Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

kaλημερα. Ειχα ένα βράδυ πολύ εφιαλτικό. Σηκώθηκα κατά τις 2 να πάω για πιπί. Ε΅, μου ήρθε και για το άλλο......Να μην μπορώ όμως με τίποτα κορίτσια. Να με πονάει η κοιλιά μου, να ιδρώνω, να μου έρχεται για εμετό....κι να μην βγαίνει τίποτα. Ημουν έτοιμη να σκάσω. Φωνάζω τον άντρα μου, ξυπνάει κι αυτός.....με τα πολλά, κάτι κατάφερα. Σκουπίζομαι και βλέπω αιματάκι. Πάω στο κρεβάτι, να ποναει η κοιλιά. Πώς φοβήθηκα μην συμβεί κάτι. Τρόμαξα να ξημερώσω. Τώρα, δόξα τω Θεω, είμαι καλά. Εν τω μεταξύ κανένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Χθες τι ήταν αυτό, δεν ξέρω.

Ουφ! Θα βγήκατε οι Σαλονικιές. Να περάσετε καλά.

Καλημέρα κοριτσάκι!!!Και εγώ το είχα πάθει αυτό τις πρώτες εβδομάδες και είχα τρομάξει πάρα πολύ πόνο πολύ κρύος ιδρώτας τάση για εμετό μέχρι λυποθημία από τις τη νύχτα εώς τις 8 το πρωί αγκαλιά με τη λεκάνη και απ'εξω ο αντρούλης μου να με προσέχει αλλά οκ όλα καλά πέρασε και δέν με ξανάπιασε σε τέτοιο βαθμό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax, λιλιτακι μου, τι τρομάρα πήρα! Φοβήθηκα μήπως χάσω το μωράκι! Μακάρι να μην το ξαναπάθω.

Ξέρω σε νιώθω....και εγώ έτσι νόμιζα αλλά το σώμα μας είναι φτιαγμένο να προστατεύει τα μωράκια μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα σε ολες,απο το πωι τρεχω για δουλειες του αντρα μου,και τωρα επιτελους γυρισα σπιτι. ομιζω διαβασα ολα τα μυηματα καθως το σκ δε μπορεσα α μπω εκτος απο το πρωι...

λοιπο οι σαλοικιες καλα α περασετε.

ατε μαριουλακι μετρας αναποδα πια,περιμεουμε να χτυπησει το κινητο να ακουσουμε τα ευχαριστα.

δε θυμαμαι α τα σχολιασω ολα,μαρτζι το εχω παθει και γω.αλλα οπως ειπε το λιλιτακι το σωμα μας ξερει α προφυλαξει τα μικρουλακια μας.

οσο για τη βοηθεια απο το αντρα,εγω προσωπικα δεν την εχω δει ποτε,και οσες φορες θα με βοηθησει θα εχει τοση γριια και μιζερια,που καλυτερα να μην το εκανε καθολου,πατα μου το βγαζει ξινο. τωρα τελευταια αρχισε α βοηθαει αλλα και αυτο με παρακαλια ,η οποτε εχει εκεινος ορεξη,δε με χαλαει ομως ας κανει τωρα γιατι με το που θα γεησω ουτε αυτα δεν θα κανει. να κανετε υπομονη γιατι νομιζω δεν αξιζει να χαλαμε την ζαχαρενια μας γι αυτα...

Διαφημίσεις

Μόλις γύρησα από το γιατρό το πισπιρίγκι μου είναι 1.800 το αμνιακό υγρό πολύ καλό όπως και ο πλακούντας μου ξαναείπε ότι πάμε για 15/11 όλα καλά μέχρι εδώ αυτό που με χάλασε λίγο είναι ότι έχει γυρήσει με τα πόδια κάτω ο γιατρός είπε να μην στεναχωριέμαι και ότι εχουμε ακόμα ένα μήνα μπροστά μας για να πάρει θέση....άντε να δούμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

δεν ηξερα οτι εχετε φωτοφραφιση σημερα...παντως ωραια...το μικρουλι μεγαλωνει!!!γιατι στεναχωρεθηκες???εχεις ενα μηνα ακομα που λεει και ο γιατρος αλλα και καισαρική να κανεις τι εγινε???θα τελαιπωρηθειται και λιγοτερο...αφου ολα ειναι καλα μην φοβασαι τιποτα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δεν ηξερα οτι εχετε φωτοφραφιση σημερα...παντως ωραια...το μικρουλι μεγαλωνει!!!γιατι στεναχωρεθηκες???εχεις ενα μηνα ακομα που λεει και ο γιατρος αλλα και καισαρική να κανεις τι εγινε???θα τελαιπωρηθειται και λιγοτερο...αφου ολα ειναι καλα μην φοβασαι τιποτα!!!

Θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά:(!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά:(!!!

κοριτσακια μου γλυκα σας διαβασα μολις τωρα!!θελω να σας πω μια ιστορια μην με παραξηγησετε δεν θελω να τρομαξετε απλα να ειστε προετοιμασμενες γιατι κι εγω οταν το ακουσα ειπα ποσο κριμα ειναι και για την μητερα αλλα και για το παιδι!!ειναι μια γυναικα η οποια εκανε το πρωτο της παιδι φυσιολογικα το δευτερο ομως δεν ειχε καλη θεση και ο γιατρος της ειπε την περιπτωση της καισαρικης αυτη ομως επειδη ειχε γεννησει το πρωτο φυσιολογικα δεν ηθελε ουτε να ακουσει την ιδεα της καισαρικης ηταν καθετα αρνητικη φτανει λοιπον η ωρα να γεννησει και το παιδι δεν ειχε γυρησει ο γιατρος την προχωραει σε καισαρικη αφου περνουσαν οι μερες συνεχεια ελεγε πως ειναι αχρηστη μανα και οτι το παιδι της δεν την θελει επαθε επιλοχιο καταθλιψη ο αντρας της προσπαθησε να την βοηθησει δεν δεχοταν να παει πουθενα εφεραν γιατρο στο σπιτι δεν δεχτηκε ποτε να παρει ουτε φαρμακο ουτε τιποτα σταματησε να ασχολειται με οτιδηποτε τα παιδια της τα μεγαλωσε η μανα της και η αδερφη της τον αντρα της δεν τον ηθελε μεσα στο σπιτι και ετσι ο ανθρωπος διαμορφωσε την αποθηκη στην αυλη και ακομα και σημερα ζει εκει ο μικροτερος γιος της ειναι στην ηλικια μου και κανουμε παρεα την γυναικα την εχουν παει κατα καιρους σε ιδρυματα αλλα δεν εχει αλλαξει κατι!!οπως καταλαβαινεται εξαιτιας του οτι ειχε κολησει το μυαλο της κατεστρεψε την ζωη της δεν εζησε τα παιδια της κατεστρεψε ολη την οικογενεια της!!!δεν λεω οτι το κανει κανεις σκοπιμα αλλα μυαλο ειναι δεν αργει γυρησει τουμπα κι αντε να το φερεις στα ισα του μετα!!!προετοιμαστητε και για τα 2 ειδη τοκετου μην ειστε αρνητικες σε καποιο γιατι μετα αλλαζει η ψυχολογια και ψυχολογια ειναι αυτη δεν ξερεις που μπορει να φτασει!!!κι εγω θα ηθελα να γεννησω φυσιολογικα αλλα δεν γινεται:cry:τι να κανω τωρα!!!!το εχω παρει αποφαση!!!προς Θεου δεν ειπα οτι θα το παθει καμια απο εδω απλα σας το ειπα γιατι η ψυχολογια μας και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα και της λοχειας κρεμεται απο μια κλωστη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

kaλημερα. Ειχα ένα βράδυ πολύ εφιαλτικό. Σηκώθηκα κατά τις 2 να πάω για πιπί. Ε΅, μου ήρθε και για το άλλο......Να μην μπορώ όμως με τίποτα κορίτσια. Να με πονάει η κοιλιά μου, να ιδρώνω, να μου έρχεται για εμετό....κι να μην βγαίνει τίποτα. Ημουν έτοιμη να σκάσω. Φωνάζω τον άντρα μου, ξυπνάει κι αυτός.....με τα πολλά, κάτι κατάφερα. Σκουπίζομαι και βλέπω αιματάκι. Πάω στο κρεβάτι, να ποναει η κοιλιά. Πώς φοβήθηκα μην συμβεί κάτι. Τρόμαξα να ξημερώσω. Τώρα, δόξα τω Θεω, είμαι καλά. Εν τω μεταξύ κανένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Χθες τι ήταν αυτό, δεν ξέρω.

Ουφ! Θα βγήκατε οι Σαλονικιές. Να περάσετε καλά.

οταν λες ειδες αιμα??απο που απο μπροστα η απο πισω???μην πιεζεις τον εαυτο σου αν δεν μπορεις να πας μην πιεζεσαι θα παρεις κατι να σε βοηθησει και θα πας αργοτερα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τίποτα δεν ξεκίνησα ακόμη. Μόνο φιλισίν παίρνω. Για να δούμε την άλλη εβδομάδα που θα πάω τι θα μου δώσει!

ειναι πολυ νωρις ακομα για να παρεις κατι μονο φυλικο δινουν οποτε αφου το παιρνεις ολα καλα..σου εχει πει ποτε θα κανεις τις πρωτες εξετασεις????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα σε ολες,απο το πωι τρεχω για δουλειες του αντρα μου,και τωρα επιτελους γυρισα σπιτι. ομιζω διαβασα ολα τα μυηματα καθως το σκ δε μπορεσα α μπω εκτος απο το πρωι...

λοιπο οι σαλοικιες καλα α περασετε.

ατε μαριουλακι μετρας αναποδα πια,περιμεουμε να χτυπησει το κινητο να ακουσουμε τα ευχαριστα.

δε θυμαμαι α τα σχολιασω ολα,μαρτζι το εχω παθει και γω.αλλα οπως ειπε το λιλιτακι το σωμα μας ξερει α προφυλαξει τα μικρουλακια μας.

οσο για τη βοηθεια απο το αντρα,εγω προσωπικα δεν την εχω δει ποτε,και οσες φορες θα με βοηθησει θα εχει τοση γριια και μιζερια,που καλυτερα να μην το εκανε καθολου,πατα μου το βγαζει ξινο. τωρα τελευταια αρχισε α βοηθαει αλλα και αυτο με παρακαλια ,η οποτε εχει εκεινος ορεξη,δε με χαλαει ομως ας κανει τωρα γιατι με το που θα γεησω ουτε αυτα δεν θα κανει. να κανετε υπομονη γιατι νομιζω δεν αξιζει να χαλαμε την ζαχαρενια μας γι αυτα...

αντε βρε κοριτσακι σε χασαμε!!!!ανοιξε το επομενο λουλουδακι σου τι ειναι?δεν τα παω καλα με τα λουλουδια!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

σημερα η Μαριουλα το Λιλιτακι κι εγω αλλαζουμε εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον τα δικα μου τωρα...σηκωθηκα πρωι πρωι και πηγα για την καμπυλη!!!!!!!ειχα κανει πριν ενα μηνα την μικρη και στα 60 βγηκε 195 και φυσικα με εστειλε για την μεγαλη λοιπον νηστειας 77 60' 150 120' 135 180' 77 εεεε πως σας φαινεται?????ε μα λυσσαξε μεσα σε 3 μηνες εχω κανει 3 καμπυλες ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ μου εκανε και πληρη ελεγχο θυροειδη αυτες θα βγουν τεταρτη αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...