκε αμεσως με το ματι γαριδα (λενε πολλοι οτι βγαινουν κοιμησμενα) και τσακπινικο ;)

μαρτζι ωραια!!!!κινητοποιηθηκε!!!!κοιτα....οτι ειναι δυσκολη εποχη χαιρω πολύ!!!!θα παει παντου οπως λες και συ και ολο και κατι θα γινει...ας παει και σε κανα ξενοδοχχειο γιαγτι εκει τον χειμωνα δουλευουν καπως καλυτερα, σε κανα χιονοδρομικο...
χιονοδρομικό έχει στο μέτσοβο. Το μέτσοβο είναι σχεδόν μία ώρα μακριά από το σπίτι μας + το ότι έχει διόδια μέχρι να φτάσεις + το ότι οι Μετσοβίτες δεν είναι και οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο......Αν έβρισκε δουλειά εκεί, ό,τι έβγαζε θα τά έδινε σε βενζίνες και διόδια........Εχουμε επίσης τα Ζαγοροχώρια που επίσης είναι αρκετά μακριά και μαθαίνω ότι είναι κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

φρεσκαδουρα δε λες τιποτα!γεννησε η αδερφη μου με καισαρικη και το μωρο βγηκε αμεσως με το ματι γαριδα (λενε πολλοι οτι βγαινουν κοιμησμενα) και τσακπινικο ;)
Ετσι και το μικρό της ξαδέλφης μου. Το μάτι του γαρίδα μόλις βγήκαν από το χειρουργείο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εγω παλι και σαν πρωτο ήμουν καταμαυρο, κακασχημο και μεσα στην πετσα...:(

σημερα κοριτσακια μακαρονια με κιμα!!!!άντε και καλή μας επιτυχία!!!!

28xYp3.png

Τελικά, φάγαμε τον αρακά και ήταν κάλούτσικος, αν και λίγο αλμυρός!!

Αυριο θα πάω να κάνω εξετάσεις ούρων, κολπικού υγρού και αίματος.....

Αχ, αντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...