Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Marmin, το Υπουργείο Υγειας και Παιδείας κοιμούνται όρθια. Γιατί εμείς οι καθηγητες δεν έχουμε δύναμη; Ας κλείσουν τα σχολεία σε περίοδο εξετάσεων και να δεις τι έχει να γίνει! Αλλά και πάλι. Δεν θέλω να παλεψουμε μόνοι μας....Θα ήθελα όλοι μαζί.....Αυτό μας έχει φάει εμάς τους έλληνες. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο χωράφι του γέιτονα. Ακούμε για μειώσεις στο δημόσιο και είμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι; Λέμε "καλά τους κάνουν!" και το αντίστροφο. Ακούμε να κόβουν σε δικαστές, λέμε "τα παίρνουν γερά, να τους κόψουν....." Δεν με απασχολεί αν ο δικαστής παίρνει 4000 το μήνα. Καλά κάνει και τα παίρνει. Σπούδασε, πάλεψε και αυτός πρέπει να είναι ο μισθός του. Με απασχολεί να παίρνει το κάθε λαμόγιο τόσα επειδή έγλυψε κ@λους......... Και ξέρεις πόσοι τέτοιοι είναι ; Πρώτοι από όλους οι πολιτικοί μας, τα παιδιά τους, τα αδέλφια και ξαδέλφια τους που είναι χωμένοι στην Βουλή. Αλλά έχουν καταφέρει να μας κάνουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Εμένα μού τα χώνουν επειδή το Καλο΄καίρι και τις γιορτές κάθομαι και πλωρώνομαι. Κανείς δεν έχει σκεφτεί πως όλη τη χρονιά διορθώνω περί τα 700 γραπτά στο σπίτι μου, την ώρα που ο άλλος πίνει καφέ. Δεν θέλει 15 λέπτα το κάθε γραπτο; Για υπολογίστε πόσες μερες διορθώνω!Δεν υπολογίζει πως τα απογευματα ετοιμάζω μαθήματα για την άλλη μέρα.. Δεν λέω ότι δεν έχουμε και τα καλά μας ως επάγγελμα.....Οπως και να έχει, όλες ο ιδουλειές έχουν δυσκολίες και ευκολίες......Εμείς επιμένουμε να θεωρούμε τη δουλειά του άλλου εύκολη και τη δική μας δύσκολη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαργκη πες του το οτι εσυ τωρα χρειαζεσαι βοηθεια και αργοτερα με το μωρο θα χρειαζεσαι ακομα περισσοτερη ειναι διατεθημενος να βοηθαει μονο αυτος ουτως ωστε να μην χρειαζεται να ερχεται η μαμα σου???μπορει αυτος να μαγειρευει και να κραταει το σπιτι καθαρο???να σιδερωνει να σκουπιζει να σφουγγαριζει να ξεσκονιζει η μετα θα πει ααα εγω δεν μπορω καντα εσυ????εμενα ο δικος μου εχει αρχησει απο τωρα ''οταν γεννησεις θα ερθει η μανουκα σου θα της παραχωρησω και το κρεβατι μου και θα σε βοηθαει εγω θα παρω τα πραγματακια μου και θα παω στον καναπε''ναι καλα λεω μην το πολυλες και το πιστεψεις γιατι μετα θα σου πεσει βαρυ!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εχεις και την μανα μου και λεει ''εε ετσι ειναι η αντρες γιατι ο πατερας σου πως ηταν μια ζωη ξεχασες''τον πατερα μου ομως τον εμαθε ετσι η μανα του και η αδερφες του που ηταν μεγαλυτερες και δεν τον αφηναν να πιασει τιποτα μεσα στο σπιτι μην τυχον και του πεσει η μυτη εε μετα το συνεχησε και η μανα μου γιατι δεν δουλευε και τα καταφερνε μια χαρα στο σπιτι για τα παιδια της ειχε βοηθεια και απο την μανα της και σε πολυ εκτακτες περιστασεις και την πεθερα της αλλα μετα πηγε κι αυτη για δουλεια να τα σκουρα που γυρνουσε σπιτι και τα εβρησκε ολα στη μεση ο πατερας μου ουτε το ποτηρι του δεν βαζει απο το τραπεζι στο νεροχυτη εεε οχι εγω δεν το δεχομαι πειτε με κακια πειτε με σκυλα αλλα δεν δεχομαι ο ενας να ειναι πασας μεσα στο σπιτι κι ο αλλος ο δουλος
Ετσι ήταν εκείνες οι εποχές Ντέπα μου. Εμένα ο πατέρας μου δεν κανει τίποτα, αλλά τουλάχιστον μαγειρευει αμα λάχει. Ο άντρας μου κάνει δουλειές όποτε του καπνίσει, αλλά έχει στόμα και λέει πολλά. Αυτό να μην είχε, ο καλύτερος θα ήταν. Και νευριάζει και θίγεται με το παραμικρό. Και δεν υποχωρεί.......Δεν ξέρω τι να κάνω. Απλά δεν θέλω να έρχεται σε επαφή με τη μάνα μου, γιατί όταν τους ακούω να μιλάνε, τσαντίζομαι. Δεν υποχωρέι κανενας.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαργκη πες του το οτι εσυ τωρα χρειαζεσαι βοηθεια και αργοτερα με το μωρο θα χρειαζεσαι ακομα περισσοτερη ειναι διατεθημενος να βοηθαει μονο αυτος ουτως ωστε να μην χρειαζεται να ερχεται η μαμα σου???μπορει αυτος να μαγειρευει και να κραταει το σπιτι καθαρο???να σιδερωνει να σκουπιζει να σφουγγαριζει να ξεσκονιζει η μετα θα πει ααα εγω δεν μπορω καντα εσυ????εμενα ο δικος μου εχει αρχησει απο τωρα ''οταν γεννησεις θα ερθει η μανουκα σου θα της παραχωρησω και το κρεβατι μου και θα σε βοηθαει εγω θα παρω τα πραγματακια μου και θα παω στον καναπε''ναι καλα λεω μην το πολυλες και το πιστεψεις γιατι μετα θα σου πεσει βαρυ!!!
Του τα είπα όλα αυτά και λέει θα τα κανει όλα μόνος του. Ας κάνει ό,τι θέλει. Βαρέθηκα. Δεν με νοιάζει ούτε για το σπίτι ούτε για το φαί. Ας γίνει μπάχαλο το σπίτι......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

κοριτσαρες βαρια κουβεντα πιασατε!!!!μαλωνω καθημερινα με ολο τον κοσμο....τα πραγματα ειναι χαλια, το θεμα απο δω κ περα τι κανουμε ο καθενας ξεχωριστα!το να ριχνουμε ευθυνες δεξιά και αριστερά ειναι το μόνο ευκολο...η συνειδηση μας λείπει κ το πιο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις οτι φταις! εγω πιστευω οτι μονο οταν ο καθενας ξεχωριστα αναγνωρισει την ευθυνη του υπαρχει περιπτωση να παμε μποστα!τωρα το μονο που κανουμε ειναι να ριχνουμε ευθυνες και να αναλωνομαστε λεγοντας τα ιδια και τα ιδια...

όσο για τους γονεις εμεις έχουμε του αντρα μου ακριβως απο κάτω και μάλιστα επειδη η κουνιαδα μου εμενε απο πανω ειχαν μαθει να ειναι αχωριστες μεταξύ του ςκαι όλη μερα στα σουρτ φουρτ πανω κατω και με τα κλειδια πανω στην πορτα...οταν ήρθα λοιπον έγινα τελειως ξυνή έβαλα το κλειδακι μου απο μεσα και δεν πηγαινα για καφεδες πανω κάτω καθομουν μονη μου και έκανα κι άλλα πραγματα...ξέρω οτι τους φάνηκα εντελώς απομακρη ίσως και περιεργή αλλά δεν με νοιάζει γιατι έχουν παρει γραμμή το πως θέλω να ειμαι στην οικογένειά μου...και βοήθειες πολλές πολές δεν ζηταω γιατι μετα οταν αρχιζει να ανοιγοκλεινει η πορτα δυσκολα την συμαζευεις!!!και μια μερα η πεθερα μου το πεταξε...ας γεννηθει το μωρο και γω θα ειμαι όλο επάνω...μεταξύ αστείου και σοβαρού πάντα... και ο άντρας μου της την ειπε!εγώ δεν είπα τιποτα αλλά στην πορεια θα το καταλάβει...αυτα΄που ξέραν θα τα ξεχάσουν!!!ακόμη και στο σπιτι...προτιμώ να βγάλουμε σκουλίκια παρα να έρθει να μου καθαρίσει, αυτο έλεγα στον άντρα μου απο την αρχή και οτι θέλω οτι κανουμε μονοι μας...ένα διαστημα βεβαια μας μαγειρευε αλλα δεν άντεχα τις μυρωδιες με τιποτα οποτε αναγκάστηκα!!!ευτυχως έχω τον άντρα μου που της βάζει φρενο...αλλά και γω δεν θια πω δεν βαριέσαι γιατι δεν θέλω να ξεφύγει η κατασταση και καποια στιγμή να αρχίσω να ωρύομαι και να μην καταλαβαινουν γιατι...τα λεω απο την αρχή αυτο μ'αρεσεθ, αυτο δεν μ'αρεσει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ετσι ήταν εκείνες οι εποχές Ντέπα μου. Εμένα ο πατέρας μου δεν κανει τίποτα, αλλά τουλάχιστον μαγειρευει αμα λάχει. Ο άντρας μου κάνει δουλειές όποτε του καπνίσει, αλλά έχει στόμα και λέει πολλά. Αυτό να μην είχε, ο καλύτερος θα ήταν. Και νευριάζει και θίγεται με το παραμικρό. Και δεν υποχωρεί.......Δεν ξέρω τι να κάνω. Απλά δεν θέλω να έρχεται σε επαφή με τη μάνα μου, γιατί όταν τους ακούω να μιλάνε, τσαντίζομαι. Δεν υποχωρέι κανενας.....

λοιπον οταν ειναι να ερθει η μανα σου να σε βοηθησει θα της λες παντα να σε παιρνει πριν ξεκινησει και θα του λες πηγαινε μια βολτα ερχεται η μανα μου οταν τελειωσει με τις δουλειες θα σε παρω να επιστρεψεις κι ας τον να βραζει στο ζουμι του τι κανετε εσεις οι 2 στο σπιτι!!!!οι γονεις του δεν μενουν κοντα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσαρες βαρια κουβεντα πιασατε!!!!μαλωνω καθημερινα με ολο τον κοσμο....τα πραγματα ειναι χαλια, το θεμα απο δω κ περα τι κανουμε ο καθενας ξεχωριστα!το να ριχνουμε ευθυνες δεξιά και αριστερά ειναι το μόνο ευκολο...η συνειδηση μας λείπει κ το πιο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις οτι φταις! εγω πιστευω οτι μονο οταν ο καθενας ξεχωριστα αναγνωρισει την ευθυνη του υπαρχει περιπτωση να παμε μποστα!τωρα το μονο που κανουμε ειναι να ριχνουμε ευθυνες και να αναλωνομαστε λεγοντας τα ιδια και τα ιδια...

όσο για τους γονεις εμεις έχουμε του αντρα μου ακριβως απο κάτω και μάλιστα επειδη η κουνιαδα μου εμενε απο πανω ειχαν μαθει να ειναι αχωριστες μεταξύ του ςκαι όλη μερα στα σουρτ φουρτ πανω κατω και με τα κλειδια πανω στην πορτα...οταν ήρθα λοιπον έγινα τελειως ξυνή έβαλα το κλειδακι μου απο μεσα και δεν πηγαινα για καφεδες πανω κάτω καθομουν μονη μου και έκανα κι άλλα πραγματα...ξέρω οτι τους φάνηκα εντελώς απομακρη ίσως και περιεργή αλλά δεν με νοιάζει γιατι έχουν παρει γραμμή το πως θέλω να ειμαι στην οικογένειά μου...και βοήθειες πολλές πολές δεν ζηταω γιατι μετα οταν αρχιζει να ανοιγοκλεινει η πορτα δυσκολα την συμαζευεις!!!και μια μερα η πεθερα μου το πεταξε...ας γεννηθει το μωρο και γω θα ειμαι όλο επάνω...μεταξύ αστείου και σοβαρού πάντα... και ο άντρας μου της την ειπε!εγώ δεν είπα τιποτα αλλά στην πορεια θα το καταλάβει...αυτα΄που ξέραν θα τα ξεχάσουν!!!ακόμη και στο σπιτι...προτιμώ να βγάλουμε σκουλίκια παρα να έρθει να μου καθαρίσει, αυτο έλεγα στον άντρα μου απο την αρχή και οτι θέλω οτι κανουμε μονοι μας...ένα διαστημα βεβαια μας μαγειρευε αλλα δεν άντεχα τις μυρωδιες με τιποτα οποτε αναγκάστηκα!!!ευτυχως έχω τον άντρα μου που της βάζει φρενο...αλλά και γω δεν θια πω δεν βαριέσαι γιατι δεν θέλω να ξεφύγει η κατασταση και καποια στιγμή να αρχίσω να ωρύομαι και να μην καταλαβαινουν γιατι...τα λεω απο την αρχή αυτο μ'αρεσεθ, αυτο δεν μ'αρεσει...

ποσο δικιο εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν πεις μια δεν βαριεσαι δυο δεν βαριεσαι στο τελος σε καβαλησαν και δεν προλαβαινεις να πεις και κουβεντα!!εισαι πολυ τυχερη που μιλαει ο αντρας σου μα παρα πολυ τυχερη ομως!!!!!!!!!!!!γιατι οι περισσοτεροι δεν μιλανε μπροστα στην μαμα και στον μπαμπα μην τυχον τους στεναχωρησουν η μαμα ομως και ο μπαμπας μπορουν να ανοιγουν το στοματακι τους και να λενε οοοοοοοτι μα οοοοοοτι τους ερχεται χωρις να σκεφτοντε αν θα στεναχωρησουν καποιον!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλή ξεκούραση! εμείς μόλις φάγαμε μπριζολίτσες με πατατούλες στον φούρνο και σουτζουκάκια ο άντρας μου μούγκριζε ευτυχώς του άρεσε:tongue: πρώτη φορά ψωνίσαμε από αυτό το κρεοπωλείο μου το σύστησε μια φίλη μου και είχα λίγη αγωνία για το αν θα είναι νόστιμα αλλά όλα καλά

Εμένα πάλι κορίτσια ο μπαμπάς μου κάνει απ' όλα βοηθάει πολύ τη μαμά μου κυρίως βέβαια από τότε που βγήκε στη σύνταξη η αλήθεια είναι πως έτσι όπως είχε μάθει να δουλεύει θα ήταν δύσκολο μετά να κάθεται χωρίς να κάνει τίποτα τρέχει και για ψώνια εκτός σπιτιού. Τον θυμαμαι όταν δούλευε πολλές φορές δεν τον βλέπαμε έφευγε στις 5:30 και γυρνούσε όταν κοιμόμασταν κυρίως τον χειμώνα γιατί είχαμε σχολείο και κοιμόμασταν νωρίς δεν τον βλέπαμε και το καλοκαίρι όταν γυρνούσε ήταν πάλια αργά το απόγευμα παίζαμε κάτω στο δρόμο και τον περιμέναμε και έτρεχα ένα μήνα που κάθισε επειδή έσπασε το χέρι του στη δουλειά (έπεσε από τον τρίτο όροφο ο Θεός μας λυπήθηκε και δεν έπαθε τίποτα χειρότερο) θυμάμαι με το ένα χέρι στο γύψο και το άλλο έκοβε σαλάτες για να φάει ούτε τότε μπορούσε να ησυχάσει μήπως οι δικοί μας είναι απλά καλοπερασάκιδες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κι εγώ δεν θέλω να έρχεται η μάνα μου να καθαρίζει και το σπίτι μας ήταν χάλια όσο καιρό ήμουν στο κρεβάτι τις περισσότερες μέρες γιατί καθάριζε ο άντρα μου όταν αυτός έκρινε και ήθελε αλλά τα έκανε όλα και τέλεια και αν καμιά φορά μου έλεγε δεν έρχεται η μαμά σου να καθαρίσει η τάδε πάει στην κόρη της κάθε βδομάδα και καθαρίζει που είναι έγκυος του έλεγα ότι μπορεί ο δικός της άντρας να δουλεύει πολλές ώρες και μου έλεγε όχι ε τότε του έλεγα είναι γαιδούρι που δεν καθαρίζει αυτός εάν είχες μια δουλειά που έφευγες πρωί και γυρνούσες βράδυ θα την έφερνα εννοείται αλλά τώρα στις δύο είσαι σπίτι μια χαρά μπορείς να τα κάνεις κι έτσι έρχεται κυρίως για το σίδερο μια φορά πήρε και σφουγγάρισε από μόνη της και άλλη μια μου έκανε τζάμια και μπαλκόνι αλλά δεν θα του περάσει μια χαρά τα καταφέρνει εντάξει σίδερο δεν είχα απαίτηση να κάνει ο άντρας μου αλλά ούτε και να πηγαίνει στη δουλειά με τσαλακωμένα ρούχα οπότε φαίρνω τη μανούλα έτσι κι αλλιώς κι εκείνη χαίρεται αν δεν την αφήσω να κάνει ούτε αυτό ξέρω πως θα στενοχωρηθεί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

έχουνε μάθει έτσι απο τα σπίτια τους....το βλέπω ακομη και τωρα σε 40αρες μαμαδες που δεν αφηνουν τααγορακια τους ουτε ποτηρι με νερο να βαλουν μονα...όλα στο χέρι!πιστή αντιγραφή απο την εποχή του 60!!!

ελεος!!!και ο άντρας μου μην νομιζετε παλιά δεν σήκωνε ουτε το ποτηρι που λετε και σεις....απο την εγκυμοσυνη και μετα άρχισε να βοηθάει και μαλιστα μονος του. Παλιά για να βαλει μια σκουπα ή να παει για ψωνια κάναμε όλοκληρη φασαρια...και ήταν και με το δαχτυλο και τις υποδειξεις οτι αυτο εκει δεν το εκανες καλα...πχ στην κρεββατοκαμαρα διπλα μας εχουμε 2 κομοδινακια ασπρα, αυτα τα κομοδινακια λογω αλλεργιων έχω βαρεθει να τα ξεσκονίζω λογο αλλεργιων και επειδη ειναι ασπρα κανει μπαμ η σκονη και θελουν καθε μερα...αν δεν τα ξεσκονιζα το παρατηρουσε και ελεγε κιολας πως θα κοιμηθουμε με τοση σκονη...τωρα αν τον αφησω και δεν γκρινιάζω αραχνες θα βγαλει το κομοδινάκι και ουτε που το προσεχει...τώρα λεει μια χαρα ειναι...άσε που μια ζωή απορει τι κάνω όλη μερα και πωας ειναι δυνατον να κανω 3-4 ώρες δουλειες καθημερινα και αυτος θα τα έκανε σε 1 ώρα όλα!!!!παλιες συζητησεις σας λεω τώρα...τώρα όμως του την λέω καλά!!!το σπιτι για να το βλέπεις καθαρο και να παρατηρεις σαν επιστατης θέλει χρονο και κοπο!!!δεν γινονται σε μια ώρα όλα...γι'αυτο εγω τον στριμώχνω και λιγο παραπανω τωρα για να μαθει τουλαχιχστον να μην μιλάει και να εκτιμάει...εμ βεβαια αν εγω έχω ξεπατωθει ολη μερα να καθαριζω πχ την ντουλαπα που να καταλαβεις εσυ τι εκανα εγω 3 ώρες...οπως την άφησες κλειστη έτσι την βρηκες παλι αλλά για να συντιριθουν όλα και να γιαλιζουν θελουν κοπο!!!αχ τι μου τα θυμισατε τωρα και συγχίστηκα....θα τον βαλω να κουρεψει το γκαζον γιατι γενικη καναμε!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια να σας πω την αληθεια εμενα με βοηθουσε ειδικα 2 χρονια τωρα που εγω ελειπα απο τις 3 και γυρνουσα το βραδυ και ηταν μονος στο σπιτι και πλυντηριο απλωνε και πιατα επλενε και σκουπιζε και σφουγγαριζε και ξεσκονιζε εεε τι να εκανε καθε απογευμα μονος του μεσα στο σπιτι.....τωρα που γυρησαμε απο διακοπες δεν κανει τιποτα!!!!!!!μονο τα δικα του (γιατι εχει στην βεραντα κλουβα με 20 πουλια)και στο σπιτι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!μονο αν του το επιβαλω θα σφουγγαρισει επειδη δεν μπορω να σηκωσω τον κουβα γεματο!!!!!!!δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση......εχθες το βραδυ του το ειπα οτι δεν μπορει να συνεχηστει αυτο αν αργοτερα χρειαστει να μεινω στο κρεβατι τι θα γινει δεν μπορει να βοηθησει λιγο τωρα για να μην κουραζομαι εγω τοσο...δεν ειναι και τοσο δυσκολο δεν ζηταω να κανει τα φωτιστικα η να μαγειρεψει η να σιδερωσω αλλα ας στρωσει το ριχταρι στον καναπε αφου αυτος καθεται και το κανει χαλια!!!!εκει που κανει μπανιο ας κανει ετσι μετα λιγο με το αζαξ αλλα που εγω τα λεω εγω τ ακουω!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

έχουνε μάθει έτσι απο τα σπίτια τους....το βλέπω ακομη και τωρα σε 40αρες μαμαδες που δεν αφηνουν τααγορακια τους ουτε ποτηρι με νερο να βαλουν μονα...όλα στο χέρι!πιστή αντιγραφή απο την εποχή του 60!!!

ελεος!!!και ο άντρας μου μην νομιζετε παλιά δεν σήκωνε ουτε το ποτηρι που λετε και σεις....απο την εγκυμοσυνη και μετα άρχισε να βοηθάει και μαλιστα μονος του. Παλιά για να βαλει μια σκουπα ή να παει για ψωνια κάναμε όλοκληρη φασαρια...και ήταν και με το δαχτυλο και τις υποδειξεις οτι αυτο εκει δεν το εκανες καλα...πχ στην κρεββατοκαμαρα διπλα μας εχουμε 2 κομοδινακια ασπρα, αυτα τα κομοδινακια λογω αλλεργιων έχω βαρεθει να τα ξεσκονίζω λογο αλλεργιων και επειδη ειναι ασπρα κανει μπαμ η σκονη και θελουν καθε μερα...αν δεν τα ξεσκονιζα το παρατηρουσε και ελεγε κιολας πως θα κοιμηθουμε με τοση σκονη...τωρα αν τον αφησω και δεν γκρινιάζω αραχνες θα βγαλει το κομοδινάκι και ουτε που το προσεχει...τώρα λεει μια χαρα ειναι...άσε που μια ζωή απορει τι κάνω όλη μερα και πωας ειναι δυνατον να κανω 3-4 ώρες δουλειες καθημερινα και αυτος θα τα έκανε σε 1 ώρα όλα!!!!παλιες συζητησεις σας λεω τώρα...τώρα όμως του την λέω καλά!!!το σπιτι για να το βλέπεις καθαρο και να παρατηρεις σαν επιστατης θέλει χρονο και κοπο!!!δεν γινονται σε μια ώρα όλα...γι'αυτο εγω τον στριμώχνω και λιγο παραπανω τωρα για να μαθει τουλαχιχστον να μην μιλάει και να εκτιμάει...εμ βεβαια αν εγω έχω ξεπατωθει ολη μερα να καθαριζω πχ την ντουλαπα που να καταλαβεις εσυ τι εκανα εγω 3 ώρες...οπως την άφησες κλειστη έτσι την βρηκες παλι αλλά για να συντιριθουν όλα και να γιαλιζουν θελουν κοπο!!!αχ τι μου τα θυμισατε τωρα και συγχίστηκα....θα τον βαλω να κουρεψει το γκαζον γιατι γενικη καναμε!!!!

χαχαχα μπράβο τσέρυ! εγώ πάντως κορίτσια ως μέλλουσα αγορομάνα από τώρα το σκέφτομαι και θα τον βάζω να με βοηθάει και θα του μάθω πως πρέπει να σέβεται και να αγαπάει τις γυναίκες και όταν παντρευτεί να βοηθάει στο σπίτι ειδικά εάν η γυναίκα του εργάζεται βέβαια σταδιακά όλα αυτά κάποτε είπα στον άντρα μου που δεν ήθελε να με βοηθήσει στο άπλωμα πως όταν θα γεννηθεί το αγοράκι μου δεν θα τον έχω ανάγκη γιατί θα με βοηθάει εκεινο και μου λέει σιγά μην κάνω το γιο μου τζουτζούκο και του λέω ένας άντρας που σέβεται και αγαπά τη γυναίκα του οφείλει να την βοηθάει και να την φροντίζει ειδικά τώρα που δουλεύει η γυναίκα με αυτό τον τρόπο δείχνει πρώτα πρώτα ότι σέβεται τον εαυτό του και ότι είναι αληθινός άντρας όχι όταν κάθεται στον καναπέ και το παίζει άντρας επειδή έτσι τον βολεύει και το μούκωσε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσια να σας πω την αληθεια εμενα με βοηθουσε ειδικα 2 χρονια τωρα που εγω ελειπα απο τις 3 και γυρνουσα το βραδυ και ηταν μονος στο σπιτι και πλυντηριο απλωνε και πιατα επλενε και σκουπιζε και σφουγγαριζε και ξεσκονιζε εεε τι να εκανε καθε απογευμα μονος του μεσα στο σπιτι.....τωρα που γυρησαμε απο διακοπες δεν κανει τιποτα!!!!!!!μονο τα δικα του (γιατι εχει στην βεραντα κλουβα με 20 πουλια)και στο σπιτι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!μονο αν του το επιβαλω θα σφουγγαρισει επειδη δεν μπορω να σηκωσω τον κουβα γεματο!!!!!!!δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση......εχθες το βραδυ του το ειπα οτι δεν μπορει να συνεχηστει αυτο αν αργοτερα χρειαστει να μεινω στο κρεβατι τι θα γινει δεν μπορει να βοηθησει λιγο τωρα για να μην κουραζομαι εγω τοσο...δεν ειναι και τοσο δυσκολο δεν ζηταω να κανει τα φωτιστικα η να μαγειρεψει η να σιδερωσω αλλα ας στρωσει το ριχταρι στον καναπε αφου αυτος καθεται και το κανει χαλια!!!!εκει που κανει μπανιο ας κανει ετσι μετα λιγο με το αζαξ αλλα που εγω τα λεω εγω τ ακουω!!!!!

εμένα σκούπα ηλεκτρική και μπάνιο έκανε πάντα βέβαια το μπάνιο το καθάριζα κι εγώ αλλά ηλεκτρική αποκλειστικά εκείνος και πότε πότε έκανε και τίποτα άλλο αλλά μου έλεγε πως αυτός από μόνος του θα τα κάνει να τον πρήζω δεν θέλει που σημαίνει ότι το σπίτι μπορεί να είναι χάλια τη

Δευτέρα και ο κύριος να θέλει να το καθαρίσει την Κυριακή εγώ πρέπει να μην πω τίποτα και να τον αφήσω πότε θα του έρθει μα αν δε με βοηθήσει όταν τον χρειάζομαι μετά τι να τον κάνω; τέλος πάντων τώρα με την εγκυμοσύνη έστρωσε πολύ ειδικά στην αρχή γιατί όσο με βλέπει να είμαι καλά και να σηκώνομαι για δουλειές ξεθαρεύει έτσι κι εγώ κάνω λίγο και την πάπια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα μπράβο τσέρυ! εγώ πάντως κορίτσια ως μέλλουσα αγορομάνα από τώρα το σκέφτομαι και θα τον βάζω να με βοηθάει και θα του μάθω πως πρέπει να σέβεται και να αγαπάει τις γυναίκες και όταν παντρευτεί να βοηθάει στο σπίτι ειδικά εάν η γυναίκα του εργάζεται βέβαια σταδιακά όλα αυτά κάποτε είπα στον άντρα μου που δεν ήθελε να με βοηθήσει στο άπλωμα πως όταν θα γεννηθεί το αγοράκι μου δεν θα τον έχω ανάγκη γιατί θα με βοηθάει εκεινο και μου λέει σιγά μην κάνω το γιο μου τζουτζούκο και του λέω ένας άντρας που σέβεται και αγαπά τη γυναίκα του οφείλει να την βοηθάει και να την φροντίζει ειδικά τώρα που δουλεύει η γυναίκα με αυτό τον τρόπο δείχνει πρώτα πρώτα ότι σέβεται τον εαυτό του και ότι είναι αληθινός άντρας όχι όταν κάθεται στον καναπέ και το παίζει άντρας επειδή έτσι τον βολεύει και το μούκωσε

η γιαγια μου οταν εβλεπε τον αδερφο μου να απλωνει ρουχα στη βεραντα φωναζε ''αφησε τα σε βλεπει ο κοσμος τι θα λεει η γειτονια παιρναει κοσμος απο το δρομο και κοροιδευουν''και αλλες τετοιες βλακειες!!!!!!!!!!η καμια φορα η πεθερα μου μου ελεγε αχχ αυτο το φαγητο θα το στερηθεις γιατι ο γιος μου δεν το τρωει και της απαντουσα τωρα ετσι οπως τα φτιαχνω εγω ολα τα τρωει!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...