Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

η γιαγια μου οταν εβλεπε τον αδερφο μου να απλωνει ρουχα στη βεραντα φωναζε ''αφησε τα σε βλεπει ο κοσμος τι θα λεει η γειτονια παιρναει κοσμος απο το δρομο και κοροιδευουν''και αλλες τετοιες βλακειες!!!!!!!!!!η καμια φορα η πεθερα μου μου ελεγε αχχ αυτο το φαγητο θα το στερηθεις γιατι ο γιος μου δεν το τρωει και της απαντουσα τωρα ετσι οπως τα φτιαχνω εγω ολα τα τρωει!!!!!!!

κι εμένα όταν παντρευτήκαμε ο άντρας μου, μου είπε μόνο ρούχα δεν απλώνω τον ρώτησα γιατί αλλά δε μου είπε φυσικά κατάλαβα τώρα όμως που έμεινα έγκυος και έπρεπε να μείνω στο κρεβάτι να δεις τι καλά που τα άπλωσα ξανά και ξανά και τα μάζεψε μωρέ στην ανάγκη όλα τα κάνουν αν ήθελε ας έκανε αλλιώς ή το μωρό ή τι θα πει ο κόσμος ας διάλεγε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες βαρια κουβεντα πιασατε!!!!μαλωνω καθημερινα με ολο τον κοσμο....τα πραγματα ειναι χαλια, το θεμα απο δω κ περα τι κανουμε ο καθενας ξεχωριστα!το να ριχνουμε ευθυνες δεξιά και αριστερά ειναι το μόνο ευκολο...η συνειδηση μας λείπει κ το πιο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις οτι φταις! εγω πιστευω οτι μονο οταν ο καθενας ξεχωριστα αναγνωρισει την ευθυνη του υπαρχει περιπτωση να παμε μποστα!τωρα το μονο που κανουμε ειναι να ριχνουμε ευθυνες και να αναλωνομαστε λεγοντας τα ιδια και τα ιδια...

όσο για τους γονεις εμεις έχουμε του αντρα μου ακριβως απο κάτω και μάλιστα επειδη η κουνιαδα μου εμενε απο πανω ειχαν μαθει να ειναι αχωριστες μεταξύ του ςκαι όλη μερα στα σουρτ φουρτ πανω κατω και με τα κλειδια πανω στην πορτα...οταν ήρθα λοιπον έγινα τελειως ξυνή έβαλα το κλειδακι μου απο μεσα και δεν πηγαινα για καφεδες πανω κάτω καθομουν μονη μου και έκανα κι άλλα πραγματα...ξέρω οτι τους φάνηκα εντελώς απομακρη ίσως και περιεργή αλλά δεν με νοιάζει γιατι έχουν παρει γραμμή το πως θέλω να ειμαι στην οικογένειά μου...και βοήθειες πολλές πολές δεν ζηταω γιατι μετα οταν αρχιζει να ανοιγοκλεινει η πορτα δυσκολα την συμαζευεις!!!και μια μερα η πεθερα μου το πεταξε...ας γεννηθει το μωρο και γω θα ειμαι όλο επάνω...μεταξύ αστείου και σοβαρού πάντα... και ο άντρας μου της την ειπε!εγώ δεν είπα τιποτα αλλά στην πορεια θα το καταλάβει...αυτα΄που ξέραν θα τα ξεχάσουν!!!ακόμη και στο σπιτι...προτιμώ να βγάλουμε σκουλίκια παρα να έρθει να μου καθαρίσει, αυτο έλεγα στον άντρα μου απο την αρχή και οτι θέλω οτι κανουμε μονοι μας...ένα διαστημα βεβαια μας μαγειρευε αλλα δεν άντεχα τις μυρωδιες με τιποτα οποτε αναγκάστηκα!!!ευτυχως έχω τον άντρα μου που της βάζει φρενο...αλλά και γω δεν θια πω δεν βαριέσαι γιατι δεν θέλω να ξεφύγει η κατασταση και καποια στιγμή να αρχίσω να ωρύομαι και να μην καταλαβαινουν γιατι...τα λεω απο την αρχή αυτο μ'αρεσεθ, αυτο δεν μ'αρεσει...

Ακριβώς το ίδιο είπε και η δικιά μου πεθερά και αμέσως την έβαλε στη θέση της ο αντρούλης μου ευτυχώς...όσο για δουλειές η πεθερά μου δεν μου έχει κάνει πότε τίποτα ακόμα και η μαμα μου λίγα πράματα και αυτα τώρα που είμαι έγκυος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσια να σας πω την αληθεια εμενα με βοηθουσε ειδικα 2 χρονια τωρα που εγω ελειπα απο τις 3 και γυρνουσα το βραδυ και ηταν μονος στο σπιτι και πλυντηριο απλωνε και πιατα επλενε και σκουπιζε και σφουγγαριζε και ξεσκονιζε εεε τι να εκανε καθε απογευμα μονος του μεσα στο σπιτι.....τωρα που γυρησαμε απο διακοπες δεν κανει τιποτα!!!!!!!μονο τα δικα του (γιατι εχει στην βεραντα κλουβα με 20 πουλια)και στο σπιτι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!μονο αν του το επιβαλω θα σφουγγαρισει επειδη δεν μπορω να σηκωσω τον κουβα γεματο!!!!!!!δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση......εχθες το βραδυ του το ειπα οτι δεν μπορει να συνεχηστει αυτο αν αργοτερα χρειαστει να μεινω στο κρεβατι τι θα γινει δεν μπορει να βοηθησει λιγο τωρα για να μην κουραζομαι εγω τοσο...δεν ειναι και τοσο δυσκολο δεν ζηταω να κανει τα φωτιστικα η να μαγειρεψει η να σιδερωσω αλλα ας στρωσει το ριχταρι στον καναπε αφου αυτος καθεται και το κανει χαλια!!!!εκει που κανει μπανιο ας κανει ετσι μετα λιγο με το αζαξ αλλα που εγω τα λεω εγω τ ακουω!!!!!

Νομιζω ότι πρεπει να κανεις αυτο που ειχες προτίνει στην margi να τον ξεμπροστιασεις μπροστά στον γιατρό ότι πολλες φορες πονας γιατι κουραζεσαι και ότι κανεις υπερπροσπάθεια γιατί δεν εχεις καθόλου βοήθεια στο σπίτι.

Κοριτσια εμένα βαζει ηλεκτρική μια φορά την εβδομάδα- και το καθαρμα τωρα πια σκουπίζει πιο καλα και απο την καθαρίστρια- και αντε να βοηθήσει σε κανα απλωμα, και να στρωσουμε μαζι τα σεντονια στο κρεββατι για μην σηκώνω το στρωμα. Α!! και κουβλαει όλα τα βαριά, λεκανες με ρουχα, ψωνια κτλ. Δηλ. κανει ελαχιστα αλλα σε σχέση με πριν που δεν εκανε απολύτως τίποτα παλι καλά.

Εγώ πάλι με τα πεθερικά δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε με τους γονεις μου. Στο σπίτι δεν ερχετε κανεις να κανει δουλειές, βεβαια τωρα που ειμαι εγκυος αν το ζητουσα πιστευω ότι βοηθουσαν. Βεβαια το καλοκαιρι παντα ερχεται μια κοπέλα μια φορα την εβδομαδα για να κανει την καθαριοτητα. Δεν μπλεκεται κανεις και όλοι με βοηθανε με τον τροπο τους.

Οσο αφορα το φαγητο παρόλο που στον άντρα μου αρέσει η μαγειρική μου, πιο πολύ ακόμη και απο τις μαμαδες μας, έπαψα πια να μαγειρευω. Εγώ λόγω δουλειας το καλοκαιρι δεν μαγειρευω γιατι δεν προλαβαινω και τρωμε στην μαμα μου. Φετος από την αρχή του χειμωνα με τις σπερματεγχύσεις, υστεροσκοπίσεις, εξωσωματική, εξετασεις και ενα πηγαινε ελα Θεσ/νικη μετα το καλοκαιρι με πολυ δουλεια, να σου και η εγκυμοσυνη σταματησα να μαγειρευω εδω και καιρο. Το θέμα ειναι ότι τωρα όλο λέω να σταματησω να τρωω στη μαμά μου αλλά κάθε φορά που της το λέω αντιδρά. Λεει ότι πρωτον αυτή μαγειρευει καθε μερα και πολλες φορες δινει και στον αδερφό μου και στην νυφη μου φαγητο οπότε δεν εχει διαφορα να βαλει και 2 μεριδες παραπάνω. Επειτα ότι εγώ ετσι κανω και οικονομία και δεν κουραζομαι παραπάνω. Οποτε επαναπάυομαι κι εγω.

Οπως καταλαβαινεται με τους γονεις μου δεν εχω προβλημα, αλλα και με τα πεθερικά μου το ιδιο. Εκεινοι παλι δεν ενοχλουν ποτέ αλλα αν τους παρω και τους ζητήσω κάτι τρεχουν να μας βοηθησουν. Τα πεθερικά μου θα μου παρουν το κρεββατι και την συρταριερα που σας εδειξα στην φωτογραφια!!!! Τους ειπα ότι εινια πολλα τα λεφτα να μου πάρουν μόνο το ενα απο τα δυο αλλα δεν δεχονται!!!! Αν ειχα παράπονο μετά θα ήμουν αχαριστη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νομιζω ότι πρεπει να κανεις αυτο που ειχες προτίνει στην margi να τον ξεμπροστιασεις μπροστά στον γιατρό ότι πολλες φορες πονας γιατι κουραζεσαι και ότι κανεις υπερπροσπάθεια γιατί δεν εχεις καθόλου βοήθεια στο σπίτι.

Κοριτσια εμένα βαζει ηλεκτρική μια φορά την εβδομάδα- και το καθαρμα τωρα πια σκουπίζει πιο καλα και απο την καθαρίστρια- και αντε να βοηθήσει σε κανα απλωμα, και να στρωσουμε μαζι τα σεντονια στο κρεββατι για μην σηκώνω το στρωμα. Α!! και κουβλαει όλα τα βαριά, λεκανες με ρουχα, ψωνια κτλ. Δηλ. κανει ελαχιστα αλλα σε σχέση με πριν που δεν εκανε απολύτως τίποτα παλι καλά.

Εγώ πάλι με τα πεθερικά δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε με τους γονεις μου. Στο σπίτι δεν ερχετε κανεις να κανει δουλειές, βεβαια τωρα που ειμαι εγκυος αν το ζητουσα πιστευω ότι βοηθουσαν. Βεβαια το καλοκαιρι παντα ερχεται μια κοπέλα μια φορα την εβδομαδα για να κανει την καθαριοτητα. Δεν μπλεκεται κανεις και όλοι με βοηθανε με τον τροπο τους.

Οσο αφορα το φαγητο παρόλο που στον άντρα μου αρέσει η μαγειρική μου, πιο πολύ ακόμη και απο τις μαμαδες μας, έπαψα πια να μαγειρευω. Εγώ λόγω δουλειας το καλοκαιρι δεν μαγειρευω γιατι δεν προλαβαινω και τρωμε στην μαμα μου. Φετος από την αρχή του χειμωνα με τις σπερματεγχύσεις, υστεροσκοπίσεις, εξωσωματική, εξετασεις και ενα πηγαινε ελα Θεσ/νικη μετα το καλοκαιρι με πολυ δουλεια, να σου και η εγκυμοσυνη σταματησα να μαγειρευω εδω και καιρο. Το θέμα ειναι ότι τωρα όλο λέω να σταματησω να τρωω στη μαμά μου αλλά κάθε φορά που της το λέω αντιδρά. Λεει ότι πρωτον αυτή μαγειρευει καθε μερα και πολλες φορες δινει και στον αδερφό μου και στην νυφη μου φαγητο οπότε δεν εχει διαφορα να βαλει και 2 μεριδες παραπάνω. Επειτα ότι εγώ ετσι κανω και οικονομία και δεν κουραζομαι παραπάνω. Οποτε επαναπάυομαι κι εγω.

Οπως καταλαβαινεται με τους γονεις μου δεν εχω προβλημα, αλλα και με τα πεθερικά μου το ιδιο. Εκεινοι παλι δεν ενοχλουν ποτέ αλλα αν τους παρω και τους ζητήσω κάτι τρεχουν να μας βοηθησουν. Τα πεθερικά μου θα μου παρουν το κρεββατι και την συρταριερα που σας εδιξα στην φωτογραφια!!!! Τους ειπα ότι εινια πολλα τα λεφτα να μου πάρουν μόνο το ενα απο τα δυο αλλα δεν δεχονται!!!! Αν ειχα παράπονο μετά θα ήμουν αχαριστη.

χαχαχαχα κι εδω να σημειωσω και κατι αλλο για να γελασετε!!!!!λεω στον γιατρο την Δευτερα που πηγαμε....μπορω να περπαταω....εεε ναι μου λεει και με σιγουρια δεν το ειπε αλλα δεν το απαγοψε κιολας και εκεινη την ωρα λοιπον ρωταει ο αντρας μου ''αλλα οχι να κουραζετε γιατρε με υπερβολικες δουλειες του σπιτιου''οχι αυτο απαγορευεται λεει ο γιατρος γιατι ηδη ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα επειδη ειναι 2 μην τα κανεις απο μονη σου δυσκολοτερα''και απο τοτε οταν του κανω παραπονα οτι κουραστηκα και και και....εχει και μου λεει ''ακουσες τι ειπα ο γιατρος''????? εεε τι να του πεις εκει????ναι λεω ο γιατρος το ειπε αλλα κι εγω δεν μπορω να τα αφησω ολα στην τυχη τους αφου εσυ δεν βοηθας!!!!εισαι λεει υπερβολικη αφου και η φιλη σου και η μαμα σου λενε πως βοηθαω και αυτες του λεω που το ξερουν η μια ερχεται μια φορα το μηνα στο σπιτι κι αυτο βραδυ σαν επισκεπτρια και η μανα μου στα 3 χρονια 2 φορες για 3 μερες που ξερουν λοιπον τι κανεις εσυ μεσα στο σπιτι????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα κι εδω να σημειωσω και κατι αλλο για να γελασετε!!!!!λεω στον γιατρο την Δευτερα που πηγαμε....μπορω να περπαταω....εεε ναι μου λεει και με σιγουρια δεν το ειπε αλλα δεν το απαγοψε κιολας και εκεινη την ωρα λοιπον ρωταει ο αντρας μου ''αλλα οχι να κουραζετε γιατρε με υπερβολικες δουλειες του σπιτιου''οχι αυτο απαγορευεται λεει ο γιατρος γιατι ηδη ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα επειδη ειναι 2 μην τα κανεις απο μονη σου δυσκολοτερα''και απο τοτε οταν του κανω παραπονα οτι κουραστηκα και και και....εχει και μου λεει ''ακουσες τι ειπα ο γιατρος''????? εεε τι να του πεις εκει????ναι λεω ο γιατρος το ειπε αλλα κι εγω δεν μπορω να τα αφησω ολα στην τυχη τους αφου εσυ δεν βοηθας!!!!εισαι λεει υπερβολικη αφου και η φιλη σου και η μαμα σου λενε πως βοηθαω και αυτες του λεω που το ξερουν η μια ερχεται μια φορα το μηνα στο σπιτι κι αυτο βραδυ σαν επισκεπτρια και η μανα μου στα 3 χρονια 2 φορες για 3 μερες που ξερουν λοιπον τι κανεις εσυ μεσα στο σπιτι????

Δεν το πιστεύω έβαλε τα χεράκια του να βγάλει τα ματάκια του; αλλά και πάλι πιστεύει ότι βοηθάει...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμάς οι γονείς μου μένουν από κάτω. Το σπίτι είναι δικό τους και μας το παραχώρησαν όταν παντρευτήκαμε. Αυτοί μετακόμισαν στον κάτω όροφο.....Σχέσεις μάνας- γαμπρού τεταμένες εξαιτίας του χαρακτήρα τους. Φαγητό βέβαια το καλοκαίρι και τώρα τρώγαμε εκεί για τους λόγους που είπε και η Νένα. Οι γονείς του είναι μακριά και δεν με ενοχλούν οι άνθρωποι. Να τον διώξω και να έρθει η μανα μου για δουλειές, θα κάτσει μετά και θα τα κοιτάει ένα- ενα τα πράγματα μην τυχόν και γρατσούνισε κάτι, μην έσπασε κάτι άλλο, α, και γιατί καθάρισε την τηλεοράση, α και γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Σας λέω : δεν αντέχεται ο άνθρωπος. Δεν έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση. Γιαυτό τα πήρα και είπα από εδώ και στο εξής κανένας δεν θα βοηθάει.....Οπως λέει η Τσέρυ : μόνοι μας. Και μόνος του θα μαγειρεύει......Δουλεία δεν έχει....ας τα κάνει όλα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Και στη μαμά μου θα πηγαίνω να καθόμαι και να τρώω ό,τι θέλω.......εγ'ω δεν έχω παράπονο από αυτήν. Με βοηθάει σε ό,τι κι αν της ζητήσω. Σεβάστηκε και επικρότησε την απόφαση μου να μην ξαναφάμε εκεί : όχι τίποτα άλλο, αλλά είχαμε και απαιτήσεις. Αυτό το φαί θα φτιάξεις σήμερα, αυτό αύριο. Αυτή με τον πατέρα μου μπορεί να φάνε ένα φαί και δύο μέρες.......Γιατί να την πιέζω και από πάνω να τα ακούει; Καλύτερα θα είμαστε έτσι........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμάς οι γονείς μου μένουν από κάτω. Το σπίτι είναι δικό τους και μας το παραχώρησαν όταν παντρευτήκαμε. Αυτοί μετακόμισαν στον κάτω όροφο.....Σχέσεις μάνας- γαμπρού τεταμένες εξαιτίας του χαρακτήρα τους. Φαγητό βέβαια το καλοκαίρι και τώρα τρώγαμε εκεί για τους λόγους που είπε και η Νένα. Οι γονείς του είναι μακριά και δεν με ενοχλούν οι άνθρωποι. Να τον διώξω και να έρθει η μανα μου για δουλειές, θα κάτσει μετά και θα τα κοιτάει ένα- ενα τα πράγματα μην τυχόν και γρατσούνισε κάτι, μην έσπασε κάτι άλλο, α, και γιατί καθάρισε την τηλεοράση, α και γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Σας λέω : δεν αντέχεται ο άνθρωπος. Δεν έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση. Γιαυτό τα πήρα και είπα από εδώ και στο εξής κανένας δεν θα βοηθάει.....Οπως λέει η Τσέρυ : μόνοι μας. Και μόνος του θα μαγειρεύει......Δουλεία δεν έχει....ας τα κάνει όλα.

βρε κοριτσακι μου αληθεια ηθελα να στο πω αυτο αλλα σκεφτομουν μην με παρεξηγησεις!!!με ολο το θαρος δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα εσυ δεν ελεγες αισθανοσουν τυψεις τοσο καιρο που τον ετρεχες μαζι σου αντι να καθησει εκει μηπως βρει καμια δουλεια που θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα απ οτι σε ενα ξενο μερος τωρα τι κανει???δεν ψαχνει??αντι να ειναι στους δρομους και να ψαχνει καθεται εκει περα και ασχολειται με την μανα σου????και παλι συγνωμη δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτο το θεμα απλα το λεω και για σε αφηνει καποιες ωρες στην ησυχια σου αλλα και για να βρει κι αυτος μια δουλεια να βοηθησει οικονομικα...ξερει τι εξοδα εχουν τα μωρα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Δεν το πιστεύω έβαλε τα χεράκια του να βγάλει τα ματάκια του; αλλά και πάλι πιστεύει ότι βοηθάει...

Αυτό είναι το κακό με τους άντρες. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μπα εμενα αν ειναι να γλυτωσει τις δουλειες και τον παπα της ενοριας μπορει να αφήσει να μας σκουπίσει δεν εχει προβλημα:?!!!!

Ουτε παραπονα κανει παντα τα βρισκει ότι όλα ειναι καθαρά βέβαια εγώ ειμαι φρικουλας με την καθαριότητα οπότε δεν θα συμφωνησουμε ποτέ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

οτι το πιστευει το πιστευει...το που με βοηθαει δεν μου εχει πει ακομα!!και οταν τον ρωταω λεει εγω καποτε δεν εκανα αυτο κι αυτο και το αλλο αστο καποτε βρε χριστιανε μου τωρα που βοηθας????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

βρε κοριτσακι μου αληθεια ηθελα να στο πω αυτο αλλα σκεφτομουν μην με παρεξηγησεις!!!με ολο το θαρος δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα εσυ δεν ελεγες αισθανοσουν τυψεις τοσο καιρο που τον ετρεχες μαζι σου αντι να καθησει εκει μηπως βρει καμια δουλεια που θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα απ οτι σε ενα ξενο μερος τωρα τι κανει???δεν ψαχνει??αντι να ειναι στους δρομους και να ψαχνει καθεται εκει περα και ασχολειται με την μανα σου????και παλι συγνωμη δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτο το θεμα απλα το λεω και για σε αφηνει καποιες ωρες στην ησυχια σου αλλα και για να βρει κι αυτος μια δουλεια να βοηθησει οικονομικα...ξερει τι εξοδα εχουν τα μωρα???
Δεν έχει ξεκινήσει να ψάχνει ακόμη. Αυτό που λες......αντί να πάρει τους δρόμους να ψάχνει ασχολείται με βλακείες......Ασε με κι είμαι να σκάσω από τα νεύρα. Αν δεν ψάξει και τώρα, θα γίνουμε από δύο χωριά χωριάτες....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και στη μαμά μου θα πηγαίνω να καθόμαι και να τρώω ό,τι θέλω.......εγ'ω δεν έχω παράπονο από αυτήν. Με βοηθάει σε ό,τι κι αν της ζητήσω. Σεβάστηκε και επικρότησε την απόφαση μου να μην ξαναφάμε εκεί : όχι τίποτα άλλο, αλλά είχαμε και απαιτήσεις. Αυτό το φαί θα φτιάξεις σήμερα, αυτό αύριο. Αυτή με τον πατέρα μου μπορεί να φάνε ένα φαί και δύο μέρες.......Γιατί να την πιέζω και από πάνω να τα ακούει; Καλύτερα θα είμαστε έτσι........

πάντα έτσι ήταν ή τώρα που δεν έχει δουλειά του φταίνε όλα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...