Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλό μήνα δε σας είπα! Όντως ξεκίνησε καλά ο Οκτώβρης:P καταλαβαίνετε τι εννοώ:tongue: Να το ξανακάνουμε και σκέφτηκα πως όταν με το καλό γεννήσουμε όλες θα παίρνουμε και τα μικρά μας μαζί και θα γίνουν φίλοι που ξέρετε μπορεί να προκύψει και κανένα συμπεθεριό;)

Λιλιτάκι μπράβο μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης αλλά μη στενοχωριέσαι που γύρισε και μας στο μάθημα μας είπαν ότι παίρνει θέση από τώρα αλλά ακόμη κι αν δεν είναι με το κεφάλι προς τα κάτω μπορεί μέχρι και τελευταίες μέρες να γυρίσει άλλωστε έχουμε καιρό μπροστά μας. Αλήθεια εσένα είπες προγραμματισμένα θα σε πάει ο γιατρός;

Κορίτσια έφαγα φλασιά δεν ξέρω αν ακούσατε από 8 Οκτώβρη σταματάνε τα διαγνωστικά εξετάσεις μέσω εοπυυ και δεν ξέρουν πόσο θα κρατήσει η απεργία μπορεί να λήξει και αμέσως γι' αυτό αν έχετε εξετάσεις δείτε αν μπορείτε να τις κάνετε αυτή την εβδομάδα

Καντυ κρίμα η κοπέλα έχω ακούσει για την επιλόχια κατάθλιψη αλλά εδώ μιλάμε για γιο στην ηλικία σου τόσα χρόνια και δεν μπόρεσαν να τη βοηθήσουν; μήπως είχε την προδιάθεση από πριν; εύχομαι καμιά μας να μην το περάσει ούτε για λίγες μέρες:|:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε βρε κοριτσακι σε χασαμε!!!!ανοιξε το επομενο λουλουδακι σου τι ειναι?δεν τα παω καλα με τα λουλουδια!!

Αλήθεια τι λουλουδάκι είναι; ούτε εγώ τα πάω καλά με τα φυτά αλλά αυτό σαν τριαντάφυλλο μου φαίνεται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ την καμπύλη σου μια χαρά την κόβω θα κάνεις ξανά;

λετε να με βαλει να ξανακανω??????????????σιγορα θα κανω στην 26?????ποτε την κανουν????εεε μεχρι τοτε ελπιζω να μην την ξανακανω ειναι πολυ γλυκο αυτο το πραγμα δεν μπορω να το πιω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ περασαμε φανταστικα με τα κοριτσια!!!!ηταν όλες υπεροχες...μεσα σε λιγες ώρες προσπαθησαμε να πουμε οσα περισσοτερα μπορεσαμε!!!!θα θελαμε πολυ να ειστε και σεις στο παρεακι!!!!αφησαμε την μπεμπεδοσκονή μας στην πεπσι και αν δεν επρεπε να ταισουμε τα μικρα μας ακομα εκει θα ημασταν και θα τα λεγαμε!!!!

δυσκολες αυτες οι ιστοριες με την επιλοχιο καταθλιψη αλλα η επιλοχιος δεν κραταει χρονια....αυτης της εξελιχθηκε σε κανονική καταθλιψη...

κοριτσια ακουστε ενα δημοτικο τραγουδακι που λατρευω...ηθελα να το χορεψω στον γαμο μου αλλα ηταν και λυπητερο ήταν και τσαμικο και το αφησαμε...

!

λιλιτακι εσυ εισαι της μουσικής...ακου φωνή ο τυπος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καντυ γιατι κανεις καμπυλη ζαχαρου???εγω δεν εκανα καμια ακομα:shock::shock::shock::shock::shock:

εκανα πριν την εξωσωματικη ηταν μια χαρα μετα μαζι με τις πρωτες εξετασεις εκανα την μικρη της μιας ωρας τωρα πια οι περισσοτεροι γιατροι την γραφουν γιατι μετα την 26η που βαζουν να την κανουν ειναι πια αργα...ετσι λοιπον μου εγραψε κι εμενα την μικρη η οποια ομως βγηκε παθολογικη γιατι στην μια ωρα ηταν 195 ετσι επρεπε να ξανακανω την μεγαλη για να εχει ολοκληρωμενα αποτελεσματα και μου ειπε να παω σε ενδοκρινολογο-διαβητολογο τωρα ομως μου ειπε και η μικροβιολογος πως ειναι φυσιολογικοτατη παρ ολα αυτα θα παω γιατι εχω και θυροειδη και ετσι κι αλλιως πρεπει να τον ελεγχο για να μου ρυθμιζει την δοση αλλα αυτο το ειχα παντα οχι τωρα στην εγκυμοσυνη απλα τωρα ισως εχει ο οργανισμος αναγκη απο μεγαλυτερη δοση.επισσης εμενα μου εκανε ελεγχο σακχαρου απο πριν την εξωσωματικη λογω πολυκυστικων ειχα κανει και πολυ παλιοτερα πριν κατι χρονια και ηταν παλι φυσιολογικη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ περασαμε φανταστικα με τα κοριτσια!!!!ηταν όλες υπεροχες...μεσα σε λιγες ώρες προσπαθησαμε να πουμε οσα περισσοτερα μπορεσαμε!!!!θα θελαμε πολυ να ειστε και σεις στο παρεακι!!!!αφησαμε την μπεμπεδοσκονή μας στην πεπσι και αν δεν επρεπε να ταισουμε τα μικρα μας ακομα εκει θα ημασταν και θα τα λεγαμε!!!!

δυσκολες αυτες οι ιστοριες με την επιλοχιο καταθλιψη αλλα η επιλοχιος δεν κραταει χρονια....αυτης της εξελιχθηκε σε κανονική καταθλιψη...

κοριτσια ακουστε ενα δημοτικο τραγουδακι που λατρευω...ηθελα να το χορεψω στον γαμο μου αλλα ηταν και λυπητερο ήταν και τσαμικο και το αφησαμε...

!

λιλιτακι εσυ εισαι της μουσικής...ακου φωνή ο τυπος!!!

Πολύ ωραία φωνή πράγματι και ο στίχος υπέροχος με πήραν τα ζουμιά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

τσιγγανακος αλλα τραΓΟΥΔΑΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ!!!δεν εχει καθολου γυφτια η ερμηνεια του...εγω το κλαμμα το εχω ριξει προ πολλου!!!!

Όντως στη φωνή δεν καταλαβαίνεις κάτι!!! Κάποια με ρώτησε αλλά δεν θυμάμαι ποια απλά απαντάω δεν παμε με ραντεβού 15/11 απλά ο υπέρηχος

μας δίνει Π.Η.Τ. 15/11 ενώ βάση περιόδου είμαστε εως τις 3/12 ...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αααα ατα εμενα που δεν εχω ιστορικο ουτε εκανα εξωσωματικη καλως δεν μου ειπε να την κανω?

ολες οι εγκυες κανουν καμπυλη στην 26 η 28 εβδομαδα αυτο δεν το θυμαμαι ακριβως στην 20η κατι τελοσπαντων ομως το τελευταιο διαστημα πολλοι γιατροι επειδη τοτε ειναι αργα και επειδη το σακχαρο εμφανιζεται πολυ νωριτερα στην εγκυμοσυνη για να εχουν μια αποψη βαζουν μαζι με τις πρωτες εξετασεις να γινει και η καμπυλη η μικρη ομως απο κει και περα αν δεν βγει καλη προχωρανε και στην μεγαλη.το κανουν προληπτικα ασχετα αν εχεις ιστορικο η οχι εχει μπει πλεον στις εξετασεις του προγεννετικου ελεγχου εγω και την περασμενη φορα αλλα και τωρα συναντησα κι αλλες κοπελες στην μικροβιολογο που εκαναν καμπυλη στην αρχη της εγκυμοσυνης

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγώ έκανα κατευθείαν τη μεγάλη καμπύλη στην εικοστή κάτι όπως είπες εβδομάδα ούτε γω θυμάμαι ακριβώς:confused:

Λιλιτάκι εγώ σε ρώτησα θυμόμουν για 15 Νοέμβρη αλλά δε θυμόμουν γιατί αρα εσύ θα περιμένεις τα σημάδια τοκετού ακόμα και αν περάσεις τις 15 Νοέμβρη ή μετά θα σε πάει με ραντεβού;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...