Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν καλα αποτελεσματα και για σενα. την προηγουμενη φορα ποσο εισασταν??? ναι υπαρχει μια περιπτωση να μας πει και φυλο αλλα με προετοιμασε απο προχθες...καθαρα και σιγουρα θα δουμε στον 5ο στον β' επιπεδου!!!

αλλά εγω λεω οτι αν ειναι αγορακι μπορει και να φανει αλλά και σιγουροι παλι δεν θα ειμαστε...αχ τωρα αγωνιώ που το θυμηθηκα...

Στις 12 Σεπτέμβη ήταν ενάμιση κιλό μέσα σε τρεις εβδομάδες έβαλε 500 γραμμάρια για να δούμε τώρα μετά από τρεις πάλι εβδομάδες πόσο θα είμαι;:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

το βρηκα!!!αναλογα με την πητ ειναι αρα ενω αυριο μπαινω στην 13η εβδομαδα θα περιμενω μεχρι τις 8 για να αλλαξω μηνα οποτε την επομενη εβδομαδα θα μπω στον 4ο..................εχω μελλον ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γυρω στις 15 θα παω κι εγω εδω στον γιατρο για υπερυχο και τοτε μου ειπε θα δουμε το φυλο και στο τελος του μηνα λογικα 30 θα παω στον γιατρο μου στα Γιαννενα εε τι στο καλο με τοσους υπερυχους δεν θα δεουμε τιποτα:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ κοριτσια δεν σας ειπα...σημερα κλεινω την 11 και παω για την 12η!!!!καποιοι την έχουν ώς την τελευταια εβδομαδα του 1ου τριμηνου και γω ετσι θα το μετρησω...και κοιτα που εφτασα και ειμαι ηδη ενα λαιμ...σαν προχθες ηταν η νενα και σημερα εγω!!!!αν και εγώ περιμενω τωρα να ερθει η πεμπτη που θα κανουμε την αυχενική διαφανεια και που οι μερες ως τον τοκετο θα κατεβουν απο το 200 κατι που ειναι σημερα στο 199!!!!

μόλις κλεισεις και την 13η εβδομαδα δηλ. σε 2 εβδομαδες αλλαζεις μηνα και τριμηνο. Σιγουρα!!!!

εμένα μου λέει ότι έχω ακόμα 65 μέρες :tongue: αλλά είμαι ακόμα κολοκύθα για να δούμε τι θα γίνω μετά

λαχανο σε κοβω

αχχ κι εγω την περασμενη εβδομαδα ημουν λαιμ!!!!εγω αυριο τι θα γινω??και ναι εχεις δικιο σε ενα βιβλιαρακι που διαβαζω μπαινοντας στην 13η μπαινεις και στο 2ο τριμηνο κι εγω ετσι θα το μετρησω;)αληθεια η Μαριουλα τι μου ειχε πει οτι αλλαζω μηνα την ιδια μερα με την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου η με βαση την ημερομηνια της πητ???????εγω υποτιθεται εχω ακομα 190 μερες αλλα ειναι γυρω στις 170 ακομα:tongue:

εσυ ροδακινο

εσεις παλι καλα χαριτωμένα όλα, εγω που γίνομαι γλυκοπατάτα?????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

το βρηκα!!!αναλογα με την πητ ειναι αρα ενω αυριο μπαινω στην 13η εβδομαδα θα περιμενω μεχρι τις 8 για να αλλαξω μηνα οποτε την επομενη εβδομαδα θα μπω στον 4ο..................εχω μελλον ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γυρω στις 15 θα παω κι εγω εδω στον γιατρο για υπερυχο και τοτε μου ειπε θα δουμε το φυλο και στο τελος του μηνα λογικα 30 θα παω στον γιατρο μου στα Γιαννενα εε τι στο καλο με τοσους υπερυχους δεν θα δεουμε τιποτα:oops:

εσυ κλεινεις την 13η αυριο αγαπη αρα κλεινεις και τον 3ο μήνα και μπαινεις στον 4ο!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εσυ κλεινεις την 13η αυριο αγαπη αρα κλεινεις και τον 3ο μήνα και μπαινεις στον 4ο!!!!!!!

αυριο δεν μπαινω στην 13η????????

http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc2.html

με βαση το παραπανω αλλαζω μηνα καθε 8 δηλαδη μπαινοντας στην 12 εκανα την αυχενικη.εεεεεεεεεε??????????παλι λαθος κανω??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αυριο δεν μπαινω στην 13η????????

http://www.doctorvasiliadis.gr/mainmenuweekscalc2.html

με βαση το παραπανω αλλαζω μηνα καθε 8 δηλαδη μπαινοντας στην 12 εκανα την αυχενικη.εεεεεεεεεε??????????παλι λαθος κανω??????

Οι γιατροι το μετρανε με τις εβδομαδες!!!!

Βρε παιδακι μου εισαι 12 εβδομαδων και 6 ημερων αρα αυριο θα εισαι 13 εβδομαδων κλειστά!!!!!! Αρα απο αυριο διανύεις την 14η εβδομάδα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Εγώ πχ. ειμαι 17 εβδομαδω και 5 ημερων αρα διανύω την 18η εβδομαδα και την Τριτη την κλεινω. Απο την Τρίτη θα ειμαι 18 εβδομάδων και θα διανύω την 19η. Τι δεν καταλλλλλαβαίνεις?????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μην προσπαθείς να αντιστοιχείς εβδομάδες με μήνες γιατί θα μπερδεύεσαι και το γυναικολόγο σου να ρωτήσεις δεν πρόκειται να σου πει μήνα αλλά εβδομάδες εσύ θα ξέρεις ότι μήνα αλλάζεις κάθε 8 του μήνα όπως είπες με βάση την πητ μετράς ανάποδα και αλλάζεις μήνα εγώ ας πούμε αρχές κάθε μήνα αλλάζω και μήνω τώρα αν είναι 4, 5 ή 6 δε με νοιάζει αυτή τη βδομάδα μπαίνω στον 8ο πάει και τελείωσε;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσερρυ σε λίγο παοκ άρης ε; τι θα γίνει σπίτι; εμένα η χειρότερή μου σε τέτοιον αγώνα θέλω ισσοπαλία γιατι ο μπαμπάς είναι πάοκ και ο σύζυγος άρης ειδικά όταν τον βλέπαμε όλοι μαζί πολύ στενοχώρια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Η αντιστοιχία τριμήνων- μηνών και εβδομάδων έχει ως εξής:

Πρώτο τρίμηνο:

• 1ος μήνας- Εβδομάδα 1 εώς 4
  • 2ος μήνας- Εβδομάδα 5 εώς 8
  • 3ος μήνας- Εβδομάδα 9 εώς 13

Δεύτερο τρίμηνο:

• 4ος μήνας — Εβδομάδα 14 εώς 17
  • 5ος μήνας — Εβδομάδα 18 εώς 22
  • 6ος μήνας — Εβδομάδα 22 εώς 27

Τρίτο τρίμηνο:

• 7 ος μήνας— Εβδομάδα 28 εώς 31
  • 8ος μήνας — Εβδομάδα 32 εώς 35
  • 9ος μήνας — Εβδομάδα 36 εώς 40

Με τη σελίδα που μου εδειξες εγω λογικά αλλαζω μήνα καθε 5 του μηνός δηλ. 10-12 μέρες μετά και αυτό γιατί μετράει από την πιθανή ημέρα της σύλληψης που όμως εχει αποκλίσεις. Οι γιατροι συνήθως μετράνε από την πρωτη μέρα της τελευταιας περιόδου. δηλ όπως παραπάνω

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Στις 12 Σεπτέμβη ήταν ενάμιση κιλό μέσα σε τρεις εβδομάδες έβαλε 500 γραμμάρια για να δούμε τώρα μετά από τρεις πάλι εβδομάδες πόσο θα είμαι;:tongue:

εμένα δεν μπηκε μεχρι τωρα στη διαδικασια να το μετρήσει...τι να μετρησει δηλ. τωρα πρέπει να κυμαινεται από 150-200 γρ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Η αντιστοιχία τριμήνων- μηνών και εβδομάδων έχει ως εξής:

Πρώτο τρίμηνο:

• 1ος μήνας- Εβδομάδα 1 εώς 4
  • 2ος μήνας- Εβδομάδα 5 εώς 8
  • 3ος μήνας- Εβδομάδα 9 εώς 13

Δεύτερο τρίμηνο:

• 4ος μήνας — Εβδομάδα 14 εώς 17
  • 5ος μήνας — Εβδομάδα 18 εώς 22
  • 6ος μήνας — Εβδομάδα 22 εώς 27

Τρίτο τρίμηνο:

• 7 ος μήνας— Εβδομάδα 28 εώς 31
  • 8ος μήνας — Εβδομάδα 32 εώς 35
  • 9ος μήνας — Εβδομάδα 36 εώς 40

Με τη σελίδα που μου εδειξες εγω λογικά αλλαζω μήνα καθε 5 του μηνός δηλ. 10-12 μέρες μετά και αυτό γιατί μετράει από την πιθανή ημέρα της σύλληψης που όμως εχει αποκλεισεις. Οι γιατροι συνήθως μετράνε από την πρωτη μέρα της τελευταιας περιόδου. δηλ όπως παραπάνω

αρα εγώ την Τρίτη μπαίνω στον όγδοο άντε και τον φάγαμε το γάιδαρο:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αρα εγώ την Τρίτη μπαίνω στον όγδοο άντε και τον φάγαμε το γάιδαρο:tongue:

ναι όντως....ποσες λεμε ότι θελω για να σε φτάσω??????????

Το βρήκα 17 εγω και 13 ή καντυ μαζί σε φτανουμε:tongue::tongue::tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

xaxaxax ναι μαρμιν έχει το παοκ άρης...και στο σπιτι ειμαστε εγω και το σκυλι παοκ και μονο ο αντρας μου αρης!!!την βαψανε...εχει ερθει και ενας φιλος να το δουμε....εμεις γενικά ετσι κανουμε, αντι να βγαινουμε εξω μεσα στην τσιγαριλα φωναζουτμε κοσμο σπιτι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...