Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Δεν έχει ξεκινήσει να ψάχνει ακόμη. Αυτό που λες......αντί να πάρει τους δρόμους να ψάχνει ασχολείται με βλακείες......Ασε με κι είμαι να σκάσω από τα νεύρα. Αν δεν ψάξει και τώρα, θα γίνουμε από δύο χωριά χωριάτες....

εεε μα συγνωμη κιολας δεν ειναι δικη μου δουλεια και δεν θελω να με παρεξηγησεις αλλα τοσο καιρο σου εριχνε ευθυνες οτι τον εχεις παρει μαζι και δεν μπορει να κανει κατι και νιωθει αχρηστος εε τωρα τι περιμενει??αν ηθελε θα ειχε αρχισει να ψαχνει μηπως εχει βολευτει ετσι να καθεται και να του τα παρεχουν ολα στο χερι ασε που αφου δεν εχει με τι να ασχοληθει ολα του φταινε τρωγεται με τα ρουχα του που λενε!!!και αντι να σκεφτεται οτι αυτο που θελατε τοσο πολυ εγινε πραγματικοτητα και μεσα σου μεγαλωνει το μωρακι σας και καλα εσυ σε καταλαβαινω απολυτα να εισαι στην τσιτα λογω ορμονων αυτος γιατι???????αντι να λεει ευχαριστω πολυ και να γινεται θυσια για σενα που θα φερεις στον κοσμο το παιδι του κανει και τον νταη απο πανω???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πω ρε κορίτσια! Μια χαρά ήταν όταν δούλευε. Δεν τον ενδιέφεραν τέτοιες

μικροπρέπειες. Και δούλευε σαν το σκυλί.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τι να πω ρε κορίτσια! Μια χαρά ήταν όταν δούλευε. Δεν τον ενδιέφεραν τέτοιες

μικροπρέπειες. Και δούλευε σαν το σκυλί.

ε τότε θα ξαναβρεί τους ρυθμούς του μήπως φοβάται ότι δεν θα βρει τίποτα και γι' αυτό καθυστερεί το ψάξιμο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Nena αύριο τι ώρα θα ξεκινήσεις; με αυτοκίνητο θα έρθεις ή με κτελ;

Με αυτοκίνητο, θα ξεκινήσω γύρω στις 8 απο εδώ θα κανουμε μια σταση Πολυγυρο για δουλεια κια πιστευω ότι γυρω στις 11 θα ειμαι Θεσ/νικη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Με αυτοκίνητο, θα ξεκινήσω γύρω στις 8 απο εδώ θα κανουμε μια σταση Πολυγυρο για δουλεια κια πιστευω ότι γυρω στις 11 θα ειμαι Θεσ/νικη.

θα έχεις χρόνο και για βολτίτσα τυχερούλα κι εγώ σκεφτόμουν να κατέβω νωρίτερα και να χαζέψω λίγο τις βιτρίνες αλλά τώρα φοβάμαι να το κουράσω πολύ το πόδι μου ας περάσει και έχω καιρό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

θα έχεις χρόνο και για βολτίτσα τυχερούλα κι εγώ σκεφτόμουν να κατέβω νωρίτερα και να χαζέψω λίγο τις βιτρίνες αλλά τώρα φοβάμαι να το κουράσω πολύ το πόδι μου ας περάσει και έχω καιρό

ελπιζω να προλαβω γιατι ο αντρας μου όλο κατι κανει και με καθυστερεί, βεβαια εγω ειπα ενα μικρο ψεμματακι....οτι πρεπει να ειμαι 11 στην Θεσ/νικη γιατι αλλιως κατα τη 1 θα με εφερνε!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ελπιζω να προλαβω γιατι ο αντρας μου όλο κατι κανει και με καθυστερεί, βεβαια εγω ειπα ενα μικρο ψεμματακι....οτι πρεπει να ειμαι 11 στην Θεσ/νικη γιατι αλλιως κατα τη 1 θα με εφερνε!!!!!!!

καλό κι εγώ έτσι κάνω γιατί κι εμένα όταν βγαίνουμε για μία δουλειά θυμάται άλλες δέκα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι γενικά δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά του αλλά που δεν ψάχνει ειναι λογικό να μην εχει ορεξη και να είναι πεσμενος...οντως το να βρεις δουλεια αυτη την στιγμη ειναι θαυμα!!!

μαρμιν στην θρησκεια μας 2 δρομοι υπαρχουν....ή παντρευεσαι ή πας για καλογερος...επομένως όντως δυσκολη η παντρεια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια δεν σας ειπα...σημερα κλεινω την 11 και παω για την 12η!!!!καποιοι την έχουν ώς την τελευταια εβδομαδα του 1ου τριμηνου και γω ετσι θα το μετρησω...και κοιτα που εφτασα και ειμαι ηδη ενα λαιμ...σαν προχθες ηταν η νενα και σημερα εγω!!!!αν και εγώ περιμενω τωρα να ερθει η πεμπτη που θα κανουμε την αυχενική διαφανεια και που οι μερες ως τον τοκετο θα κατεβουν απο το 200 κατι που ειναι σημερα στο 199!!!!

28xYp3.png

μαρτζι γενικά δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά του αλλά που δεν ψάχνει ειναι λογικό να μην εχει ορεξη και να είναι πεσμενος...οντως το να βρεις δουλεια αυτη την στιγμη ειναι θαυμα!!!

μαρμιν στην θρησκεια μας 2 δρομοι υπαρχουν....ή παντρευεσαι ή πας για καλογερος...επομένως όντως δυσκολη η παντρεια!!!

συμφωνω μαζι σου η αληθεια ειναι και που θα βγει να ψαξει δεν θα τον περιμενουν ολες οι δουλειες να επιλαξει σε ποια θα παει αλλα και με το να μην ψαχνει και να καθεται και να ασχολειται με μικροπρεπειες και να στεναχωρει το κοριτσακι μας που τωρα πρεπει να απολαυσει την ομορφοτερη περιοδο της ζωης της και να ειναι ηρεμη και χαρουμενη οχι να της την χαλαει με της βλακειες του!!ας κανει αυτος την προσπαθεια του και πιστευω πως στο τελος κατι θα βρεθει!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ κοριτσια δεν σας ειπα...σημερα κλεινω την 11 και παω για την 12η!!!!καποιοι την έχουν ώς την τελευταια εβδομαδα του 1ου τριμηνου και γω ετσι θα το μετρησω...και κοιτα που εφτασα και ειμαι ηδη ενα λαιμ...σαν προχθες ηταν η νενα και σημερα εγω!!!!αν και εγώ περιμενω τωρα να ερθει η πεμπτη που θα κανουμε την αυχενική διαφανεια και που οι μερες ως τον τοκετο θα κατεβουν απο το 200 κατι που ειναι σημερα στο 199!!!!

τέλεια! Ώστε έφτασε κι εσένα η ώρα για την αυχενική:tongue: ίσως μάθεις και το φύλλο. Εγώ έχω Τετάρτη ραντεβού για υπέρηχο απλό και θέλω να δω πόσα γραμμάρια έβαλε :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αχχ κι εγω την περασμενη εβδομαδα ημουν λαιμ!!!!εγω αυριο τι θα γινω??και ναι εχεις δικιο σε ενα βιβλιαρακι που διαβαζω μπαινοντας στην 13η μπαινεις και στο 2ο τριμηνο κι εγω ετσι θα το μετρησω;)αληθεια η Μαριουλα τι μου ειχε πει οτι αλλαζω μηνα την ιδια μερα με την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου η με βαση την ημερομηνια της πητ???????εγω υποτιθεται εχω ακομα 190 μερες αλλα ειναι γυρω στις 170 ακομα:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρμιν καλα αποτελεσματα και για σενα. την προηγουμενη φορα ποσο εισασταν??? ναι υπαρχει μια περιπτωση να μας πει και φυλο αλλα με προετοιμασε απο προχθες...καθαρα και σιγουρα θα δουμε στον 5ο στον β' επιπεδου!!!

αλλά εγω λεω οτι αν ειναι αγορακι μπορει και να φανει αλλά και σιγουροι παλι δεν θα ειμαστε...αχ τωρα αγωνιώ που το θυμηθηκα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...