Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχαχχαχαχχ γελαω μονη μου γελαει και ο αντρας μου!!!!καντυ εγω λεω να σου λεμε εμεις καθε βδομαδα ποσο εισαι!!!

ασε μαρμιν...παραδεχεται ομως οτι επαιξε καλα ο παοκ και του ειναι ευκολοτερη η ηττα!!!

κι εμένα παραδόξως καλά το πηρε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

kaλημερα. Ειχα ένα βράδυ πολύ εφιαλτικό. Σηκώθηκα κατά τις 2 να πάω για πιπί. Ε΅, μου ήρθε και για το άλλο......Να μην μπορώ όμως με τίποτα κορίτσια. Να με πονάει η κοιλιά μου, να ιδρώνω, να μου έρχεται για εμετό....κι να μην βγαίνει τίποτα. Ημουν έτοιμη να σκάσω. Φωνάζω τον άντρα μου, ξυπνάει κι αυτός.....με τα πολλά, κάτι κατάφερα. Σκουπίζομαι και βλέπω αιματάκι. Πάω στο κρεβάτι, να ποναει η κοιλιά. Πώς φοβήθηκα μην συμβεί κάτι. Τρόμαξα να ξημερώσω. Τώρα, δόξα τω Θεω, είμαι καλά. Εν τω μεταξύ κανένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Χθες τι ήταν αυτό, δεν ξέρω.

Ουφ! Θα βγήκατε οι Σαλονικιές. Να περάσετε καλά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

kaλημερα. Ειχα ένα βράδυ πολύ εφιαλτικό. Σηκώθηκα κατά τις 2 να πάω για πιπί. Ε΅, μου ήρθε και για το άλλο......Να μην μπορώ όμως με τίποτα κορίτσια. Να με πονάει η κοιλιά μου, να ιδρώνω, να μου έρχεται για εμετό....κι να μην βγαίνει τίποτα. Ημουν έτοιμη να σκάσω. Φωνάζω τον άντρα μου, ξυπνάει κι αυτός.....με τα πολλά, κάτι κατάφερα. Σκουπίζομαι και βλέπω αιματάκι. Πάω στο κρεβάτι, να ποναει η κοιλιά. Πώς φοβήθηκα μην συμβεί κάτι. Τρόμαξα να ξημερώσω. Τώρα, δόξα τω Θεω, είμαι καλά. Εν τω μεταξύ κανένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Χθες τι ήταν αυτό, δεν ξέρω.

Μάρτζι μου εγώ είχα μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας ανά περιόδους στην εγκυμοσύνη δεν έχει σημασία αν είχες πριν η προγεστερόνη που ανεβαίνει φταίει εσύ να μην ζορίζεσαι εάν δεν μπορείς δεν πειράζει προτιμότερο να βάλεις υπόθετα ή να πάρεις κάτι από το στόμα αφού ρωτήσεις το γιατρό σου πάντως υπόθετα γλυκερίνης κάνει και τα ντουρκολάξ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

οι Σαλονικιες ετοιμες για τον καφε...σε 10' ξεκιναω!

μαρτζι οταν πας τουαλετα να μην ζοριζεσαι....κατσε με την ησυχια σου κ ολο κ κατι θα βγει...αρχισε κανα δαμασκηνο μην σε ξαναπιασει...αρχισες σιδηρο?αν ναι γι αυτο η δυσκοιλιοτητα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι,εχω ακουσει πολλες εγκυες που εχουν προβλημα με δυσκοιλιοτητα..φαε δαμασκηνα που σου ειπαν τα κοριτσια και τα συκα λενε οτι κανουν καλο...μια γνωστη μου που ειχε προβλημα δυσκοιλιοτητας της εδωσε ο γυναικολογος υποθετα γλυκερινης..αν δεις οτι επιμενει το προβλημα σου ρωτα το γιατρο σου για να μην ταλαιπωρεισαι αδικα

μην αγχωνεσαι,εχω ακουσει πολλες εγκυες που εχουν προβλημα με δυσκοιλιοτητα..φαε δαμασκηνα που σου ειπαν τα κοριτσια και τα συκα λενε οτι κανουν καλο...μια γνωστη μου που ειχε προβλημα δυσκοιλιοτητας της εδωσε ο γυναικολογος υποθετα γλυκερινης..αν δεις οτι επιμενει το προβλημα σου ρωτα το γιατρο σου για να μην ταλαιπωρεισαι αδικα

Τα πρωινά που πηγαινω τουαλέτα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μόνο χθες βράδυ.....να, σήμερα το πρωί, μια χαρά ενεργήθηκα!:oops:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τα πρωινά που πηγαινω τουαλέτα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μόνο χθες βράδυ.....να, σήμερα το πρωί, μια χαρά ενεργήθηκα!:oops:

μην αγχωνεσαι!τυχαινει που και που!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...