Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσια ακομη παιδευεστε με τις εβδομαδες και τους μηνες????οι μηνες της εγκυμοσυνης ποτε δεν συμπιπτουν με τους μηνες ημερολογιακά..γι αυτο και μπερδευομαστε. οπως ειπε η καντυ, αλλαζει συμφωνα με την πητ. εγω πχ που εχω πητ 22 καθε 22 κλεινω μηνα αλλα εβδομαδα κλεινω καθε κυριακή...εμενα με βολευει περισσοτερο με τις εβδομαδες μιας και ειναι πιο ακριβής η μετρηση αλλά στους αλλους που δεν τα καταλαβαινουν λεω στο περιπου μηνες..πχ τωρα λεω οτι ειμαι 2,5 μηνων...

νενα ουτε εμενα με εχει μετρησει ακομα...τι να μετρησει???10 γραμμαρια??και η γλυκοπατατα καλουλα ειναι ειναι πολυ θρεπτική αλλά ρε κοριτσια απαισια!!!θυμαστε τοτε που εκανα την διατροφή???αχ τι περνανε οι μανες???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αντιστοιχία τριμήνων- μηνών και εβδομάδων έχει ως εξής:

Πρώτο τρίμηνο:

• 1ος μήνας- Εβδομάδα 1 εώς 4
  • 2ος μήνας- Εβδομάδα 5 εώς 8
  • 3ος μήνας- Εβδομάδα 9 εώς 13

Δεύτερο τρίμηνο:

• 4ος μήνας — Εβδομάδα 14 εώς 17
  • 5ος μήνας — Εβδομάδα 18 εώς 22
  • 6ος μήνας — Εβδομάδα 22 εώς 27

Τρίτο τρίμηνο:

• 7 ος μήνας— Εβδομάδα 28 εώς 31
  • 8ος μήνας — Εβδομάδα 32 εώς 35
  • 9ος μήνας — Εβδομάδα 36 εώς 40

Με τη σελίδα που μου εδειξες εγω λογικά αλλαζω μήνα καθε 5 του μηνός δηλ. 10-12 μέρες μετά και αυτό γιατί μετράει από την πιθανή ημέρα της σύλληψης που όμως εχει αποκλίσεις. Οι γιατροι συνήθως μετράνε από την πρωτη μέρα της τελευταιας περιόδου. δηλ όπως παραπάνω

με βαση αυτο εδω εγω μπαινω στον 4ο μολις μπω στην 14η εβδομαδα εγω ομως αυριο μπαινω στην 13η

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια ακομη παιδευεστε με τις εβδομαδες και τους μηνες????οι μηνες της εγκυμοσυνης ποτε δεν συμπιπτουν με τους μηνες ημερολογιακά..γι αυτο και μπερδευομαστε. οπως ειπε η καντυ, αλλαζει συμφωνα με την πητ. εγω πχ που εχω πητ 22 καθε 22 κλεινω μηνα αλλα εβδομαδα κλεινω καθε κυριακή...εμενα με βολευει περισσοτερο με τις εβδομαδες μιας και ειναι πιο ακριβής η μετρηση αλλά στους αλλους που δεν τα καταλαβαινουν λεω στο περιπου μηνες..πχ τωρα λεω οτι ειμαι 2,5 μηνων...

νενα ουτε εμενα με εχει μετρησει ακομα...τι να μετρησει???10 γραμμαρια??και η γλυκοπατατα καλουλα ειναι ειναι πολυ θρεπτική αλλά ρε κοριτσια απαισια!!!θυμαστε τοτε που εκανα την διατροφή???αχ τι περνανε οι μανες???

κι εγώ στο κοσμο ετσι το περιγραφω πχ πριν 2 εβδομαδες έλεγα ότι σε μια εβδομαδα κλεινω τον 4ο, τωρα λεω στην αρχή του 5ου μετα τα λεω στα μεσα, μετα στο τελος κτλ. Αν τυχει και πω 17 εβδομαδων με κοιτανε με γουρλωμενα ματια :shock:για να τους εξηγήσω!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

με βαση αυτο εδω εγω μπαινω στον 4ο μολις μπω στην 14η εβδομαδα εγω ομως αυριο μπαινω στην 13η

Δεν την αντεχώ.......

Ας της εξηγήσει καποιος.....

Αν γεννηθεις 1/Ιανουαριου 2012, την 1/1 του 2013 εισαι 1 χρονων και μπαινεις στον 2ο δεν μπαινεις πάλι στον πρωτο χρονο, εχεις κλεισει τον 1ο και μπαινεις στον 2ο.

Κι εσυ σημερα 12 και 6 μερες αυριο 13 ακριβώς αφου θα εισαι 13 εβδομαδων πως θα ξαναμπεις στην 13η εβδομάδα? Θα αρχίσεις Απο ΑΥΡΙΟ 13+1, 13+2 μεχρι να γινεις 14ων εβδομαδων την αλλη Δευτέρα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Δεν την αντεχώ.......

Ας της εξηγήσει καποιος.....

Αν γεννηθεις 1/Ιανουαριου 2012, την 1/1 του 2013 εισαι 1 χρονων και μπαινεις στον 2ο δεν μπαινεις πάλι στον πρωτο χρονο, εχεις κλεισει τον 1ο και μπαινεις στον 2ο.

Κι εσυ σημερα 12 και 6 μερες αυριο 13 ακριβώς αφου θα εισαι 13 εβδομαδων πως θα ξαναμπεις στην 13η εβδομάδα? Θα αρχίσεις Απο ΑΥΡΙΟ 13+1, 13+2 μεχρι να γινεις 14ων εβδομαδων την αλλη Δευτέρα.

δηλαδη οτι λεει το τικερακι μου εγω θα πηγαινω μια εβδομαδα μπροστα

χαχαχαχαχααχαχαχα γελαω μονη μου με ακουει και η γειτονισσα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

δηλαδη οτι λεει το τικερακι μου εγω θα πηγαινω μια εβδομαδα μπροστα

χαχαχαχαχααχαχαχα γελαω μονη μου με ακουει και η γειτονισσα

αν σε βοηθαει ετσι τοτε ενταξει!!!

Αυριο που θα γραφει 13 ίσως να σου ειναι πιο ευκολο να το καταλάβεις!!!!!

Σκεψου εισαι 13 και διανυεις την απόσταση μέχρι να φτάσεις το 14.

Να στο πω αλλιως σε εναν αγώνα δρομου 14 χιλιομέτρων, εσυ εχει διανυσει τα 13 χιλιομετρα και ακόμη τρεχεις για να τερματίσεις, αρα διανύεις το τελευταιο 14ο χιλιομετρο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

xaxaxa μπράβο νενα πολύ παραστατικές οι περιγραφές σου αυτό με τον πρώτο χρόνο και τα γεννέθλια όλα τα λεφτα

τώρα έχει ημίχρονο και ο άρης χάνει 4 - 1 μεγάλη πίκρα ο σύζυγος ή μάλλον οι σύζυγοι έτσι τσέρρυ:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

πωπω βρε Νενα εισαι φανταστικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε εγω με την σουπα τετοια περιγραφη

:P:p

Απο αυριο λοιπόν εισαι επίσημα 3 μηνων!!!! Αρα ποιον μήνα διανύεις από αυριο???????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ευχαριστω κυρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλ. μπουμπου σε περνάω 1 μηνα και μια εβδομάδα αλλά λογω διδυμων λογικά γεννας πριν από μενα ε? Δεν θυμάμαι σου εδωσε καθόλου ημερομηνία?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αχαχχαχαχχ γελαω μονη μου γελαει και ο αντρας μου!!!!καντυ εγω λεω να σου λεμε εμεις καθε βδομαδα ποσο εισαι!!!

ασε μαρμιν...παραδεχεται ομως οτι επαιξε καλα ο παοκ και του ειναι ευκολοτερη η ηττα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχαχχαχαχχ γελαω μονη μου γελαει και ο αντρας μου!!!!καντυ εγω λεω να σου λεμε εμεις καθε βδομαδα ποσο εισαι!!!

ασε μαρμιν...παραδεχεται ομως οτι επαιξε καλα ο παοκ και του ειναι ευκολοτερη η ηττα!!!

καλη ιδεα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...