Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόνο στενοχώρια ακόμη στενοχωριέται το καημενάκι αλλά τώρα που θα γεννηθεί ο πρίγκιπάς της θα καταλαγιάσει και ο πόνος
ενταξη που να το ξερεις κι εσυ δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη!!!

με το που θα τον παρει αγκαλια ολα θα αλλαξουν!!!

και εχει και ενα αγγελακι στον παραδεισο να τους προσεχει

επλεινα την τσάντα που θα έχω στο νοσοκομείο επίσης μία μπυτζάμα και μία ρόμπα και τα έβαλα μέσα μαζί με ακόμα μία μπυτζάμα, έβαλα τον άντρα μου και σήκωσε κάτι πράγματα που είχαμε στο παιδικό που θα μπει το κρεβατάκι του μωρού και το σκούπισα αύριο θα έρθει η μαμά να σιδερώσει κάποια ρουχαλάκια του μωρού και να καθαρίσει τζάμια και ίσως παντζούρια αλλά βρε κορίτσια ήθελα να σιδερώσω κι εγώ τα ρουχαλάκια του μωρού μου αλλά δε με αφήνουν:( τώρα με το πόδι βρήκαν κι άλλη δικαιολογία και εγώ παρηγοριέμαι ότι θα έχω πολλές ευκαιρίες να του σιδερώνω ρουχαλάκια αλλά σκέφτομαι να κάνω το εξής θα βάλω πλυντήριο στα κρυφά με τα σεντονάκια του μωρού μου και θα τα σιδερώσω επίσης στα κρυφά καλά δεν θα κάνω;;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

πάντως μία πρόοδο την έκανα σωστά; επίσης Τετάρτη πρωί θα πάω στην φιλενάδα μου που έκανε το τρίτο της παιδάκι να με συμβουλέψει τι θα πάρω μαζί μου κ.α έχω ιδιαίτερα δηλαδή:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

επλεινα την τσάντα που θα έχω στο νοσοκομείο επίσης μία μπυτζάμα και μία ρόμπα και τα έβαλα μέσα μαζί με ακόμα μία μπυτζάμα, έβαλα τον άντρα μου και σήκωσε κάτι πράγματα που είχαμε στο παιδικό που θα μπει το κρεβατάκι του μωρού και το σκούπισα αύριο θα έρθει η μαμά να σιδερώσει κάποια ρουχαλάκια του μωρού και να καθαρίσει τζάμια και ίσως παντζούρια αλλά βρε κορίτσια ήθελα να σιδερώσω κι εγώ τα ρουχαλάκια του μωρού μου αλλά δε με αφήνουν:( τώρα με το πόδι βρήκαν κι άλλη δικαιολογία και εγώ παρηγοριέμαι ότι θα έχω πολλές ευκαιρίες να του σιδερώνω ρουχαλάκια αλλά σκέφτομαι να κάνω το εξής θα βάλω πλυντήριο στα κρυφά με τα σεντονάκια του μωρού μου και θα τα σιδερώσω επίσης στα κρυφά καλά δεν θα κάνω;;)

θα της δωσεις να σιδερωσει ολα τα υπολοιπα τα δικα σας δηλαδη και θα της πεις οτι ολα τα μωρουδιακα θελεις να τα κανεις εσυ σιγα σιγα...αχχχ εγω που εχω τοσα ρουχα και κανεναν να μου τα σιδερωσει:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θα της δωσεις να σιδερωσει ολα τα υπολοιπα τα δικα σας δηλαδη και θα της πεις οτι ολα τα μωρουδιακα θελεις να τα κανεις εσυ σιγα σιγα...αχχχ εγω που εχω τοσα ρουχα και κανεναν να μου τα σιδερωσει:cry::cry:

Καλημέρα σε όλες!

Έχω και δικά μας μη στενοχωριέσαι:P Να είσαι σίγουρη ότι αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα ερχόταν να σιδερώσει και τα δικά σου:tongue: για να μη σου πω ότι αν της έλεγα ότι θα την πάνε και θα την φέρουν θα ερχόταν τρέχοντας. Μια φίλη μου όταν σιδέρωνε η μαμά μου μιλούσαμε στο τηλέφωνο και είπε για πλάκα αχ δεν έρχεται να σιδερώσει και τα δικά μου (έχει δυο κοριτσάκια αυτή) το λέω στη μαμά μου για πλάκα και μου λέει να πάω και γελούσαμε με τη φίλη μου. Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο μου λέει που κάθεται η φίλη σου; πες της την κοπέλα να πάω εγώ έχω πρόβλημα με τα πόδια μου και δεν μπορώ να περπατήσω πολύ αλλά το σίδερο δε με κουράζει αυτή η καημένη με δύο παιδιά δουλεύει κι όλας θα θέλει βοήθεια.

Άντε τώρα να την πείσω να μην κάνει τα δικά μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγώ έκανα κατευθείαν τη μεγάλη καμπύλη στην εικοστή κάτι όπως είπες εβδομάδα ούτε γω θυμάμαι ακριβώς:confused:

Λιλιτάκι εγώ σε ρώτησα θυμόμουν για 15 Νοέμβρη αλλά δε θυμόμουν γιατί αρα εσύ θα περιμένεις τα σημάδια τοκετού ακόμα και αν περάσεις τις 15 Νοέμβρη ή μετά θα σε πάει με ραντεβού;

Θα περιμενουμε κανονικά δεν βιαζόμαστε η μόνη περίπτωση να παμε με ραντεβου και καισαρική ειναι

αν το πισπιρίγκι μου μείνει ως έχει σε λάθος θέση αλλιώς αν γυρίσει κανονικά περιμενουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα κοριτσακια!!!!

λιλιτακι έχεις ακομα καιρο μεχρι τις 15-11 εχεις 1 μιση μηνα.....θα γυρισει το μωρακι σου και θα πας μια χαρα για φυσιολογικό τοκετο!!!υπαρχουν και κατι τεχνικες που κανουν...εχουμε νοβα και εβλεπα σε ενα ριαλιτι που μια κοπελα ηθελε να γυρισει το μωρο και εκανε κατι ασκησεις και κατι με τον φακο απο πανω προς τα κατω για να του δειξει πως να γυρισει...χαξε στο ιντερνετ μηπως βρεις κατι...

μαρια που να ξερεις...αυτη την φορα ομως ολα θα πανε τελεια!!!

μαρμιν εγω σιδερωνω καθιστη...(έτσι εκαψα το ποδι μου τις προάλλες!!!)εισαι πολυ τυχερη που εχεις την μαμακα διπλα σου....εμενα η δική μου δουλευει!!!!βεβαια εγω δεν ειχα και τα δικά σου που να δικαιολογεί να έχω εναν 3ο να μου κανει τις δουλειες...ειδικά τωρα που καρδαμωσα με τα σιδηρα!!!!αλλά κανε αυτο που ειπε και η καντυ....άστην να τα σιδερώσει όλα και κανε εσυ μονο τα μικρουλικα...έχεις έναν μηνα να ετοιμάσεις τα πάντα. Με το που μπεις στον 9ο πρεπει ολα να ειναι ετοιμα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!!Εγώ πήγα στο γιατρό για να μου γράψει εξετάσεις και με ξέχεσε κανονικά με κατάλαβε ότι έχω στεναχωρεθεί και μου τα έχωσε!!!Αφήστε που μου είπε και το άλλο και με κούφανε......η εγκυμοσίνες μας λέει θεωρούντε πολύτιμες και βάση των βιβλίων πάνε με καισαρική χωρής δεύτερη κουβέντα γιατί λέει δέν πρέπει να ρισκάρουμε καθόλου.....οπότε και να μη μηλάω καθόλου για να μη με προγραμματίσει από τώρα για καισαρική.......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!Εγώ πήγα στο γιατρό για να μου γράψει εξετάσεις και με ξέχεσε κανονικά με κατάλαβε ότι έχω στεναχωρεθεί και μου τα έχωσε!!!Αφήστε που μου είπε και το άλλο και με κούφανε......η εγκυμοσίνες μας λέει θεωρούντε πολύτιμες και βάση των βιβλίων πάνε με καισαρική χωρής δεύτερη κουβέντα γιατί λέει δέν πρέπει να ρισκάρουμε καθόλου.....οπότε και να μη μηλάω καθόλου για να μη με προγραμματίσει από τώρα για καισαρική.......

αυτο το εχω διαβασει για εγκυμοσυνη απο εξωσωματικη...οντως θεωρειται πολυτιμη κυηση και κανονικα δεν πρεπει κανενας γιατρος να το ρισκαρει για φτ.σκεψου λοιπον η δικη σου μετα απο 11 χρονια προσπαθειων ποσο πολυτιμη θεωρειται;)γι αυτο μην καθεσαι και σκας για χαζους λογους εσυ θα σκεφτεσαι οτι πρεπει να κανεις το καλυτερο για το πισπιριγκι σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυτο το εχω διαβασει για εγκυμοσυνη απο εξωσωματικη...οντως θεωρειται πολυτιμη κυηση και κανονικα δεν πρεπει κανενας γιατρος να το ρισκαρει για φτ.σκεψου λοιπον η δικη σου μετα απο 11 χρονια προσπαθειων ποσο πολυτιμη θεωρειται;)γι αυτο μην καθεσαι και σκας για χαζους λογους εσυ θα σκεφτεσαι οτι πρεπει να κανεις το καλυτερο για το πισπιριγκι σου!!!

Ναι έτσι το σκέφτηκα και εγώ και έχω αρχίσει να χαλαρώνω λίγο!!!

;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...