Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσακια τι μου κανετε?πηγαμε για ρετσινα κ βρηκα ιντερνετ.χιχιχι! Τοση εξαρτηση.κ εγω περασα πολυ καλα κ σιγουρα θα το ξανακανουμε. Πιστευω να μου φερετε γουρι με τοση μπεμπεδοσκονη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια τι μου κανετε?πηγαμε για ρετσινα κ βρηκα ιντερνετ.χιχιχι! Τοση εξαρτηση.κ εγω περασα πολυ καλα κ σιγουρα θα το ξανακανουμε. Πιστευω να μου φερετε γουρι με τοση μπεμπεδοσκονη.

Τι ευχάριστη έκπληξη μόνο εσένα δεν περίμενα να βρω εδώ μέσα:P είπαμε εσύ θα είσαι η επόμενη πάει και τελείωσε:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω ημουν εξω μολις γυρησα!!!μου εστειλε μηνυμα η Μαριουλα μας!!ειναι πολυ στεναχωρημενη το σπιτι ηταν φοβερα βρωμικο τρομαξαν να το καθαρησουν κουραστηκε πολυ το κοριτσακι μας ο αντρας της εφυγε σημερα και την Παρασκευη παει γιατρο να δει ποτε θα την βαλει για καισαρικη!!δεν μπορει να μπει στο καφε γιατι τελειωσε ο χρονος απο το στικακι της και θα της το ανανεωσουν στις 9/10 εχει στεναχωρηθει πολυ το καημενακι μας!!!μπορει απο κινητο να μπαινει στο fb οποτε οποια θελει να της στειλει μηνυμα εκει και φυσικα μεσω τηλεφωνου!!!αυτα ηταν τα νεα της μικρουλας μας!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω ημουν εξω μολις γυρησα!!!μου εστειλε μηνυμα η Μαριουλα μας!!ειναι πολυ στεναχωρημενη το σπιτι ηταν φοβερα βρωμικο τρομαξαν να το καθαρησουν κουραστηκε πολυ το κοριτσακι μας ο αντρας της εφυγε σημερα και την Παρασκευη παει γιατρο να δει ποτε θα την βαλει για καισαρικη!!δεν μπορει να μπει στο καφε γιατι τελειωσε ο χρονος απο το στικακι της και θα της το ανανεωσουν στις 9/10 εχει στεναχωρηθει πολυ το καημενακι μας!!!μπορει απο κινητο να μπαινει στο fb οποτε οποια θελει να της στειλει μηνυμα εκει και φυσικα μεσω τηλεφωνου!!!αυτα ηταν τα νεα της μικρουλας μας!!!

Την καημενούλα:( όλα στραβά της πήγαν και το χειρότερο δεν έχει ιντερνετ θα στενοχωριέται η καημενούλα μακριά από τον αντρούλη της και από εμάς:oops: για να δούμε τι θα πει ο γιατρός την Παρασκευή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Την καημενούλα:( όλα στραβά της πήγαν και το χειρότερο δεν έχει ιντερνετ θα στενοχωριέται η καημενούλα μακριά από τον αντρούλη της και από εμάς:oops: για να δούμε τι θα πει ο γιατρός την Παρασκευή

ναι ειναι πολυ στεναχωρημενη και μου ειπε να μην την ξεχασουμε αλλα της ειπα πως ειναι χαζουλα να σκεφτεται ετσι και να στεναχωριεται θα μιλαμε καθημερινα για να της λεμε τα νεα μας να μην νιωθει μονη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι ειναι πολυ στεναχωρημενη και μου ειπε να μην την ξεχασουμε αλλα της ειπα πως ειναι χαζουλα να σκεφτεται ετσι και να στεναχωριεται θα μιλαμε καθημερινα για να της λεμε τα νεα μας να μην νιωθει μονη!!!

καλά της είπες άλλωστε ξεχνιέται η Μαριούλα;:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μόλις γύρησα από το γιατρό το πισπιρίγκι μου είναι 1.800 το αμνιακό υγρό πολύ καλό όπως και ο πλακούντας μου ξαναείπε ότι πάμε για 15/11 όλα καλά μέχρι εδώ αυτό που με χάλασε λίγο είναι ότι έχει γυρήσει με τα πόδια κάτω ο γιατρός είπε να μην στεναχωριέμαι και ότι εχουμε ακόμα ένα μήνα μπροστά μας για να πάρει θέση....άντε να δούμε!!!
μια χαρα ολα!!πιστευω θα γυρισει το μωρακι,μην αγχωνεσαι γιαυτο!

κριμα που ειναι μοναχουλα της :(

γιατι θα κανει καισαρικη?το επελεξε μονη της η για αλλο λογω?

δεν πηγε κανεις μαζι της ?

Διαφημίσεις

κριμα που ειναι μοναχουλα της :(

γιατι θα κανει καισαρικη?το επελεξε μονη της η για αλλο λογω?

δεν πηγε κανεις μαζι της ?

ειναι η αδερφη της μαζι και θα παει ο αντρας της και η μαμα της οταν γεννησει θα κανει καισαρικη γιατι ειχε κανει και στο πρωτο οποτε δεν μπορει να κανει κατι αλλο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ειναι η αδερφη της μαζι και θα παει ο αντρας της και η μαμα της οταν γεννησει θα κανει καισαρικη γιατι ειχε κανει και στο πρωτο οποτε δεν μπορει να κανει κατι αλλο!!!

α δε το ηξερα!!εχει και αλλο παιδακι??

ευτυχως που δεν ειναι μονη της!!!

α δε το ηξερα!!εχει και αλλο παιδακι??

ευτυχως που δεν ειναι μονη της!!!

δεν έχει άλλο παιδάκι δυστυχώς το έχασε λόγω θρομβοφιλίας που δεν την ήξερε νομίζω στον έβδομο :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...