Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερουδια!!!!!μαριουλα άντε κοριτσι μου στην ευχή της Παναγίας!!!Μην στεναχωριέσσαι, όλα θα πανε τέλεια και σε λιγες μερουλες θα έχεις αγκαλιά έναν πριγκιπα!!!Καλό ταξίδι και όλα με το καλό!!!

το σκυλάκι εγω δεν το βγαζω έξω βολτες. Έχω πανες ακόμα, ειδικες για σκυλιά, την έχω στο μπαλκόνι, σε ένα σημειο που δεν φαινεται. Έχω βαλει και τον πεθερο μου να κανει κατασκευη να μην βρεχετε η πανα και παει εκει το σκυλάκι μου (τσερρυ). Με εχει βολέψει παρα πολύ...αλλιώς δεν θα την παλευα...αν κάνεις τις 3-2 δεν πιστευω να έχεις προβλημα αλλά να το κανεις σιγα σιγα για να μην του έρθει αποτομο...εγω θα το ειχα ξεκινησει πριν φυγω στην θεση σου για να αρχισει να μαθαεινει κ οταν γυρισω να ειναι ετοιμο...αλλα δεν πειραζει...θα το κανεις περιπου αν 12ωρο...

κοριτσαρες θα παω εκκλησια τωρα...σημερα ειπαμε να το καθηστερυσουμε λιγο οπως ειπε και η γιατρος. Θα παω μαζι με τα μωρά!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου ειμαι στο καραβι κ ταξιδευω για ροδο κανω το σταυρο μου κ παρακαλαω την επομενη φορα που θα μπω μεσα να ειμαι μαζι με το μωρακι μου! Αχ μου φαινεται τοσο απιστευτο ολο αυτο!!!φοβαμαι πολυ μηπως κ κατι δεν παει καλα και μεινω με το ονειρο :-( μακαρι ολα να ερθουν δεξια για ολες μας!
Τι πισωγύρισμα ειναι αυτό βρε μικρούλα μου όλα θα πάνε καλά τελειώνει η αναμονή!!! Σύντομα ο πρίγκηπας σου θα ειναι στην αγκαλιά σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου ειμαι στο καραβι κ ταξιδευω για ροδο κανω το σταυρο μου κ παρακαλαω την επομενη φορα που θα μπω μεσα να ειμαι μαζι με το μωρακι μου! Αχ μου φαινεται τοσο απιστευτο ολο αυτο!!!φοβαμαι πολυ μηπως κ κατι δεν παει καλα και μεινω με το ονειρο :-( μακαρι ολα να ερθουν δεξια για ολες μας!

Μικρουλα μας μην στεναχωριεσαι αδικα!!!! Θα εχεις τις ευχες όλων μας να σε συντροφέυουν. Ο πρίγκιπας ειναι ήδη μέσα στο σακουλάκι του πελαργού και ταξιδευει προς εσένα. Αντε με το καλό να τον συναντησεις.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μαριούλα καλό ταξίδι όλα θα πάνε καλά μόνο 25 μέρες έμειναν ίσως και λιγότερο;) υπομονή και σύντομα θα κρατάς τον πρίγκιπά σου αγκαλιά :P και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις ο αντωνάκης έρχεται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα σε όλες:P κορίτσια μόλις συνειδητοποίησα ότι σήμερα η Μαριούλα μας μπήκε στο μήνα της που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει και το μπεμπέ της και πολύ νωρίτερα απ' ότι το περιμένει:tongue: τι τέλεια άντε και μετά θα πάρουμε σειρά με το Λιλιτάκι:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλιτσες!!!!!!!Μαριουλα μου σου ευχομαι ολα καλα να πανε τωρα θα εισαι κοντα στον γιατρο σου και οτι και να συμβει θα εισαι ασφαλης!!!!!!

Πεπσι εφτασες????για να δουμε σημερα θα εχεις τα ιδια συμπτωματα με τις προηγουμενες κυριακες.......

τι απολυτη ησυχια ειναι αυτη βρε κοριτσια τις τελευταιες μερες στο ποστακι μας??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγω μπηκα πολλες φορες απο χθες αλλα.... εξαφανισμενες όλες. Παω εξω για καφε σε λίγο.... μετα απο μια εβδομαδα που εχω να βγω... καιρος ειναι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εγω ειμαι μονη και εχει τελεια μερα γμτ:evil::evil:

καλα κι εγω με φιλους θα βγω ο δικος μου εχει "περιοδο" απο χθες τον παρακαλαω να παμε μια βολτα....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλα κι εγω με φιλους θα βγω ο δικος μου εχει "περιοδο" απο χθες τον παρακαλαω να παμε μια βολτα....

εμενα με πηρε η γυναικα ενος συναδελφου του αντρα μου να βγουμε ζευγαρια για καφε και μετα για φαγητο αλλα ο αντρας μου δουλευει κι εγω δεν ενιωθα ανετα να παω μονη!!!!κολοεπαγγελμα:evil::evil:και το επομενο Σββατο παλι μονη θα ειμαι:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμενα με πηρε η γυναικα ενος συναδελφου του αντρα μου να βγουμε ζευγαρια για καφε και μετα για φαγητο αλλα ο αντρας μου δουλευει κι εγω δεν ενιωθα ανετα να παω μονη!!!!κολοεπαγγελμα:evil::evil:και το επομενο Σββατο παλι μονη θα ειμαι:evil::evil:

Δύσκολα αυτά τα επαγγέλματα που δουλεύεις και Σαββατοκύριακα και ότι ώρες ναναι και αν δεν είσαι και στον τόπο σου ακόμα χειρότερα:( υπομονή σε λίγους μήνες θα έχεις δυο πλασματάκια να σου κάνουν παρέα συνέχεια:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δύσκολα αυτά τα επαγγέλματα που δουλεύεις και Σαββατοκύριακα και ότι ώρες ναναι και αν δεν είσαι και στον τόπο σου ακόμα χειρότερα:( υπομονή σε λίγους μήνες θα έχεις δυο πλασματάκια να σου κάνουν παρέα συνέχεια:tongue:

πολυ δυσκολα και με παραλογες συνθηκες εργασιας και χωρις να εχεις δικαιωμα να φερεις αντιρρηση με λιγα λογια χουντα!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγώ έχω μια απορία αύριο έχουμε ραντεβού στις 12 στο εμπορικό στη Τσιμισκή αλλά που ακριβώς; στην είσοδο από Τσιμισκή;

λιγο ποιο μέσα στο αιθριο που ειναι σαν συντριβανι ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι και μπορεις να καθεσαι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...