Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιγο ποιο μέσα στο αιθριο που ειναι σαν συντριβανι ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι και μπορεις να καθεσαι

αααα κατάλαβα ακόμα καλύτερα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Τι κάνετε κορίτσια μου; Μαριούλα, καλό ταξίδι να έχεις και να πάνε όλα κατ' ευχήν.

Ντέπα μου, μακάρι να δουλευε και μένα ο άντρας μου και ας έφευγε τα Σαββατοκύριακα. Αχ, κορίτσια μου, τελικά δουλειά να υπάρχει να μπορούμε να ζήσουμε, τι να πω! Αλλά έχω εκενυριστεί πολύ με όλο αυτό που γίνεται. Εχω τσαντιστεί με όλους τους Ελληνες. Πώς είναι δυνατό να μας κόβουν μισθούς, δώρα, συντάξεις, να μην έχουμε ούτε να φάμε και εμείς να μην ξεσηκωνόμαστε;;;;Εχουμε μάθει να καθόμαστε στον καναπέ μας, να βλέπουμε να λεηλατούν τη ζωή μας, να φωναζουμε, αλλά δεν βγαίνει κανείς στους δρόμους να φωνάξει, να ουρλιάξει, να ζητήσει αλλαγή! Ο Μειμαράκης το 2010 έβγαλε 290 χιλ ευρώ! Εποχή οικονομικής κρίσης και να υπάρχουν πολιτικοί που δεν ντρέπονται να μας κοβουν τους μισθούς ενώ αυτοι ζουν μέσα στη χλιδή.......Τα έχω πάρει κρανίο. Δεν μπορώ αλλο να τους βλέπω και μας έχω σιχαθεί για την απάθειά μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

.......Ας ξαναγυρίσω στο θέμα μας ( ξέφυγα ). Εμένα, κορίτσια, μού αρέσουν τα σκυλάκια, αλλά δεν τα θέλω μέσα στο σπίτι! ( μην με φάτε.....απλά δεν μπορώ). Αν ποτέ έπαιρνα σκυλί, θα έπαιρνα μεγάλο να φυλάει το σπίτι.

Κι εγώ πήγα σήμερα εκκλησία και μετά στον θείο μου και τα ξαδέλφια μου, οι οποίοι είναι πολύ χάλια, οι άνθρωποι.

Με τον άντρα μου είμαστε ψυχραμένοι. Τσακωθήκαμε χθες....μην με ρωτήσετε το λόγο. Για μένα σοβαρός, γιαυτόν ασήμαντος και του έδωσα εγώ έκταση. Ενα θα σας πω.....Οσες ζείτε έστω και ένα τετράγωνο μακριά από γονείς ή πεθερικά είστε τυχερές....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας! Τι κάνετε κορίτσια μου; Μαριούλα, καλό ταξίδι να έχεις και να πάνε όλα κατ' ευχήν.

Ντέπα μου, μακάρι να δουλευε και μένα ο άντρας μου και ας έφευγε τα Σαββατοκύριακα. Αχ, κορίτσια μου, τελικά δουλειά να υπάρχει να μπορούμε να ζήσουμε, τι να πω! Αλλά έχω εκενυριστεί πολύ με όλο αυτό που γίνεται. Εχω τσαντιστεί με όλους τους Ελληνες. Πώς είναι δυνατό να μας κόβουν μισθούς, δώρα, συντάξεις, να μην έχουμε ούτε να φάμε και εμείς να μην ξεσηκωνόμαστε;;;;Εχουμε μάθει να καθόμαστε στον καναπέ μας, να βλέπουμε να λεηλατούν τη ζωή μας, να φωναζουμε, αλλά δεν βγαίνει κανείς στους δρόμους να φωνάξει, να ουρλιάξει, να ζητήσει αλλαγή! Ο Μειμαράκης το 2010 έβγαλε 290 χιλ ευρώ! Εποχή οικονομικής κρίσης και να υπάρχουν πολιτικοί που δεν ντρέπονται να μας κοβουν τους μισθούς ενώ αυτοι ζουν μέσα στη χλιδή.......Τα έχω πάρει κρανίο. Δεν μπορώ αλλο να τους βλέπω και μας έχω σιχαθεί για την απάθειά μας!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες στην κι εγώ τα σκέφτομαι αυτά και εκνευρίζομαι τόσο ασυνείδητοι άνθρωποι πώς να σκεφτούν εμάς μήπως χρειάστηκε να σκεφτούν ποτέ πώς θα αγοράσουν κρέας ή γάλα για τα παιδιά τους; πώς θα βγάλουν το δεκαπενθήμερο όταν τα λεφτά τελειώνουν την ίδια μέρα για λογαριασμούς και χαράτσια που οι ίδιοι βάζουν; αλλά φταίμε κι εμείς που όπως λες δεν κάνουμε τίποτα θα έπρεπε όλη η Ελλάδα (και η αστυνομία μαζί) να είμαστε έξω απο τη Βουλή ειδικά τώρα που θα έρθει η τρόικα και να τη στείλουμε από εκεί που ηρθε. Μόλις χθες έλεγα στον άντρα μου ότι θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας όλων αυτών που έδωσαν την ζωή τους και τις περιουσίες τους για την πατρίδα και πέθαναν στη ψάθα περιφρονημένοι από την ίδια την Ελλάδα για την οποία πολέμησαν φυσικά από τότε δείξαμε ποιοι είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρον:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τα ιδια ακριβως λεω κι εγω αλλα μετα καθομαι και σκεφτομαι για ποιον τα λεω????βγηκα εγω ποτε εξω να ξεσηκωθω να φωναξω να διεκδικησω βγηκες εσυ?????για ποιον τα λεμε για τους αλλους???κι αλλοι το ιδιο θα λενε αφου ειμαστε ζωα καθομαστε μας βιαζουν και το απολαμβανουμε κιολας!!!!οσο για γονεις και πεθερικα πολυ πικραμενη ιστορια!!!!!εμενα τα πεθερικα μου 1,5 ωρα ειναι αλλα πως καταφερνουν και επεμβαινουν σε ολα:evil:αλλα να σου πω τι πιστευω????αν εχεις προβλημα με τους γονεις σου φταις εσυ που δεν εχεις βαλει τα ορια αν εχεις προβλημα με τα πεθερικα σου φταιει ο αντρας σου που επισσης δεν εχει βαλει ορια αυτοι απλα βλεπουν ανοιχτες τις πορτες και μπουκαρουν!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

.......Ας ξαναγυρίσω στο θέμα μας ( ξέφυγα ). Εμένα, κορίτσια, μού αρέσουν τα σκυλάκια, αλλά δεν τα θέλω μέσα στο σπίτι! ( μην με φάτε.....απλά δεν μπορώ). Αν ποτέ έπαιρνα σκυλί, θα έπαιρνα μεγάλο να φυλάει το σπίτι.

Κι εγώ πήγα σήμερα εκκλησία και μετά στον θείο μου και τα ξαδέλφια μου, οι οποίοι είναι πολύ χάλια, οι άνθρωποι.

Με τον άντρα μου είμαστε ψυχραμένοι. Τσακωθήκαμε χθες....μην με ρωτήσετε το λόγο. Για μένα σοβαρός, γιαυτόν ασήμαντος και του έδωσα εγώ έκταση. Ενα θα σας πω.....Οσες ζείτε έστω και ένα τετράγωνο μακριά από γονείς ή πεθερικά είστε τυχερές....

κι εγώ δεν τα μπορώ τα ζώα μέσα στο σπίτι αλλά ζω σε διαμέρισμα αλλά πιστεύω πως και αυλή να είχα δεν θα έπαιρνα γιατί και αυτά φροντίδα θέλουν

Εκκλησία δεν μπόρεσα να πάω γιατί θέλει αρκετό περπάτημα και φοβήθηκα το πόδι

Με τον άντρα σου να τα βρείτε έτσι κι αλλιώς θα μαλώνετε αρκετά από εδώ και πέρα οι ορμόνες βλέπεις άσχετα ποιος φταίει εγώ πιάνω καμιά φορά τον εαυτό μου να του φωνάζει περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά του λέω ότι φταίει εκείνος που με προκαλεί ενώ είμαι έγκυος και ενώ βλέπει ότι σιγά σιγά φορτώνω. Εγώ πεθερικά δεν έχω αλλά παρολαυτά είναι φορές που λέω να έμενα σε νησί όχι απλά ένα τετράγωνο όταν νευριάζω με τη μαμά μου αν και η αλήθεια είναι πως αν δεν την είχα και αυτή θα ήταν δύσκολο απλά μερικές φορές με βγάζει εκτός εαυτλού

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες στην κι εγώ τα σκέφτομαι αυτά και εκνευρίζομαι τόσο ασυνείδητοι άνθρωποι πώς να σκεφτούν εμάς μήπως χρειάστηκε να σκεφτούν ποτέ πώς θα αγοράσουν κρέας ή γάλα για τα παιδιά τους; πώς θα βγάλουν το δεκαπενθήμερο όταν τα λεφτά τελειώνουν την ίδια μέρα για λογαριασμούς και χαράτσια που οι ίδιοι βάζουν; αλλά φταίμε κι εμείς που όπως λες δεν κάνουμε τίποτα θα έπρεπε όλη η Ελλάδα (και η αστυνομία μαζί) να είμαστε έξω απο τη Βουλή ειδικά τώρα που θα έρθει η τρόικα και να τη στείλουμε από εκεί που ηρθε. Μόλις χθες έλεγα στον άντρα μου ότι θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας όλων αυτών που έδωσαν την ζωή τους και τις περιουσίες τους για την πατρίδα και πέθαναν στη ψάθα περιφρονημένοι από την ίδια την Ελλάδα για την οποία πολέμησαν φυσικά από τότε δείξαμε ποιοι είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρον:evil:
Ναι, να μαζευτεί όλος ο ελληνικός λαός έξω από τη Βουλή την μέρα που θα έρθει η Τροικα. Να αρχίσουμε να φωνάζουμε "Δεν σας διώχνουνε αυτοί, θα σας διώξουμε εμείς" :rolleyes: Να μην τους αφήσουμε να βγουν.....Να φύγουν οι τροικανοί και οι μέσα και οι έξω. Τόσα χρόνια μόνο να κόβουν μισθούς ξέρουν. Εκαναν καμία διρθρωτική αλλαγή και δεν την καταλάβαμε; Θέλουν να μας φτάσουν στα 300 ευρώ, να έρθουν μετά οι Γερμαναράδες να κάνουν επιχειρήσεις και να έχουν το φτηνο εργατικό χέρι. Αλλά αυτούς τους πολιτικούς ποιος θα τους περιλάβει να τους κοψει το μισθό στα 1000 ευρώ; Να βλέπατε αυτοί πώς θα ξεσηκώνονταν. Τι, σας εμάς τα πρόβατα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τα ιδια ακριβως λεω κι εγω αλλα μετα καθομαι και σκεφτομαι για ποιον τα λεω????βγηκα εγω ποτε εξω να ξεσηκωθω να φωναξω να διεκδικησω βγηκες εσυ?????για ποιον τα λεμε για τους αλλους???κι αλλοι το ιδιο θα λενε αφου ειμαστε ζωα καθομαστε μας βιαζουν και το απολαμβανουμε κιολας!!!!οσο για γονεις και πεθερικα πολυ πικραμενη ιστορια!!!!!εμενα τα πεθερικα μου 1,5 ωρα ειναι αλλα πως καταφερνουν και επεμβαινουν σε ολα:evil:αλλα να σου πω τι πιστευω????αν εχεις προβλημα με τους γονεις σου φταις εσυ που δεν εχεις βαλει τα ορια αν εχεις προβλημα με τα πεθερικα σου φταιει ο αντρας σου που επισσης δεν εχει βαλει ορια αυτοι απλα βλεπουν ανοιχτες τις πορτες και μπουκαρουν!!!!

Σωστό κι αυτό απλά υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να κάνω ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και η μαμά μου θέλει πολύ να μας βοηθάει και ενώ συνήθως είναι καλή και γλυκιά έρχονται στιγμές που θα πει κάτι τώρα θα μου πειτε να μη λέει και τη γνώμη της ; στην τελική τη λέει στην κόρη της όχι μπροστά στο γαμπρό της για να μαλώνουν αλλά εγώ στραβώνω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

΄Καντυ, ένα άτομο δεν μπορεί να βγει μόνο του να φωνάξει. Φταίνε οι συνδικαλιστές όλων των κλάδων που δεν παίρνουν την πρωτοβουλία να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί και ενωμένοι. Οχι χώρια ο εκπαιδευτικός, χώρια ο εφοριακός. Ολοι μας δεχτήκαμε λεηλασία στη ζωή μας. Ολοι πρέπει να παλέψουμε. Ξέρεις όμως τι έκαναν οι πονηροί οι πολιτικοί μας για να κρατάνε τους συνδικαλιστές; Τους έβαλαν όλους στον Α βαθμό και παίρνουν ακόμη καλά λεφτουδάκια.......Οπως και οι πιο παλιοι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν είδαν φοβερές μειώσεις στους μισθούς τους δεν παραπονιούνται. Σιγά μην μας ξεσηκώσουν λοιπόν! Κι υστερα και η νεολαία μας δυστυχώς κοιμάται όρθια! Εχεις δει στο star τα μηνύματα που γράφουν στο twitter; Είναι για μπάτσες η νέα γενιά. Μόνο για κεφέδες είναι πλέον τα παιδιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμένα φταίει ο άντρας μου! έρχεται η μάνα μου να με βοηθησει στις δουλειές, δεν του αρέσει. Δεν έρχεται, πάλι δεν του αρέσει. Και λέει και πολλές κακίες.....Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν. Και χθες ήταν απαράδεκτος....Το δίκιο να λέγεται. Οι γονείς μου γίνονται χαλί να τους πατήσουμε και αυτός είναι αχάριστος. Είπα κι εγώ πως δεν θα ξανάρθει η μάνα μου να με βοηθήσει και στο εξής θα μαγειρεύουμε μόνοι μας στο σπίτι και αυτό σκοπέυω να κάνω. Αν όμως τον ξανακούσω να λέει το παραμικρό, θα γίνουμε μπίλιες.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

΄Καντυ, ένα άτομο δεν μπορεί να βγει μόνο του να φωνάξει. Φταίνε οι συνδικαλιστές όλων των κλάδων που δεν παίρνουν την πρωτοβουλία να ξεσηκωθούμε όλοι μαζί και ενωμένοι. Οχι χώρια ο εκπαιδευτικός, χώρια ο εφοριακός. Ολοι μας δεχτήκαμε λεηλασία στη ζωή μας. Ολοι πρέπει να παλέψουμε. Ξέρεις όμως τι έκαναν οι πονηροί οι πολιτικοί μας για να κρατάνε τους συνδικαλιστές; Τους έβαλαν όλους στον Α βαθμό και παίρνουν ακόμη καλά λεφτουδάκια.......Οπως και οι πιο παλιοι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν είδαν φοβερές μειώσεις στους μισθούς τους δεν παραπονιούνται. Σιγά μην μας ξεσηκώσουν λοιπόν! Κι υστερα και η νεολαία μας δυστυχώς κοιμάται όρθια! Εχεις δει στο star τα μηνύματα που γράφουν στο twitter; Είναι για μπάτσες η νέα γενιά. Μόνο για κεφέδες είναι πλέον τα παιδιά!

σιγουρα το να βγω εγω μονη μου κι εσυ μονη σου δεν λεει κατι αλλα τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν εχω παει σε καμια διαδηλωση η πορεια η συλαλλητηριο παρα καθομαι στον καναπε μου και τους βλεπω απο την τηλεοραση να τρωνε τα χημικα απο τα ματ!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμένα φταίει ο άντρας μου! έρχεται η μάνα μου να με βοηθησει στις δουλειές, δεν του αρέσει. Δεν έρχεται, πάλι δεν του αρέσει. Και λέει και πολλές κακίες.....Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν. Και χθες ήταν απαράδεκτος....Το δίκιο να λέγεται. Οι γονείς μου γίνονται χαλί να τους πατήσουμε και αυτός είναι αχάριστος. Είπα κι εγώ πως δεν θα ξανάρθει η μάνα μου να με βοηθήσει και στο εξής θα μαγειρεύουμε μόνοι μας στο σπίτι και αυτό σκοπέυω να κάνω. Αν όμως τον ξανακούσω να λέει το παραμικρό, θα γίνουμε μπίλιες.......

ναι η αληθεια ειναι πως ετσι οπως το λες εχεις δικιο κι εγω την αδικια δεν την μπορω καθολου!!!!

μια φορα προσπαθουσα να μαζεψω το σπιτι και ο αντρας μου απλωνε κι αλλα κι ενω με εβλεπε οχι να με βοηθησει αλλα ολο ανακατευε και εκει που ειχα να τακτοποιησω ενα μετα εμφανιζονταν αλλα 5 απο το πουθενα...τα πηρα λοιπον κι εγω και του λεω αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει η θα βοηθησεις η δεν θα κανω κι εγω τιποτα και θα πιασουμε σκουλικια εδω μεσα μου λεει λοιπον εγω ολο το πρωι λειπω στην δουλεια εχεις χρονο να τα κανεις εκει ηταν που με φορτωσε ακομα περισσοτερο ουτε τι του ειπα δεν θυμαμαι και καπακι μου λεει ετοιμασου να παμε να κουρευτω γιατι δεν θελω να παω μονος του λεω λοιπον με βλεπεις να προλαβαινω ελα μωρε σιγα και τι εχεις να κανεις μου λεει...γυριζω κι εγω με ασχημο υφος και του λεω εξαφανησου τωρα να μην σε βλεπω μπροστα μου φευγει λοιπον να παει να κουρευτει αυτος ομως πηρε την μανα μου τηλ να της κανει τα παραπονα και με παιρνει μετα η μανα μου κι αρχιζει το κυρηγμα και να μου λεει παρτον και ζητα του συγνωμη που τον εδιωξες απο το σπιτι και αλλα πολλα εκεινη την ωρα απλα της εκλεισα το τηλεφωνο και στην συνεχεια το απενεργοποιησα μολις ηρθε ο αντρας μου του ειπα πως αν ξανανακατεψει την μανα μου εγω θα φυγω και να την παρει να ζησει εκεινη μαζι του επισσης πηρα την μανα μου και της λεω εισαι τρελη αυτος για κουρευτει εφυγε οχι επειδη τον εδιωξα εγω της λεω λοιπον πως αν ξανανακατευτει εγω θα φυγω και να ερθει εκεινη να μεινει μαζι του για να δει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο και να μην μιλαει αλλη φορα απο 600χλμ μακρυα...εκτοτε λοιπον ουτε ο ενας παιρνει να κανει παραπονα λλα ουτε και η αλλη ανακατευεται!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και γω αυτό θα έλεγα φταίνε οι συνδικαλιστές αλλά όλοι είναι βολεμένοι και καλοπληρωμένοι χώρια τα έξτρα που τρώνε κάτι απλό εμάς μας κρατάνε 3 ευρώ κάθε μήνα πού πάνε αυτά τα λεφτά; όταν ήταν να πάνε στην Αθήνα για μια συγκέντρωση που είχαν πήραν λεφτά από το ταμείο για να πάνε και θέλαν για δύο μέρες ένα σωρό λεφτά και όταν τους ρώτησε μια συνάδελφος γιατί τόσαπ ολλά αφού και τα μισά φτάνουν τι γύρισαν και είπαν οι αθεόφοβοι; καλά θα είμαστε Αθήνα και δεν θα πάμε στα μπουζούκια; και φυσικά δεν το έλεγαν για πλάκα γιατί μόνο εκεί μπορούσαν να φαν τόσα λεφτά ή να τα βάλουν στην τσέπη τους που είναι το ίδιο τα δικάς μας τα λεφτά στα δικά τους γούστα. εμείς είμαστε όλοι κι όλοι καμιά 130 υπάλληλοι από 3 ευρω 390 το μήνα επί 12 μήνες 4680ευρώ στα τέσσερα χρόνια που δουλεύω πήγαν μία φορά Αθήνα ας πούμε 1000 ευρώ μας κάνουν και κάτι δωράκια Χριστούγεννα και Πάσχα περίπου όσο δίνουμε κάθε μήνα ο καθένας και ας πούμε ότι δύο μήνες φεύγουν εκεί δηλαδή 800 για δώρα τα υπόλοιπα πού πανε; και να ήταν μόνο αυτά; οι φαρμακοποιοί ξεσηκώθηκαν και πήραν αμέσως αυτό που ήθελαν οι αστυνομικοί και οι δικαστικοί πριν καν τους κόψουν βγήκαν στους δρόμους εμείς στο Υπουργείο Υγείας κοιμόμαστε όρθιοι φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτό που έκαναν οι φαρμακοποιοί το έκαναν οι νοσηλευτές αλλά εμείς σκεφτόμαστε τους ασθενείς να μην κινδυνεύσει η ζωή τους όταν απεργούν οι φαρμακοποιοί δεν κινδυνεύουν ζωές; αν δεν μπορεί ο καρδιοπαθής και ο καρκινοπαθής και ο οποιοσδήποτε να πληρώσει τα χάπια του και δεν τα παίρνει δεν είναι κίνδυνος; έχουμε τόση δύναμη και δεν κάνουμε τίποτα όπως λέει και ο άντρας μου μας ψεκάζουν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι η αληθεια ειναι πως ετσι οπως το λες εχεις δικιο κι εγω την αδικια δεν την μπορω καθολου!!!!

μια φορα προσπαθουσα να μαζεψω το σπιτι και ο αντρας μου απλωνε κι αλλα κι ενω με εβλεπε οχι να με βοηθησει αλλα ολο ανακατευε και εκει που ειχα να τακτοποιησω ενα μετα εμφανιζονταν αλλα 5 απο το πουθενα...τα πηρα λοιπον κι εγω και του λεω αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει η θα βοηθησεις η δεν θα κανω κι εγω τιποτα και θα πιασουμε σκουλικια εδω μεσα μου λεει λοιπον εγω ολο το πρωι λειπω στην δουλεια εχεις χρονο να τα κανεις εκει ηταν που με φορτωσε ακομα περισσοτερο ουτε τι του ειπα δεν θυμαμαι και καπακι μου λεει ετοιμασου να παμε να κουρευτω γιατι δεν θελω να παω μονος του λεω λοιπον με βλεπεις να προλαβαινω ελα μωρε σιγα και τι εχεις να κανεις μου λεει...γυριζω κι εγω με ασχημο υφος και του λεω εξαφανησου τωρα να μην σε βλεπω μπροστα μου φευγει λοιπον να παει να κουρευτει αυτος ομως πηρε την μανα μου τηλ να της κανει τα παραπονα και με παιρνει μετα η μανα μου κι αρχιζει το κυρηγμα και να μου λεει παρτον και ζητα του συγνωμη που τον εδιωξες απο το σπιτι και αλλα πολλα εκεινη την ωρα απλα της εκλεισα το τηλεφωνο και στην συνεχεια το απενεργοποιησα μολις ηρθε ο αντρας μου του ειπα πως αν ξανανακατεψει την μανα μου εγω θα φυγω και να την παρει να ζησει εκεινη μαζι του επισσης πηρα την μανα μου και της λεω εισαι τρελη αυτος για κουρευτει εφυγε οχι επειδη τον εδιωξα εγω της λεω λοιπον πως αν ξανανακατευτει εγω θα φυγω και να ερθει εκεινη να μεινει μαζι του για να δει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο και να μην μιλαει αλλη φορα απο 600χλμ μακρυα...εκτοτε λοιπον ουτε ο ενας παιρνει να κανει παραπονα λλα ουτε και η αλλη ανακατευεται!!!!

κι εμείς όλο για κάτι τέτοια μαλώνουμε εκείνος θέλει παντού να πηγαίνω μαζί του για ψώνια, για κούρεμα και ότι άλλο προκύψει αλλά όταν γυρίζουμε σπίτι πρέπει να συνεχίσω με φαι να στρώσω τραπέζι κι ότι προκύψει ενώ εκείνος κάθεται στον καναπέ και διαβάζει ή βλέπει τηλεόραση και αμα του πω κάτι μου λέει τι θες να κάνω με έχεις φάει πια και του λέω να μη με τρέχεις γιατί όταν γυρίζω έχω κι εδώ δουλειές και μιλάμε αυτό γινόταν όταν δούλευα το ένα έφερνε το άλλο και μαλώναμε μετά και να με βοηθήσει τι να το κάνω αφού μου έχει σπάσει πρώτα τα νεύρα:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κι εχεις και την μανα μου και λεει ''εε ετσι ειναι η αντρες γιατι ο πατερας σου πως ηταν μια ζωη ξεχασες''τον πατερα μου ομως τον εμαθε ετσι η μανα του και η αδερφες του που ηταν μεγαλυτερες και δεν τον αφηναν να πιασει τιποτα μεσα στο σπιτι μην τυχον και του πεσει η μυτη εε μετα το συνεχησε και η μανα μου γιατι δεν δουλευε και τα καταφερνε μια χαρα στο σπιτι για τα παιδια της ειχε βοηθεια και απο την μανα της και σε πολυ εκτακτες περιστασεις και την πεθερα της αλλα μετα πηγε κι αυτη για δουλεια να τα σκουρα που γυρνουσε σπιτι και τα εβρησκε ολα στη μεση ο πατερας μου ουτε το ποτηρι του δεν βαζει απο το τραπεζι στο νεροχυτη εεε οχι εγω δεν το δεχομαι πειτε με κακια πειτε με σκυλα αλλα δεν δεχομαι ο ενας να ειναι πασας μεσα στο σπιτι κι ο αλλος ο δουλος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...